Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Herkese hayirli geceler
Masallah topigimiz çok aktif ne güzel:) yalniz ekin06'yi göremedim. .umarım iyidir bebekte kendiside...

Bu sabah kkk(meyvesiz)
Ara ceyrek armut yogurt ve badem tarçın

Akşam barbunya ve yumurtalı bulgur pilavi ( fmgenc yumurtali köfte diyince aklima geldi sanırım ayni şeyler), turp, yogurt

Su 2 lt, karbonatli su

Spor temizlik ve 300 ip atlama

Herkese allah rahatlik versin

Sinir oldum ya herkesten alinti yaptim toplu cevap vereyim dedim sonuna gelmisken telefon ana ekrana gecti yazdiklarimin hepsi yok oldu:'(

Tekrar alinti yapmaya vaktim yok sabah erken kalkip valizin kalanlarini hazirlayip kahvalti yapip yola cikacagiz,,,aklimda kalanlara yazayim,,massallah topigimize pazartesiden itibaren motivasyon artacak benim dizimde ve belimde problem olmasaydida bende yapsaydim:'(,,,,,TEOSON...gecmis olsun canim,,,,,,,,FMGENC. allah kabul etsin canim,,,,,,,,,HATCE33. D vitamininin kg aldirdigini ilk defa senden duydum ben 3 ay agiz yoluyla almistim 8,8 den 12 ye cikmisti sonra igneye basladim 4 ay oldu ,,5 aydir al ver al ver hala eyluldeki kilomdayim belkide ondandir hic aklima gelmemisti....canan in hapla cok iyi duzelmis 20 deger artmis benim agizdan 3 deger artmisti...gecen hafta aldirdigim kac cikti bilmiyorum yarin gece eve gidince bakarim...canan hoca igne tavsiye ediyor

MYDENIZZZ cigim sanada iyi geceler canim,,,,CANAN cigim sen doktora sonuclari gostermeye gitmeden internetten mi okudun yada oyle olabilir diyemi dusundun tam anlamadim canim,,,..........baska kimlere cevap yazacagimi unuttum

Sabah,,,yumurtasiz KKK,yarim muz.........oglen yogurt,kirmizi-yesil biber,kasar,kivircik,ceyrek muz,2-3 zeytin,yesil cay......aksam, genel mudurumuz ailesi ve bizi pizza yemeye goturdu Ankara da sozu vardi o sozunu tuttu pizzalari ismarladi ama benim hayir diyecegimi bildigi icin bana sebze corbasi ismarladi icindeki havuclar cok kucuk dogranmisti cikaramadim ....yaninada bol salata aldim ..... 3 gundur karataydan bisey anlamadim bi oraya kostur bir buraya derken sacma sapan beslendim ...bugun ogleden sonra genel mudur izin verdi bize siz gidin ben toplantiyi idare ederim dedi otele geldik acele acele biseyler yedik, genel mudurn esini ve kizini aldik gezmeye gidecegiz. Sozde... disari bir ciktik yagmur yagiyor otelden semsiye aldik ciktik gitmek ne mumkun kaldik orda en iyisi karsidaki AVM ye gidelim dedik oraya gittik dogru durust gezemeden suremiz bitti bi yeri goremeden geri donecegiz

Günaydın Canancım,Allah bağışlasın,canım,inşallah iyisiniz sen ve prensesin.Önceleri kaç yumurta yerdin, 2 den fazlamı?Hem ıhlamur çayını her günmü içiyorsun,belki daha çabuk kilo verdirir diye sordum,gerçi burda çok bulunmaz ıhlamur,ama bulursam ben de içmek istiyorum.gitsin bu kilolar,alırken nerdeydi aklım diye düşünüyorum,her hamilelikten bir az kaldı ,cahilce bilgisiz beslendim,yaşlandıkca yük oldu.Hepimize kolay gelsin,inşallah saglık ve afiyetle verelim.

doktor bana d3 vit ve kalsiyum hapı dedi ama ben iğne olmak istiyorum.çabuk etkisi olsun diye.

bu arada prensesin kac yaşında?Maşallah senin gibi güzel kalbe sahib annesi var,Allah hep mutlu etsin,eminem ki,prensesin de annesi gibi güzel kalpli,güzel yürekli bir hanım efendidir,Allah bağışlasın,güzel gunlerini yaşatsın,inşallah

e.

