Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Evet, doğru hatırlıyorsun. Önemli olan meyveyi akşam yememen ve fazla porsiyon tüketmemen.

Burdada yerli kabuklu aldim esime temizlettim:))) 20 tl idi ayiklanmisi 35-40 aradiydi cok pahaliymis orda yaaa

Teyzemde ayıklanmış 15 tl'ye satıyormuş. Ben düzceden geleni sevmiştim, onu istedim, teyzeminkinden de alırım birgün. Bana da çok pahalı geldi, acaba bizimkilerdemi yanlışlık var dedim, şaşırdım. :)))

Sen omega3 kullanıyormusun?

Canim evet akşam meyve sıkıntı. .aksam yenen meyve direk yağ olarak depolaniyormus..taze meyve yerine kuru meyve öneriyor hoca...
Eğer yumurta yerine muz yiyorsan kahvaltıda kayisilar yenmeyecek..meyve o kadar ciss yani..eski diyetlerde acikinca bi elma yiyorduk, bunda kaçamak oluyor

Sen omega3 kullanıyormusun?

Dun sana demiştim heralde, sali doktora gidecegim.kontrol amaçlı. .daha önce apar topar can havliyle gidince omega3 ve d vitaminime baktiramamistim.bu sefer inşallah baştan aşağı bi chek-up tan gececegim.
Bu hafta başlayacağım sanırım sonuclara göre. ..srn de kullanmiyordun di mi

Kullanmıyorum, kullanmayı da düşünmüyorum şu an.

İnşallah sonuçların iyi çıkar.

Canlarim hayirli geceler dilerim.Bende cok kucuk bir ayrintiyi paylasmak istedim,olaganustubir lezzet oldu.Bir lt.soguk sikim zeytin yagi icerisine iki tatli kasigi kekik,iki tatli kasigi biberiye,iki tatli kasigi aci pul biberve ortadan kes
esilmis uc orta boy dis sarmisak.Bunlari sisede yagin icine koyun ve birakin haliyle dibe cokuyorlar,her gerektiginde siseyi ters yuz yapin kafi geliyor.Firinda izgara baliktan tutunda,et soteden normal kivircik salataya muhhhhtesemm bir aroma ortaya cikiyor.Haslama karnibahar bile hurrem karnibahar oluyor o derece.Aklima geldi paylasmak istedim canlarim.Hele somon fileto bir gece onceden bu karisimla marine yapiyorum so.ra firn izgar sonrada mmmmmrmmmm leziz.pirzolayi daha denemedim bu sosla ama umitliyim.

Çok güzel bi karışım olmuş abla. .bende deneyecegim muhakkak. .eline sağlık. .Hürrem karnabahar'a halen gülüyorum. .o derece diyosun yani

Cok guzel ve lezzetli bir paylasimda bulunmussunuz bende deniycem teşekkür ederim

Eeeeeee hayatim terliginden,bornozuna hurrem eklediler,bu sos ile kirkyillik kanibahar muhtesem olunca dedim bende bir sifat takayim hakli olarak.y

Kedi canım tibetle alakali bilgi istiyorum senden bir bloga nefesle alakali bişiler gondermissin sanırım yani tibetle ilgili sende olan bilgileri bana özelden atarsan cok sevinirim

d vitamini iğnesi al eczaneden sağlık ocağında vurdur
omega 3 al gül ablanın dediğinden ef.s 1200(a) antioksidan al yine gül ablanın dediğnden solg.r 2000(a)
olcak bu iş yaza kadar gitcek kilolar inşallahhh

Cok teşekkür ederim verdigin moral icin. Sagol canım. D vitaminime hala baktırmadim. Saglik Ocağına gittim gecen hafta tahliller icin, ama vitaminlere insilun direncine bakilmiyormus. Kesin düşüktur diye düşünüyorum. Çünkü hemen herkesin düsük cikmis. Ama yine de kendi kararımla iğne olmam iyi olmayabilir. Omega3 kullanıyorum, vitamin kullanıyorum. Sadece antioksidan kullanmıyorum. Acaba onun etkisi de olabilir mı?

Kedi canım tibetle alakali bilgi istiyorum senden bir bloga nefesle alakali bişiler gondermissin sanırım yani tibetle ilgili sende olan bilgileri bana özelden atarsan cok sevinirim

Yolladım ama bloğun linkini yolladım, çok uzun, sen sadece nefes kısmıyla ilgilimi bilgi istiyorsun?

Yolladım ama bloğun linkini yolladım, çok uzun, sen sadece nefes kısmıyla ilgilimi bilgi istiyorsun?

Tamam canim saol tam anlamiyla dogru yapmak adına istedim tum bilgiler onemli ama dogru nefes almazsak hareketi doğru yapmis olmuyorum die istedim canim

Tamam canim saol tam anlamiyla dogru yapmak adına istedim tum bilgiler onemli ama dogru nefes almazsak hareketi doğru yapmis olmuyorum die istedim canim
Doğru söylüyorsun, bu hareketlerde özellikle nefes çok önemli. Verdiğim 2 linktede yazıyor. Diyafram nefesi alacaksın.

ablam mşallah enerjine valla bazen utanıyorum buraya yğundum yazmaya...:26:

onlar sabahtan öğlene kadar olanlardı devamı da şimdi 4 ten sonra yemek yapmaya kalktım yaptım yedik 5.5 oldu 6 dan sonra eski kiracı ve yeni kiracı ile görüşecektim ibadet yaptım hazırlandım kızla beraber çıktık eve gittim evi inceledim eski kiracıdan devralıp yeni kiracıya verdim eksik kırık dökük derken 2 saat geçti, yeni boyalıydı boyalar mahvolmuş öğrenciler birbirine devrede devrede kimden alacağım parasını neyse dedim, su borular yapılırken oradaki tahta askılık kırılmış hadi oda ustalar yüzünden oldu dedim, dolap kapağının bir parçası yoktu ona artık 200 lira kestim yaptırınca veririm dedim, oradan çıktım üst caddede oturan arkadaşıma geçtim, işviçre den çakı istemişti hem onu vereyim hem çikolata vereyim diye çaydı kahveydi derken saat 11 oldu kiracıdan mesaj geldi kapağı bulup taktık parayı hesabıma yatırırmısınız diye, bende aradım buralardayım 5 dkk gelip bakarım paranıda veririim dedim tekrar gittim baktım parasını verdim, çıkarken komşularla karşılaştım onlarla sohbet derken eve gelmem 12 yi geçti...kalan ibadetleri yaptım getirdiklerim yerleştirdim derken bu saat oldu

Reactions: ria
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…