günaydın canım
başınız sağolsun canım
Başınız sağolsun.
sütten lor yaptığında oluşan sudur. ve çok kıymetlidir. dolapta muhafaza ederek spordan sonra tüketmek faydalıdır. Ayrandan çökelek yapıldığında da peyniraltı suyu elde edilir. hangisini istersen onu seç.
peynir altı suyu çok kıymetli bir protein içeceğidir. vucudun kendini onarmasında birebir yardımcı olur. sporcuların vazgeçilmezidir. tadı da pek şahane değildir :)
Yaklaşık iki aydır pilates yaptığım için vücudum ham değildir diye düşünüyorum.
Siz Jillian'ı bir kez yaptınız mı? Bir tur 30 gün kadar sanırım. Yani level 1-2-3 30 gün sürüyor.
Tekrar 1. leveldan mı başlayacaksınız?
Spor en merak ettiğim ve ilgilendiğim konudur ama yine de yeterli bilgiye sahip değilim.
Acaba şunu yaparsam sakatlanır mıyım ya da bir zararı dokunur mu diye düşünüyorum.
Keşke topikte bir spor eğitmeni ya da profesyonel bir sporcu olsaydı.
Ona danışırdık ne güzel olurdu.
Tünaydın :)))
Bugün kontrol günümdü,hatırlarsanız prof.detaylı ultrasonda 3 gün küçük demişti,bugüne tekrar randevu vermişti.
3 günlük farkı kapamışız,herşey yolunda şükür...sağlığı da iyi..çok tatlıydı kızlar ya...doktora giderken bir heyecan sarıyor beni anlatamam...:))
Ben mesajları okuyayım..
Hep yiyorum hep yiyorum zaten. Ama hiç geçmiyorYedin mi birşeyler? :26:
çok hastayım bu hafta hiç uyamadım diyete kilo aldım .griple boğuşuyorum.meyve yiyemediğim için vücut direncim düştü sanırım akşama kalıo hep meyve yemem sabah öğlen unutuyorum ne zamandır meyve yemeyi kesince grip yapıştı tabi.sizler iyi misniz bari:2:
akşam yemeğini 5 gibi yediğimiz zaman leptin çalışmazmı 3 öğün bana fazla gibi oluyor fazla hareketli değilim bu ara çok bunalıma girdim insülinde bozuk gibi bi acıkmam 6 saat filan sürüyor işte
Yaklaşık iki aydır pilates yaptığım için vücudum ham değildir diye düşünüyorum.
Siz Jillian'ı bir kez yaptınız mı? Bir tur 30 gün kadar sanırım. Yani level 1-2-3 30 gün sürüyor.
Tekrar 1. leveldan mı başlayacaksınız?
Spor en merak ettiğim ve ilgilendiğim konudur ama yine de yeterli bilgiye sahip değilim.
Acaba şunu yaparsam sakatlanır mıyım ya da bir zararı dokunur mu diye düşünüyorum.
Keşke topikte bir spor eğitmeni ya da profesyonel bir sporcu olsaydı.
Ona danışırdık ne güzel olurdu.
Hep yiyorum hep yiyorum zaten. Ama hiç geçmiyor
geç yazdığım için kusura bakmayın. iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim, size ve mydenizzz'e. çok sağolun.
İyi de zaten az az yiyorum :26:O zaman az ye.Bende acıkttım mı ne?
ben günde 3 kayısı tüketiyorum(gün kurusu) bittiği için dedim yiyebilirmiyim diye
olmazsa 1 tane elma yerim
ne buldun kediciiiiik. Spora coşmuşsun yine arkadaşları da coşturmuşsun. Sen bana bile tibet yaptırıp ip atlatmış kızssın. Herkesi spora yönlendirme kabiliyetin var evealllah
Kolay gelsin. Ben de kediciğe özenip başlamıştım, ip de atladım bir kaç gün ama sonra hamile olduğumu öğrendim ve bıraktım :)valla aynen bende tibet yapmaya başladım bakalım hayırlısı işten güçten fırsat buldukça bugün hep onu araştırdım oyüzden topic e giremedim
Herkese iyi akşamlar
Yarin bildirim günü unutmayin arkadaşlar:)))
Sabah; soğanlı yumurta ile meyvesiz kkk
Ara yarim armut tarcin yoğurt
Aksam tarhana çorbası, barbunya, ayran, turp
Su 2 lt, karbonatli su
Ip atladim 500 tane
Herkese bol eksili yarinlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?