Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Bu gün bulgurlu yumurtali kofteye elimi bile surmedim..yine de arti cikarim kesinnn

Evet kolay gelsin hepimize ) Aksam saatlerinde mı başlayacağız. Öyle olursa herkese uyar.

Dur ölçeyim, cetvel bulursam.

Artıdır kesin, diblenin içinde patates, bulgur vardı.

Yeseydin bari boşa gitmeseydi.
Aklima gelmedi yemek..zaten artidayim diye ne giderse o kar diye dusundum tüh yeseydim keşke
bende büyük ihtimalle artı çıkarim bende bu hafta aşırı tatlı ihtiyacı oldu kendimi kötü hissediyorum
Oo yarin topikce dokulecegiz anlasilan bende hafta sonu cozutmalarimin faturasini odeyecegim yarin...
Gerçektende ölçtüm, 16,5 cm.

Maşallah tabak oldugundan emin misin onun? Benim var öyle kullanmıyorum. Dün makinadaymis kucuklerin hepsi ,büyük tabaklara koydum bebegin corbasini bitmek bilmedi.en küçük boy yemek tabaklarini kullanıyorum

Derin değil ama, zaten 16,5 ama kavisli tabak, uçtan uca ölçtüğüm için. Evdeki en küçük boy tabak aslında.

Spor yapacağım ama üşüyorum, önce bir ısınmam lazım, limonlu siyah çayımı içip ısınayım.

Ebru Şallı'nın ayak bileklerinde ki ağırlıkları çok beğendim, yarın bir bakacağım varmı diye, alırım belki, barfikste işe yarar. Birde yukarı tekmede.

Evet kolay gelsin hepimize ) Aksam saatlerinde mı başlayacağız. Öyle olursa herkese uyar.

Belirli bir saati olmasa daha iyi olur bence.kimimiz gündüz kimimiz aksam musait oluruz çünkü. .o gün bitmeden yapalim derim ben

Ben akşam yapacağım, hafta sonları belki sabah yaparım, belli olmaz. Tabii haftasonu gelmeden pes etmezsem.

bugün yine niyetlidim arkadaşlar.. ramazanda tutamadıklarımızı tutalım dedik eşimle bi kaç gün.. bugün sondu.
sahur 4.30da bitti bi küçük portakal yanında kkk ve bi kupa süt kuru yemişimi unutmuşum. dişlerimi fırçalayıp yatağa girince aklıma geldi bende yemedim :)
akşam 17.30 iş yeride tarçınlı yoğurt
eve gelince dün balık almıştım temizleyip baharatlarını yağını koydum bugün pişirime hazırlardı.. hemen onu fırında ızgara yaptım.. bol salata ve kibrit kutusu kadar tahin helvası yedim..tabi 20.30da bitti

Son düzenleme:

Spor mağazası var yolumda, dumbellarımı, fitness eldivenimi, barfiksimi, ipimi almıştım. Ne çok şey almışım.

Bu gün bulgurlu yumurtali kofteye elimi bile surmedim..yine de arti cikarim kesinnn

afiyet olsun canımm.. ben görünce dayanamıyorum yumurtalı köfteye, çiğ köfteye nasıl yemeden durdun.. ben sırf onun için bulgur pilavı bile yemiyorum ki olurda o hafta yersek köfte. çok bulgur yemeyim diye

Allah kabul etsin. Ben bugünlerde hep salata istiyorum, bugün yiyemedim ya doymadığımı hissediyorum psikolojik, yapmaya da üşeniyorum.

benimde hiç bişeyim yok bende bu hafta dumbell alim istiyorum.. aklıma gelmiyor hiç o kadarda gidiyoruz avm lere..
evde su şişelerini kullanıyorum dumbell olarakk ama hafif geliyo

Bende abartıp 2'şer kglık almışım, 2-3 yıl olmuştur belkide bu dumbellerı alalı, kol hareketleri için almıştım, hoşlanmadım bıraktım, şu anda da dumbelları kullanmıyorum, Jillianda kullanacağım mecbur. :) Kendi programımda da kullanırım bir süre sonra yaptığım hareketlere ağırlıkta eklemem gerekiyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…