Çalışınca mecburen bu saatte oluyor.Yemeğide 8'e yakın yiyince 1-2 saat beklemek gerekiyor spor yapmak için, geç oluyor.
Çalışınca mecburen bu saatte oluyor.Yemeğide 8'e yakın yiyince 1-2 saat beklemek gerekiyor spor yapmak için, geç oluyor.
merhaba Çıtırlarım
nihayet vatanımda ve evimdeyim, koşturmalı 4 günden sonra hafta sonu inşallah dinlenebileceğim diye düşünüyorum ama evdeki işlerde beni bekler nereye gitsem iş beni bekliyor
aynen ya çalışınca mecburen bu saatte oluyor ama ben çok üşeniyorum biraz zor oluyor yerimden kalkmak
Bende 19:00 da evde oluyorum işte bende aynı sebepten gelir gelmez koşu bandında yürüyüş sonra az bişi yemek apartmanda cok ses oluyor die erken yapıyorum yürüyüşü
Yapmak gerekiyor ama, sonucunu düşünüp biraz çaba göstermemiz gerekiyor, bugün bende üşümüşüm, bir türlü kalkamadım, ama işe yaramaya başladığını düşündükçe bırakmıyorum. Hiç yapılmıyorsa, 10 dk tibet egzersizleri yapmak bile iyidir. 1,5 yılı geçti yapalı, artık alışkanlık oldu bende. Kendi toparladığım spor programını da eylülden itibaren yapıyorum, inşallah buda süreklilik gösterir, tibet egzersizleri gibi.
Yemeğini yiyip yapabilsen çok daha iyi olurdu, şikayetmi geliyor komşulardan.
teşekkür ederim canımgünaydın gül ablacım
hadi iyi yolculuklar
sağ salim gel
inşallah
topik yokluğuna alışık değil
kendine dikkat et canım ilk aylar çok önemliCanımcım ben buradayım. Dün seyahatim vardı 10 saat araç kullandım. Geldiğimde çok yorulmuştum. Yattım kaldım. Dua ede ede gittim bebeğim rahatsız omasın diye. Dönerken Üzerimdeki takım elbisenin pantolonu rahatsız etti yoldan eşofman altı aldım geçirdim altıma. Çok komiktim. Üstte gömlek ceket, altta eşofman ayaklarda topuklu ayakkabıNe yapayım bebeğim için biraz karizmadan ödün verdim Dün geldiğimde başım ağrıyordu sabah kalktım hala ağrıyor. Baş ağrısına ilaç olmadan çözüm var mı?
Canan abla geçmiş olsun. Benim de gebelik için ilk randevumda idrarımda keton çıktı. Doktor aradı beni dedi siz iyi beslenemiyor musunuz? Ben de dedim yooo besleniyorum. Belki açtınız o yüzden öyle çıktı demekki 1-2 hafa sonra tekrarlayalım dedi. Yani dediğin gibi vücut depodan yakmaya başlayonca idrarda keton oluşuyormuş. Haftaya tekrar kontrolüm var bakalım tekrarlamam gerekecek mi? Yani anladım kadarıyla leptin çalışmaya başladı mı vücutta keton oluşuyor.
seni unutmam mümkün mü canım sen bizim topiğimizin şekerisin yaramaz kedisisinBeni unuttun.
Günaydın.
Tünaydın :)))
Bugün kontrol günümdü,hatırlarsanız prof.detaylı ultrasonda 3 gün küçük demişti,bugüne tekrar randevu vermişti.
3 günlük farkı kapamışız,herşey yolunda şükür...sağlığı da iyi..çok tatlıydı kızlar ya...doktora giderken bir heyecan sarıyor beni anlatamam...:))
Ben mesajları okuyayım..
tahlil vermedim,doktor muayine etdi,yetmiyor dedi,ben de şimdi igne aldım ,igne olucam,haftada 1 kez,sen haftada 1 kezmi igne oldun?
