Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Çalışınca mecburen bu saatte oluyor. Yemeğide 8'e yakın yiyince 1-2 saat beklemek gerekiyor spor yapmak için, geç oluyor.

Bende 19:00 da evde oluyorum işte bende aynı sebepten gelir gelmez koşu bandında yürüyüş sonra az bişi yemek apartmanda cok ses oluyor die erken yapıyorum yürüyüşü

merhaba Çıtırlarım
nihayet vatanımda ve evimdeyim, koşturmalı 4 günden sonra hafta sonu inşallah dinlenebileceğim diye düşünüyorum ama evdeki işlerde beni bekler nereye gitsem iş beni bekliyor

aynen ya çalışınca mecburen bu saatte oluyor ama ben çok üşeniyorum biraz zor oluyor yerimden kalkmak

Yapmak gerekiyor ama, sonucunu düşünüp biraz çaba göstermemiz gerekiyor, bugün bende üşümüşüm, bir türlü kalkamadım, ama işe yaramaya başladığını düşündükçe bırakmıyorum. Hiç yapılmıyorsa, 10 dk tibet egzersizleri yapmak bile iyidir. 1,5 yılı geçti yapalı, artık alışkanlık oldu bende. Kendi toparladığım spor programını da eylülden itibaren yapıyorum, inşallah buda süreklilik gösterir, tibet egzersizleri gibi.

Bende 19:00 da evde oluyorum işte bende aynı sebepten gelir gelmez koşu bandında yürüyüş sonra az bişi yemek apartmanda cok ses oluyor die erken yapıyorum yürüyüşü

Yemeğini yiyip yapabilsen çok daha iyi olurdu, şikayetmi geliyor komşulardan.

merhaba Çıtırlarım
nihayet vatanımda ve evimdeyim, koşturmalı 4 günden sonra hafta sonu inşallah dinlenebileceğim diye düşünüyorum ama evdeki işlerde beni bekler nereye gitsem iş beni bekliyor

Kızın yardımcı olur artık.

çok haklısın canım
bugün bende acayip üşüdüm kapadokyada ayaz varrrrr çok soğukkk

kendi toparladığın spor programı ne acaba?

günaydın gül ablacım
hadi iyi yolculuklar
sağ salim gel
inşallah
topik yokluğuna alışık değil
teşekkür ederim canım
kendine dikkat et canım ilk aylar çok önemli

Beni unuttun.

Günaydın.
seni unutmam mümkün mü canım sen bizim topiğimizin şekerisin yaramaz kedisisin acele acele okuyup yorum yazmam gerekenlere yazmıştım

gözünaydın canım

D vitamini muayeneyle nasıl anlaşılıyormuş ki ???? bizde kanla anlaşılıyor normal kanlar 1 günde çıkarken D vitamini devlet hastanesinde 10 günde çıkıyor

ilk 3 taneyi 10 gün arayla oldum sonrada ayda 1 oluyorum

Bu egzersizleri toparladım. Sıralamaları biraz değişti ama.

menü bildirimi yapmayı unutuıyorum kaç gündür
sabah 09:30
2 rafadan yumurta
1 demet maydanoz
8 ceviz
2 kibrit kutusu kadar peynir
10 zeytin

1 kupa yeşil çay
1 kupa siyah çay

maalesef arkadaşıma davetliydim o saate kadar bir şey de yiyemedim ve çok acıktım
akşam 19:30
3 lahmacun (ev yapımı)
2 bardak ayran

canancığım D vitamini sonucuma bakmak için internete girdim sonuçları eski tahlillerimle karşılaştırdım o arada keton dikkatimi çekti bu zamana kadar hiç çekmemişti sen bahsedince baktım,,,, karataya başladıktan bir ay sonra yaptırdığım tahlilde keton bende 5 çıkmış yani bendede varmış ama doktor hiç sorun yapmamış ki dikkatimi çekmemiş 3 ay sonraki ve 7 ay sonraki tahlillerde negatif çıkmış

hoşbuldum canımmmm

inşallah yarın misafirlerin yarısı gidecekler onlar gidince biraz toparlarım biraz dinlenirim hafta sonuna kadar bitiririm

Ev temizliği ve tertibi gerekli i temiz evi çoık severim, ev temiz ve düzenli değilse içim sıkılır ama temizlik yapmayı hiç sevmem. Burada sizi gördükçe gıpta ediyorum. Gerçekten siz ve diğer arkadaşlar da öyle, çok güçlüsünüz.

canım peyniri herkes kendi avucu kadar yiyecek kibrit kutusu az olur

3 lahmacun çok değilmi büyüklüğü ne kadardı

teşekkür ederim canım

bende herzaman aynı şeyi söylüyorum topiğimizde tembel hanım yok diye herkes çok becerikli hamilelerimiz bile

geçenlerde yenilerden biri yazmıştı tembellikten yerimden kalkmıyorum diye geceleri hızlı hızlı okumuştum kim olduğunu hatırlamıyorum ama oda buradakileri göre göre hızlanır yakında

canım peyniri herkes kendi avucu kadar yiyecek kibrit kutusu az olur

3 lahmacun çok değilmi büyüklüğü ne kadardı

aslında peyniri az tutmaya çalışmadım ama ancak o kadar yiyebildim bugün,çünkü sabah dersim vardı ona yetişmek için acele ettim.
çok üzgünüm, 3 lahmacun çok tabii, fındık lahmacun değildi ama normal lokanta lahmacunu kadar da büyük değildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…