Bugün çok stresli ve hiç sevmedim bugünü..işler yüzünden yani(( İnsanlarla uğraşmak ne zor (
Gül ablacım; iyi sayılır artık ara ara oluyor çekiyorum..dün gittiğimde idrar kültürü verdim..bakalım ne çıkıcak..
Oğlum 3 gündür oruç..hızlıca eve gidip yemeğini yetiştiriyorum..
Bebeğe ve dedesine dua ediyor,oruç tutuyor benim canım oğlum..Allahıma şükür ki,maneviyatı çok geniş oğlum var..İnşallah hiç bozmaz kendini..
aynen katılıyorum sana canımCoook tesekkur ederim canimmm benim, bende hepinize sariliyorum kabul buyurursaniz.Benim yasam felsefem su cumlede sakli ; dogarken kulagina ezan okunuyor vefat ettiginde namazin kiliniyor,ezan ile namaz arasida gecen bu kisacik vakte ne kadar guzellikler sigdirabiliyorsak yanimiza onlar kar kaliyor,onlarla aniliyoruz.Bence gerisi hepsi teferruat.
canım spor yapıyorsun ya kaslar su topluyor hepimizde o artışlar oldu mydenizzz ve fmgenç te jıllıan yparken artılar 1-2 hafta oldu sonra inmeye başladı ve sıkılaştılarherkese hayırlı cumalar bu hafta herkes izinli olduğundan çok yoğun işler
pek nete giremedim.
başlangıç 11.01.2014
başlangıç kg 70.8
geçen hafta 68.5 kg
buhafta 68.7 kg
fark +200
boy 1.70
spor haftada 6 gün jiliian
bu hafta hiç kaçamak yapmadım. ama neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum. 3 öğün yediğimden mi böyle oluyor acaba.bari sabit kalsaydı bu artış neyin nesi
sana herşey serbest bizde senin gibi hedef kg da olsakta yesekTırmalasın, canım çok çekmişti, hatta tadı çokta güzel olmadığı halde bu kadar çok yedim, Karataydan önce daha fazla yerdim hatta. Bugünde 4 ad. yedim, 3 siyah üzüm, yarım portakal.
kesinlikle yürüyüşün çok etkisi varmış ben 2 haftadır yürüyerek gidip geliyorum çok faydasını gördüm, arada metro kullanıyorum cünkü kızımı anneme bırakırken kızımla yürümek zehir oluyor bana yolda vede geç kalırızdiye giderken biniyorum anneme işe yürüyerek devam ediyorum
o insanlarla uğraşmayı bende sevmiyorumheyet olunca şoföründen, polisinden, yabancısından tut en kıdemsiz insandan en üst düzey bakan ına kadar tek tek uğraşmak canıma okuyor dili ayrı dini ayrı ...bide sen hamilesin iyice canın sıkılır
oğluşuna nerden aklına gelmiş oruç tutmak
inşallah canım bozulmasın
İzne çıksam da biraz ara vermiş olurum,o kadar sıkıldım dı ki..
Sevap diye tutuyor,bir de dedemiz şeker hastası söylemiştim ya..ona çok üzülüyor ..kardeşi içinde dua ediyor..Oruç tutarak daha etkili olacağını düşünüyor..:))
teşekkür ederim canım gekdiğinden beri uyuyor,,,inşallah canımCanim Gulcugum kardesine cok gecmis olsun,su an itibariyle insaallah daha da iyidir.Sevgili can dostlarim hep beraber ve de artarak saglikla nice sekizyuzlu sayfalara insaallah.
