Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

bende sizleri özledim canım oralarda internet ve fırsat bulduğum yerlerde girdim toplantıda da masa altından çaktırmadan yazıyordum

oooo kedicik naptın sen 4 hurma, havuç, elma, portakal hepsindede şeker var
bende büyük ihtimalle artı çıkarim bende bu hafta aşırı tatlı ihtiyacı oldu kendimi kötü hissediyorum

canım geçen günde yazmıştım tatlı isteği omega 3 eksikliğinden kaynaklanırmış

Gerçektende ölçtüm, 16,5 cm.
ne alemsin ya gidip ölçmüş
Ayni anda uçümüzde tupperdan bahsetmiştiz alalim bari.. yeşil'i mi alacağız
ben İsviçre ye giderken yiyecekleri hep tupperwar larda götürdüm, büyüğüne yeşillik biber salatalık koydum,,,orta boya brokoli koydum ...küçüklerede salata malzemesi koydum, diğerinede haşladığım yumurtaları koymuştum 2 gün bozulmadı... bizim günde arkadaşın biri üye geliş fiatına veriyor bize yıllardır indirimde olan her modelden alıyoruz....ben buzluk için alıyorum özelikle

hocaya göre tabak lahmacun kadar 1 tane olması gerekiyor hepimiz abartıyoruz ama zararıda bize

Ayni anda uçümüzde tupperdan bahsetmiştiz alalim bari.. yeşil'i mi alacağız

evet biliyorum gül abla ben o dediğin omega 3 hapını sipariş verdim hemen başlayacağım çok teşekkür ederim

merhaba Çıtırlarım
nihayet vatanımda ve evimdeyim, koşturmalı 4 günden sonra hafta sonu inşallah dinlenebileceğim diye düşünüyorum ama evdeki işlerde beni bekler nereye gitsem iş beni bekliyor

hoş geldin,canımevet iş her zaman var,saglıklı ve mutlu olalım da gelsin işler,insanın içi huzurlu olunca işleri zevkle yapıyor,benim rahmetli annem her zaman soylerdi <işsiz duşmanım olsun>canımız cağlıklı,evlatlarımız sağlıklı, mutlu olsunlar bize de işler düşsün de yapalım.senin bu koşturmaların, maaşallah,o kadar hoşuma gidiyor ki,Allah her daim kolaylıklar ihsan etsin işlerinde.

Son düzenleme:

evet canım maalesef ses olunca şikayet geliyor
Valla spor konusunda süpersin bençok istikrarlı olamıyorum
tibeti sayende 3 gündür yapıyorum:)4. Ve 5. Hareketleri tam yapamasamda vücudumda 3 günde bile bir rahatlık oldu bırakmıcam inşallah devamı gelir

ALLAHIM ALLAHIM İLK BİLDİRİMİM HAYIRLI OLSUN:

rumuz : teoson
başlangıç tarihi: 3 şubat 2014
başlangıç kilo : 87
şu anki kilo : 85.1
toplam fark : 1.90
boy : 1.68
ilk hedef : 75
ikinci hedef : 60-65
spor : 2 gün 45 dk yürüyüş

rumuz:niceerendiz
başlangıç tarihi:02/01/2014
başlangıç kilo:87,2
2 hafta once: 82,7
bu hafta:84,0
fark:-1
toplam fark:4,5
beden:44
boy:1.67
spor: 3 gun pilates
Ilk hedef: 75
Ikinci hedef: 65
Üçüncü hedef: 60
yüzde: +%1,571

Dizimde biraz ağrı var, aman daha kötü olmasın dedim ve iki haftadır yürüyüş yapmadım. Bu yüzden mi bu kilo. Yoksa o lahmacunlar mı? Çok sinir oldum ama kendime. Gerçi memlekette mecburen 1 hafta börekler yedik. Bu kilolar memlekette alındı ise iki haftadır hiç mi veremedim burada.

Diğer 2 sonucunda demekki tok gitmişsin leptin çalışmıyorken, ilkinde leptin çalışıyormuş.

O tembel ben miyim acaba

Rumuz:Ekin06
Gebeliğimin başlangıç tarihi: 05.12.2013 9. haftam bitti
Başlangıç kilom: 75,6
Geçen hafta: 76,7
Bu hafta: 76,9
Fark: +200
Toplam Fark: +1300
Spor: 1 gün yürüyüş.
Boy: 1.65 cm.
Hedef: 88'le doğuma gitmek

GÜNAYDIN ARKADAŞLARRRR
Rumuz:Çiğsel2010
başlangıç tarihi:27.01.2014
Başlangıç kilom:81
Geçen hafta: 80.300
Bu hafta: 79.900
Fark: -400
Toplam Fark: -1.10
Spor:yürüyüş
Boy: 1.64 cm.
Hedef: 70

Son düzenleme:
Günaydın ,hayırlı cumalar...

Dün;
Sabah;2 yumurta,peynir,zeytin,2 kayısı+2 kuru erik..çay..
Öğlen;1 kase yoğurt,2 avuç tuzsuz ve kavrulmamış kabak çekirdeği +1 armut
İkindiye doğru 1 lahmacun
Akşam; Bulgurlu yayla çorbası+kıymalı karnıbahar+çok az mantı :)) cıssss siz yemeyin..

Rumuz: prenscim
Gebeliğimin başlangıç tarihi: 14.08.2013
Başlangıç kilom: 54
Geçen hafta: 62
Bu hafta: 63,5
Fark: 1000
Toplam fark :9,5 kg.(25+2 haftamı bitirdim)
Spor: 3 kez kısa yürüyüşler yaptım..
Boy: 1.67 cm.
Hedef: 69

Bu hafta hep kabızlık çektim,valla bıktım ya..hamilelikte en çok sıkıntı yaşadığım bir durum,kilom o yüzden artı çıktı aslında dünün dışında bu hafta doğru düzgün beslenmedim bile..

Gül ablacım hoşgeldin...

O kadar çok mesaj mesaj varki; hepsini okuyamadım ..

Herkes çok çok iyidir inşallah,buralardayım..

rumuz: kedi83
başlangıç tarihi: 4 KASIM 2013
başlangıç kilosu: 50
geçen hafta: 45.5
bu hafta:45.9
fark: +400 gr
toplam fark: -4.100 kg
beden: 36
spor:
Hergün 5 tibet egzersizi
Haftada 3 gun; İp atlama (göbek, kalça, bacak, kol kaslarını güçlendirecek egzersizler)
boy:1.53
hedef: 47
yüzde: +0.879

Bildirimimi yapıp kaçıyorum, işim olduğu için gün içinde toparlayamayacağım, akşam toparlayıp yayınlayacağım.

Benim geçen kilom 62,5 olucak.hızlı gönderince böyle oldu.
Yüzdem de 1,6 :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…