Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Idmanlı olması cok iyi. Hangi sporları yapıyorsun su an? O zaman jilliani rahatça yapabilirsin.

ip atlıyorum ben şuan için bir seferde 70 e çıkabildiim anca ilk başladığımda 10 tane atlayamıyodum

birde haftada 3 gün falan yürüyorum yürümediğim diğer günleri plates yaparak geçiştiriyorum

ama ip hergün 3 4 set yapıyorum 70 er den

Cok cok gecmis olsun Canan abla, hem sana hem de kızına, prensesine. Tüm dualarım sizinle, hep mutlu olmanız icin. Umarım bunları sorarak seni uzmemisimdir ablacim.

Estafurullah canim,uzulmek ne kelime aksine seninde mubarek dualarina nail olmanin mutluluguna eristim.Yuce rabbim kabul eylesin insaallah.

Iyi aksamlar citirlarim gecmise bakamadim bugunki menumu yazayim okumaya firsatim olursa okurum ....sabah 9 da acele acele bir avuc badem ,,,,11,30 da yesil cay ile 2 tane ceviz..15,30 da 2 yumurta,1 muz,1 yesil biber,az kasar,zeytin,,,,,aksam yemegini buyukelci evine davet etmisti orada yedik:) bal kabagi corbasi indeksi yuksek sirf bagirsaklara yarasin diye 5,6 kasik ictim 2 gundur calismiyor,,,salata,portakalli kereviz, mantarli ve ispanakli tavuk sarma 8 ay sonra ilk defa tavuk yedim mecburiyetten, tatli olarakta cikolatali ve dondurmali armut tatlisi vardi tabiki ben reddettim gorunusu cok guzeldi arkadas yerken inceledim tahminim bas kismindan armutun ortasini oyup haslamislar icine dondurma kopup sapi ustte kalacak sekilde ters cevirmisler ustundende erimis cikolata dokmusler:)

hizli hizli okudum :) massallah massallah iyice kalabaliklasmaya basladik hepiniz supersiniz sohbetler cok hos :)
teşekkürler canım hoşbuldum
aramiza hosgeldiniz

canim. Ben SDF82 yi kastetmemistim o gun yeni baslayan bir arkadas vardi senin yazinin ustunde yazisi vardi onu kastetmistim simdi hatirlayamadin nickini....SDF82 konserveyi soruyor demistim sen yanlis anlamisin sdf i bakulu sanmissin:)

Tsk ederim canim sabah kosturmaya basliyoruz gece 11 de otele donuyoruz....D vitamini igne olarak alinmali hap degil,,,D vitamini az olan benim gibi yani zayiflayamaz takilir kalir
tebrikler

Selam kizlar ben de karatay diyeti yapmaya karar verdim .Daha once 60-69 kilo grubundaydim ama bir turlu kilo vermeyi basaramadim. Karatayi biraz inceleyince mantikli geldi . Sizinde desteginizle basarili olurum kilom 69 hedefim 60 boy 170 yas 32
Aramiza hosgeldiniz
Gül abla bir tek bana fırça atmıyor. Hedefin altında olunca affediliyorum ama bu aralar meyveyi 8'den sonra yemesemde, akşam yemeğinde arada yediğim oldu, sabahta arada abarttığım oldu.
Zayifliktan fircalanacak yerin yokku :)
Merhaba Gül hanım. Iyi çalısmalar ve firsat bulursanız iyi tatiller. Yedikleriniz afiyet olmus ama leptini olmamış :))
Evet canim leptin calismiyor,,,,8 ay calisti son 4 ay calistigi halde kg veremedim ustune 2 kg aldim,,,burada ortam uygun olmadigi icin saat kavrami olmuyor ac kalmamak icin ne bulursam az az atistiriyorum bu bahaneyle metabolizmayi da sasirtmak istiyorum 2 gun sonra eve gidince duzene girecegim

Canim bence hedef kilonun altinda olduğun için incelmen az oluyor..ben fmgencten kiloluyum incelmem o yüzden fazla sen ikimizdende zayifsin jillianda yapsan çok bi şey bekleme. .ama yinede denemekten bi zarar gelmez..ben fmgencle tekrar başlayacağım. .sende katilsana bize her gün yaparsan sonuç güzel olur

günaydın ablacım
ben baküde yaşamıyorum belki başka bi arkadaş vardır yazan..ben istanbuldayım
evet ablacım ben de araştırdım konserveyi o usülle yapmak için kavanoz lazım..bana derin dondurucu daha pratik geldi
çünkü ben çok yapıcam..canan karatay tv de 90 kg domates yaptığını söylemişti..
tüm kış için düşününce olabilri belki o kadar yapabilir miyim bi,lemiyorum
ben niyetleneyim ama ben bi şeyi yapıcam dedim mi yaparım kaçmaz..
hem püre halinde hem de hafif ısıtarak yapabiliyormuşuz.

