Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

ablacım kıyamam yaa paratonel gibisin.. işi çekiyorsun her yerde
ben okurken yoruldum sen yaparken kim bilir ne hale geldin.bu arada kardeşine çok geçmiş olsun..önemli bir şey yoktur umarım

yaaaa sen ne tatlısın öyle ablammm kocaman sarılıyorum sana.. bu arada hayırlı cumalar

Coook tesekkur ederim canimmm benim, bende hepinize sariliyorum kabul buyurursaniz.Benim yasam felsefem su cumlede sakli ; dogarken kulagina ezan okunuyor vefat ettiginde namazin kiliniyor,ezan ile namaz arasida gecen bu kisacik vakte ne kadar guzellikler sigdirabiliyorsak yanimiza onlar kar kaliyor,onlarla aniliyoruz.Bence gerisi hepsi teferruat.

hoşgeldin ablacım evine vatanına allah ayırmasın hem bizden hem sevdiklerinden..özledik senin yokluğunda topiği idare edebildik mi bilemiyorum ama yokluğun fazlasıyla belliydi

AMİN

hoşbuldum canım

teşekkür ederim canım insan yokluğu belli olunca dahada mutlu oluyor...bende sizleri özledim aralarda okudum yazdım ama buradaki gibi anlık olmayınca tat vermiyor.....sabah kardeşimi bıraktıktan sonra hemen eve gelip pc yi açmak aklımdaydı o arada sizzlerin topiği çok güzel idare ettiğiniz düşündüm, ben olmayınca çocuklular bile daha çok girip yazdılar topiğimize sahip çıktılar samimiyet iyice arttı benim sizleri arasıra yalnız bırakmam gerekiyor

4 gündemi 1.900 verdin

kedicim olması gereken bu işte tebrikler

sen biliyormusun şu isimlerimizin altına kuş kondurmuşlar ya o neee günlerdir pc'den açmıyordum ilk kez gördüm

Onu bende merak ediyordum, geçen gün soracaktım size, unuttum.

vitamin kullanmıyorum zararı olacagını düşüyorum ondan . almam gerekıyor mu düzenlı olarak

sen -1 yazmışsın ama geçen haftaki kg nu yazmamışsın 2 hafta öncesine görede -1 değil +1300
geçmiş olsun canım...hem yürüyüşsüz hem lahmacunlar olunca hamur 180 katı su toplatıyor

yaaa çok mutlu oldum hoşgeldiniz allahım kolaylıklar versin

hoşbuldum canım ,teşekkürler

herkese hayırlı cumalar bu hafta herkes izinli olduğundan çok yoğun işler
pek nete giremedim.
başlangıç 11.01.2014
başlangıç kg 70.8
geçen hafta 68.5 kg
buhafta 68.7 kg
fark +200
boy 1.70
spor haftada 6 gün jiliian

bu hafta hiç kaçamak yapmadım. ama neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum. 3 öğün yediğimden mi böyle oluyor acaba. bari sabit kalsaydı bu artış neyin nesi

ablamm hoşgeldinn...
hoşbuldum canım
hayır canım sen değilsin yenilerden biri yazmıştı 3-5 gün önce

çok iyiisin 200 gram almışsın

merhaba Çıtırlarım
nihayet vatanımda ve evimdeyim, koşturmalı 4 günden sonra hafta sonu inşallah dinlenebileceğim diye düşünüyorum ama evdeki işlerde beni bekler nereye gitsem iş beni bekliyor

Hosgeldiniz gul abla. Topikte yeni oldugum icin herkesi cok iyi bilmiyorum .bu hafta tanima haftasi olsun takip ediyorum pek fazla yorum yapmiyorum ama siz benim menuleri degerlendirirseniz cok yardimci olursunuz .
Dunki menum
Sabah klasik kkk
Ara yogurt ve 1 portakal
Aksam 1 kase ayran corbasi ve 1 tabak bamya
Dun butun gun temizlik yaptim aksamda gorumceme geldik. Sonra gec oldu diye gece gorumcemde kaldik. Onda da baskul yok tartilamadim. Aksam kilo bildirimi yapsam olur mu acaba

El ve ayak bileği ağırlığımı aldım, Jillianda dumbell yerine kullanırım diyecektim ama ben takana kadar ilerler. :) 1 kglık aldım. Evdeki dumbellarım 2 kglık, sanki Jillianda zorlar gibi geliyor. Ayak bileği için almıştım ama zaten bu hem el hem ayak için.

