Allah kabul etsin. Ben bugünlerde hep salata istiyorum, bugün yiyemedim ya doymadığımı hissediyorum psikolojik, yapmaya da üşeniyorum.
Bende abartıp 2'şer kglık almışım, 2-3 yıl olmuştur belkide bu dumbellerı alalı, kol hareketleri için almıştım, hoşlanmadım bıraktım, şu anda da dumbelları kullanmıyorum, Jillianda kullanacağım mecbur. :) Kendi programımda da kullanırım bir süre sonra yaptığım hareketlere ağırlıkta eklemem gerekiyor çünkü.
sagol canım teşekkür ederimm.. evet bende yoğurt yada salata yemezsem doymadım sanıyorum.. bide mutlaka bi çeşit salata ve kuru soğan olmalı sofrada, eşim mutlaka ister ikisini.. o yüzden alıştım üşenmiyorum evde salata yapacak ne varsa yapıyorum hemen..baktım yeşillik yok bi ğün önceden mercimek filan haşlıyorum onu salata yapıyorum
Ebru Şallı'nın ayak bileklerinde ki ağırlıkları çok beğendim, yarın bir bakacağım varmı diye, alırım belki, barfikste işe yarar. Birde yukarı tekmede.
bekarken kız kardeşime salata yap derddi annem onun verdiği cevapta siz yıkayın hazırlayın ben yaparım derdiTüh, sen soğan deyince aklıma nedense turşu geldi, unutuyorum turşuyu, yarın yerim inşallah. Salatayı yemek güzelde, özellikle yıkamak, üşüyorsun ya.Birisi yıkasa yapardım bende.
2kilo çook gelir bana kesin kollarımı kaldıramam yerinden1.5 alsam iyi olur herhalde.. 1 de hafif gelir çünkü.. dediğun gibi jillian da kullanılıyor
Pilates Setlerinde satiliyor ayri ayri satiliyor mu arastirmak lazim.hepsibrada.com da var arkadasim almisti
bekarken kız kardeşime salata yap derddi annem onun verdiği cevapta siz yıkayın hazırlayın ben yaparım derdio geldi aklıma.... ben bazen alınca yıkıyorum hepsini bi kereden tupperın yeşillik kabı var iyice suyu süzülünce koyuyorum onun içine, hazır oluyor
afiyet olsun canımm.. ben görünce dayanamıyorum yumurtalı köfteye, çiğ köfteye nasıl yemeden durdun.. ben sırf onun için bulgur pilavı bile yemiyorum ki olurda o hafta yersek köfte. çok bulgur yemeyim diye
Allah kabul etsin. Ben bugünlerde hep salata istiyorum, bugün yiyemedim ya doymadığımı hissediyorum psikolojik, yapmaya da üşeniyorum.
Valla canim yarin tarti günü diye yemedim..bulgurlu hiç bişeye dayanamıyorum..içli köfte ve yumurtali kofteyi tek gecerim.bu arada canim ne güzel yapmissiniz allah kabul etsin..yalniz çok geç cikiyorsun işten sanırım, baya zor oluyordur hazirlamak
Bende cok üşeniyorum salata için. Aslinda tupperda salata kaplari oluyormus haftalik yikayip onlarda saklayabiliriz
.kullananiniz var mi?
Valla canim yarin tarti günü diye yemedim..bulgurlu hiç bişeye dayanamıyorum..içli köfte ve yumurtali kofteyi tek gecerim.bu arada canim ne güzel yapmissiniz allah kabul etsin..yalniz çok geç cikiyorsun işten sanırım, baya zor oluyordur hazirlamak
Bende cok üşeniyorum salata için. Aslinda tupperda salata kaplari oluyormus haftalik yikayip onlarda saklayabiliriz
.kullananiniz var mi?
Ayni anda uçümüzde tupperdan bahsetmiştiz alalim bari..yeşil'i mi alacağız
ben kullanıyorum canım.. yeşillikleri temizleyip yıkıyorum.. bi sofranın üstüne koyup suyunu iyice süzüp koyuyorum hiç bişi olmuyor.. salata yaparkende hemen kullanıyorum pratik oluyor..
işten saat 6da çıkıyorum servisle eve geçiyorum 7.15 gibi evde oluyorum malesef.. aslında arabayla aralardan 30dk evde olyorum ama ben cesaret edemiyorum ankara trafiğinde sürmeye, eşimlede çıkış saatlarımız farklıarada beraber gidip geliyoruz iyi oluyor
Ayyy çok yoruldum. Sonuna geldim sporumun.
Arkadaşlar ii geceler bişi sormak istiyorum gece yatmadan once süt içiyorum sizce sorun olurmu mesela şu an içiyorum
Bu saatte spormu amanin hayatta yapamam dinlenme saatim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?