Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

tatlıyı yememişsiniz ama en ince ayrıntısına kadar tarif etmişsiniz :)

yok canım hiçbişi yemedim öğlen 12:30 da yemek yemiştim en son ara öğündede 1 bardak ayran içmiştim:)

Düzenin nasıl bilmiyorum ama, evde hazır oluyormu yemeğin. Spordan önce yemeğini ye, yemekten 1-2 saat sonra da sporunu yap. Karatay söylüyorya aç ayı oynamaz. Yemeğini yemezsen sporu yapacak enerjiyi nereden bulacaksın.

doğru yürüyüş nasıl olmalı sizce, hızlı yürümek iyimi sizce siz nasıl yürüyorsunuz

Son düzenleme:

Sorsaydın, bu tavuk serbest dolaşıyormuydu diye.

Ben de bu akşam Jillian'a başlayacağım inşallah, takip etmek zor oluyor, nasıl yapacağım bakalım. Ardından belki kendi hareketlerimin birkaçını eklerim.

bu akşam bende jilana başlıyorum.. sen saat kaçta yapıyosun daha doğrusu saatin önemi var mı

4 şubat salı menüm

sabah:2 yumurta ,3 kayısı,az ceviz ve fındık,7 zeytin, peynir ,maydanoz
ara 1 kupa yeşil çay
öğle:fırında kabak mücver,1 büyük bardak ayran
ara 1 kupa yeşil çay
akşam:ızgara balık,salata,1 tatlı kaşığı helva:)

2.5 lt. su spor maalesef yok

canım muhakkaki acıktım ama akşam 8 den sonrada bişeyler yemek zaralı değilmi en geç gece 12 de yatıyorum çünkü

Evet sekizden sonra yemek zararlı ama ac kalmak daha da zararlı. Ben de bu konuda biraz takılmıştım. Arkadaslar yardımcı olmuslardi. O yüzden sen de seni tok tutacak seyler yemelisin. Salata, keten tohumu eklenmiş yoğurt. Ayrıca spordan sonra peyniralti suyu da içmelisin.

tamm canım verdiğin bilgiler için teşekkür ederim ayrıca peyniraltı suyu nasıl birşey bilmiyorum onu araştırayım

Tunaydin citirlarim nasilsiniz,, biz birlesmis milletlerde toplantiya baslayacagiz internet bulmusken bir bakayim dedim :)

Jillian için saat farketmez herhalde, pazartesi başlayacağım. Çalıştığım için akşam müsait oluyorum.

tatlıyı yememişsiniz ama en ince ayrıntısına kadar tarif etmişsiniz :)

Tarifi ozellikle yaptimki kucuk cocugu olanlar yapsinlar cocuklar dondurma ve cikolataya bayilirlar:),,,,Ben marifetli bir bayan oldugum ve 35 senedir mutfak isiyle ugrastigim icin ozellikle tatli cesitleri yapmmayi cok severdim. cogu seyi seklinden cozebiliyorum,,,,sen yeni oldugun icin eskileri okuma firsatin olmamistir ben 8 aydir yapiyorum ve hic kacamak yapmiyorum nefsim korlendigi icinde karataya uymayanlara cok kolay hayir diyorum:):),,,,ben karatayi rejim den ziyade saglikli beslenme olarak uyguluyorum yari asri gectigim icin:):) saglik tatlidan daha onemli

İyiyiz, sen nasılsın.

Bende iyiyim ama toplanti nedeniyle devamli oturmaktan dizlerim agriyor ayak uzatacak bi sey yok iisyerimde pc kasasina uzatiyordum sık sık ta kalkip yuruyordum su alma bahanesiyle ,,,,burada hareketsizlik agri yapti........3 gundurde kabizim yolarda rezil olmayayim diye kayisida yememistim bugun mecburen yedim hala bisey yok

Herkese gunaydin karatayla ilk kahvaltim 2 yumurtali menemen 10 zeytin biraz peynir ve sekersiz cay cevizi ara olarak yemeyi dusunuyorum kahvaltida yemek sart mi acaba

kaçamak yapmamak çok güzel tebrik ediyorum
benim bazen tatlı ihtiyacım çok oluyo dayanamıyorum neden acaba mesela ben o tatlıyı görsem dayanamazdım

Merhabalar herkese dun gece nette sorun vardi çok uğraştım ama sonuc alamadim

Dün yediklerim;
Sabah kkk

Ara badem ve yoğurt

Akşam ; onceki gunden kalan yemekler; yalanci iskembe (2tabak) , patlican güveç, yogurt., kozlenmis kirmizi biber

Gece 12'de Türk kahvesi
Su, karbonatli su, yesil çay

Spor yok

Pzt kismetse kedicim, fmgenccim ve ben jillian'a basliyoruzzzz hadi bakalim kim ne kadar çok incelecek:))

İnşallah, ben pes etmezsem, bak şimdi heyecanlandım, hemen başlamak istiyorum. O zamana kadar, arada izleyeyimde yapınca takip etmekte zorlanıyorum çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…