haftada 2 kez de ola bilir dedi
ben şimdi olucam da sonrası bakıcam artık haftaya ya 1 yada 2 kez,inşallah
Yaptığım egzersizler
HERGÜN 5 TİBET
Five Tibetan Exercises - tibetanlife.com - YouTube
ISINMA
İP ATLAMA
SQUATS
How to Do a Squat | Boot Camp Workout - YouTube
SQUAT THRUST (BURPEES)
http://www.youtube.com/watch?v=PYfNA_lmkHM
Lunge (hem öne hem arkaya bacak açma)
Lunges, buttocks exercises - YouTube
YUKARI TEKME
Hip & Buttocks exercise - HIP flexor - thigh exercise for woman: Hip extensions, bent knee - YouTube
BARFİKS
(Hanging leg raise, alt karın kası)
Karın Kası İçin Asılarak Bacak Açma (Hanging Leg Raise) - YouTube
PLANK
Working Your Core: How to Do the Plank - Health & Fitness - ModernMom - YouTube
Core & Lower Stomach Exercises | Boot Camp Workout - YouTube
HUNDRED MEKİK (Ebru Şallı)
BİSİKLET MEKİK (Bicycle crunch)
Workoutz.com - Abs Exercise - Bicycle Crunches - YouTube
How to Do a Bicycle Crunch | Boot Camp Workout - YouTube
ŞINAV
SABAN DURUŞU
Yogada saban duruşu halasana nasıl yapılır? - YouTube
Tarçın çayı, melisa, adaçayı, siyah çay, kuşburnu çayları içiyorum. Karbonatı ben içiyordum. 500 ml'lik şişeye 1 çay bardağı karbonat ekliyorum. Ama istersen abartmadan miktarı arttırabilirsin. Karbonatla ilgili detaylı bilgiyi Kemal Milar facebook sayfasından inceleyebilirsin.
Kayısı akşamdan suda bekletiliyor, kaynatılmıyor. Sabah suyu içilip, kayısılar yeniliyor.
merhaba Çıtırlarım
nihayet vatanımda ve evimdeyim, koşturmalı 4 günden sonra hafta sonu inşallah dinlenebileceğim diye düşünüyorum ama evdeki işlerde beni bekler nereye gitsem iş beni bekliyor
hoş geldin gül abla. kolay gelsin şimdiden umarım dinlenebilirsin..
Bu egzersizleri toparladım. Sıralamaları biraz değişti ama.
Canlarimmmmmm,herbirinize simsicacik gonulden merhabalar dilerim.Benim icin gostermis oldugunuz hassasiyetten son derece duygulandim minnetlerimi sunsrim.Sevgili Hatice hanim,oglunu ugurladin mi allah kavustursun rabbim cumlemizi evlatlarimizdan sevindirsin insaallah.Prensesimi sormussun,yirmidort yasinda cok tatli kaldigi evinde goz bebegi allah vergisi.Onunla oyalanirlar,saclarini yaparlar.oje surerler bin sukur cok severler o da herseye tesekkur etmeyi bilir yavrum.Hatice hanimcigim,ihlamur burada organik gida marketi var oradan aliyorum,Gulcugum hadi artik insaallah sag salim seni evlerimizde bekliyoruz,cok ozledik hayirli yolculuklar.Prenscigim guzel haberlerini bekliyoruz yavrum bugun persembe dr. ne dedi.?Bebegimiz iyi mi insaallah ? Ekincigim is gezisinde oldugunu tahmin ettim yazmayinca.Gercekten hic ummadigim bir durumdu keton olayi.Ekincigim bundan boyle arabada bir cift yedek spor ayakkabi olursa her halukarda uzun yolculuklarda cok ideal olur.Birde birsey okudum ge
beliklerde bulanti olmasi bebegin olaya daha da siki sikiya baglanmasinin gostergesiymis. Ne kadar bulanti olursa dusuk yapma riski o kadar az olurmus cok sukur.Sabahlari basucunda grissini,kraker bulundurup kalkmadan yatakta dogrularak tuketmek ve yemeklerde mumkun oldugunca fazla cesitli karisik tuketmemek bulantiyi azaltabilirmis canim.
hoşbuldum canımmmm
inşallah yarın misafirlerin yarısı gidecekler onlar gidince biraz toparlarım biraz dinlenirim hafta sonuna kadar bitiririm
menü bildirimi yapmayı unutuıyorum kaç gündür
sabah 09:30
2 rafadan yumurta
1 demet maydanoz
8 ceviz
2 kibrit kutusu kadar peynir
10 zeytin
1 kupa yeşil çay
1 kupa siyah çay
maalesef arkadaşıma davetliydim o saate kadar bir şey de yiyemedim ve çok acıktım
akşam 19:30
3 lahmacun (ev yapımı)
2 bardak ayran
Ev temizliği ve tertibi gerekli i temiz evi çoık severim, ev temiz ve düzenli değilse içim sıkılır ama temizlik yapmayı hiç sevmem. Burada sizi gördükçe gıpta ediyorum. Gerçekten siz ve diğer arkadaşlar da öyle, çok güçlüsünüz.
canım peyniri herkes kendi avucu kadar yiyecek kibrit kutusu az olur
3 lahmacun çok değilmi büyüklüğü ne kadardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?