Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Glisemik indeksi kaç bilmiyorum, ben yedim ama yasakmıydı bilmiyorum. Kayısı bağırsaklar için yeniliyordu, üzüm bağırsakları çalıştırmıyor galiba.

ben günde 3 kayısı tüketiyorum(gün kurusu) bittiği için dedim yiyebilirmiyim diye

olmazsa 1 tane elma yerim

İyi aksamlar aksam ki menum;
Dunden kalan kuzu haslama ,iki kucuk kofte haslanmis karnibahar ve bolca salata
Fazla mi oldu acaba. spor yapamadim simdiye kadar yatana kadar yapabilirsem iyi olacak

Bugünkü menum
Sabah:2 yumurta ile yapilmis maydanozlu peynirli karisim:))) kayısı findik zeytin
Öğle:balık salata turp
Aksam:tavuk suyunda Şehriye çorbası salata yoğurt
Yeşilçay 2lt su
Spor yok

Canimmmmm,can dostlarimmmm benim.Guzel dilekleriniz icin binlerce tesekkurler ederim.Aile dr.uma cagri biraktim umarim yarin bana doner.Haticecigim sormus, bir sey mi hissettin diye ,alti ay onceki tahlilimde D vitaminim sadece 6idi,bir de sagolsunGulcugum de uyarinca tekrar baktirmak istedim,buarada hergun iki tane D vitamini hapi aldim,bu tahlilde 27 olmus.Ama b12 dusuk,folik asit dusuk her gun hap almamaragmen.Ama idrada keton sok oldum,mazallah gitmeseydim aniden komaya girmem an meselesiymis.Artik dun ve bugun miktarimi epey arttirdim ve bu sabah yumurta yemedim.Yumurta sayisini biraz azaltmayi dusunuyorum ve herseyin yasla alakasi olduguna inaniyorum.Cevap yazmakta biraz geciktim,bagislayin,ihlamurum ve tuzum bitmisti cikmama vesile oldu.Mydenizzzcigimin onerdigi gibi poset degilde demleme ihlamur aldim,tuzu da orjinal atlantik okyanusu tuzu,gecen seferki Himalaya idi degisik olsun dedim.Atlantik tuzu Cankiri tuzuna esdegermis.Hayirli aksamlar canlarim,yuce rabbime emanet olunuz.

Reactions: ria
Sevgili Riacigim,kuru uzumun glisemik indexi yuksek oldugu icin hedef kiloya ulastiktan sonra tuketilebiliyor,elma da hergun olmamak kaydiyla yanliz kahvaltida yenebiliyor.Sevgili teosoncugum,sehriye islenmis gida oldugu icin makarna kategorisine giriyor ve tuketilmiyor canim.

iyi akşamlarr canlarr

menüme gelince bugün yine niyetliydim.. dün başım ağrımıştı bugün hiçç acıkmadımda başımda ağrımadı
sahuru 4.15 gibi yaptım kkk bir bardak süt eşliğinde
akşam işum bitmeyince ezan vektinde sadece su içtim.. iş yerinden çıkmadanda bir tabak taarçınlı yoğurt yedim.. 17.50 de
eve gelince 19.30 da bir kase kadar tavuk sote, havuçlu turplu salata yedim

8 gibi, yoğurt, zencefil, zerdeçal, tarçın, zeytinyağı.

Saat 10:15 gibi kahvaltımı bitirmiştim.
Kahvaltıda muz, 2 siyah üzüm kurusu, 1 gün kurusu kayısı
Ceviz, badem
Peynir
Zeytin
3 haşlanmış yumurta
Yarım havuç
Limonlu siyah çay

Acıktım biraz Saat 16:50
gibi
1 küçük boy portakal
Ceviz, badem

19:00
Lahana Turşusu
Domates çorbası
Kıvırcık, mor lahana, havuç, zeytinyağı, limon, sirke salatası

Limonlu siyah çay
Su
Karbonatlı su

[video=youtube_share;0NIvRAaOdlQ]http://youtu.be/0NIvRAaOdlQ[/video]

Zerdeçalde at yoğurduna, tarçınla birlikte, dna onarımı yapıyormuş.