sabah 7 -8 den 5 e kadar yeni başlayanlar için çok uzun saat canım, 5 ten sonrada sabaha kadar çok uzun bu karatay değil işkence olur karatayda aç kalmayacaksın,,,sen ya 3 öğün yada 2,5 öğün yapgaliba dayanamadım sabah yemeyiği 7 - 8 arası yiyorum dayanamıyorum 5 te yediğim zaman saat akşamın 10 gibi acıkmaya başlıyorum 3 öğün yesem daha iyi olacak galiba
evet, öncekı gunler 1 kilo kadar fark oluyordu,bilemedim,tartıya tekrar tekrar çıktım,sonra yazdım,gecenlerde belki 1 kez çıkmışım da yanlış görmüşüm diye düşündüm
Gül abla bildirm yaptın da benim gözümden mi kaçtı.
teşekkür ederim canım gekdiğinden beri uyuyor,,,inşallah canımtopiğimize
sabah 7 -8 den 5 e kadar yeni başlayanlar için çok uzun saat canım, 5 ten sonrada sabaha kadar çok uzun bu karatay değil işkence olur karatayda aç kalmayacaksın,,,sen ya 3 öğün yada 2,5 öğün yap
biraz önce yaptım canımsayfalar ilerleyince biraz cevap yazıp öyle bildirim yapayım dedim hala yetişemedim sayfaların hızına
Gül Abla Nerelerdesin sen öyle yapsam daha iyi olacak cevabın için teşekkürler
canım ben Cenevre'deydim görevli gitmiştim dün gece geldim
Hoş Geldin Gül Abla
Canim fmgenccigim,niyetli olmanizi yuce rabbim kabul etsin,ne kadar guzel.Tupperware salata kabi gercekten her eve lazim derlerya hakikaten oyle.Yikayip kestikten sonra her dakika ellinin altinda hazir salata malzemesi oluyor Mydenizzzcigim iylik haberlerinize cok memnun oluyurum yavrum rabbim daim etsin insaallah.Sdfcigim,avatardaki resim buyuk kizinin mi,coook tatli maasaallah rabbim sagligini ve sansini daim eylesin butun evlatlarimizin insaallah.
hoşbuldum canım nasıl gidiyor karatay
Rumuz:Ekin06
Gebeliğimin başlangıç tarihi: 05.12.2013 9. haftam bitti
Başlangıç kilom: 75,6
Geçen hafta: 76,7
Bu hafta: 76,9
Fark: +200
Toplam Fark: +1300
Spor: 1 gün yürüyüş.
Boy: 1.65 cm.
Hedef: 88'le doğuma gitmek
Gül Abla Şuan iyi gidiyor gibi sabah 7-8 arası kahvaltımı yapıyorum öğlen 1-2 arası akşamda 6-7 arası yapıyorum bu düzene uymaya çalışıyorum 2, 3 saatte bir yarım litre su içiyorum limonlu düzelme var sanki
merhabalar
sözde bugün izin aldım, hem büyük kız kardeşim gidecek onlarla ilgileneyim hem biraz dinleneyim diye bu saat oldu daha yeni oturdum ....sabah erken kalktım kahvaltı hazırladım yaptık küçük kardeşim onları havaşa bırakacaktı kullandığı ilaçlardan kötü olmuş mide bulantısı baş dönmesi halsizlik varmış bana düştü bırakmak götürdüm, 20 dkk otobüs bekledik bindirdim eve gelip rahat rahat çay içeceğim sözde, küçük kardeşim aradı abla eve çıkma ben ineyim doktora gidelim diye, ben giderken benimle gel seni doktora götüreyim dönüşte demiştim gerek yok demişti geldim onu aldım doktora gittik tekrar tahliller verdik onu eve bıraktım markete gittim eczaneye gittim derken bu saat oldu....
ayarlamaların iyi olmuş acıkmayınca sorun olmuyor biraz da hareketle gidiyor kg lar
El ve ayak bileği ağırlığımı aldım, Jillianda dumbell yerine kullanırım diyecektim ama ben takana kadar ilerler. :) 1 kglık aldım. Evdeki dumbellarım 2 kglık, sanki Jillianda zorlar gibi geliyor. Ayak bileği için almıştım ama zaten bu hem el hem ayak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?