Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Yazdıklarımız böyle gonderilemediginde ya da silindiğinde hepimiz üzülüyor, sinirleniyor ve tekrar yazmaya üşeniyoruz. O yüzden siz bu durumu hiç kiloyla falan karşılaştırmayın. Burada herkes kilo veriyor. Vermeyen ya da alan hiç yok. Hamile bayanlar var onlar şişmanlamıyor, saglikli olarak kilo alıyorlar.

kızlar şuan burada başlayarak karatayla en çok kilo verenin rekoru nedir ? kaç ayda ne kadar kilo veriliyor merak ettim :26:

Sanırım Gül hanım burada en cok kilo veren arkadasımız. Ama saglikli yasıyoruz sayfasının sahibi Okan bey rekor kilo vermiş ve sayfasında yine böyle cok kilo verenlerin kısa hikayeleri var. Onları okumak , motive olma acısından cok faydalı oluyor.

Yanitlar için teşekkürler kızlar.

Merhaba Canan hanım. Iyi dilekleriniz icin cok teşekkür ederim. Bilmukabele sizin icin de güzel dileklerimi yolluyorum ve prensesiniz icin de. Prensesim dediğiniz sizin iz kızınız mı yoksa manevi annelik yaptığınız bir kiz mı? Belki onceden arkadaslara söylediniz ama ben o zamanlar olmadığım icin bilemiyorum ve arada bir gerçekleşen bu ziyaretleri merak ettim.

Afiyet olsun. Güzel bir gun olmus. Saatler ve öğünler oldukça iyi. Yumurtalı köfte su bulgurdan yapılan Urfa yöresinin köftesi mı?
Sanırım herhangi bir gunümüzde olmazsa olmazlarımız
1 tatlı kasığı tarçin
1 tatlı kasığı keten tohumu
1 çay kasığı karbonat(İngiliz sofası)
Limonlu su

Merhaba Gül hanım. Iyi çalısmalar ve firsat bulursanız iyi tatiller. Yedikleriniz afiyet olmus ama leptini olmamış :))

25 kilo inanılmaz bir basarı. Sanırım benim de 25 kilo kadar gidecek. Hayırlısıysa gitsin bu kilolar ve giderken ben hiç zorlanmayayim. Bu gidişle hiç zorlanmayacagim. Beni en cok korkutan ise yüzüm. Çöker mı acaba, yaşlanmış gibi görünür muyum, göz çevremde derin çizgiler oluşur mu? Ay kabus gibi bunlar. Iste benim de en büyük korkum bu

Hoşgeldin tekrar. ..Tatil de olabiliyor böyle kopmalar..bu günden dahil olmakla iyi yapmışsın ara iyice açılmaz

Cok teşekkür ederim, hos buldum tatil degildi aslında, cenaze icin acil olarak gittik. Orada da 1 hafta boyunca düzenimiz ister istemez bozuldu. Malum pasta-börekten baska bir şey yiyemedik. İzmire döner dönmez sağlıklı beslenmemize geri dondük. Sonra da misafirlerimle ilgilendiğim icin pek giremedim topige. Nasıl özledim anlatamam. Bir de tüm konuşmaları okumak icin bekledim ama gündüz de yazdığım gibi okuyamadım, yetiştiremedim )

ben akşam 7 de evde oluyorum dün mesela hemen çıktım koşu bandına 45 dakika yürüyüş yaptım duş falan derken 8 oldu geçti bile öyle olunca sadece ayran içtim 5-10 tanede fındık

Acikmadiysan eğer sorun olmaz. Ama ilerleyen saatlerde açlık hissettiysen biraz daha yemelisin ya da once yemek yiyip sonra yürüyüş yapabilirsin.

Sevgili niceerendenicigim,oncelikle tekrar aramiza hos geldiniz.Prensesim benim canim oz kizim,yirmidort yasinda dogustan otizm sendromu,daha sonrasinda yandas semptomlar eklendi.Onsekizyasina kadar evimizde cicekler gibi baktim,olene kadar da yilmazdim.Ama bana birsey olduktan sonra ,-yuzde yuz bakima muhtac oldugu icin- kimseye muhtac olmamasi icin alti senedir ozel bir bakim evinde.Arada bir degil her sali ziyaretine giderim,her onbbes gunde birde iki gunlugune evimize getiririm canim.Hayirli geceler dilerim.

Cok iyi faydalı bir grup. İnanilmaz az bilgiler var. Yemek tarifleri ve diyetle ilgili ince detaylar, Kesin faydasi olacaktır. Bu diyete inanmaktan vazgeçme çünkü ben ilk başladığım zaman ile şimdi arasında inanılmaz fark görüyorum. Eskiden karataya göre beslensem de doymak bilmez oluşuma cok üzülüyordum, simdiyse yavaş yavaş yemek miktarım biraz azaldı. Senin de zamanla bu tıp gelişmeleri görmen, seni cok motive eder.

Hoş geldin. Senin adına sevindim. 60li sayılar güzeldir. Umarım hep böyle devam eder..

leslie ve jilan ayrımını ben anlamadım önce hangisini yapıyosunuz

Once leslie yapıp vücudu ısıtıp sonra da jillian yapılabilir. Eğer vücudunuz idmanlı ise jilian yapın ancak spora yeni başlıyorsanız onceleri sadece leslie 1 mile sonraları buna ek olarak callanetics'e de ekleyip daha sonraları jillian yapılabilir. Bir spor çizelgesi yapıp programlı olmak iyi olabilir. Çünkü acele etmek küçük sakatlanmalara sebep olabiliyor. Iki-uç hafta once bana oldugu gibi (

ikisinide izledim.. vucudum biraz idmanlı sayılır o yüzden jillian la başlamayı düşünüyorum inşallah faydası olur çok teşekkür ederim cevabın için

Cok cok gecmis olsun Canan abla, hem sana hem de kızına, prensesine. Tüm dualarım sizinle, hep mutlu olmanız icin. Umarım bunları sorarak seni uzmemisimdir ablacim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…