bende sizleri özledim canım oralarda internet ve fırsat bulduğum yerlerde girdim toplantıda da masa altından çaktırmadan yazıyordummaşallah ya topiğimize oku oku bitiremedim yine bu hafta yoğun geçiyor iş yerinde giremiyorum.. ya da tam giriyorum şine iş çıkıyor..
gül ablam sağsalim gel inşallah aramıza özledik valla
prenscim çok sevindim canım meleğinin iyi olmasına maşallah
bu arda bende cepten girdiğim için jillanının linkini verememiştim ama maşallah kedicik hemen bulup paylaşmış bile çokkk teşekkür ederimm
şimdi eve yolculuk başasın.. yemekten sonra görüşürüz
oooo kedicik naptın sen 4 hurma, havuç, elma, portakal hepsindede şeker varPERŞEMBE
Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs… etki eden egzersizlerdir)
08:00
Yoğurt, zencefil, zerdeçal, tarçın, zeytinyağı :)
KAHVALTI 11:00
4 hurma, yarım yeşil elma, yarım portakal (tarçın serptim üzerlerine)
Ceviz, badem
2 haşlanmış yumurta, baharatlarla yedim
13 Zeytin
Kaşar peyniri
Havuç rende, maydanoz (yağ riveria oldu malesef)
Siyah çay (limonlu)
19:10
Yarım kase domates çorbası
2,5 tabak karalahana diblesi
Karbonatlı su
SU
Spor
bende büyük ihtimalle artı çıkarim bende bu hafta aşırı tatlı ihtiyacı oldu kendimi kötü hissediyorum
ne alemsin ya gidip ölçmüşGerçektende ölçtüm, 16,5 cm.
ben İsviçre ye giderken yiyecekleri hep tupperwar larda götürdüm, büyüğüne yeşillik biber salatalık koydum,,,orta boya brokoli koydum ...küçüklerede salata malzemesi koydum, diğerinede haşladığım yumurtaları koymuştum 2 gün bozulmadı... bizim günde arkadaşın biri üye geliş fiatına veriyor bize yıllardır indirimde olan her modelden alıyoruz....ben buzluk için alıyorum özelikleAyni anda uçümüzde tupperdan bahsetmiştiz alalim bari..yeşil'i mi alacağız
aslında peyniri az tutmaya çalışmadım ama ancak o kadar yiyebildim bugün,çünkü sabah dersim vardı ona yetişmek için acele ettim.
çok üzgünüm, 3 lahmacun çok tabii, fındık lahmacun değildi ama normal lokanta lahmacunu kadar da büyük değildi.
Ayni anda uçümüzde tupperdan bahsetmiştiz alalim bari..yeşil'i mi alacağız
ben kullanıyorum canım.. yeşillikleri temizleyip yıkıyorum.. bi sofranın üstüne koyup suyunu iyice süzüp koyuyorum hiç bişi olmuyor.. salata yaparkende hemen kullanıyorum pratik oluyor..
işten saat 6da çıkıyorum servisle eve geçiyorum 7.15 gibi evde oluyorum malesef.. aslında arabayla aralardan 30dk evde olyorum ama ben cesaret edemiyorum ankara trafiğinde sürmeye, eşimlede çıkış saatlarımız farklıarada beraber gidip geliyoruz iyi oluyor
bende sizleri özledim canım oralarda internet ve fırsat bulduğum yerlerde girdim toplantıda da masa altından çaktırmadan yazıyordum
oooo kedicik naptın sen 4 hurma, havuç, elma, portakal hepsindede şeker var
canım geçen günde yazmıştım tatlı isteği omega 3 eksikliğinden kaynaklanırmış
ne alemsin ya gidip ölçmüş
ben İsviçre ye giderken yiyecekleri hep tupperwar larda götürdüm, büyüğüne yeşillik biber salatalık koydum,,,orta boya brokoli koydum ...küçüklerede salata malzemesi koydum, diğerinede haşladığım yumurtaları koymuştum 2 gün bozulmadı... bizim günde arkadaşın biri üye geliş fiatına veriyor bize yıllardır indirimde olan her modelden alıyoruz....ben buzluk için alıyorum özelikle
merhaba Çıtırlarım
nihayet vatanımda ve evimdeyim, koşturmalı 4 günden sonra hafta sonu inşallah dinlenebileceğim diye düşünüyorum ama evdeki işlerde beni bekler nereye gitsem iş beni bekliyor
yapmak gerekiyor ama, sonucunu düşünüp biraz çaba göstermemiz gerekiyor, bugün bende üşümüşüm, bir türlü kalkamadım, ama işe yaramaya başladığını düşündükçe bırakmıyorum. Hiç yapılmıyorsa, 10 dk tibet egzersizleri yapmak bile iyidir. 1,5 yılı geçti yapalı, artık alışkanlık oldu bende. Kendi toparladığım spor programını da eylülden itibaren yapıyorum, inşallah buda süreklilik gösterir, tibet egzersizleri gibi.
Yemeğini yiyip yapabilsen çok daha iyi olurdu, şikayetmi geliyor komşulardan.
merhaba Çıtırlarım
nihayet vatanımda ve evimdeyim, koşturmalı 4 günden sonra hafta sonu inşallah dinlenebileceğim diye düşünüyorum ama evdeki işlerde beni bekler nereye gitsem iş beni bekliyor
merhaba çıtırlarım
Diğer 2 sonucunda demekki tok gitmişsin leptin çalışmıyorken, ilkinde leptin çalışıyormuş.canancığım D vitamini sonucuma bakmak için internete girdim sonuçları eski tahlillerimle karşılaştırdım o arada keton dikkatimi çekti bu zamana kadar hiç çekmemişti sen bahsedince baktım,,,, karataya başladıktan bir ay sonra yaptırdığım tahlilde keton bende 5 çıkmış yani bendede varmış ama doktor hiç sorun yapmamış ki dikkatimi çekmemiş3 ay sonraki ve 7 ay sonraki tahlillerde negatif çıkmış
O tembel ben miyim acabateşekkür ederim canım
bende herzaman aynı şeyi söylüyorum topiğimizde tembel hanım yok diye herkes çok becerikli hamilelerimiz bile
geçenlerde yenilerden biri yazmıştı tembellikten yerimden kalkmıyorum diye geceleri hızlı hızlı okumuştum kim olduğunu hatırlamıyorum ama oda buradakileri göre göre hızlanır yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?