Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Mydenizz canım çok sağol..O kadar heyecanlıyız ki anlatamam..ilkinde biraz cahillik vardı,oldu bitti anlamadım eksik çoğu şeyi kalmıştı..Şimdi herşeyi var ama ,bebekken yapamamıştım..Ama Allahım öyle bir bebek verdiki bana ; sağlıklı,sorunsuz bir gün bile beni oflatmadı..Hiç uykusuz kalmadım,arkadaşım gibi büyüdü canım oğlum halan da öyle..Önemli olan sağlıklısı olması zaten..

Bakalım içimizde kalanları yapmaya çalışacağız..Beşiğini ve dolabını bu hafta alıyoruz sanırım,eşimin işleri yoğun fırsat bulursak..
Zaman çok çabuk geçiyor ,yetişmicek gibi geliyor:))

Gunaydin citirlarim
Burada saat 9,22 oldugu icin gunaydin diyorum ben hazirlandim arkadasi beklerken 10 dkk vaktim var onu degerlendirmek icin hemen topige girdim:)

Hadi bakalım hepimiz özledik seni. İyi yolculuklar...

canım benim geçmiş olsun.. baş ağrısı kötü olur... sen nasıl sürdün 10saat arabayı maşallah her yerini ağrıtmıştır otur otur

Valla 3 saatlik bir mesafeye gittim aslında. İzmirden Bandırmaya gittim. 3 saat giderken 3 saat gelirken, arada molalar, 1,5 saat de toplantı oldu işte 9-10 saat. Yoruldum ama Haftaya da seyahatim var yine ama bu sefer uçakla olacak sanırım ama aktarmalı. Mayısa kadar böyle ara ara seyehatlerle idare edeceğim.

Prenscim gözün aydın

Hafta sonu nane yağı alayım o zaman. Dün akşam muz yemiştim ama pek bir faydası olmadı. Eşime de masaj yaptırdım. Viksle yaptırsaydım keşke.

Evet canan abla. Bundan sonra yanımda bir çift spor ayakkabısı ve alt üst eşofman bulunduracağım mutlaka. Bu ilk oldu böyle :)

Zaten bende uzun süredir sık sık yediğim ve ara öğünsüz duramadığım için leptin çalışmıyor. O nedenle kilo artışım da oldu biraz mide bulantıma rağmen. Bu arada balık yiyemiyorum hiç acaba omega 3 takviyesi alsam mı diye düşünüyorum.

Ayyy ne güzel hazırlıklar. Ben de öyle internetten bakıyorum bebek giysilerine araç gereçlere felan. Alsam mı diyorum. Sonra diyorum ki daha cinsiyeti belli değil, sonra daha erken alma şimdi kalıyor öyle. Deli gibi bebek alışverişi yapasım var

ne buldun kediciiiiik. Spora coşmuşsun yine arkadaşları da coşturmuşsun. Sen bana bile Tibet yaptırıp ip atlatmış kızssın. Herkesi spora yönlendirme kabiliyetin var evealllah

Bu sefer ben yönlendirmedim, mydenizz ve fmgenc yönlendirdi. Jillianın shred serisi bittikten sonra birde zor olan ripped serisi varmış onu bulamıyordum, sonunda buldum.

amin...Sen yeni basladigin iicin Hareketi artirinca verirsin kg fazla olunca gitmesi kolay ....D vitaminin kc cikmisti....

tahlil vermedim,doktor muayine etdi,yetmiyor dedi,ben de şimdi igne aldım ,igne olucam,haftada 1 kez,sen haftada 1 kezmi igne oldun?
haftada 2 kez de ola bilir dedi
ben şimdi olucam da sonrası bakıcam artık haftaya ya 1 yada 2 kez,inşallah

tesekkür ederim prensciğim, ben de özlemiştim. nasılsın, hamilelik nasıl gidiyor?

tamm canım verdiğin bilgiler için teşekkür ederim ayrıca peyniraltı suyu nasıl birşey bilmiyorum onu araştırayım

sütten lor yaptığında oluşan sudur. ve çok kıymetlidir. dolapta muhafaza ederek spordan sonra tüketmek faydalıdır. Ayrandan çökelek yapıldığında da peyniraltı suyu elde edilir. hangisini istersen onu seç.
peynir altı suyu çok kıymetli bir protein içeceğidir. vucudun kendini onarmasında birebir yardımcı olur. sporcuların vazgeçilmezidir. tadı da pek şahane değildir :)

annem de urfalı bir komşumuzdan öğrenmişti. aman allahım ne kadar güzel bir tat o öyle. afiyet olsun size.

[video=youtube_share;htc91eokuM8]http://youtu.be/htc91eokuM8[/video]
2. hafta

Yaklaşık iki aydır pilates yaptığım için vücudum ham değildir diye düşünüyorum.
Siz Jillian'ı bir kez yaptınız mı? Bir tur 30 gün kadar sanırım. Yani level 1-2-3 30 gün sürüyor.
Tekrar 1. leveldan mı başlayacaksınız?
Spor en merak ettiğim ve ilgilendiğim konudur ama yine de yeterli bilgiye sahip değilim.
Acaba şunu yaparsam sakatlanır mıyım ya da bir zararı dokunur mu diye düşünüyorum.
Keşke topikte bir spor eğitmeni ya da profesyonel bir sporcu olsaydı.
Ona danışırdık ne güzel olurdu.

[video=youtube_share;M6MkEnXw2tM]http://youtu.be/M6MkEnXw2tM[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…