Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

geçmiş olsun Gül hanım

Maşallah,çanımhep üzel günlerini yaşatsın Rabbim

ayyy maşallah küçük delikanlıya... bizler tutardık o yaşlarda ama şimdi pek tutturmuyor aileler .. merak etme naslsa biliyor maneviyatı hiçç bozmaz.. temeli sağlam annesi öpüyorum yanaklarından yakışıklının Allah dualarını kabul etsin

maşallah ablacım gitmiş kilolar.. senin vücudu şaşırtmaların. işlerinin seni koşuşturması işe yaramış inşallah böyle devam eder.. sen zor bi dönemde kilo vermek içinuğraşıyomuşsun ablacım genelde menapoza girenler kiloyu çok alıyolar bide kolay olmuyomuş vermek.. üstüne alıyorum deme ablacım hiç bunlar bişi değil ya bi de karatayla tanışmasaydık daha çok kilo olurdu o zaman..

Kiloların bir kısmı gitmiş. Demekki senin ödem sebebin süt ürünleri... :26: Kardeşine çok geçmiş olsun.

Esas kilolar 16 haftadan sonra gelecek :18: İlk haftalar kilo kaybı bile olabiliyor ama bende olsa şaşardım zaten. Ne zaman kilo kaybetmişim ki hamile olunca kaybedeyim

canımmm benimmm korkma çok almazsın bi süre sonra dengelenir kilo alman.. hemde alıyosanda sağlıkla al hiçç sıkıntı etme sonrasında beraber veririz tekrar aldıklarını burda.. bebiş sağlıkla aramıza gelsin inşallah

Sağol canım İnşallah

neden +600 olduki ben yediklerinizi takip edememiştim kaçamakların mı vardı

bu hafta misfirlerimiz çoktu kaçamaklarım oldu
benimde demiştim ya aşırı tatlı krizi
omega 3 e başlayınca toparlarım inşallah
bu hafta bomba gibi gelirim artık jillian nın etkisiyle diye düşünüyorum

sabah 11.00

kkk kuruyemişsiz 1 portakal

arada zencefilli kabuk tarçınlı karanfilli ıhlamur(hafif grip gibi olduğumdan)

akşam 17.00

1 tabak türlü 1 küçük kase yoğurt çorbası

saat 22.00 civarı bir bardak süt içiyorum

spor 22.00 da 300 ip atlama

Son düzenleme:
Canlarimmmm,hayirli aksamlar diliyorum hepinize.Prenscigim ,evladini okuyunca gozlerim yasardi.Rabbim ne kadar guzel saglam temelli bir ailede yetisiyor ki maasaallah boyle hasletleri edinebilmis ve benimsemis bravo yavruma ve sizlere.Rabbim bagislasin ve esirgesin yarabbim.

70.tum olcak
geçen hafta 70,5 tum

gül ablacım
sana bi şey sorcam
irmik serbest mi karatayda?
sırf bu yüzden içli köfte yiyemedim
ama balık yiyorum ben de
bana göre bi şey olmadı mı
hep balık yiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…