Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Bugün çok stresli ve hiç sevmedim bugünü..işler yüzünden yani (( İnsanlarla uğraşmak ne zor (

Gül ablacım; iyi sayılır artık ara ara oluyor çekiyorum..dün gittiğimde idrar kültürü verdim..bakalım ne çıkıcak..

Oğlum 3 gündür oruç..hızlıca eve gidip yemeğini yetiştiriyorum..
Bebeğe ve dedesine dua ediyor,oruç tutuyor benim canım oğlum..Allahıma şükür ki,maneviyatı çok geniş oğlum var..İnşallah hiç bozmaz kendini..

b.kpi diye bir markanın freerange diye tavukları var serbest gezenmiş öğlen onlardan almıştım 2 saattir sudaydı yarım saattirde yıkamayla uğraştım kese yapsaydım tavuğa bundan kolaydı..

o insanlarla uğraşmayı bende sevmiyorum heyet olunca şoföründen, polisinden, yabancısından tut en kıdemsiz insandan en üst düzey bakan ına kadar tek tek uğraşmak canıma okuyor dili ayrı dini ayrı ...bide sen hamilesin iyice canın sıkılır

oğluşuna nerden aklına gelmiş oruç tutmak
inşallah canım bozulmasın

aynen katılıyorum sana canım
canım spor yapıyorsun ya kaslar su topluyor hepimizde o artışlar oldu mydenizzz ve fmgenç te jıllıan yparken artılar 1-2 hafta oldu sonra inmeye başladı ve sıkılaştılar

Tırmalasın, canım çok çekmişti, hatta tadı çokta güzel olmadığı halde bu kadar çok yedim, Karataydan önce daha fazla yerdim hatta. Bugünde 4 ad. yedim, 3 siyah üzüm, yarım portakal.
sana herşey serbest bizde senin gibi hedef kg da olsakta yesek

evet canım ne yürüsen kar havalar düzelince dahada artırırsın 60 lara inersin

İzne çıksam da biraz ara vermiş olurum,o kadar sıkıldım dı ki..

Sevap diye tutuyor,bir de dedemiz şeker hastası söylemiştim ya..ona çok üzülüyor ..kardeşi içinde dua ediyor..Oruç tutarak daha etkili olacağını düşünüyor..:))

Rumuz:gul_0663
Başlangıç tarihi:06/05/2013
Başlangıç kg:79.2
Geçen hafta:68.700
Bu hafta: 67.400
Fark:- 1300
Toplam fark:11,800
Beden:42
Spor: koşturmaca
Boy:1.58
Hedef:ilk hedef 65 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi:%-1,89

cuma günki ödemden pazartesiye 400 gr gitti pazartesi 68.300 düm, 4 gün koşturmaca ve yemek yemeye vakit olmadığında karataya uygun şeylerden abur cuburla 900 gram gitmiş...kaldı 700 gram ödem oda giderse çizelgedeki kg ma ineceğim ne gıcık bir aydı ocak 2 kg birden artmıştım...menapozdanda olabilir dedi doktor, 5 aydır menapozdayım 5 aydır da kg veremiyorum bide üstüne alıyorum

Son düzenleme:

canım benim ya ne kadar düşünceli

Canim Gulcugum kardesine cok gecmis olsun,su an itibariyle insaallah daha da iyidir.Sevgili can dostlarim hep beraber ve de artarak saglikla nice sekizyuzlu sayfalara insaallah.
teşekkür ederim canım gekdiğinden beri uyuyor,,,inşallah canım topiğimize
galiba dayanamadım sabah yemeyiği 7 - 8 arası yiyorum dayanamıyorum 5 te yediğim zaman saat akşamın 10 gibi acıkmaya başlıyorum 3 öğün yesem daha iyi olacak galiba
sabah 7 -8 den 5 e kadar yeni başlayanlar için çok uzun saat canım, 5 ten sonrada sabaha kadar çok uzun bu karatay değil işkence olur karatayda aç kalmayacaksın,,,sen ya 3 öğün yada 2,5 öğün yap
evet, öncekı gunler 1 kilo kadar fark oluyordu,bilemedim,tartıya tekrar tekrar çıktım,sonra yazdım,gecenlerde belki 1 kez çıkmışım da yanlış görmüşüm diye düşündüm

Gül abla bildirm yaptın da benim gözümden mi kaçtı.

biraz önce yaptım canımsayfalar ilerleyince biraz cevap yazıp öyle bildirim yapayım dedim hala yetişemedim sayfaların hızına

Gül Abla Nerelerdesin sen öyle yapsam daha iyi olacak cevabın için teşekkürler

sağol canım ablacım..

maşallah canım fazla almadan ilerliyosun

ayarlamaların iyi olmuş acıkmayınca sorun olmuyor biraz da hareketle gidiyor kg lar

ablam mşallah enerjine valla bazen utanıyorum buraya yğundum yazmaya...:26:

iyi yapmışsın canım güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…