Günaydın,Gül hanımcım,inşallah bu koşturmaca,farklı beslenme vücüt direncini kırar da tekrar kilo vermeye başlarsın.ben de bir türlü veremiyorum ,öyle hiss ediyorum,1 al 1 ver ,iyice alış verişci oldum,tartım gelenden beri her gün tartınmayı vird eledim sanki.yarın da tatılıcam,sonra haftada 1 tartılıcam,sık sık tartılmıcam. ben de D vit. igne olmak istiyorum.bakalım noolucak.

Sana iyi yolçuluklar,Allah sağ salim evine ,çocuklarına kavuştursun

Canim bu yüzmeye gitmekten daha kolay inan..yolda gecirecegin zamanda biter bu egzersiz.27 dakika toplam..ben bebegim uyuyunca yada eşim ona bakarken hatta bi kaç sefer bebegimle birlikte yaptım. .:))

günaydın canım
evet çok güzel olur bu..yalnız benim bebeğimin gündüz uykusu hiç yok.
son zamanlarda o sakin bebek gitti huysuz bi şey olup çıktı..
kucağa çok alıştırdılar kv ler eşim falan ne yapıcam bilemiyorum
yüzmeyi çok sevdiğimden isterdim zamanım olsa
ama yok.akşam eşim gelince olabilir
yada sitenin inişli çıkışlı yollarını da arşınlayabilrim
eşim bakar ben de sporumu yaparım
martta 6 aylık oluyrz

günaydın gül ablacım
hadi iyi yolculuklar
sağ salim gel
inşallah
topik yokluğuna alışık değil

günaydın kızlarrrr
yazamadım hiç menülerimi
sabahki menüm
15 yeşil zeytin
badem
beyaz peynir
kaşar peynir
yumurta
yeşil çayyyy

yalnız hafta içi kaçamaklarım oldu hatta dün kek yedim bi dilim bitter çikolata yedim bi küçük kare çünkü regl dönemim bu hafta ve çok tatlı cekti canım

Canımcım ben buradayım. Dün seyahatim vardı 10 saat araç kullandım. Geldiğimde çok yorulmuştum. Yattım kaldım. Dua ede ede gittim bebeğim rahatsız omasın diye. Dönerken Üzerimdeki takım elbisenin pantolonu rahatsız etti yoldan eşofman altı aldım geçirdim altıma. Çok komiktim. Üstte gömlek ceket, altta eşofman ayaklarda topuklu ayakkabı Ne yapayım bebeğim için biraz karizmadan ödün verdim Dün geldiğimde başım ağrıyordu sabah kalktım hala ağrıyor. Baş ağrısına ilaç olmadan çözüm var mı?

Canan abla geçmiş olsun. Benim de gebelik için ilk randevumda idrarımda keton çıktı. Doktor aradı beni dedi siz iyi beslenemiyor musunuz? Ben de dedim yooo besleniyorum. Belki açtınız o yüzden öyle çıktı demekki 1-2 hafa sonra tekrarlayalım dedi. Yani dediğin gibi vücut depodan yakmaya başlayonca idrarda keton oluşuyormuş. Haftaya tekrar kontrolüm var bakalım tekrarlamam gerekecek mi? Yani anladım kadarıyla leptin çalışmaya başladı mı vücutta keton oluşuyor.

günaydınn canımm... olur tekrarlıyalım hep beraber, bence bi mahsuru yokk sonra hepbirlikte ripped e geçeriz.. hem karatay hem jillian ile çıtır olalım topikçe

afiyet olsun canım.. benim yumurtalı köfte çiğ köfte gibi yoğurulup içine yağda pişirilen yumurta koyuluyor34:

Gunaydin citirlarim
Burada saat 9,22 oldugu icin gunaydin diyorum ben hazirlandim arkadasi beklerken 10 dkk vaktim var onu degerlendirmek icin hemen topige girdim:)

amin...Sen yeni basladigin iicin Hareketi artirinca verirsin kg fazla olunca gitmesi kolay ....D vitaminin kc cikmisti....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…