Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Ablacim Merhaba geçmiş olsun umarim kötü bir sey yoktur olmazda inşallah. .emboli yazinca korktum valla gereken değerlendirmeyi doktorun yapmadi mi? Yada ne zaman yapacak..o zamana kadar, ilk gunlerde alisana kadar hocanin verdigi örnek menüyü uygulasan nasil olur. Onda ara var leptin çalışmaz. ..
Listeyi yapayım diyecektim ki kedicim üstlenmiş sağolsun. .sen bunlara kafani bile yorma.gelismelerden haberdar edersen seviniriz :)

ablacım çok geçmiş olsunn..sen bu aralar leptini az çalıştır olmazsa ablacım aralarda sağlıklı şeyler ye belki düzene girer

öğlen saat 2 gibi acıkıyorum az yesem biraz sonra acıkıyorum doyana kadar yesem akşam saat 9 veya 10 gibi acıkıyorum onun için saat akşamın 6 gibi yiyorum bu sefer karnıma ağrılar giriyor tavsiyeniz varmı

Canim erken kalkiyorsan 3 öğün yapabilirsin.en son yemeginide 19.00 gibi yiyebilirsin acikmadanda yatmış olursun..
Sabah 08.00
Öğlen 13.00
Aksam : 18.00 yada birer saat kaydirarak 19.00'da bitecek sekilde ayarlayabilirsin..öğlen az yemeyip normal yersen aksama kadar acikmazsin

8 gibi, yoğurt, zencefil, zerdeçal, tarçın, zeytinyağı.

Saat 10:15 gibi kahvaltımı bitirmiştim.
Kahvaltıda muz, 2 siyah üzüm kurusu, 1 gün kurusu kayısı
Ceviz, badem
Peynir
Zeytin
3 haşlanmış yumurta
Yarım havuç
Limonlu siyah çay

Acıktım biraz Saat 16:50
gibi
1 küçük boy portakal
Ceviz, badem

Artık eve gidince ne yiyeceğim bakalım. Kimse benim menüme bakıp örnek almasın.

aynen öyle yapmaya çalışıyorum ama nasıl oluyorsa karnımda sıkıntı var metabolizmam bozuk

maşallah 1 hafta acıkmaman lazım :)

Canancım, geçmiş olsun,Allahım acil şifalar versin.Kendini kötümü hiss etdin tahlil verdin,yoksa vermemiz gerekirmi?Keşke bendede aşırı çalişsa ya bu inatcı leptin efendi,canım tekrar geçmiş olsun,her şeyin başı saglık,çabuk zayıflayalım diyoruz,ama sağlıklı zayıflayalım,o yüzden dikkatlı olmamız lazım canım.

Cana ablacım sanada merhaba.. Allah şifa versin... sen yemek saatleri arasını çok mu uzatıyodun.. keşke benimkide fazla çalışsa
prensesini de çok öpüyorum

ben kuru kayısı yerine siyah kuru üzüm yesem nasıl olur

Glisemik indeksi kaç bilmiyorum, ben yedim ama yasakmıydı bilmiyorum. Kayısı bağırsaklar için yeniliyordu, üzüm bağırsakları çalıştırmıyor galiba.

Son düzenleme:
bu günkü menümü yazıyım:

kahvaltı:1 nar,yoğurt.yeşil çay 1 dilim armut kurusu. kahvaltıda kötüydüm,yiyemedim.

öğlen:13 50 :kuru fasulye yemeyi,yağsız eski kavurma,peynir,yeşil çay.

akşam: 18 10 da bitdi : salata ,kuru fasulye ,yeşil cayla 1 dilim kuru armut.

malzemelerim bazıları bitmiş,bazara gidemedim kaç gündür.yarın hava güzel olursa inşallah,gitmeyi düşünüyorum.

doktor D3 vitamin iğnesi kilo yapıyor diyor,napacağımı şaşırdım,arkadaşlar,Gül hanımcııım,bana yardım edinkalsiyum ve D3 vit.2 si 1 yerde hap var ondan iç dedi.hangisi bize uyğun,Gül hanım,sen iğne olduktan sonra kilo verdinmi?ben napıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…