Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

günaydınn canımm... olur tekrarlıyalım hep beraber, bence bi mahsuru yokk sonra hepbirlikte ripped e geçeriz.. hem karatay hem jillian ile çıtır olalım topikçe

Ripped videosunu bulamadım ben, sizde varmı, banada yollarmısınız?

MYDENIZZZ cigim sanada iyi geceler canim,,,,CANAN cigim sen doktora sonuclari gostermeye gitmeden internetten mi okudun yada oyle olabilir diyemi dusundun tam anlamadim canim,,,..........baska kimlere cevap yazacagimi unuttum

Beni unuttun.

hedef kilosuna ulaşan ilk arkadaşımız kedi mi acaba
tebrik ederim kedicim seni günaydın sana da..

Günaydın, teşekkür ederim.

Gunaydin citirlarim
Burada saat 9,22 oldugu icin gunaydin diyorum ben hazirlandim arkadasi beklerken 10 dkk vaktim var onu degerlendirmek icin hemen topige girdim:)

Günaydın.

çok hastayım bu hafta hiç uyamadım diyete kilo aldım .griple boğuşuyorum.meyve yiyemediğim için vücut direncim düştü sanırım akşama kalıo hep meyve yemem sabah öğlen unutuyorum ne zamandır meyve yemeyi kesince grip yapıştı tabi.sizler iyi misniz bari:2:

teekkür ederim ablacımmm

canım benim geçmiş olsun.. baş ağrısı kötü olur... sen nasıl sürdün 10saat arabayı maşallah her yerini ağrıtmıştır otur otur

Tünaydın :)))

Bugün kontrol günümdü,hatırlarsanız prof.detaylı ultrasonda 3 gün küçük demişti,bugüne tekrar randevu vermişti.
3 günlük farkı kapamışız,herşey yolunda şükür...sağlığı da iyi..çok tatlıydı kızlar ya...doktora giderken bir heyecan sarıyor beni anlatamam...:))

Ben mesajları okuyayım..

Canim geçmiş olsun ben hamileliğim süresince nane yağını eksik etmemistim başucumdan..sasaklarini enseni alnini ov guzelce bi kac dakika içinde isinip damarlari gevsetip rahatlama saglayacaktir.birde muz'un agri kesici özelliği var yine bilgin olsun..
Bebis ve senin rahatin karizmadan daha onemli , cok iyi yapmışsın :)

Canlarimmmmmm,herbirinize simsicacik gonulden merhabalar dilerim.Benim icin gostermis oldugunuz hassasiyetten son derece duygulandim minnetlerimi sunsrim.Sevgili Hatice hanim,oglunu ugurladin mi allah kavustursun rabbim cumlemizi evlatlarimizdan sevindirsin insaallah.Prensesimi sormussun,yirmidort yasinda cok tatli kaldigi evinde goz bebegi allah vergisi.Onunla oyalanirlar,saclarini yaparlar.oje surerler bin sukur cok severler o da herseye tesekkur etmeyi bilir yavrum.Hatice hanimcigim,ihlamur burada organik gida marketi var oradan aliyorum,Gulcugum hadi artik insaallah sag salim seni evlerimizde bekliyoruz,cok ozledik hayirli yolculuklar.Prenscigim guzel haberlerini bekliyoruz yavrum bugun persembe dr. ne dedi.?Bebegimiz iyi mi insaallah ? Ekincigim is gezisinde oldugunu tahmin ettim yazmayinca.Gercekten hic ummadigim bir durumdu keton olayi.Ekincigim bundan boyle arabada bir cift yedek spor ayakkabi olursa her halukarda uzun yolculuklarda cok ideal olur.Birde birsey okudum ge
beliklerde bulanti olmasi bebegin olaya daha da siki sikiya baglanmasinin gostergesiymis. Ne kadar bulanti olursa dusuk yapma riski o kadar az olurmus cok sukur.Sabahlari basucunda grissini,kraker bulundurup kalkmadan yatakta dogrularak tuketmek ve yemeklerde mumkun oldugunca fazla cesitli karisik tuketmemek bulantiyi azaltabilirmis canim.

Ben kendi adima iyiyim şükür. .geçmiş olsun. .bol limonlu su ihlamur rahatlatir umarim..birde corekotu ezerek yersen iyi gelecektir gribine...

Geçmiş olsun, limonlu su içmeyi ihmal etme.

Geçmiş olsun,doğal yolları ihmal etme..sabahları portakal kivi tüket..limonlu suyu fazla içebilirsin yada limonu öylece yiyebilirsin...

