Tunaydin citirlarim nasilsiniz,, biz birlesmis milletlerde toplantiya baslayacagiz internet bulmusken bir bakayimim :)
omega 3 almalisin ben bastan beri kullaniyorumkaçamak yapmamak çok güzel tebrik ediyorum
benim bazen tatlı ihtiyacım çok oluyo dayanamıyorum neden acaba mesela ben o tatlıyı görsem dayanamazdım
omega 3 almalisin ben bastan beri kullaniyorum
Afiyet olsun. Güzel bir gun olmus. Saatler ve öğünler oldukça iyi. Yumurtalı köfte su bulgurdan yapılan Urfa yöresinin köftesi mı?
Sanırım herhangi bir gunümüzde olmazsa olmazlarımız
1 tatlı kasığı tarçin
1 tatlı kasığı keten tohumu
1 çay kasığı karbonat(İngiliz sofası)
Limonlu su
omega 3 almalisin ben bastan beri kullaniyorum
Tunaydin citirlarim nasilsiniz,, biz birlesmis milletlerde toplantiya baslayacagiz internet bulmusken bir bakayim dedim :)
teşekkür ediyorum ,canım,ne güzel anlatmışsın,ben de ilk hedefimi 75 koydum,ve 96 dan düştüm gecen hafta 89.9 olmuştum,bir kaç gün içinde nooldu bilemedim,bundan sonra haftada 1 tartılıcam,bakalım noolur.
yoo,D vit.baktırmamışam.ayağımda ağrı vardı,dr a gitdim,kalsiyum yetmezliği var dedi,osteoporoz başlamış gibi gözukuyor,o yüden kalsiyum ve D vit. almak istiyorum.2,5 senedir artık menopozdayım.ondan oluyor her halde
o zaman ilk hedefimi 80 mi koysam,ama artık 80 li 90 lı rakamlardan nifret eder oldum,3 kez 83 düşmüşüm farklı zamanlarda ,tekrar yine 96 - 97 olmuşum.off yaa ilk genclğiğmden yapışıp kilolar,şimdi de taşımak zor bu kadarını,gücüm kalmadı,ayağımda olan ağrı sırf kilo yüzünden,taşıyamıyor artık ayaklar,yoruldular
gül abla hagisii alsam acaba mar ile başlayan var ya ou alsam nasıl... devamı (incap)
merhaba hoş geldin
gül abla müsait değil sanırım ef.s 1200 demişti..nokta olan yere a gelecek
canan hoca antioksidanla beraber alın diyor
o da SOLG.R 2000 NOKTAYA a gelecek.
solga.ın omegası da iyi diyor facebook taki karatycılar..
gül abla hagisii alsam acaba mar ile başlayan var ya ou alsam nasıl... devamı (incap)
Onun EPA si cok dusuk icerigini begenmedim ben...EF, S 1200 var nokta yerine A koy,,,o hem yuksek hem balik jelatininden yapilmis
Canlarim benimmm,hepinize merhabalar.Gulcugum guzel haberlerine cok memnun oluyorum canim.Sevgili hatce hanim aman D vitaminini eksik etme dakin,ben dizimdeki agridan dolayi gunde yarim saat yuruyebiliyorum.Canim dostlarim benim,sizlerden bir ricam olacak bu hafta benim yerime kilo bildirim cizelgesini kim yapabilir lutfen.Cunku iki gecedir uyku bana haram oldu.Pazartesi sabahi esimle kan ve idtar tahliline gittik.Tahlilde cikan her birim otomatikman bilgisayarima geliyor,esimim kan ve idrar tahlilleri cok vahim cikti gerci Karatay tarzini hic uygulatamiyorum gunde iki paket sigarasida cabasi.Tamam ben yuzde yuz uyguluyorum bende de elliuc yildir ilk defa idrarimda maalesef keton cikti sebebide leptin hormonu vucudumdan enerji icin asiri yag yakiyormus komaya girmeme sebep olabilirmis .Vallahi sasirdim kaldim sizlere olan saygim,sevgim ve sorumlulugumdan dolayi bu aciklamalari yaptim,paylastim,beni mazur gorun.
Canlarim benimmm,hepinize merhabalar.Gulcugum guzel haberlerine cok memnun oluyorum canim.Sevgili hatce hanim aman D vitaminini eksik etme dakin,ben dizimdeki agridan dolayi gunde yarim saat yuruyebiliyorum.Canim dostlarim benim,sizlerden bir ricam olacak bu hafta benim yerime kilo bildirim cizelgesini kim yapabilir lutfen.Cunku iki gecedir uyku bana haram oldu.Pazartesi sabahi esimle kan ve idtar tahliline gittik.Tahlilde cikan her birim otomatikman bilgisayarima geliyor,esimim kan ve idrar tahlilleri cok vahim cikti gerci Karatay tarzini hic uygulatamiyorum gunde iki paket sigarasida cabasi.Tamam ben yuzde yuz uyguluyorum bende de elliuc yildir ilk defa idrarimda maalesef keton cikti sebebide leptin hormonu vucudumdan enerji icin asiri yag yakiyormus komaya girmeme sebep olabilirmis .Vallahi sasirdim kaldim sizlere olan saygim,sevgim ve sorumlulugumdan dolayi bu aciklamalari yaptim,paylastim,beni mazur gorun.
merhaba hoş geldin
gül abla müsait değil sanırım ef.s 1200 demişti..nokta olan yere a gelecek
canan hoca antioksidanla beraber alın diyor
o da SOLG.R 2000 NOKTAYA a gelecek.
solga.ın omegası da iyi diyor facebook taki karatycılar..
geçmiş olsun, canan abla. Listeyi bu hafta yerine yaparım ama bana listenin son halini mesaj atarmısın, yeni gelenler vs. Son liste elimde yok.
tarifi ozellikle yaptimki kucuk cocugu olanlar yapsinlar cocuklar dondurma ve cikolataya bayilirlar:),,,,ben marifetli bir bayan oldugum ve 35 senedir mutfak isiyle ugrastigim icin ozellikle tatli cesitleri yapmmayi cok severdim. Cogu seyi seklinden cozebiliyorum,,,,sen yeni oldugun icin eskileri okuma firsatin olmamistir ben 8 aydir yapiyorum ve hic kacamak yapmiyorum nefsim korlendigi icinde karataya uymayanlara cok kolay hayir diyorum:):),,,,ben karatayi rejim den ziyade saglikli beslenme olarak uyguluyorum yari asri gectigim icin:):) saglik tatlidan daha onemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?