Iyi aksamlar citirlarim gecmise bakamadim bugunki menumu yazayim okumaya firsatim olursa okurum ....sabah 9 da acele acele bir avuc badem ,,,,11,30 da yesil cay ile 2 tane ceviz..15,30 da 2 yumurta,1 muz,1 yesil biber,az kasar,zeytin,,,,,aksam yemegini buyukelci evine davet etmisti orada yedik:) bal kabagi corbasi indeksi yuksek sirf bagirsaklara yarasin diye 5,6 kasik ictim 2 gundur calismiyor,,,salata,portakalli kereviz, mantarli ve ispanakli tavuk sarma 8 ay sonra ilk defa tavuk yedim mecburiyetten, tatli olarakta cikolatali ve dondurmali armut tatlisi vardi tabiki ben reddettim gorunusu cok guzeldi arkadas yerken inceledim tahminim bas kismindan armutun ortasini oyup haslamislar icine dondurma kopup sapi ustte kalacak sekilde ters cevirmisler ustundende erimis cikolata dokmusler:)
yok canım hiçbişi yemedim öğlen 12:30 da yemek yemiştim en son ara öğündede 1 bardak ayran içmiştim:)
Iyi aksamlar citirlarim gecmise bakamadim bugunki menumu yazayim okumaya firsatim olursa okurum ....sabah 9 da acele acele bir avuc badem ,,,,11,30 da yesil cay ile 2 tane ceviz..15,30 da 2 yumurta,1 muz,1 yesil biber,az kasar,zeytin,,,,,aksam yemegini buyukelci evine davet etmisti orada yedik:) bal kabagi corbasi indeksi yuksek sirf bagirsaklara yarasin diye 5,6 kasik ictim 2 gundur calismiyor,,,salata,portakalli kereviz, mantarli ve ispanakli tavuk sarma 8 ay sonra ilk defa tavuk yedim mecburiyetten, tatli olarakta cikolatali ve dondurmali armut tatlisi vardi tabiki ben reddettim gorunusu cok guzeldi arkadas yerken inceledim tahminim bas kismindan armutun ortasini oyup haslamislar icine dondurma kopup sapi ustte kalacak sekilde ters cevirmisler ustundende erimis cikolata dokmusler:)
Günaydın...
Gül ablacım seni görmek ne güzel,metobolizmayı şaşırttın iyice ..inşallah işe yarar..
Emriye; menün güzelmiş..kuru erik filan yesen,çok iyi geliyor ..
Nicerendeniz hoşgeldin,seni merak ediyordum...
Herkes iyidir inşallah...
Ben jillian yapmak spor yapmak istiyorum,ne güzel herkes spor yapıyorbitsinde bende hemen başlıcam..
Sorsaydın, bu tavuk serbest dolaşıyormuydu diye.
Ben de bu akşam Jillian'a başlayacağım inşallah, takip etmek zor oluyor, nasıl yapacağım bakalım. Ardından belki kendi hareketlerimin birkaçını eklerim.
canım muhakkaki acıktım ama akşam 8 den sonrada bişeyler yemek zaralı değilmi en geç gece 12 de yatıyorum çünkü
Evet sekizden sonra yemek zararlı ama ac kalmak daha da zararlı. Ben de bu konuda biraz takılmıştım. Arkadaslar yardımcı olmuslardi. O yüzden sen de seni tok tutacak seyler yemelisin. Salata, keten tohumu eklenmiş yoğurt. Ayrıca spordan sonra peyniralti suyu da içmelisin.
Tunaydin citirlarim nasilsiniz,, biz birlesmis milletlerde toplantiya baslayacagiz internet bulmusken bir bakayim dedim :)
tatlıyı yememişsiniz ama en ince ayrıntısına kadar tarif etmişsiniz :)
buyukelciligin bahcesinde serbest serbest dolasiyormus benim gelecegimi duyunca kesmisler bu gariban 8 aydir serbest serbset gezen tavuk yememis diye:):):)Sorsaydın, bu tavuk serbest dolaşıyormuydu diye.
.
Jillian için saat farketmez herhalde, pazartesi başlayacağım. Çalıştığım için akşam müsait oluyorum.
İyiyiz, sen nasılsın.
Tarifi ozellikle yaptimki kucuk cocugu olanlar yapsinlar cocuklar dondurma ve cikolataya bayilirlar:),,,,Ben marifetli bir bayan oldugum ve 35 senedir mutfak isiyle ugrastigim icin ozellikle tatli cesitleri yapmmayi cok severdim. cogu seyi seklinden cozebiliyorum,,,,sen yeni oldugun icin eskileri okuma firsatin olmamistir ben 8 aydir yapiyorum ve hic kacamak yapmiyorum nefsim korlendigi icinde karataya uymayanlara cok kolay hayir diyorum:):),,,,ben karatayi rejim den ziyade saglikli beslenme olarak uyguluyorum yari asri gectigim icin:):) saglik tatlidan daha onemli
buyukelciligin bahcesinde serbest serbest dolasiyormus benim gelecegimi duyunca kesmisler bu gariban 8 aydir serbest serbset gezen tavuk yememis diye:):):)
Merhabalar herkese dun gece nette sorun vardi çok uğraştım ama sonuc alamadim
Dün yediklerim;
Sabah kkk
Ara badem ve yoğurt
Akşam ; onceki gunden kalan yemekler; yalanci iskembe (2tabak) , patlican güveç, yogurt., kozlenmis kirmizi biber
Gece 12'de Türk kahvesi
Su, karbonatli su, yesil çay
Spor yok
Pzt kismetse kedicim, fmgenccim ve ben jillian'a basliyoruzzzz hadi bakalim kim ne kadar çok incelecek:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?