Ben de cok isterim sizlerle aynı anda jillian'a başlamayı. Hem sizinle senkronize yapmak motivasyonumu yüksek tutar ve benim icin super olur.

Cok tesekkur ederim bukadar islerinizin arasinda fırsat bulup cvp verdiginiz icin cok tesekkur ederim ayrıca çok geçmiş olsun

Cok cok gecmis olsun. Esiniz ve sizin icin bir takip belirlediler umarım. Keske esınız de sizin gibi saglikli beslense. Evlendikten sonra anladım ki bu hayat tek kişilik degil, karşı tarafa da sorumluluğumuz var. Sadece kendimiz icin degil, onun icin de saglıgımıza dikkat etmeliyiz. Bir de cocuklar olsa o zaman isin rengi biraz daha değişir elbette. Eskisinden daha fazla özen gösteririz saglıgımıza ya da göstermeliyiz. Ben size cok üzüldüm, bu kadar dikkat ederken bu sıkıntı neden. Yani iyi bir şey yapmaya calsirken kötü seyler mı olmus? Leptin'in bu tip zararları var mı?

Bu arada söylemeyi unuttum, sizin yerinize ben yaparım.

çoook geçmiş olsun canan ablacım maşallah o yaşta çok güzel kilo veriyosun umarım sağlığına kısa zamanda kavuşursun
o güzel kalbin sağolsun hep..öyle içten konuşmların var ki..
teşekkur edıyorum canım,sizler maşallah tedbiri şimdiden alıyorsunuzdur,Allah mutlu,sağlıklı günler nasib etsin,inşallah

size de inşallah hatice ablacım size de sağlık mutluluk güzel günler versin Rabbim..
benim annem zayıf ama her yerim ağrıyor diye dert yanıyor..

şimdi sporumu yaptım jillian level3.. bide 100 tane ip atladım..
pzt baya jillian a katılım olacak gibi çokta eğlenceli olacak :118:

ne güzel yapıyorsunuz canım yaa keşke ben de fırsat bulabilsem..
yüzmeye gitmek istiyorum ben de.. yüzme havuzuna..
ama böle olmayacak en azından haftasonu gitmek istiyorum yüzmeye..

Ben de cok isterim sizlerle aynı anda jillian'a başlamayı. Hem sizinle senkronize yapmak motivasyonumu yüksek tutar ve benim icin super olur.

Ben kendi adima çok memnun olurum katilmanizdan...
pzt ye kadar ufaktan spor yaparsaniz agrilariniz az olur.biz jillianda antrenmanli oldugumuz için çok sıkıntı yasamayiz diye umit ediyorum ama siz ve katılmak isteyen arkadaslara önerim sakatlanmamak için o güne kadar ip atlama ve leslie yaparak vücudu hazırlayabilirsiniz. ..çok memnun kalacaksiniz sonuctan emin olun

ne güzel yapıyorsunuz canım yaa keşke ben de fırsat bulabilsem..
yüzmeye gitmek istiyorum ben de.. yüzme havuzuna..
ama böle olmayacak en azından haftasonu gitmek istiyorum yüzmeye..

Canim bu yüzmeye gitmekten daha kolay inan..yolda gecirecegin zamanda biter bu egzersiz.27 dakika toplam..ben bebegim uyuyunca yada eşim ona bakarken hatta bi kaç sefer bebegimle birlikte yaptım. .:))

Canim istersen tekrar shred day'i tekrarlayalim..Diğer arkadaslar için en doğrusu bu olur..yada onlar onu biz ripped'i mi yapalim..sonuçta ikiside jillian
Evet çok eğlenceli olacak..Allahim innncecik girecegiz bahara inşallah:))

Prenscimde yazmis sabah spor yapmak istiyorum diye yaza onunlada yapariz inşallah. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…