merhaba kızlar, ben bir haftadır karatay diyeti yapıyorum, bugün sekizinci günüm, gerçekten çok rahat geçiyor, hergün 5km yürüyüş yapıyorum sabahları, ancak dün sizin yazılarınızı okuyunca merak ettim jillian denemesi yaptım, aman Allahım o ne öyle, gerçekten inanılmaz çalıştırıyor heryeri, ancak 5 dk anca dayanabildim, daha sonra leslie denemesi yaptım 1 mil o daha kolay , bugün akşam yine deneyeceğim( 5 dk lık jillian bile sabah heryerimin ağrımasına neden oldu), sabah 300 gram daha vermiş uyandım çok mutluyum…

günaydın kızlar,aman benim leptin istifa etdi kızlar,hiç kaçamağım yok,ama tartıda 2 kilo almışım,deli oluyorum,cuma 89.9 gösterdi tartı,dün 90.7,bu gün 91.7. nasıl oldu ya,dün moralım çok bozuldu,kafama taktım,midem bulandı,gece 23 30 falanda midem çok kötü oldu,yarım limon yedim,hayatımda ilk kez limonu tek yiye bildim.bu gün kahvaltıda yine midem kötüydü 1 nar ve yoğurt yedim saat 06 10 da,başka bir şey yiyemedim:18:neden kilo aldım anlıyamıyorum tartı yeni,hem kızım da karatay beslenir,kilo problemi yok ama zayıflıyor.yani 53 ten 51 e düştü.tartı suçsuz yani,ben de kaçamaksız,o zaman neden kilo alıyorumhem de 2 günde.

Canan hanım ,sen günde kaç saat yürüyüş yapıyorsun,ne yersin,ne içersin,canım,sen maşallah baya kilo vermişsin,ayni yaşlardayız seninle o yüzden sana sordum.ne yapacağımı belemedim ya,yeşil mercimek yedim bu hafta her gün,kilo yaparmı yeşil mercimek?Gul hanım,kaç iğne olmalıyız?sen D vit.iğne oldunmu?sende neden eksik?

günaydın arkadaşalrım
son zamanalrda balığa sarmış durumdayım hergün yesem bıkmam,dersem belki abartı olur ama gün aşırı yiyebilirm yani o derece..
e haliyle balık kokulu bi yiyecek..pişirirken mutfak kokuyor ben de nu soruna çözüm bulmak(balığı balkonda pişirmek için) için internetten bi yemek pişirici sipariş ettim etmez olaydım..sinbonun güya son çıkardığı yemek pişirici..pişirme kısmı alüminyum.bi kere..sonra dderin düdüklüler gibi bir boyutu var..4 litre alıyor ama benim yayvan bi şeye ihtiyascım var..
aslına ben bu ürünü bunların benzerleri annemlerde olduğundan almak istedim...ama hiç de benzemiyor maalesef
ürünü açarken benim ressam kızım köpüğe resim yapmıştı..
satıcıyla irtibata geçip ürünü beğenmediğimi iade istediğimi söyledim tabi bu arada kızımın köpüğe resim yaptığından bahsettim...
satıcı kendimi ürünü yeni almak isteyen mişterilerin yerine koymamı söyledi kibarca..ben de tamam ben ürünü yeni almak isteyen mmüşterilerin yerine koyuyorum kendimi dedimben de kullanılmış olabileceğini düşünerek almak isteömeyebilirim dedmi ama sırf köpüğüne resim yapıldı diye ürünü değiştirmezseniz de ben madur olurum beğenmediğim ürüne para vermiş oluyorum dedim
siz de kendizini benim ywerime koyun dedim..satıcı böylre bi hakkıınız yok kanunen dedi o zaman ben de tüketici haklarını haberdar edeyim dedim bu sefer sinirlendi..resmi bi şey olmadan değiştirmem dedi..
ben de uğraşmak istemedim..

yok canım hiçbişi yemedim öğlen 12:30 da yemek yemiştim en son ara öğündede 1 bardak ayran içmiştim:)

günaydın,canım,ben yanlış anlamışım,Gül hanım söylediği başka arkadaşıymış.canım ,inşallah yaparsın,insan kafasına koyunca yapar.evet derin dondurucu kolay,hem sebzeler derin dondurucuda aynen yazdaki gibi taze kalıyor,tadı da güzel oluyor.şimdiden kolay gelsin.

ablacım öyle çok tartılmak iyi değil haftada bir tartılmamız lazım en az..bir de hedeflarini bölüyorlardı arkadaşlar..

