Idmanlı olması cok iyi. Hangi sporları yapıyorsun su an? O zaman jilliani rahatça yapabilirsin.
Cok cok gecmis olsun Canan abla, hem sana hem de kızına, prensesine. Tüm dualarım sizinle, hep mutlu olmanız icin. Umarım bunları sorarak seni uzmemisimdir ablacim.
aramiza hosgeldinizteşekkürler canım hoşbuldum
canim. Ben SDF82 yi kastetmemistim o gun yeni baslayan bir arkadas vardi senin yazinin ustunde yazisi vardi onu kastetmistim simdi hatirlayamadin nickini....SDF82 konserveyi soruyor demistim sen yanlis anlamisin sdf i bakulu sanmissin:)canım ,sen baküdemi yaşıyorsun,Gül hanım öyle söyledi ondan sordum?konserve için derin dondurucuya ne gerek var ki? derin dondurucuya sebzeler çiğden konulur,konserve yapılmıyor kı.konserve yapıp güneş almayan yerde muhafaza ederiz,buzluğa ise çiğden koyarız sebzeleri.yazın buzluğa fasulye koymuştum,arada bir pişirdim,tadı yazda pişirdiğimiz fasulyenin aynısı,yani çok güzel kalıyor sebzeler buzlukta.cıkartınca da hemen pişirmek lazım,kaldıysa bozulur.
Tsk ederim canim sabah kosturmaya basliyoruz gece 11 de otele donuyoruz....D vitamini igne olarak alinmali hap degil,,,D vitamini az olan benim gibi yani zayiflayamaz takilir kalirGül hanım,nasılsın,nasıl geçiyor sefer,inşallah iyisin.
ben doktora gitdim ,kalsı yetmiyor sende dedi,her hansı bir hap içe bilirsin dedi,eczaneden sordum kalsi ve D vitamini bir arada olan hap da var,yalnız D vit olan iğne de var.sana soriyim dedim,hangisi zayıflamağa yardım ediyor?hangisi daha çabuk zayıflatıyorsa ondan almak istiyorum.
bu arada bu günkü menümü de yazıyım:
09 00 kahvaltı: zeytınyağında 2 yumurta içine akşamdan pişirdiğim dana yüreğini sucuk gibi doğradım,peynir,yeşil mercımek yemeği,1 dilim armut kurusuyla yeşil çay,salata,cevizim zeytinim bitmiş,cok soğuk dışarı çıkamıyorum hala.
öğlen 15 10 :salata,bulğurlu yaprak sarma,kavurma,eski kavurma,yağını sicak suda akıtdım,yani yıkadım)) ayran,1 yeşil çay.
akşam:18 kavurmayla yumurta düşünüyorum.18 00 dan sonra hic bir şey yemiyorum,su ve yeşil çay içiyorum.
spor 40 dk yürüyüş,5 kata merdivenle çıktım
tebrikleryardımlarınız için teşekkür ederim.sizi takip etmeye çalışıyorum. cuma gününden beri karatay yapıyorum doğumumdan sonra 70-71 kg da takılıp kalmıştım 60lı rakamaları göremeyeceğim sanıyordum az önce dayanamayıp tartıldım(daha 5 gün oldu başlayalı) 69.5 kg geldim başladığım gün tartıldığımda 70.6 kg idim tekrar 60lı rakamları görmek beni çok mutlu ettiteşekkürler tekrardan.
Aramiza hosgeldinizSelam kizlar ben de karatay diyeti yapmaya karar verdim .Daha once 60-69 kilo grubundaydim ama bir turlu kilo vermeyi basaramadim. Karatayi biraz inceleyince mantikli geldi . Sizinde desteginizle basarili olurum kilom 69 hedefim 60 boy 170 yas 32
Zayifliktan fircalanacak yerin yokku :)Gül abla bir tek bana fırça atmıyor. Hedefin altında olunca affediliyorum ama bu aralar meyveyi 8'den sonra yemesemde, akşam yemeğinde arada yediğim oldu, sabahta arada abarttığım oldu.
Evet canim leptin calismiyor,,,,8 ay calisti son 4 ay calistigi halde kg veremedim ustune 2 kg aldim,,,burada ortam uygun olmadigi icin saat kavrami olmuyor ac kalmamak icin ne bulursam az az atistiriyorum bu bahaneyle metabolizmayi da sasirtmak istiyorum 2 gun sonra eve gidince duzene girecegimMerhaba Gül hanım. Iyi çalısmalar ve firsat bulursanız iyi tatiller. Yedikleriniz afiyet olmus ama leptini olmamış :))
Şu göbekten hep.Ama artık sürekli yapmam lazım, bırakmamamız lazım, sağlıklı beslenme gibi bunu da alışkanlık haline getirmek lazım. Bu sabah tibet egzersizlerimi unuttum, artık sporumun arkasından yaparım.
canım ,sen baküdemi yaşıyorsun,Gül hanım öyle söyledi ondan sordum?konserve için derin dondurucuya ne gerek var ki? derin dondurucuya sebzeler çiğden konulur,konserve yapılmıyor kı.konserve yapıp güneş almayan yerde muhafaza ederiz,buzluğa ise çiğden koyarız sebzeleri.yazın buzluğa fasulye koymuştum,arada bir pişirdim,tadı yazda pişirdiğimiz fasulyenin aynısı,yani çok güzel kalıyor sebzeler buzlukta.cıkartınca da hemen pişirmek lazım,kaldıysa bozulur.
