Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

hani bir laf vardır yediğiniz hurmalar sizi tırmalar diye senin yediğin hurmalarda seni tırmaladı

rumuz: Ria
başlangıç tarihi: 16.01.2014
başlangıç kilosu: 94
geçen hafta: 87.9
bu hafta:88.5
fark: +600
toplam fark: -5.500
beden: 44
spor: Haftada 3 gün İp atlama
boy: 1.78
hedef: 75
yüzde: +0.682

neden +600 olduki ben yediklerinizi takip edememiştim kaçamakların mı vardı

hani bir laf vardır yediğiniz hurmalar sizi tırmalar diye senin yediğin hurmalarda seni tırmaladı

Tırmalasın, canım çok çekmişti, hatta tadı çokta güzel olmadığı halde bu kadar çok yedim, Karataydan önce daha fazla yerdim hatta. Bugünde 4 ad. yedim, 3 siyah üzüm, yarım portakal.

Guzel yorumun icin tesekkurler aksam gorumcemde yedik bana uygun baska birsey yoktu cok iyi doymadim o yuzden sabah cok acikmistim . iki gundur tartilmiyorum. Ohalde haftaya kilo bildirimi yapayim yada yarin sabah olmaz mi

-200 ama sıkılaşma
sanada hayırlı cumalar canım
gül ablacım d vitaminini ben de devle hastanesinde çlçtürdüm
1 gün sonra sonuç elimdeydi diğer tahlillerle beraber
hepsini ölçmüşler sağolsunlar bi tek omega 3 yoktu
benim dün 9 uncu gündü yeni çıkmıştı omega 3 pahalıymış heryerde yapmıyorlar
Canim GULCUGUM,topigimizin gulu hosgeldin canim benim,sukurler olsun tekrar evinde ve aramizdasin.Donusunle yureklerimizi isittin ,varolasin canim.

hoşbuldum canım
teşekkür ederim canım ne güzel sözler söylemişsin koltuklarım kabardı

Guzel yorumun icin tesekkurler aksam gorumcemde yedik bana uygun baska birsey yoktu cok iyi doymadim o yuzden sabah cok acikmistim . iki gundur tartilmiyorum. Ohalde haftaya kilo bildirimi yapayim yada yarin sabah olmaz mi

sen bildirimizi yarın sabah yap canım ama liste bugün yayınlanacağı için seni yeni gelenlere ekler arkadaş

ben jullian yapamıyorum işteyim evdede netim yok, bu ay ortası spor salonuna başlayacağım

spor salonuda iyi olur ...bende dizlerimde ve belimdeki problemlerden jillian yapamıyorum, öğlen iş arası çıkıp yürüyorum hava iyi olunca işe yürüyerek gidip geliyorum onlar bile yetiyor

spor salonuda iyi olur ...bende dizlerimde ve belimdeki problemlerden jillian yapamıyorum, öğlen iş arası çıkıp yürüyorum hava iyi olunca işe yürüyerek gidip geliyorum onlar bile yetiyor

kesinlikle yürüyüşün çok etkisi varmış ben 2 haftadır yürüyerek gidip geliyorum çok faydasını gördüm, arada metro kullanıyorum cünkü kızımı anneme bırakırken kızımla yürümek zehir oluyor bana yolda vede geç kalırız diye giderken biniyorum anneme işe yürüyerek devam ediyorum

hoşbuldum canım

hayır canım sen değilsin yenilerden biri yazmıştı 3-5 gün önce

çok iyiisin 200 gram almışsın
İyi miyim dersin? Hem de bu kadar atıştırmama ve sık sık yememe rağmen. Sanki midemde bir fare var ve sürekli midemi kemiriyor Toplamda fazla ama. İlginç bir şekilde dün sabah ve ondan önceki gün sabah 77,3Kg çıktım. Bugün sabah da aynı çıkacağımı sandım ama bir baktım 76,9KG çıktım :44:

evet gül ablaya ben de hoş geldin diyorum seni çok özledik ablacım
bu topik sensiz olmaz
sen bizim önderimiz gibisin:)
hoşbuldum canım
teşekkürler
canım benim bende sizleri özledim
5 günde -800 gitmiş daha ne istersin canım + 200 le atlatmışsın o da yaşadığım güzel günler için değer
ablacım kıyamam yaa paratonel gibisin.. işi çekiyorsun her yerde
ben okurken yoruldum sen yaparken kim bilir ne hale geldin.bu arada kardeşine çok geçmiş olsun..önemli bir şey yoktur umarım

evet ya ben nerde iş orada,,, işyerinde de öyle iş olunca başkanların aklına gelen ilk kişi ben oluyorum, tembele iş buyur sana kolayını söylesin misali ağır iş yapana iş vermiyorlar

teşekkür ederim canım,,kardeşimin kullandığı antibiyotik dokunmuş bulantı, baş dönmesi, halsizlik, idrarda yanma ve kan geliyormuş ...2 gün tatil olduğu için sonuçlar pazartesiye çıkarmış doktorda salı günü polikliniğe gelecekmiş neyseki iyi niyetli genç bir doktordu pazar günü nöbetçiyim hastaneye gelin dedi, pazar günü oraya gideriz

Son düzenleme:

bulantıların olduğu için abur cuburdan toplamda fazla ama sonraki aylarda bulantı geçince presnciğim gibi sende düzenli yersin o zaman fazla almazsın,,, yediklerinin tuttuğu ödeme göre kg hergün farklı çıkabiliyor, ben bir gün sonra tartıldığımda 800 bile fazla çıkabiliyorum

Canim GULCUGUM,topigimizin gulu hosgeldin canim benim,sukurler olsun tekrar evinde ve aramizdasin.Donusunle yureklerimizi isittin ,varolasin canim.

Canim Gulcugum kardesine cok gecmis olsun,su an itibariyle insaallah daha da iyidir.Sevgili can dostlarim hep beraber ve de artarak saglikla nice sekizyuzlu sayfalara insaallah.

galiba dayanamadım sabah yemeyiği 7 - 8 arası yiyorum dayanamıyorum 5 te yediğim zaman saat akşamın 10 gibi acıkmaya başlıyorum 3 öğün yesem daha iyi olacak galiba

geçenlerde daha fazla aldım demiştin sanki bi ara okumuştum, 200 gram bişey değil bir bardak su kadar, ödem olmuştur

evet, öncekı gunler 1 kilo kadar fark oluyordu,bilemedim,tartıya tekrar tekrar çıktım,sonra yazdım,gecenlerde belki 1 kez çıkmışım da yanlış görmüşüm diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…