Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Geçen haftaki kilonu yazarmısın, yüzdeyi hesaplamamız için.

Yüzde hesaplamasıda aşağıdaki gibidir
200*100=20000
20000/47300==0,422
200 fark yazan kısımdır
100 yazan kısımda yüzde demek
çıkan çarpımı geçen haftaki kilona böl

Unuttum ben, zaten yeni başlamıştın tamam, başlangıç kilondan hesaplıyoruz. Kafam karışık şu an.
:)

Son düzenleme:
rumuz: Ria
başlangıç tarihi: 16.01.2014
başlangıç kilosu: 94
geçen hafta: 87.9
bu hafta:88.5
fark: +600
toplam fark: -5.500
beden: 44
spor: Haftada 3 gün İp atlama
boy: 1.78
hedef: 75
yüzde: +0.682

Son düzenleme:
rumuz:fmgenc
başlangıç tarihi:09/11/2013
başlangıç kilo:65.8
geçen hafta: 62
bu hafta:61.8
fark:-200
toplam fark:4
beden:38
spor: jillian ve işe gidip gelişimde toplam çıkıp indiğim 360 basamak merdiven.. bi kere ip atlama 100 tane
hedef:53
yüzde:-0.32

Canlarimmmmmmmm benimmmm,herbirinize simsicacik gonulden hayirli cumalar dilerim.Rabbim gonlunuzden butun gecenleri versin,hakkinizda hersey hayirli olsun.Kedicicigim,zarif jestin icin tekrar tesekkurler ederim canim.
Rumuz;CANANSU60
Baslangic tarihi; 4 10 2013
Baslangic kilo; 91
Gecen haftaki kilo; 75.500
Bu haftaki kilo; 75.500
Fark; yok
Toplam fark; 15.500
Yas:53
Boy; 1.67
Hedef kilo;67-70
Spor; yuruyus

gül ablacım d vitaminini ben de devle hastanesinde çlçtürdüm
1 gün sonra sonuç elimdeydi diğer tahlillerle beraber
hepsini ölçmüşler sağolsunlar bi tek omega 3 yoktu

Kilo veren tüm arkadaslarımı tebrik ediyorum. Kilo alan hamilelerimize de yarasın diyorum. Bir mazereti yokken kilo alan kendime ve tüm arkadaslara da ne diyeyim bilmiyorum (

rumuz:sdf82
başlangıç:1.1.2014
başlangıç kg:75
bugünkü kg:69.8
fark:5200 gr
ilk hedef:65
boy:1.64
az kaldı ilk hedfime nazar...

Canim GULCUGUM,topigimizin gulu hosgeldin canim benim,sukurler olsun tekrar evinde ve aramizdasin.Donusunle yureklerimizi isittin ,varolasin canim.

Kilo veren tüm arkadaslarımı tebrik ediyorum. Kilo alan hamilelerimize de yarasın diyorum. Bir mazereti yokken kilo alan kendime ve tüm arkadaslara da ne diyeyim bilmiyorum (

d vitamini iğnesi al eczaneden sağlık ocağında vurdur
omega 3 al gül ablanın dediğinden ef.s 1200(a) antioksidan al yine gül ablanın dediğnden solg.r 2000(a)
olcak bu iş yaza kadar gitcek kilolar inşallahhh

evet gül ablaya ben de hoş geldin diyorum seni çok özledik ablacım
bu topik sensiz olmaz
sen bizim önderimiz gibisin:)

rumuz: mydenizzz
başlangıç tarihi: 02,11,2013
başlangıç kilosu: 69
geçen hafta: 64.8
bu hafta: 65
fark: +200
toplam fark: -4 kg
beden: 40
spor: ip atlama, yürüyüş yaptım bu hafta..plates yokkk
boy: 1.65
hedef:ilk hedef 65(ulaşıldı) ikinci hedef 60
yüzde: +0.308

pazartesi 1 kg artıdaydım..anca bu kadarı gitti..buna şükür..eşim dün; bu hafta sonu yine gidelim çok güzeldi diyor
aman dedim 60 olayımda öyle gidelim yaramadı bana tatil..gerçi nankörlük etmeyeyim kilo olarak yaramasada psikolojime çok iyi geldi

Canim fmgenccigim,niyetli olmanizi yuce rabbim kabul etsin,ne kadar guzel.Tupperware salata kabi gercekten her eve lazim derlerya hakikaten oyle.Yikayip kestikten sonra her dakika ellinin altinda hazir salata malzemesi oluyor Mydenizzzcigim iylik haberlerinize cok memnun oluyurum yavrum rabbim daim etsin insaallah.Sdfcigim,avatardaki resim buyuk kizinin mi,coook tatli maasaallah rabbim sagligini ve sansini daim eylesin butun evlatlarimizin insaallah.

Son düzenleme:

kedicim olması gereken bu işte tebrikler

sen biliyormusun şu isimlerimizin altına kuş kondurmuşlar ya o neee günlerdir pc'den açmıyordum ilk kez gördüm

yaaaa sen ne tatlısın öyle ablammm kocaman sarılıyorum sana.. bu arada hayırlı cumalar

merhabalar

sözde bugün izin aldım, hem büyük kız kardeşim gidecek onlarla ilgileneyim hem biraz dinleneyim diye bu saat oldu daha yeni oturdum ....sabah erken kalktım kahvaltı hazırladım yaptık küçük kardeşim onları havaşa bırakacaktı kullandığı ilaçlardan kötü olmuş mide bulantısı baş dönmesi halsizlik varmış bana düştü bırakmak götürdüm, 20 dkk otobüs bekledik bindirdim eve gelip rahat rahat çay içeceğim sözde, küçük kardeşim aradı abla eve çıkma ben ineyim doktora gidelim diye, ben giderken benimle gel seni doktora götüreyim dönüşte demiştim gerek yok demişti geldim onu aldım doktora gittik tekrar tahliller verdik onu eve bıraktım markete gittim eczaneye gittim derken bu saat oldu....

evet biliyorum gül abla ben o dediğin omega 3 hapını sipariş verdim hemen başlayacağım çok teşekkür ederim
bişey değil canım
AMİN
hoşbulduk canım
en önemlisi sağlık zaten o olmayınca bişey olmuyor

Herkese günaydın.

tünaydın canım

merhaba Çıtırlarım
nihayet vatanımda ve evimdeyim, koşturmalı 4 günden sonra hafta sonu inşallah dinlenebileceğim diye düşünüyorum ama evdeki işlerde beni bekler nereye gitsem iş beni bekliyor

hoşgeldin ablacım evine vatanına allah ayırmasın hem bizden hem sevdiklerinden..özledik senin yokluğunda topiği idare edebildik mi bilemiyorum ama yokluğun fazlasıyla belliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…