hizli hizli okudum :) massallah massallah iyice kalabaliklasmaya basladik hepiniz supersiniz sohbetler cok hos :) aramiza hosgeldiniz
canim. Ben SDF82 yi kastetmemistim o gun yeni baslayan bir arkadas vardi senin yazinin ustunde yazisi vardi onu kastetmistim simdi hatirlayamadin nickini....SDF82 konserveyi soruyor demistim sen yanlis anlamisin sdf i bakulu sanmissin:)
Tsk ederim canim sabah kosturmaya basliyoruz gece 11 de otele donuyoruz....D vitamini igne olarak alinmali hap degil,,,D vitamini az olan benim gibi yani zayiflayamaz takilir kalir
tebrikler
Aramiza hosgeldiniz
Zayifliktan fircalanacak yerin yokku :)
Evet canim leptin calismiyor,,,,8 ay calisti son 4 ay calistigi halde kg veremedim ustune 2 kg aldim,,,burada ortam uygun olmadigi icin saat kavrami olmuyor ac kalmamak icin ne bulursam az az atistiriyorum bu bahaneyle metabolizmayi da sasirtmak istiyorum 2 gun sonra eve gidince duzene girecegim
7'de gelince yemeğini yemedin mi? Bugün 19:10 gibi geldim, çok acıkmıştım. Hurma varmış evde, yuvarlak şekli, tam 5 tane yedim. :) 1,5 tabak domates çorbası, kapuska, melemen. Sabah yoğurt karışımımı yiyememiştim, doymadığım için yoğurt karışımımı da yedim. :) Bugün doymak bilmedim.
günaydın ablacım
ben baküde yaşamıyorum belki başka bi arkadaş vardır yazan..ben istanbuldayım
evet ablacım ben de araştırdım konserveyi o usülle yapmak için kavanoz lazım..bana derin dondurucu daha pratik geldi
çünkü ben çok yapıcam..canan karatay tv de 90 kg domates yaptığını söylemişti..
tüm kış için düşününce olabilri belki o kadar yapabilir miyim bi,lemiyorum
ben niyetleneyim ama ben bi şeyi yapıcam dedim mi yaparım kaçmaz..
hem püre halinde hem de hafif ısıtarak yapabiliyormuşuz.
günaydın kızlar,aman benim leptin istifa etdi kızlar,hiç kaçamağım yok,ama tartıda 2 kilo almışım,deli oluyorum,cuma 89.9 gösterdi tartı,dün 90.7,bu gün 91.7. nasıl oldu ya,dün moralım çok bozuldu,kafama taktım,midem bulandı,gece 23 30 falanda midem çok kötü oldu,yarım limon yedim,hayatımda ilk kez limonu tek yiye bildim.bu gün kahvaltıda yine midem kötüydü 1 nar ve yoğurt yedim saat 06 10 da,başka bir şey yiyemedim:18:neden kilo aldım anlıyamıyorum tartı yeni,hem kızım da karatay beslenir,kilo problemi yok ama zayıflıyor.yani 53 ten 51 e düştü.tartı suçsuz yani,ben de kaçamaksız,o zaman neden kilo alıyorumhem de 2 günde.
Canan hanım ,sen günde kaç saat yürüyüş yapıyorsun,ne yersin,ne içersin,canım,sen maşallah baya kilo vermişsin,ayni yaşlardayız seninle o yüzden sana sordum.ne yapacağımı belemedim ya,yeşil mercimek yedim bu hafta her gün,kilo yaparmı yeşil mercimek?Gul hanım,kaç iğne olmalıyız?sen D vit.iğne oldunmu?sende neden eksik?
Na zaman başlayacaksınız ve hangisi level, ben videoları indirmiştim.Canim bence hedef kilonun altinda olduğun için incelmen az oluyor..ben fmgencten kiloluyum incelmem o yüzden fazla sen ikimizdende zayifsin jillianda yapsan çok bi şey bekleme. .ama yinede denemekten bi zarar gelmez..ben fmgencle tekrar başlayacağım. .sende katilsana bize her gün yaparsan sonuç güzel olur
ablacım öyle çok tartılmak iyi değil haftada bir tartılmamız lazım en az..bir de hedeflarini bölüyorlardı arkadaşlar..
Acikmadiysan eğer sorun olmaz. Ama ilerleyen saatlerde açlık hissettiysen biraz daha yemelisin ya da once yemek yiyip sonra yürüyüş yapabilirsin.
hedeflerini nasıl bölüyorlar ,anlamadım?
mesela 85 kg uz ve son hedefimiz 65..
65olana kadar 20 kg vermeliyiz biz bu yirmi kiloyu 5e de bölebiliriz 10 da
mesela 5 e bölüyorz diyelim
5 kg verince yani 80 kg olunca ilk hedefimize ulaştık
5 kg daha verince 75 e inince de 2.hedefize ulaştık..böyle böyle seviniyorz
motive olarak kg vermemiz kolaylaşıyr çünkü birden 20 kg veremyz
bir de gül abla d vitamini iğnelerinden bahsetmiş..
canan karaty da kitabında bahsetmişti..
ben d vitamini tablelerinden de bahsetmişti diye hatırlıyorum ama..belkin de yanlış hatırlıyrmdur
d vitamini iğnesi eczaneden 2 liralık bi şey ayda bir yapılıyor
d v,tami,ni genelde eksik herkeste karataya gelen hastaların ortalaam 10,15 civarıymış
ama 50,70 falan olmalı..
d vitamini eksik olan kg vermemz diyr hoca
hiç ka tahlilinde d vitaminine baktırdın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?