Kedicik sizin yabakların ebatlarından şüpheliyim benBen kesin aldım, bu akşam yarım kase domates çorbası, 2.5 tabakta karalahana diblesi yedim.
Ben kesin aldım, bu akşam yarım kase domates çorbası, 2.5 tabakta karalahana diblesi yedim.
Dur ölçeyim, cetvel bulursam.Kedicik sizin yabakların ebatlarından şüpheliyim ben
Yarın ikimizde artidayiz desene
Bu gün bulgurlu yumurtali kofteye elimi bile surmedim..yine de arti cikarim kesinnn
Bu gün bulgurlu yumurtali kofteye elimi bile surmedim..yine de arti cikarim kesinnn
Kedicik sizin yabakların ebatlarından şüpheliyim ben
sağol canım.. evett urfa yöresinin köftesi eşimin annesi urfalı mutlaka yapılır sık sık.. ben bulgur pilavı hakkımı o zamanlar kullanıyorum
keten tohumu hariç bende diğerlerini hergün mutlaka kullanıyorum..
Ooo süper o zaman.. bi sporsever arkadaş daha...bayiliyorum böyle spor yapan kisilere ..profesyonel degilim ama hep ilgim oldu sporla daha onceki doğumumda 20 kiloyu verirken tanistim sporla ve hayatima aldim..nette bi site var orayı takip edebilirsiniz ben uzun zamandir okuyorum orayi bo.ytr.com ilk nokta olan yere d gelecek..
Evet jilliani 1 kez yaptım ..3.levelin yarisini yapmadım (saglik sorunumdan dolayi)
bir kezde 10 gün yapip sakatlaninca biraktim.bu ilk tanışmaydi jille
Evet tekrar 1'den başlayacağız. .hepimize kokay gelsin:)))
Evet kolay gelsin hepimize) Aksam saatlerinde mı başlayacağız. Öyle olursa herkese uyar.
Aklima gelmedi yemek..zaten artidayim diye ne giderse o kar diye dusundum tüh yeseydim keşkeDur ölçeyim, cetvel bulursam.
Artıdır kesin, diblenin içinde patates, bulgur vardı.
Yeseydin bari boşa gitmeseydi.
Oo yarin topikce dokulecegiz anlasilanbende büyük ihtimalle artı çıkarim bende bu hafta aşırı tatlı ihtiyacı oldu kendimi kötü hissediyorum
Gerçektende ölçtüm, 16,5 cm.
Aklima gelmedi yemek..zaten artidayim diye ne giderse o kar diye dusundum tüh yeseydim keşke
Oo yarin topikce dokulecegiz anlasilanbende hafta sonu cozutmalarimin faturasini odeyecegim yarin...
Maşallah tabak oldugundan emin misin onun? Benim var öyle kullanmıyorum. Dün makinadaymis kucuklerin hepsi ,büyük tabaklara koydum bebegin corbasini bitmek bilmedi.en küçük boy yemek tabaklarini kullanıyorum
Evet kolay gelsin hepimize) Aksam saatlerinde mı başlayacağız. Öyle olursa herkese uyar.
Belirli bir saati olmasa daha iyi olur bence.kimimiz gündüz kimimiz aksam musait oluruz çünkü. .o gün bitmeden yapalim derim ben
bugün yine niyetlidim arkadaşlar.. ramazanda tutamadıklarımızı tutalım dedik eşimle bi kaç gün.. bugün sondu.
sahur 4.30da bitti bi küçük portakal yanında kkk ve bi kupa süt kuru yemişimi unutmuşum. dişlerimi fırçalayıp yatağa girince aklıma geldi bende yemedim :)
akşam 17.30 iş yeride tarçınlı yoğurt
eve gelince dün balık almıştım temizleyip baharatlarını yağını koydum bugün pişirime hazırlardı.. hemen onu fırında ızgara yaptım.. bol salata ve kibrit kutusu kadar tahin helvası yedim..tabi 20.30da bitti
Eki Görüntüle 966188
Spor mağazası var yolumda, dumbellarımı, fitness eldivenimi, barfiksimi, ipimi almıştım. Ne çok şey almışım.
benimde hiç bişeyim yokbende bu hafta dumbell alim istiyorum.. aklıma gelmiyor hiç o kadarda gidiyoruz avm lere..
evde su şişelerini kullanıyorum dumbell olarakk ama hafif geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?