hoşbulduk canım
sen le ekin iyi olunda bizler iyiyiz
rahatsızlıkların nasıl oldu canım geçtimi
o kabızlık benimde canıma yetti 2 ay önce hergüne inmişti ne olduda yine 2-3 güne çıktı anlamadım yarından itibaren yedilerimi ayarlamaya çalışacağım neden 2 kg aldım, bana dokunanlar dokunmayanlar, kabızlık yaptıranlar yaptırmayanlar detaylı incelemeye alacağım kendimi

hoşbuldum canım
bizim topikte herkes sana yardımcı olur canım , bizde yeni eski ayrımı olmuyor biz herkese aynı davranıyoruz gelen kişiyi hemen aramıza alıyoruz sende zamanla herkesi tanıyacaksın ve çok seveceksin, hepside çok iyi ve değerli insanlar, aramızda çok yaş farkı olmasına rağmen hepimizde iyi anlaşıyoruz 3 tane 50 lik var ben, canansu ve hatce33 diğerleri 20 li -30 lu yaşlar arası 40 lık hiç yok sanki

meyveyi sabah yemeyi tercih et canım
akşamda az yemiş gibisin doymuşmuydun, gece acıkmadınmı

akşam ki kg ile aç karnına olan aynı olmaz canım haftaya aç tartılınca arada çok fark olur kaç kg verdiğini kestiremeyiz sen 2 gün içinde tartılıp kg verdiysen yüzde yazmayıp kg verdi yazarız sadece haftaya yüzde yazarız

Ayak ağırlığı ne işe yarar-ayaklara bağlanan ağırlıklar nasıl kullanılır ve faydaları nelerdir

Spor salonuna gitmeden, ayrıca spor yapmak için vakit yaratmaya çalışmadan vücudunuzu sıkılaştırabileceğiniz, vücudunuzu şekle sokabileceğiniz , bıngıl bıngıl, yumuş yumuş baldırlarınızı, kollarınızı taş gibi yapabileceğiniz bir başka yöntem daha.

El ve Ayak bileği ağırlık torbaları.

Bilek ağırlık torbası kullanımı kas yapısını güçlendirmek için kullanılan eski bir tekniktir. Vücudu şekle sokmak, kas yapınızı güçlendirmek için en etkili yol koşmak olsa da el ve ayak bileği ağırlık torbalarının etkinliği yadsınamaz.
El bileği ağırlık torbaları 0.5kg dan , ayak bileği ağırlık torbaları 1.0 kg dan başlamakta ve 5 kg a kadar çıkmaktadır. Velkrovlu olanlarının içerisi genellikle kum veya aynı ağırlığı karşılayacak farklı bir madde ile doldurulmuştur. Ayarlanabilir olanları daha sonra ilave ağırlık eklemek üzere tasarlanmıştır.
Özellikle evde gündelik rutinlerinizi yaparken siz hiç farkına varmadan kaslarınız çalışacak. Düşünün ki her elinizi kaldırdığınızda, her adım attığınızda aynı zamanda ağırlıkta kaldırmış oluyorsunuz.
Günün her saati takmanıza gerek yok. Ancak uygun olan zamanları siz belirleyeceksiniz.
Özellikle ev de ev işi yaparken, markete-bakkala mutfak alışverişine gittiğinizde , hele bir de kış mevsiminde palto altında rahatlıkla kamufle olur, yürürken, kolunuzu kaldırırken egzersiz yapmış olursunuz. Ancak belirtmem gereken önemli bir nokta var, el ve ayak bilek kum torbaları kilo vermek için değil kas yapmak ve kas yapınızı güçlendirmeye yarar.
İlk başlangıç için hem kadınlara hem erkeklere en düşük ağırlıklarla başlamaları tavsiye edilir. Benim kişisel deneyimlerime göre özellikle kadınlarda 0.5kg el bileği, 1.0kg ayak bileği ağırlık miktarını arttırmaya hiç gerek yoktur. Erkeklerde ise bir miktar kas yapısı güçlendikten sonra el bileği 1.0 kg a, ayak bileği ağırlık torbası 2.0 kg a çıkartılabilir. Kendinizi zorlamak ve daa fazla kas yapmak istiyorsanız ağırlık miktarını arttırmadan önce egzersiz ve sporu ağırlık torbalarıyla yapmanızı öneririm.

Ben arttırmam zaten daha fazla, evdeki dumbellarımla bunlar yeter, akşam hepsini birlikte tekrar çekip, fotolarını eklerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…