Canimmmmm,can dostlarimmmm benim.Guzel dilekleriniz icin binlerce tesekkurler ederim.Aile dr.uma cagri biraktim umarim yarin bana doner.Haticecigim sormus, bir sey mi hissettin diye ,alti ay onceki tahlilimde D vitaminim sadece 6idi,bir de sagolsunGulcugum de uyarinca tekrar baktirmak istedim,buarada hergun iki tane D vitamini hapi aldim,bu tahlilde 27 olmus.Ama b12 dusuk,folik asit dusuk her gun hap almamaragmen.Ama idrada keton sok oldum,mazallah gitmeseydim aniden komaya girmem an meselesiymis.Artik dun ve bugun miktarimi epey arttirdim ve bu sabah yumurta yemedim.Yumurta sayisini biraz azaltmayi dusunuyorum ve herseyin yasla alakasi olduguna inaniyorum.Cevap yazmakta biraz geciktim,bagislayin,ihlamurum ve tuzum bitmisti cikmama vesile oldu.Mydenizzzcigimin onerdigi gibi poset degilde demleme ihlamur aldim,tuzu da orjinal atlantik okyanusu tuzu,gecen seferki Himalaya idi degisik olsun dedim.Atlantik tuzu Cankiri tuzuna esdegermis.Hayirli aksamlar canlarim,yuce rabbime emanet olunuz.
Sabah,,,yumurtasiz KKK,yarim muz.........oglen yogurt,kirmizi-yesil biber,kasar,kivircik,ceyrek muz,2-3 zeytin,yesil cay......aksam, genel mudurumuz ailesi ve bizi pizza yemeye goturdu Ankara da sozu vardi o sozunu tuttu pizzalari ismarladi ama benim hayir diyecegimi bildigi icin bana sebze corbasi ismarladi icindeki havuclar cok kucuk dogranmisti cikaramadim....yaninada bol salata aldim ..... 3 gundur karataydan bisey anlamadim bi oraya kostur bir buraya derken sacma sapan beslendim ...bugun ogleden sonra genel mudur izin verdi bize siz gidin ben toplantiyi idare ederim dedi otele geldik acele acele biseyler yedik, genel mudurn esini ve kizini aldik gezmeye gidecegiz. Sozde... disari bir ciktik yagmur yagiyor otelden semsiye aldik ciktik gitmek ne mumkun kaldik orda en iyisi karsidaki AVM ye gidelim dedik oraya gittik dogru durust gezemeden suremiz bitti bi yeri goremeden geri donecegiz
Günaydın Canancım,Allah bağışlasın,canım,inşallah iyisiniz sen ve prensesin.Önceleri kaç yumurta yerdin, 2 den fazlamı?Hem ıhlamur çayını her günmü içiyorsun,belki daha çabuk kilo verdirir diye sordum,gerçi burda çok bulunmaz ıhlamur,ama bulursam ben de içmek istiyorum.gitsin bu kilolar,alırken nerdeydi aklım diye düşünüyorum,her hamilelikten bir az kaldı ,cahilce bilgisiz beslendim,yaşlandıkca yük oldu.Hepimize kolay gelsin,inşallah saglık ve afiyetle verelim.
doktor bana d3 vit ve kalsiyum hapı dedi ama ben iğne olmak istiyorum.çabuk etkisi olsun diye.
bu arada prensesin kac yaşında?Maşallah senin gibi güzel kalbe sahib annesi var,Allah hep mutlu etsin,eminem ki,prensesin de annesi gibi güzel kalpli,güzel yürekli bir hanım efendidir,Allah bağışlasın,güzel gunlerini yaşatsın,inşallah
hatice ablacım günaydın
sen nerdesin buralarda ıhlamur bulamam diyorsun ya yurtdışında mısın
canan karatay kitabında klo veren ve sağlıklı beslenen hastaladının yorumlarına yer vermiş
70 yaşında bi hasta bile 5 kilo vermiş karatayla kendisi yazıyordu..
e.
Canim bu yüzmeye gitmekten daha kolay inan..yolda gecirecegin zamanda biter bu egzersiz.27 dakika toplam..ben bebegim uyuyunca yada eşim ona bakarken hatta bi kaç sefer bebegimle birlikte yaptım. .:))
Sabah,,,yumurtasiz KKK,yarim muz.........oglen yogurt,kirmizi-yesil biber,kasar,kivircik,ceyrek muz,2-3 zeytin,yesil cay......aksam, genel mudurumuz ailesi ve bizi pizza yemeye goturdu Ankara da sozu vardi o sozunu tuttu pizzalari ismarladi ama benim hayir diyecegimi bildigi icin bana sebze corbasi ismarladi icindeki havuclar cok kucuk dogranmisti cikaramadim....yaninada bol salata aldim ..... 3 gundur karataydan bisey anlamadim bi oraya kostur bir buraya derken sacma sapan beslendim ...bugun ogleden sonra genel mudur izin verdi bize siz gidin ben toplantiyi idare ederim dedi otele geldik acele acele biseyler yedik, genel mudurn esini ve kizini aldik gezmeye gidecegiz. Sozde... disari bir ciktik yagmur yagiyor otelden semsiye aldik ciktik gitmek ne mumkun kaldik orda en iyisi karsidaki AVM ye gidelim dedik oraya gittik dogru durust gezemeden suremiz bitti bi yeri goremeden geri donecegiz
Canımcım ben buradayım. Dün seyahatim vardı 10 saat araç kullandım. Geldiğimde çok yorulmuştum. Yattım kaldım. Dua ede ede gittim bebeğim rahatsız omasın diye. Dönerken Üzerimdeki takım elbisenin pantolonu rahatsız etti yoldan eşofman altı aldım geçirdim altıma. Çok komiktim. Üstte gömlek ceket, altta eşofman ayaklarda topuklu ayakkabıHerkese hayirli geceler
Masallah topigimiz çok aktif ne güzel:) yalniz ekin06'yi göremedim. .umarım iyidir bebekte kendiside...
