Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

SÜPER SÜPER SÜPER......sana kırmızı halıda en güzel liste hazırlayan ödülünü veriyorum

geçmiş olsun Gül hanım
teşekkür ederim canım
evet aynen bende çok şaşırdım diyete birebir uydum sizin dediğiniz sadece şehriye çorba yemiştim kilo verme sürecim sağlıksız olmasında

evet iyiki karataya başlamışım yoksa iyice tombullaşacaktım

Kiloların bir kısmı gitmiş. Demekki senin ödem sebebin süt ürünleri... :26: Kardeşine çok geçmiş olsun.
ben peyniraltı suyundan şüphelendim bu hafta içemedim belki o etkiledi,,,yoğurt orada yedim migrosta vardı aldım

gül abla 10-30 - 11 arası gibi yatıyorum
karataya uygun bir saat
hoş geldin canım

serbest değil canım

ablanın işi bitmiyorki heryerden bişey çıkıyor 6 da çıktım evden gece 12 den sonra geldim biraz önce fmgence neler aptığımı yazmıştım

okuduğun doğru ama sabah için geçerli meyve sabah yenmeli

ben kabuklusunu 22 den alıyorum teyzen çok ucuz satıyormuş banada ödemeli göndersin

:79: deneyeceğim

Eeeeeee hayatim terliginden,bornozuna hurrem eklediler,bu sos ile kirkyillik kanibahar muhtesem olunca dedim bende bir sifat takayim hakli olarak.y

onun etkisi olmaz ama gece 22 de içtiğin sütün olabilir leptini bozduğu için canım

perşembe günki menüm

sabah 08.00 200 gramlık yoğurda badem, ceviz, fındık atıp yedim acele acele yola çıkacağız diye

öğlen :13.00 56:cenevre uçağında ,,,,,1 tane köfte, haşlanmış sebzeler

ikindi 18.00 ankara uçağında ....1 kaşık patlıcan salatası

akşam 20.00 1 kase keten tohumlu yoğurt

Ben yoruldum..

SÜPER SÜPER SÜPER......sana kırmızı halıda en güzel liste hazırlayan ödülünü veriyorum
Eki Görüntüle 967896
Teşekkür ederim.

Gerçektende uygunmuş, ben bu fiyatları görünce şaşırdım, kilosu 60 tl. Gerçi kuruyemişçilerde hep öyle, bademde.

[video=youtube;pvt9hbwErQE]http://www.youtube.com/watch?v=pvt9hbwErQE&list=UUaoBsoJbA8N-g5sjjYblV7A&feature=share[/video]
Prof. Dr. Canan Karatay etin zararlı söyleyenlere cevabı.

[video=youtube;aXWKejQ4V0M]http://www.youtube.com/watch?v=aXWKejQ4V0M&feature=share&list=UUaoBsoJbA8 N-g5sjjYblV7A&index=1[/video]

Reactions: ria

bayıldım bayıldım enerji fışkıran bi liste olmuş maşallah kilo verenlerede

Burdada yerli kabuklu aldim esime temizlettim:))) 20 tl idi ayiklanmisi 35-40 aradiydi cok pahaliymis orda yaaa

bizim burda biraz zor özele sorayim bide d vitaminini
çok teşekkür ederim cevabın için

ne demek arkadaşalrım
ben de bi şey bilmiyorum okudukça öğreniyorum(tatlı cadımdan zaman kalırsa tabii)
canan hocanın kitaplarını okuyun kafanızdaki pek çok soru işareti ortadan kalkacak
ama yine de öğreneceklerimiz bitmez ömür boyu
bu benim yaşam felsefem

teosancım
evet canım yumurtadan bıkarsak yerli muzu öneriyor hoca
bir de tv da görünce çok seviniyorum sonuna kadar izliyorum hocamızı

Ben yoruldum..

Teşekkür ederim.

Gerçektende uygunmuş, ben bu fiyatları görünce şaşırdım, kilosu 60 tl. Gerçi kuruyemişçilerde hep öyle, bademde.

buradada pazarda badem 32 ben datça bademi alıyorum 38, fındık 22, ceviz 35 den başlıyor irisi 45-50

şu şekilde sabah kahvaltısı olabilirmi

1 adet yerli muz
1 tabak süzme yoğurt
ceviz fındık fıstık
15 zeytin
bol yeşillik

balık nasıl yapıyorsunuz ben fırında yapmak için cam tabak gibi bişey aldım yanmaz cam bide aliminyum folyo aldım ama dün kitabı okurken folyo zararlıymış siz nasıl yapıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…