hoşbuldum canım
teşekkürler
canım benim bende sizleri özledim
5 günde -800 gitmiş daha ne istersin canım + 200 le atlatmışsın o da yaşadığım güzel günler için değer
evet ya ben nerde iş orada,,, işyerinde de öyle iş olunca başkanların aklına gelen ilk kişi ben oluyorum, tembele iş buyur sana kolayını söylesin misali ağır iş yapana iş vermiyorlar
teşekkür ederim canım,,kardeşimin kullandığı antibiyotik dokunmuş bulantı, baş dönmesi, halsizlik, idrarda yanma ve kan geliyormuş ...2 gün tatil olduğu için sonuçlar pazartesiye çıkarmış doktorda salı günü polikliniğe gelecekmiş neyseki iyi niyetli genç bir doktordu pazar günü nöbetçiyim hastaneye gelin dedi, pazar günü oraya gideriz
4 gündemi 1.900 verdin
Bugün çok stresli ve hiç sevmedim bugünü..işler yüzünden yani(( İnsanlarla uğraşmak ne zor (
Gül ablacım; iyi sayılır artık ara ara oluyor çekiyorum..dün gittiğimde idrar kültürü verdim..bakalım ne çıkıcak..
Oğlum 3 gündür oruç..hızlıca eve gidip yemeğini yetiştiriyorum..
Bebeğe ve dedesine dua ediyor,oruç tutuyor benim canım oğlum..Allahıma şükür ki,maneviyatı çok geniş oğlum var..İnşallah hiç bozmaz kendini..
Bugün çok stresli ve hiç sevmedim bugünü..işler yüzünden yani(( İnsanlarla uğraşmak ne zor (
Gül ablacım; iyi sayılır artık ara ara oluyor çekiyorum..dün gittiğimde idrar kültürü verdim..bakalım ne çıkıcak..
Oğlum 3 gündür oruç..hızlıca eve gidip yemeğini yetiştiriyorum..
Bebeğe ve dedesine dua ediyor,oruç tutuyor benim canım oğlum..Allahıma şükür ki,maneviyatı çok geniş oğlum var..İnşallah hiç bozmaz kendini..
Rumuz:gul_0663
Başlangıç tarihi:06/05/2013
Başlangıç kg:79.2
Geçen hafta:68.700
Bu hafta: 67.400
Fark:- 1300
Toplam fark:11,800
Beden:42
Spor: koşturmaca
Boy:1.58
Hedef:ilk hedef 65 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi:%-1,89
cuma günki ödemden pazartesiye 400 gr gitti pazartesi 68.300 düm, 4 gün koşturmaca ve yemek yemeye vakit olmadığında karataya uygun şeylerden abur cuburla 900 gram gitmiş...kaldı 700 gram ödem oda giderse çizelgedeki kg ma ineceğim ne gıcık bir aydı ocak 2 kg birden artmıştım...menapozdanda olabilir dedi doktor, 5 aydır menapozdayım 5 aydır da kg veremiyorum bide üstüne alıyorum
Esas kilolar 16 haftadan sonra gelecek :18: İlk haftalar kilo kaybı bile olabiliyor ama bende olsa şaşardım zaten. Ne zaman kilo kaybetmişim ki hamile olunca kaybedeyimmaşallah canım fazla almadan ilerliyosun
Rumuz:gul_0663
Başlangıç tarihi:06/05/2013
Başlangıç kg:79.2
Geçen hafta:68.700
Bu hafta: 67.400
Fark:- 1300
Toplam fark:11,800
Beden:42
Spor: koşturmaca
Boy:1.58
Hedef:ilk hedef 65 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi:%-1,89
cuma günki ödemden pazartesiye 400 gr gitti pazartesi 68.300 düm, 4 gün koşturmaca ve yemek yemeye vakit olmadığında karataya uygun şeylerden abur cuburla 900 gram gitmiş...kaldı 700 gram ödem oda giderse çizelgedeki kg ma ineceğim ne gıcık bir aydı ocak 2 kg birden artmıştım...menapozdanda olabilir dedi doktor, 5 aydır menapozdayım 5 aydır da kg veremiyorum bide üstüne alıyorum
Esas kilolar 16 haftadan sonra gelecek :18: İlk haftalar kilo kaybı bile olabiliyor ama bende olsa şaşardım zaten. Ne zaman kilo kaybetmişim ki hamile olunca kaybedeyim
Sağol canım İnşallahcanımmm benimmm korkma çok almazsın bi süre sonra dengelenir kilo alman.. hemde alıyosanda sağlıkla al hiçç sıkıntı etme sonrasında beraber veririz tekrar aldıklarını burda.. bebiş sağlıkla aramıza gelsin inşallah
neden +600 olduki ben yediklerinizi takip edememiştim kaçamakların mı vardı
gülümsemeleri ve diğer simgeleri nasıl yapıyorsunuz
evet maşallah canım kızın çokk tatlı..Allah sağlık sıhhat mutluluk versin bir ömür boyu
Geçen hafta ki kilon nedir? Yüzdeyi hesaplayabilmemiz için lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?