Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

[video=youtube_share;IAcqECJZj9s]http://youtu.be/IAcqECJZj9s[/video]

Bunların hepsi shredden sonra yapılıyor.

Son düzenleme:

Keşke bende yapabilsem peyniraltı suyu, spordan sonra içerdim, gerçi 8'den sonra yapıyorum sporumu.

Çok iyi olurdu, artık sürekli sorardım birşeyler.

çok sevindim canım, maşşallah ikinize de :)

çok geçmiş olsun. grip mevsimindeyiz ve yeni bir grip salgını var. Siz vitamin kullanıyor musunuz? İhtiyacınız olan tüm vitamin ve mineralleri ilaçlarla almak mümkün. Maalesef günümüzde yiyeceklerden almak mümkün olmuyor. Hem o kadar çeşidini hem de çocukluğumuzdaki gibi sağlıklısını bulmak zor oluyor. O yüzden bu tip tapletlerle artık sağlığı desteklemek zorunda kalıyoruz.

akşam yemeğini 5 gibi yediğimiz zaman leptin çalışmazmı 3 öğün bana fazla gibi oluyor fazla hareketli değilim bu ara çok bunalıma girdim insülinde bozuk gibi bi acıkmam 6 saat filan sürüyor işte

akşam yemeğini 5te yemek sizin yatmadan önce tekrar acımanıza sebep olmuyorsa çok iyi bir saat. bzim de amacımız bu. bunalımda olmanıza üzüldüm, geçmiş olsun. yemekler arası 6 saat çok ideal, bunun için endişelenmeyin aksine sevinin derim ben :)

Reactions: ria

Ooo süper o zaman.. bi sporsever arkadaş daha...bayiliyorum böyle spor yapan kisilere ..profesyonel degilim ama hep ilgim oldu sporla daha onceki doğumumda 20 kiloyu verirken tanistim sporla ve hayatima aldim..nette bi site var orayı takip edebilirsiniz ben uzun zamandir okuyorum orayi bo.ytr.com ilk nokta olan yere d gelecek..
Evet jilliani 1 kez yaptım ..3.levelin yarisini yapmadım (saglik sorunumdan dolayi)

bir kezde 10 gün yapip sakatlaninca biraktim.bu ilk tanışmaydi jille
Evet tekrar 1'den başlayacağız. .hepimize kokay gelsin:)))

ben günde 3 kayısı tüketiyorum(gün kurusu) bittiği için dedim yiyebilirmiyim diye

olmazsa 1 tane elma yerim

canan karatay , meyveyi çok seviyorsanız tüketin diyor. yoksa tüketmek mecburi değil, hatta tüketmemek daha iyi. mesela benim bağırsak problemim yok, ki olduğunda karbonatı arttırıyorum ya da zeytinyağını ya da pancarı, o yüzden kahvaltıda günkurusu kayısı da yemiyorum.

ne buldun kediciiiiik. Spora coşmuşsun yine arkadaşları da coşturmuşsun. Sen bana bile tibet yaptırıp ip atlatmış kızssın. Herkesi spora yönlendirme kabiliyetin var evealllah

valla aynen bende tibet yapmaya başladım bakalım hayırlısı işten güçten fırsat buldukça bugün hep onu araştırdım oyüzden topic e giremedim

valla aynen bende tibet yapmaya başladım bakalım hayırlısı işten güçten fırsat buldukça bugün hep onu araştırdım oyüzden topic e giremedim
Kolay gelsin. Ben de kediciğe özenip başlamıştım, ip de atladım bir kaç gün ama sonra hamile olduğumu öğrendim ve bıraktım :)

maşallah ya topiğimize oku oku bitiremedim yine bu hafta yoğun geçiyor iş yerinde giremiyorum.. ya da tam giriyorum şine iş çıkıyor..
gül ablam sağsalim gel inşallah aramıza özledik valla
prenscim çok sevindim canım meleğinin iyi olmasına maşallah
bu arda bende cepten girdiğim için jillanının linkini verememiştim ama maşallah kedicik hemen bulup paylaşmış bile çokkk teşekkür ederimm
şimdi eve yolculuk başasın.. yemekten sonra görüşürüz

Herkese iyi akşamlar
Yarin bildirim günü unutmayin arkadaşlar:)))

Sabah; soğanlı yumurta ile meyvesiz kkk

Ara yarim armut tarcin yoğurt

Aksam tarhana çorbası, barbunya, ayran, turp

Su 2 lt, karbonatli su
Ip atladim 500 tane
Herkese bol eksili yarinlar...

Ben kesin aldım, bu akşam yarım kase domates çorbası, 2.5 tabakta karalahana diblesi yedim.

PERŞEMBE
Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs… etki eden egzersizlerdir)

08:00
Yoğurt, zencefil, zerdeçal, tarçın, zeytinyağı :)

KAHVALTI 11:00
4 hurma, yarım yeşil elma, yarım portakal (tarçın serptim üzerlerine)
Ceviz, badem
2 haşlanmış yumurta, baharatlarla yedim
13 Zeytin
Kaşar peyniri
Havuç rende, maydanoz (yağ riveria oldu malesef)
Siyah çay (limonlu)

19:10
Yarım kase domates çorbası
2,5 tabak karalahana diblesi

Karbonatlı su
SU

Spor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…