Glisemik indeksi kaç bilmiyorum, ben yedim ama yasakmıydı bilmiyorum. Kayısı bağırsaklar için yeniliyordu, üzüm bağırsakları çalıştırmıyor galiba.
iyi akşamlarr canlarr
menüme gelince bugün yine niyetliydim.. dün başım ağrımıştı bugün hiçç acıkmadımda başımda ağrımadı
sahuru 4.15 gibi yaptım kkk bir bardak süt eşliğinde
akşam işum bitmeyince ezan vektinde sadece su içtim.. iş yerinden çıkmadanda bir tabak taarçınlı yoğurt yedim.. 17.50 de
eve gelince 19.30 da bir kase kadar tavuk sote, havuçlu turplu salata yedim
Merhabalar herkese dun gece nette sorun vardi çok uğraştım ama sonuc alamadim
Dün yediklerim;
Sabah kkk
Ara badem ve yoğurt
Akşam ; onceki gunden kalan yemekler; yalanci iskembe (2tabak) , patlican güveç, yogurt., kozlenmis kirmizi biber
Gece 12'de Türk kahvesi
Su, karbonatli su, yesil çay
Spor yok
Pzt kismetse kedicim, fmgenccim ve ben jillian'a basliyoruzzzz hadi bakalim kim ne kadar çok incelecek:))
Sevgili Riacigim,kuru uzumun glisemik indexi yuksek oldugu icin hedef kiloya ulastiktan sonra tuketilebiliyor,elma da hergun olmamak kaydiyla yanliz kahvaltida yenebiliyor.Sevgili teosoncugum,sehriye islenmis gida oldugu icin makarna kategorisine giriyor ve tuketilmiyor canim.
Merhabalar herkese dun gece nette sorun vardi çok uğraştım ama sonuc alamadim
Dün yediklerim;
Sabah kkk
Ara badem ve yoğurt
Akşam ; onceki gunden kalan yemekler; yalanci iskembe (2tabak) , patlican güveç, yogurt., kozlenmis kirmizi biber
Gece 12'de Türk kahvesi
Su, karbonatli su, yesil çay
Spor yok
Pzt kismetse kedicim, fmgenccim ve ben jillian'a basliyoruzzzz hadi bakalim kim ne kadar çok incelecek:))
Canlarim benimmm,hepinize merhabalar.Gulcugum guzel haberlerine cok memnun oluyorum canim.Sevgili hatce hanim aman D vitaminini eksik etme dakin,ben dizimdeki agridan dolayi gunde yarim saat yuruyebiliyorum.Canim dostlarim benim,sizlerden bir ricam olacak bu hafta benim yerime kilo bildirim cizelgesini kim yapabilir lutfen.Cunku iki gecedir uyku bana haram oldu.Pazartesi sabahi esimle kan ve idtar tahliline gittik.Tahlilde cikan her birim otomatikman bilgisayarima geliyor,esimim kan ve idrar tahlilleri cok vahim cikti gerci Karatay tarzini hic uygulatamiyorum gunde iki paket sigarasida cabasi.Tamam ben yuzde yuz uyguluyorum bende de elliuc yildir ilk defa idrarimda maalesef keton cikti sebebide leptin hormonu vucudumdan enerji icin asiri yag yakiyormus komaya girmeme sebep olabilirmis .Vallahi sasirdim kaldim sizlere olan saygim,sevgim ve sorumlulugumdan dolayi bu aciklamalari yaptim,paylastim,beni mazur gorun.
Canlarim benimmm,hepinize merhabalar.Gulcugum guzel haberlerine cok memnun oluyorum canim.Sevgili hatce hanim aman D vitaminini eksik etme dakin,ben dizimdeki agridan dolayi gunde yarim saat yuruyebiliyorum.Canim dostlarim benim,sizlerden bir ricam olacak bu hafta benim yerime kilo bildirim cizelgesini kim yapabilir lutfen.Cunku iki gecedir uyku bana haram oldu.Pazartesi sabahi esimle kan ve idtar tahliline gittik.Tahlilde cikan her birim otomatikman bilgisayarima geliyor,esimim kan ve idrar tahlilleri cok vahim cikti gerci Karatay tarzini hic uygulatamiyorum gunde iki paket sigarasida cabasi.Tamam ben yuzde yuz uyguluyorum bende de elliuc yildir ilk defa idrarimda maalesef keton cikti sebebide leptin hormonu vucudumdan enerji icin asiri yag yakiyormus komaya girmeme sebep olabilirmis .Vallahi sasirdim kaldim sizlere olan saygim,sevgim ve sorumlulugumdan dolayi bu aciklamalari yaptim,paylastim,beni mazur gorun.
tamam canım teşekkür ederim facede hangi grub ya adını bi yazsana
çoook geçmiş olsun canan ablacım maşallah o yaşta çok güzel kilo veriyosun umarım sağlığına kısa zamanda kavuşursunCok tesekkur ederim canim dostlarim benim.Evet Gulcugum ben emboliden korkmustum yasim geregi keton cikti.Cok haklisin neticede yavas gitsin ama sorumlu oldugum bi prensesim var neticede.Estetik diye fit diye nufus kagidimida unutmayayim.Kedicigim,cook sagol birtanem.Hatirladigim kadariyla;
Gul-0663
Kedi83
Mydenizzz
Fmgenc
Prenscim
Hatce33
Sdf82
Ria
Teoson
Emriye88
Ekin06
Canansu60
Niceerendeniz
BucuS
Aburcubur81
Tombulkelebekim
Cordoba00
Manolya16
eger hatirliyamadigim varsa ilave edip tamamlarim canim.
teşekkur edıyorum canım,sizler maşallah tedbiri şimdiden alıyorsunuzdur,Allah mutlu,sağlıklı günler nasib etsin,inşallah
şimdi sporumu yaptım jillian level3.. bide 100 tane ip atladım..
pzt baya jillian a katılım olacak gibi çokta eğlenceli olacak:118:
Ben de cok isterim sizlerle aynı anda jillian'a başlamayı. Hem sizinle senkronize yapmak motivasyonumu yüksek tutar ve benim icin super olur.
ne güzel yapıyorsunuz canım yaa keşke ben de fırsat bulabilsem..
yüzmeye gitmek istiyorum ben de.. yüzme havuzuna..
ama böle olmayacak en azından haftasonu gitmek istiyorum yüzmeye..
şimdi sporumu yaptım jillian level3.. bide 100 tane ip atladım..
pzt baya jillian a katılım olacak gibi çokta eğlenceli olacak:118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?