Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

ellerine sağlık cnım arkadaşımm

Bende coook begendim kedicim ellerine sağlık

Bugünkü menum
Sabah:yeşillik 2 yumurta 3kayisi 1avuc ceviz peynir zeytin çay
Öğle:köy tavugu salata ayran
Aksam:bir kucuk parça kuzu eti salata yoğurt
Ara ogunlerde yeşil çay haa bide akşam cok aciktim yemekten 2saat once 1 küçük yerli muz yedim
Yanlis bisi yersem uyarin lutfen beni:)))

bugün kü menüm sabah 7.30 kkk bi ardak süt yarım çaybardağı kuruyemiş
öğlen 13.15 tarçınlı yoğurt
eve gidiş yolunca montumun cebide sabahki kalan kuruyemişlerime rastladım. onları yedim :)
akşam 20.00 iki kase mercimek çorbası( içine pırasa ıspanak attım azıcık, bi kaç parçada kuru domates, blendırdan geçirdim )
yanında havuçlu turplu salata. bi kase keten tohumlu yoğurt

2kupa ıhlamur. 1 fincan türk kahvesi , 2 lt su içtim..
sporumuda birazdan yapıcam

Son düzenleme:
Sevgili teosoncugum,sabahki kayisi adedi ikide kalsa daha iyi olur, zeytini onbes tane yiyebilirsin.Muza gelince hele aksam saatlerinde hic yenmiyor,eger cok acikirsan bir bardak sut icebilirsin canim.Sut tarcinlida olabilir cok lezzetli oluyor ve tarcin tok tutuyor.

Aslında yaptığım yanlışların farkındayım sanki ama isyerinde yiyebilecegim hiç bişi yoktu birazda mecbur kaldım birdaha yapmayacağım sözzzzz ayrıca cvp icin tesekkur ederim:)

irmik yiyebiliyor muyuz
içli köfte irmikli diye yemedim.
balık yedim yine.ablacım:)

mydenizcim emzirirken zor olmuyor mu demiş
2 öğün yiyorum alıştım valla
2 tam öğünde çok güzel doyuyurum.
yediklerim masanın yarısını kaplayınca
sürekli bişeyler atıştıran kayınbabam sen benden çok yiyorsun dedi
o derece yani

gül ablacım ben sadece ilk hafta 3 öğün yaptım
sonra da 2 ye indirdim öğünümü..
nerlerdesin ablam yaa..:)

Aslında yaptığım yanlışların farkındayım sanki ama isyerinde yiyebilecegim hiç bişi yoktu birazda mecbur kaldım birdaha yapmayacağım sözzzzz ayrıca cvp icin tesekkur ederim:)

ben canan karaty dan duyduğumu söyleyeyim meyveyi yiyecekseniz sabah kahvaltıdan önce yiyin
o da mesela küçük bir elma olacak diyor bebek kafası kadar elma yemeyin dedi canan hocamız o kendine has samimi üslubuyla
muzun da yerlisini öneriyor zaten

tatlı krizine karşı gül abla omega 3 ü önermişti ona hemen başlayacağım

onun dışında bi sorum var kilo veremememden dolayı
omega 3 ün yanında multivitamin almam gerekiyo mu?

bizim burda d vitamini testi yapmıyolar acaba yinede almam gerekir mi?
bunların yanında bi de kan ilacı alsam aksine kilo yapar mı?

kedicim ne kadara aldın kilosunu migrasta 60 liraydı cevzi içi..
Bunu akrabam getirdi, düzceden geldi kırılmış. Para almadı ama şu an. Ama migrostaki gibi pahalı değildir.

Son düzenleme:
Antioksidan alman gerekiyormuş.

nevşehirde 40 lira ceviz içi

riacım canan hoca diyor ki
omega 3 ün yararlı işlev göstermesini için
antioksinanla alın akşam yemeği sonrası
d vitamini için ise canan hocaya gelen hastaalrın d vitamini ortalaması 10,15 arasıymış,benim de 20 yid
ama bunların hepsi eksik
genel olarak eksik oluyr d vitamini 50 yada 70 olması lazım diyor hoca
nevşehirde devlet hastanesinde ölçmüyorlar mı
ben istanbulda ölçtürdüm devlette hem de ertesi gün aldım sonucumu
bence ölçüyordur sordun mu peki

Tamam canım zaten butun ürünleri doğal kullanmaya calisiyorum muzda yerliydi yani sadece akşam olmasi sıkıntı mı acaba
karatay sitesinde okumuştum yanlış hatırlamıyorsam sabah 2 yumurta yerine 1 yumurta yiyip 1tanede yerli muz yiyebiliyoruz die okumuştum yanlis mi

bizim burda biraz zor özele sorayim bide d vitaminini
çok teşekkür ederim cevabın için

Canim d vitamini genelde herkeste eksik oluyormus.gul abla iğne onermisti.ben sali kont gideceğim. O zaman baktiracagim.bende baslayacagim d vitaminine...
Kansizlik varsa zaten ilaç almalisin o kilo aldırmaz aksine benim gibi zayiflarsin.ben takilip kalmıştım kansizliktanmis..
Baska multivitamin kullanani hic görmedim. .omega3 ve antioksidan birlikte kullaniliyor..dün ismini yazmisti arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…