Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Allah kabul etsin. Ben bugünlerde hep salata istiyorum, bugün yiyemedim ya doymadığımı hissediyorum psikolojik, yapmaya da üşeniyorum.

sagol canım teşekkür ederimm.. evet bende yoğurt yada salata yemezsem doymadım sanıyorum.. bide mutlaka bi çeşit salata ve kuru soğan olmalı sofrada, eşim mutlaka ister ikisini.. o yüzden alıştım üşenmiyorum evde salata yapacak ne varsa yapıyorum hemen..baktım yeşillik yok bi ğün önceden mercimek filan haşlıyorum onu salata yapıyorum

2kilo çook gelir bana kesin kollarımı kaldıramam yerinden 1.5 alsam iyi olur herhalde.. 1 de hafif gelir çünkü.. dediğun gibi jillian da kullanılıyor

Son düzenleme:

Tüh, sen soğan deyince aklıma nedense turşu geldi, unutuyorum turşuyu, yarın yerim inşallah. Salatayı yemek güzelde, özellikle yıkamak, üşüyorsun ya. Birisi yıkasa yapardım bende.

Ebru Şallı'nın ayak bileklerinde ki ağırlıkları çok beğendim, yarın bir bakacağım varmı diye, alırım belki, barfikste işe yarar. Birde yukarı tekmede.

Pilates Setlerinde satiliyor ayri ayri satiliyor mu arastirmak lazim.hepsibrada.com da var arkadasim almisti

Tüh, sen soğan deyince aklıma nedense turşu geldi, unutuyorum turşuyu, yarın yerim inşallah. Salatayı yemek güzelde, özellikle yıkamak, üşüyorsun ya. Birisi yıkasa yapardım bende.
bekarken kız kardeşime salata yap derddi annem onun verdiği cevapta siz yıkayın hazırlayın ben yaparım derdi o geldi aklıma.... ben bazen alınca yıkıyorum hepsini bi kereden tupperın yeşillik kabı var iyice suyu süzülünce koyuyorum onun içine, hazır oluyor

2kilo çook gelir bana kesin kollarımı kaldıramam yerinden 1.5 alsam iyi olur herhalde.. 1 de hafif gelir çünkü.. dediğun gibi jillian da kullanılıyor

1,5 iyidir, ben herhalde onu başka bir düşünceyle aldım.

Pilates Setlerinde satiliyor ayri ayri satiliyor mu arastirmak lazim.hepsibrada.com da var arkadasim almisti

Baktım netten de Ebru Şallı ağırlık seti vardı bir yerde, yarın bir sorayım bakalım varmıymış.

Zaten zor kısmı yıkamak, Tupperware'in o kaplarını bende almayı çok istiyorum, ileride alırım diyordum ama en iyisi şimdi de almak, annemde sevmiyor salata yapmayı. Kuzenim çalışırken kullanırdı, çok kullanışlı derdi, alıp bütün hepsini yıkayıp kesermiş, işten gelince yiyeceği kadarını alırmış.

afiyet olsun canımm.. ben görünce dayanamıyorum yumurtalı köfteye, çiğ köfteye nasıl yemeden durdun.. ben sırf onun için bulgur pilavı bile yemiyorum ki olurda o hafta yersek köfte. çok bulgur yemeyim diye

Valla canim yarin tarti günü diye yemedim..bulgurlu hiç bişeye dayanamıyorum..içli köfte ve yumurtali kofteyi tek gecerim.bu arada canim ne güzel yapmissiniz allah kabul etsin..yalniz çok geç cikiyorsun işten sanırım, baya zor oluyordur hazirlamak

Allah kabul etsin. Ben bugünlerde hep salata istiyorum, bugün yiyemedim ya doymadığımı hissediyorum psikolojik, yapmaya da üşeniyorum.

Bende cok üşeniyorum salata için. Aslinda tupperda salata kaplari oluyormus haftalik yikayip onlarda saklayabiliriz
.kullananiniz var mi?

fmgenc kullanıyormuş. Benim uzun zamandır aklımda ama almadım hala.

Ayni anda uçümüzde tupperdan bahsetmiştiz alalim bari.. yeşil'i mi alacağız

Son düzenleme:

ben kullanıyorum canım.. yeşillikleri temizleyip yıkıyorum.. bi sofranın üstüne koyup suyunu iyice süzüp koyuyorum hiç bişi olmuyor.. salata yaparkende hemen kullanıyorum pratik oluyor..
işten saat 6da çıkıyorum servisle eve geçiyorum 7.15 gibi evde oluyorum malesef.. aslında arabayla aralardan 30dk evde olyorum ama ben cesaret edemiyorum ankara trafiğinde sürmeye, eşimlede çıkış saatlarımız farklı arada beraber gidip geliyoruz iyi oluyor

karatay mutfağı kitabındaki tarifleri deniyor musunuz
ben yavaş yavaş deniyorum
hem yeni yeni lezzetler keşfediyorum
mesela mercimekli sarma(zaten zeytinyağlı sarma hastasıyım)ve
zeytinyağlı yer elması denedim kayınvaldemler de çok beğendi

Uzun zamandir aklimda gecen ay suluğunu almistim ogluma çok beğendim kendimede alacagim.detayli yazdigin iyi olmuş canim seninkinden alayim sagol
Bu arada sen bankaciymissin allah kolaylik versin ne zor bi meslek ya
Ankara trafigi cidden zor makas atanlar boll sagolsun insanin gözünü korkutuyor

Arkadaşlar ii geceler bişi sormak istiyorum gece yatmadan once süt içiyorum sizce sorun olurmu mesela şu an içiyorum

Arkadaşlar ii geceler bişi sormak istiyorum gece yatmadan once süt içiyorum sizce sorun olurmu mesela şu an içiyorum

Birazda olsa leptin'in çalışmasını engelliyormuş, ama çok acıkırsan içebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…