rumuz: kedi83
başlangıç tarihi: 4 KASIM 2013
başlangıç kilosu: 50
geçen hafta: 45.5
bu hafta:45.9
fark: +400 gr
toplam fark: -4.100 kg
beden: 36
spor:
Hergün 5 tibet egzersizi
Haftada 3 gun; İp atlama (göbek, kalça, bacak, kol kaslarını güçlendirecek egzersizler)
boy:1.53
hedef: 47
yüzde: +0.879
Bildirimimi yapıp kaçıyorum, işim olduğu için gün içinde toparlayamayacağım, akşam toparlayıp yayınlayacağım.
rumuz: Ria
başlangıç tarihi: 16.01.2014
başlangıç kilosu: 94
geçen hafta: 87.9
bu hafta:88.5
fark: +600
toplam fark: -5.500
beden: 44
spor: Haftada 3 gün İp atlama
boy: 1.78
hedef: 75
yüzde: +0.682
hani bir laf vardır yediğiniz hurmalar sizi tırmalar diye senin yediğin hurmalarda seni tırmaladı
topiği devamı takip edince motivasyon iyice artıyor kopunca gidiyor,,, bu hafta jillian cılarda başlayacak
hoşbuldum canım
bizim topikte herkes sana yardımcı olur canım, bizde yeni eski ayrımı olmuyor biz herkese aynı davranıyoruz gelen kişiyi hemen aramıza alıyoruz sende zamanla herkesi tanıyacaksın ve çok seveceksin, hepside çok iyi ve değerli insanlar, aramızda çok yaş farkı olmasına rağmen hepimizde iyi anlaşıyoruz 3 tane 50 lik var ben, canansu ve hatce33 diğerleri 20 li -30 lu yaşlar arası 40 lık hiç yok sanki
meyveyi sabah yemeyi tercih et canım
akşamda az yemiş gibisin doymuşmuydun, gece acıkmadınmı
akşam ki kg ile aç karnına olan aynı olmaz canımhaftaya aç tartılınca arada çok fark olur kaç kg verdiğini kestiremeyiz sen 2 gün içinde tartılıp kg verdiysen yüzde yazmayıp kg verdi yazarız sadece haftaya yüzde yazarız
-200 ama sıkılaşmarumuz:fmgenc
başlangıç tarihi:09/11/2013
başlangıç kilo:65.8
geçen hafta: 62
bu hafta:61.8
fark:-200
toplam fark:4
beden:38
spor: jillian ve işe gidip gelişimde toplam çıkıp indiğim 360 basamak merdiven.. bi kere ip atlama 100 tane
hedef:53
yüzde:-0.32
sanada hayırlı cumalar canımCanlarimmmmmmmm benimmmm,herbirinize simsicacik gonulden hayirli cumalar dilerim.Rabbim gonlunuzden butun gecenleri versin,hakkinizda hersey hayirli olsun.Kedicicigim,zarif jestin icin tekrar tesekkurler ederim canim.
Rumuz;CANANSU60
Baslangic tarihi; 4 10 2013
Baslangic kilo; 91
Gecen haftaki kilo; 75.500
Bu haftaki kilo; 75.500
Fark; yok
Toplam fark; 15.500
Yas:53
Boy; 1.67
Hedef kilo;67-70
Spor; yuruyus
benim dün 9 uncu gündü yeni çıkmıştıgül ablacım d vitaminini ben de devle hastanesinde çlçtürdüm
1 gün sonra sonuç elimdeydi diğer tahlillerle beraber
hepsini ölçmüşler sağolsunlar bi tek omega 3 yoktu
Canim GULCUGUM,topigimizin gulu hosgeldin canim benim,sukurler olsun tekrar evinde ve aramizdasin.Donusunle yureklerimizi isittin ,varolasin canim.
Guzel yorumun icin tesekkurler aksam gorumcemde yedik bana uygun baska birsey yoktu cok iyi doymadim o yuzden sabah cok acikmistim . iki gundur tartilmiyorum. Ohalde haftaya kilo bildirimi yapayim yada yarin sabah olmaz mi
ben jullian yapamıyorum işteyim evdede netim yok, bu ay ortası spor salonuna başlayacağım
sen bildirimizi yarın sabah yap canım ama liste bugün yayınlanacağı için seni yeni gelenlere ekler arkadaş
spor salonuda iyi olur ...bende dizlerimde ve belimdeki problemlerden jillian yapamıyorum, öğlen iş arası çıkıp yürüyorum hava iyi olunca işe yürüyerek gidip geliyorum onlar bile yetiyor
İyi miyim dersin? Hem de bu kadar atıştırmama ve sık sık yememe rağmen. Sanki midemde bir fare var ve sürekli midemi kemiriyorhoşbuldum canım
hayır canım sen değilsin yenilerden biri yazmıştı 3-5 gün önce
çok iyiisin 200 gram almışsın
hoşbuldum canımevet gül ablaya ben de hoş geldin diyorum seni çok özledik ablacım
bu topik sensiz olmaz
sen bizim önderimiz gibisin:)
5 günde -800 gitmiş daha ne istersin canım + 200 le atlatmışsın o da yaşadığım güzel günler için değerrumuz: mydenizzz
başlangıç tarihi: 02,11,2013
başlangıç kilosu: 69
geçen hafta: 64.8
bu hafta: 65
fark: +200
toplam fark: -4 kg
beden: 40
spor: ip atlama, yürüyüş yaptım bu hafta..plates yokkk
boy: 1.65
hedef:ilk hedef 65(ulaşıldı) ikinci hedef 60
yüzde: +0.308
pazartesi 1 kg artıdaydım..anca bu kadarı gitti..buna şükür..eşim dün; bu hafta sonu yine gidelim çok güzeldi diyoraman dedim 60 olayımda öyle gidelim yaramadı bana tatil ..gerçi nankörlük etmeyeyim kilo olarak yaramasada psikolojime çok iyi geldi
ablacım kıyamam yaa paratonel gibisin.. işi çekiyorsun her yerde
ben okurken yoruldum sen yaparken kim bilir ne hale geldin.bu arada kardeşine çok geçmiş olsun..önemli bir şey yoktur umarım
İyi miyim dersin? Hem de bu kadar atıştırmama ve sık sık yememe rağmen. Sanki midemde bir fare var ve sürekli midemi kemiriyorToplamda fazla ama. İlginç bir şekilde dün sabah ve ondan önceki gün sabah 77,3Kg çıktım. Bugün sabah da aynı çıkacağımı sandım ama bir baktım 76,9KG çıktım :44:
Canim GULCUGUM,topigimizin gulu hosgeldin canim benim,sukurler olsun tekrar evinde ve aramizdasin.Donusunle yureklerimizi isittin ,varolasin canim.
akşam yemeğini 5te yemek sizin yatmadan önce tekrar acımanıza sebep olmuyorsa çok iyi bir saat. bzim de amacımız bu. bunalımda olmanıza üzüldüm, geçmiş olsun. yemekler arası 6 saat çok ideal, bunun için endişelenmeyin aksine sevinin derim ben :)
geçenlerde daha fazla aldım demiştin sanki bi ara okumuştum, 200 gram bişey değil bir bardak su kadar, ödem olmuştur
öğünler arasında 4,5 saat olsa leptin çalışırmı
Çalışır, leptin 4 saat sonra çalışıyor. İlk 2 saat insülin hormonu, sonraki 2 saat glukagon, 4 saat sonrada leptin çalışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?