ALLAHIM ALLAHIM İLK BİLDİRİMİM HAYIRLI OLSUN:
rumuz : teoson
başlangıç tarihi: 3 şubat 2014
başlangıç kilo : 87
şu anki kilo : 85.1
toplam fark : 1.90
boy : 1.68
ilk hedef : 75
ikinci hedef : 60-65
spor : 2 gün 45 dk yürüyüş
canancığım D vitamini sonucuma bakmak için internete girdim sonuçları eski tahlillerimle karşılaştırdım o arada keton dikkatimi çekti bu zamana kadar hiç çekmemişti sen bahsedince baktım,,,, karataya başladıktan bir ay sonra yaptırdığım tahlilde keton bende 5 çıkmış yani bendede varmış ama doktor hiç sorun yapmamış ki dikkatimi çekmemiş3 ay sonraki ve 7 ay sonraki tahlillerde negatif çıkmış
Kilo veren tüm arkadaslarımı tebrik ediyorum. Kilo alan hamilelerimize de yarasın diyorum. Bir mazereti yokken kilo alan kendime ve tüm arkadaslara da ne diyeyim bilmiyorum(
Kilo veren tüm arkadaslarımı tebrik ediyorum. Kilo alan hamilelerimize de yarasın diyorum. Bir mazereti yokken kilo alan kendime ve tüm arkadaslara da ne diyeyim bilmiyorum(
rumuz: kedi83
başlangıç tarihi: 4 KASIM 2013
başlangıç kilosu: 50
geçen hafta: 45.5
bu hafta:45.9
fark: +400 gr
toplam fark: -4.100 kg
beden: 36
spor:
Hergün 5 tibet egzersizi
Haftada 3 gun; İp atlama (göbek, kalça, bacak, kol kaslarını güçlendirecek egzersizler)
boy:1.53
hedef: 47
yüzde: +0.879
Bildirimimi yapıp kaçıyorum, işim olduğu için gün içinde toparlayamayacağım, akşam toparlayıp yayınlayacağım.
Canim fmgenccigim,niyetli olmanizi yuce rabbim kabul etsin,ne kadar guzel.Tupperware salata kabi gercekten her eve lazim derlerya hakikaten oyle.Yikayip kestikten sonra her dakika ellinin altinda hazir salata malzemesi oluyor Mydenizzzcigim iylik haberlerinize cok memnun oluyurum yavrum rabbim daim etsin insaallah.Sdfcigim,avatardaki resim buyuk kizinin mi,coook tatli maasaallah rabbim sagligini ve sansini daim eylesin butun evlstlarimizin insaallah.
evet gül ablaya ben de hoş geldin diyorum seni çok özledik ablacım
bu topik sensiz olmaz
sen bizim önderimiz gibisin:)
bişey değil canımevet biliyorum gül abla ben o dediğin omega 3 hapını sipariş verdim hemen başlayacağım çok teşekkür ederim
AMİNhoş geldin,canımevet iş her zaman var,saglıklı ve mutlu olalım da gelsin işler,insanın içi huzurlu olunca işleri zevkle yapıyor,benim rahmetli annem her zaman soylerdi <işsiz duşmanım olsun>canımız cağlıklı,evlatlarımız sağlıklı, mutlu olsunlar bize de işler düşsün de yapalım.senin bu koşturmaların, maaşallah,o kadar hoşuma gidiyor ki,Allah her daim kolaylıklar ihsan etsin işlerinde.
Herkese günaydın.
merhaba Çıtırlarım
nihayet vatanımda ve evimdeyim, koşturmalı 4 günden sonra hafta sonu inşallah dinlenebileceğim diye düşünüyorum ama evdeki işlerde beni bekler nereye gitsem iş beni bekliyor
rumuz:hatce33
baş.tarih: 30.12.2013
baş.kilo: 96
geçen hafta: 89.900
bu hafta: 90.100
fark: + 200
top.fark: 5.900
beden: 54
spor: yürüyüş,egzersiz http://www.youtube.com/watch?v=6aXL9M2R8jk
hedef: 75
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?