Na zaman başlayacaksınız ve hangisi level, ben videoları indirmiştim.

Acikmadiysan eğer sorun olmaz. Ama ilerleyen saatlerde açlık hissettiysen biraz daha yemelisin ya da once yemek yiyip sonra yürüyüş yapabilirsin.

canım muhakkaki acıktım ama akşam 8 den sonrada bişeyler yemek zaralı değilmi en geç gece 12 de yatıyorum çünkü

hedeflerini nasıl bölüyorlar ,anlamadım?

mesela 85 kg uz ve son hedefimiz 65..
65olana kadar 20 kg vermeliyiz biz bu yirmi kiloyu 5e de bölebiliriz 10 da
mesela 5 e bölüyorz diyelim
5 kg verince yani 80 kg olunca ilk hedefimize ulaştık
5 kg daha verince 75 e inince de 2.hedefize ulaştık..böyle böyle seviniyorz
motive olarak kg vermemiz kolaylaşıyr çünkü birden 20 kg veremyz
bir de gül abla d vitamini iğnelerinden bahsetmiş..
canan karaty da kitabında bahsetmişti..
ben d vitamini tablelerinden de bahsetmişti diye hatırlıyorum ama..belkin de yanlış hatırlıyrmdur
d vitamini iğnesi eczaneden 2 liralık bi şey ayda bir yapılıyor
d v,tami,ni genelde eksik herkeste karataya gelen hastaların ortalaam 10,15 civarıymış
ama 50,70 falan olmalı..
d vitamini eksik olan kg vermemz diyr hoca
hiç ka tahlilinde d vitaminine baktırdın mı

valla hızlı hızlı yazıyorum malum şöyle istediğim gb girmememe izin vermiyor cadı
bir de kitap okutmuyr ya huraya gircem ya kitap okuyacağım ikisi bir arada zor
o yüzden hatalı yanlış yazabilrim.bazen de büyük kızım gürürlt
yapıyr ve düşük cümleler kurabiliyrum...

teşekkür ediyorum ,canım,ne güzel anlatmışsın,ben de ilk hedefimi 75 koydum,ve 96 dan düştüm gecen hafta 89.9 olmuştum,bir kaç gün içinde nooldu bilemedim,bundan sonra haftada 1 tartılıcam,bakalım noolur.
yoo,D vit.baktırmamışam.ayağımda ağrı vardı,dr a gitdim,kalsiyum yetmezliği var dedi,osteoporoz başlamış gibi gözukuyor,o yüden kalsiyum ve D vit. almak istiyorum.2,5 senedir artık menopozdayım.ondan oluyor her halde

o zaman ilk hedefimi 80 mi koysam,ama artık 80 li 90 lı rakamlardan nifret eder oldum,3 kez 83 düşmüşüm farklı zamanlarda ,tekrar yine 96 - 97 olmuşum.off yaa ilk genclğiğmden yapışıp kilolar,şimdi de taşımak zor bu kadarını,gücüm kalmadı,ayağımda olan ağrı sırf kilo yüzünden,taşıyamıyor artık ayaklar,yoruldular

Son düzenleme:
tereyağda 3 yumurta
20 zeytin
1 tabak süzme yoğurt
3 ceviz 1 kayısı
bir avuç kuruyemiş
bol yeşillik

2 haftada 2,5 kilo aldım 58 den 60,5 oldum, şu kabızlıktan bi kurtulabilsem
gastrit beni mahvetti

Son düzenleme:
Günaydın...

Gül ablacım seni görmek ne güzel,metobolizmayı şaşırttın iyice ..inşallah işe yarar..

Emriye; menün güzelmiş..kuru erik filan yesen,çok iyi geliyor ..

Nicerendeniz hoşgeldin,seni merak ediyordum...

Herkes iyidir inşallah...

Ben jillian yapmak spor yapmak istiyorum,ne güzel herkes spor yapıyor bitsinde bende hemen başlıcam..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…