Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Tunaydin citirlarim nasilsiniz,, biz birlesmis milletlerde toplantiya baslayacagiz internet bulmusken bir bakayimim :)

Canlarim benimmm,hepinize merhabalar.Gulcugum guzel haberlerine cok memnun oluyorum canim.Sevgili hatce hanim aman D vitaminini eksik etme dakin,ben dizimdeki agridan dolayi gunde yarim saat yuruyebiliyorum.Canim dostlarim benim,sizlerden bir ricam olacak bu hafta benim yerime kilo bildirim cizelgesini kim yapabilir lutfen.Cunku iki gecedir uyku bana haram oldu.Pazartesi sabahi esimle kan ve idtar tahliline gittik.Tahlilde cikan her birim otomatikman bilgisayarima geliyor,esimim kan ve idrar tahlilleri cok vahim cikti gerci Karatay tarzini hic uygulatamiyorum gunde iki paket sigarasida cabasi.Tamam ben yuzde yuz uyguluyorum bende de elliuc yildir ilk defa idrarimda maalesef keton cikti sebebide leptin hormonu vucudumdan enerji icin asiri yag yakiyormus komaya girmeme sebep olabilirmis .Vallahi sasirdim kaldim sizlere olan saygim,sevgim ve sorumlulugumdan dolayi bu aciklamalari yaptim,paylastim,beni mazur gorun.

sağol canım.. evett urfa yöresinin köftesi eşimin annesi urfalı mutlaka yapılır sık sık.. ben bulgur pilavı hakkımı o zamanlar kullanıyorum
keten tohumu hariç bende diğerlerini hergün mutlaka kullanıyorum..

çok geçmiş olsun ablacım
annem de öyle biz ne olcaz o yaşta kim bilir

gül abla hagisii alsam acaba mar ile başlayan var ya ou alsam nasıl... devamı (incap)

merhaba hoş geldin
gül abla müsait değil sanırım ef.s 1200 demişti..nokta olan yere a gelecek

canan hoca antioksidanla beraber alın diyor
o da SOLG.R 2000 NOKTAYA a gelecek.
solga.ın omegası da iyi diyor facebook taki karatycılar..

Reactions: ria

tamam canım teşekkür ederim facede hangi grub ya adını bi yazsana

Gecmis olsun canim.....keton hamilelerimizden birindede cikmisti ekin06 da da cikmisti galiba...ona doktor farkli aciklamisti diye hatirliyorum....leptini fazla calistirma artik canim haftada 500 verecegine 250 ver az az gitsin saglikli gitsin

Geçmiş olsun, Canan abla. Listeyi bu hafta yerine yaparım ama bana listenin son halini mesaj atarmısın, yeni gelenler vs. son liste elimde yok.

[video=youtube_share;Hih9EtletfE]http://youtu.be/Hih9EtletfE[/video]

Jillian eskiden erkek değilmiş.

Reactions: ria

Omega 3 alacaginiz zman EPA ve DHA degerlerine bakin onlar yuksek olursa daha az kullanmaniz gerekir,,,birde balik jelatini olmasi lazim

akşam yemeğini 5 gibi yediğimiz zaman leptin çalışmazmı 3 öğün bana fazla gibi oluyor fazla hareketli değilim bu ara çok bunalıma girdim insülinde bozuk gibi bi acıkmam 6 saat filan sürüyor işte

Cok tesekkur ederim canim dostlarim benim.Evet Gulcugum ben emboliden korkmustum yasim geregi keton cikti.Cok haklisin neticede yavas gitsin ama sorumlu oldugum bi prensesim var neticede.Estetik diye fit diye nufus kagidimida unutmayayim.Kedicigim,cook sagol birtanem.Hatirladigim kadariyla;
Gul-0663
Kedi83
Mydenizzz
Fmgenc
Prenscim
Hatce33
Sdf82
Ria
Teoson
Emriye88
Ekin06
Canansu60
Niceerendeniz
BucuS
Aburcubur81
Tombulkelebekim
Cordoba00
Manolya16
eger hatirliyamadigim varsa ilave edip tamamlarim canim.

Son düzenleme:

hoşuma gitti yanlış anlamayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…