Ekincim; ayakları dik dik yat canım fırsat buldukta..yorgunluğa çok iyi geliyor..
Umarım keton bir daha çıkmaz,dün biraz bu konuda okudum da leptinin fazla çalışması ve özellikle diabet hastalarında görülüyormuş..
Biz artık leptine filan dikkat etmicez ekincim; zaten şurda 1 aya kalmaz demir,vitamin v.s. haplarına başlatıyorlar..leptin filan kalmıyor :)) sağlığımız şuan çok daha önemli..

afiyet olsun canım.. benim yumurtalı köfte çiğ köfte gibi yoğurulup içine yağda pişirilen yumurta koyuluyor34:

Benim babam bu şekilde yapıyor ve cevizde koyuyor içine çok güzel oluyor..

Gunaydin citirlarim
Burada saat 9,22 oldugu icin gunaydin diyorum ben hazirlandim arkadasi beklerken 10 dkk vaktim var onu degerlendirmek icin hemen topige girdim:)

gül ablacım; sana da günaydın..

Canan ablacım çok geçmiş olsun,inşallah bir dahaki tahlilinde çıkmaz..geçer..

Son düzenleme:
Ripped videosunu bulamadım ben, sizde varmı, banada yollarmısınız?

Beni unuttun.

Günaydın, teşekkür ederim.

Günaydın.
Canim buldun mu? Youtb.. da var pc'ye indirmedim yapmam diye..simdide cepten girdigim için link yollayamiyorum

Sevgili Prenscigimmmmm,ben msj.imi yazarken sen mujdeyi vermissin bile.Ben sana ne demistim tamam ultrasona bakan profosor olabilir amma yanilmayan bir rabbimdir.O gun hakli olarak cok aglamistin,aglama prenscim burada bir yanilma hissediyorum hersey tertemiz ve bembeyaz rabbimin izniyle dememismiydim.Binlerce sukurler yavrum cok sevindim,rabbim tammamina erdirsin insaallah.

Amin canan ablacım; çok teşekkür ederim..Duanı hiç eksik etmedin,Allah razı olsun..

günaydınn canımm... olur tekrarlıyalım hep beraber, bence bi mahsuru yokk sonra hepbirlikte ripped e geçeriz.. hem karatay hem jillian ile çıtır olalım topikçe

Tamam canim o zaman pzt başlıyoruz yasasin katilmak isteyenler buyursunlar, pek güzel oldu bu Karatay ve jillian birleşince eminim sonuclar dehset olacak. ..
afiyet olsun canım.. benim yumurtalı köfte çiğ köfte gibi yoğurulup içine yağda pişirilen yumurta koyuluyor34:
Canim sanirim ayni sey annemde yapar..salca yesil sogan maydanoz'u haşlar suda..icine ince bulguru koyar pilav gibi pisirir..sonra tereyaginda yumurta pisirip bulgura ekler..eliyle sıkarak köfte gibi yapar..en sevdiklerimdendir bol pul biberle iyi gider. .
bencede motive olalım başlamak isteyenler pazartesi başlayalım

Evet birlikten kuvvet doğar. .baslamadan olculerinizi alirsaniz karsilastirmasi cokk zevkli..

Insan ikincide daha bi bilincli oluyor, hic bir seyde gözüm kalmasin diye her seyi dört dörtlük olsun istiyor..sonuna kadar yaşa derim...su an benimki oturmuş oyuncaklarıyla oynuyor zaman çok çabuk geçiyor. .iyi ki hamileligimde her şeyini yapmışım diyorum..doktora takilma derim prenscim..bana amniyosentez yapacaklardi izin vermedim iyi ki de vermemisim..onlarda hakli tabii en ufak bi veride arastirma gereği duyuyorlar ama cok yipratiyor insani

Iyi haberleriniz daim olsun inşallah

[video=youtube_share;ECxYJcnvyMw]http://youtu.be/ECxYJcnvyMw[/video]

Zamanı olmayanlar, bu 7 dk'lık egzersizleri yapabilirler, gerçekten etkiliymiş, birçoğu zaten benim kendi programımda vardı.
ABD’de, Orlando’daki “Human Performance” adlı insanların performanslarıyla ilgili araştırmalar yapan enstitüde görevli bilim adamlarının araştırması, 7 dakikalık egzersizin uzun süreli bir koşu ya da ağırlık kaldırmak kadar sağlıklı olduğunu ortaya koydu.
HER BİRİNE 30 SANİYE
Araştırmayı yapan, enstitünün direktörü Chris Jordan ve arkadaşları sadece duvar ve sandalyeyle yapılacak olan egzersizleri sıraladıkları “Yüksek Yoğunluk” adlı bir makale yayınlandı. 12 egzersizin sıralandığı makalede, her birine 30 saniye ayrılması ve aralarda 10’ar saniye ara verilmesi öneriliyor.

[video=youtube_share;7RQsTW7gCU8]http://youtu.be/7RQsTW7gCU8[/video]

Normal şınavda zorlanıyorsanız, ayak parmak uçları yerine, dizinizi yere koyup şınavınızı çekin.

Son düzenleme:
[video=youtube_share;akop0REm7Pg]http://youtu.be/akop0REm7Pg[/video]
Bu değil galiba, özet görüntü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…