Bu sabah kkk(meyvesiz)
Ara ceyrek armut yogurt ve badem tarçın
Akşam barbunya ve yumurtalı bulgur pilavi ( fmgenc yumurtali köfte diyince aklima geldi sanırım ayni şeyler), turp, yogurt
Su 2 lt, karbonatli su
Spor temizlik ve 300 ip atlama
Herkese allah rahatlik versin
Canan abla geçmiş olsun. Benim de gebelik için ilk randevumda idrarımda keton çıktı. Doktor aradı beni dedi siz iyi beslenemiyor musunuz? Ben de dedim yooo besleniyorum. Belki açtınız o yüzden öyle çıktı demekki 1-2 hafa sonra tekrarlayalım dedi. Yani dediğin gibi vücut depodan yakmaya başlayonca idrarda keton oluşuyormuş. Haftaya tekrar kontrolüm var bakalım tekrarlamam gerekecek mi? Yani anladım kadarıyla leptin çalışmaya başladı mı vücutta keton oluşuyor.Canimmmmm,can dostlarimmmm benim.Guzel dilekleriniz icin binlerce tesekkurler ederim.Aile dr.uma cagri biraktim umarim yarin bana doner.Haticecigim sormus, bir sey mi hissettin diye ,alti ay onceki tahlilimde D vitaminim sadece 6idi,bir de sagolsunGulcugum de uyarinca tekrar baktirmak istedim,buarada hergun iki tane D vitamini hapi aldim,bu tahlilde 27 olmus.Ama b12 dusuk,folik asit dusuk her gun hap almamaragmen.Ama idrada keton sok oldum,mazallah gitmeseydim aniden komaya girmem an meselesiymis.Artik dun ve bugun miktarimi epey arttirdim ve bu sabah yumurta yemedim.Yumurta sayisini biraz azaltmayi dusunuyorum ve herseyin yasla alakasi olduguna inaniyorum.Cevap yazmakta biraz geciktim,bagislayin,ihlamurum ve tuzum bitmisti cikmama vesile oldu.Mydenizzzcigimin onerdigi gibi poset degilde demleme ihlamur aldim,tuzu da orjinal atlantik okyanusu tuzu,gecen seferki Himalaya idi degisik olsun dedim.Atlantik tuzu Cankiri tuzuna esdegermis.Hayirli aksamlar canlarim,yuce rabbime emanet olunuz.
Canim istersen tekrar shred day'i tekrarlayalim..Diğer arkadaslar için en doğrusu bu olur..yada onlar onu biz ripped'i mi yapalim..sonuçta ikiside jillian
Evet çok eğlenceli olacak..Allahim innncecik girecegiz bahara inşallah:))
Prenscimde yazmis sabah spor yapmak istiyorum diye yaza onunlada yapariz inşallah. ..
afiyet olsun canım.. benim yumurtalı köfte çiğ köfte gibi yoğurulup içine yağda pişirilen yumurta koyuluyorHerkese hayirli geceler
Masallah topigimiz çok aktif ne güzel:) yalniz ekin06'yi göremedim. .umarım iyidir bebekte kendiside...
Bu sabah kkk(meyvesiz)
Ara ceyrek armut yogurt ve badem tarçın
Akşam barbunya ve yumurtalı bulgur pilavi ( fmgenc yumurtali köfte diyince aklima geldi sanırım ayni şeyler), turp, yogurt
Su 2 lt, karbonatli su
Spor temizlik ve 300 ip atlama
Herkese allah rahatlik versin
Gunaydin citirlarim
Burada saat 9,22 oldugu icin gunaydin diyorum ben hazirlandim arkadasi beklerken 10 dkk vaktim var onu degerlendirmek icin hemen topige girdim:)
amin...Sen yeni basladigin iicin Hareketi artirinca verirsin kg fazla olunca gitmesi kolay ....D vitaminin kc cikmisti....Günaydın,Gül hanımcım,inşallah bu koşturmaca,farklı beslenme vücüt direncini kırar da tekrar kilo vermeye başlarsın.ben de bir türlü veremiyorum ,öyle hiss ediyorum,1 al 1 ver ,iyice alış verişci oldum,tartım gelenden beri her gün tartınmayı vird eledim sanki.yarın da tatılıcam,sonra haftada 1 tartılıcam,sık sık tartılmıcam. ben de D vit. igne olmak istiyorum.bakalım noolucak.
Sana iyi yolçuluklar,Allah sağ salim evine ,çocuklarına kavuştursun
Ben de cok isterim sizlerle aynı anda jillian'a başlamayı. Hem sizinle senkronize yapmak motivasyonumu yüksek tutar ve benim icin super olur.
Gunaydin citirlarim
Burada saat 9,22 oldugu icin gunaydin diyorum ben hazirlandim arkadasi beklerken 10 dkk vaktim var onu degerlendirmek icin hemen topige girdim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?