canım hoşgeldin16:
canım hoşgeldin16:
evet kilo problemim yok ama karın şişiliği ve metabolizma bozukluğu var sindirim sistemim bozuk birazda göbek var
Eki Görüntüle 962867
yazdıklarımı gönderirken sayfam dondu bende resmini çekip paintledim. resmin üzerine tıklarsanız okunuyor bu kdar üşengeç biriyken nasıl kilo vereceğimi bende bilmiyorum tekrar yazmak zor geldi
kızlar şuan burada başlayarak karatayla en çok kilo verenin rekoru nedir ? kaç ayda ne kadar kilo veriliyor merak ettim :26:
Yazdıklarımız böyle gonderilemediginde ya da silindiğinde hepimiz üzülüyor, sinirleniyor ve tekrar yazmaya üşeniyoruz. O yüzden siz bu durumu hiç kiloyla falan karşılaştırmayın. Burada herkes kilo veriyor. Vermeyen ya da alan hiç yok. Hamile bayanlar var onlar şişmanlamıyor, saglikli olarak kilo alıyorlar.
Sanırım Gül hanım burada en cok kilo veren arkadasımız. Ama saglikli yasıyoruz sayfasının sahibi Okan bey rekor kilo vermiş ve sayfasında yine böyle cok kilo verenlerin kısa hikayeleri var. Onları okumak , motive olma acısından cok faydalı oluyor.
Canlarimmmm,hepinize simsicacik merhabalar butun kalbimle.Binlerce sukur hepinizin saglik sihhat haberlerinizi ve de Gulcugumun sag salim varis haberini okudum coook memnun oldum.Sizlerden hep boylesine guzel haberler alabilmek dilegiyle simdi prensesimi ziyarete gidiyorum kismetse.Insaallah aksama donuste tekrar ortak guzelliklerde bulusmak uzere hoscakaliniz canlarim.
hangi günler kilo bildirimi yapıyorsunuz :26:
hoşgediniz
doğru karar veermişsiniz. hedefinize böylelikle daha çabuk ulaşırsınız..
dünkü yediklerim
sabah 7.30 kkk
öğlen 13.00 tarçınlı yoğurt
akşam 19.45 te bitti yumurtalı köfte.. kuru fasülye... ev yapımı tarhana çorbası.. acı biber
biber mahvetti midemi..sonra 22 gibi hala geçmeyince bi bardak süt içtim.
2 lt limon dİlimli su
2kupa ıhlamur bi bardak siyah çay içtim..
cafe break arasinda bende menu yazayim:)
Dunki menum.....sabah KKK ama kuruyemis yemeye vaktim olmadi sofor gelince....3 saat sonra istanbul ucaginda 1 kasik barbunya patates ve havucu ayirdim....3 saat sonra cenevre ucaginda az somon izgara, humus....3 saaat sonra 2 yumurta 2 kasik salata ,kirmizi ve yesil biber...acele acele yeyip genel mudur bekledigi icin ciktik ..dun metabolizma sasirtmak icin az az 3 saatte bir yedim
Hoşgeldiniz, kolaylıklar dilerim. .daha önce basarmissiniz 27 kilo çok güzel bi rakam yine basarirsiniz..karatay insani yorup yipratmiyor o yüzden uygulamasi cok daha kolay. Daha once kilo verenleri sormussunuz kk 'da 4 ayda 25 kilo veren birisini okumustum..onun dışında face'de saglikli yasiyoruz sayfasi var.sayfa sahibi okan bey 50 kilo eşi de 25 kilo civari vermisti..o sayfayi takip edebilirsiniz. .kilo verenler paylasimda bulunuyor karatay la ilgili faydali bilgiler yayinliyorlar sürekli. .
Kolay gelsin. .cuma kilo bildirim günümüz
Hoşgeldin tekrar. ..Tatil de olabiliyor böyle kopmalar..bu günden dahil olmakla iyi yapmışsın ara iyice açılmaz
ben akşam 7 de evde oluyorum dün mesela hemen çıktım koşu bandına 45 dakika yürüyüş yaptım duş falan derken 8 oldu geçti bile öyle olunca sadece ayran içtim 5-10 tanede fındık
Merhaba Canan hanım. Iyi dilekleriniz icin cok teşekkür ederim. Bilmukabele sizin icin de güzel dileklerimi yolluyorum ve prensesiniz icin de. Prensesim dediğiniz sizin iz kızınız mı yoksa manevi annelik yaptığınız bir kiz mı? Belki onceden arkadaslara söylediniz ama ben o zamanlar olmadığım icin bilemiyorum ve arada bir gerçekleşen bu ziyaretleri merak ettim.
Cok teşekkür ederim canım sorularima yanit verdiğin icin. Hemen takip edeyim facede de o grubu. Inşallah bu kalıcı kilo kaybim olur artik verip verip almak istemiyorum ama karatay güzel sevdim bu şekilde devam ettiğim sürece kilo almayacagima da inaniyorum.
yardımlarınız için teşekkür ederim.sizi takip etmeye çalışıyorum. cuma gününden beri karatay yapıyorum doğumumdan sonra 70-71 kg da takılıp kalmıştım 60lı rakamaları göremeyeceğim sanıyordum az önce dayanamayıp tartıldım(daha 5 gün oldu başlayalı) 69.5 kg geldim başladığım gün tartıldığımda 70.6 kg idim tekrar 60lı rakamları görmek beni çok mutlu ettiteşekkürler tekrardan.
leslie ve jilan ayrımını ben anlamadım önce hangisini yapıyosunuz
Once leslie yapıp vücudu ısıtıp sonra da jillian yapılabilir. Eğer vücudunuz idmanlı ise jilian yapın ancak spora yeni başlıyorsanız onceleri sadece leslie 1 mile sonraları buna ek olarak callanetics'e de ekleyip daha sonraları jillian yapılabilir. Bir spor çizelgesi yapıp programlı olmak iyi olabilir. Çünkü acele etmek küçük sakatlanmalara sebep olabiliyor. Iki-uç hafta once bana oldugu gibi(
Sevgili niceerendenicigim,oncelikle tekrar aramiza hos geldiniz.Prensesim benim canim oz kizim,yirmidort yasinda dogustan otizm sendromu,daha sonrasinda yandas semptomlar eklendi.Onsekizyasina kadar evimizde cicekler gibi baktim,olene kadar da yilmazdim.Ama bana birsey olduktan sonra ,-yuzde yuz bakima muhtac oldugu icin- kimseye muhtac olmamasi icin alti senedir ozel bir bakim evinde.Arada bir degil her sali ziyaretine giderim,her onbbes gunde birde iki gunlugune evimize getiririm canim.Hayirli geceler dilerim.
ikisinide izledim.. vucudum biraz idmanlı sayılır o yüzden jillian la başlamayı düşünüyorum inşallah faydası olur çok teşekkür ederim cevabın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?