Evet, doğru hatırlıyorsun. Önemli olan meyveyi akşam yememen ve fazla porsiyon tüketmemen.Tamam canım zaten butun ürünleri doğal kullanmaya calisiyorum muzda yerliydi yani sadece akşam olmasi sıkıntı mı acaba
karatay sitesinde okumuştum yanlış hatırlamıyorsam sabah 2 yumurta yerine 1 yumurta yiyip 1tanede yerli muz yiyebiliyoruz die okumuştum yanlis mi
Burdada yerli kabuklu aldim esime temizlettim:))) 20 tl idi ayiklanmisi 35-40 aradiydi cok pahaliymis orda yaaa
Canim d vitamini genelde herkeste eksik oluyormus.gul abla iğne onermisti.ben sali kont gideceğim. O zaman baktiracagim.bende baslayacagim d vitaminine...
Kansizlik varsa zaten ilaç almalisin o kilo aldırmaz aksine benim gibi zayiflarsin.ben takilip kalmıştım kansizliktanmis..
Baska multivitamin kullanani hic görmedim. .omega3 ve antioksidan birlikte kullaniliyor..dün ismini yazmisti arkadaslar
Tamam canım zaten butun ürünleri doğal kullanmaya calisiyorum muzda yerliydi yani sadece akşam olmasi sıkıntı mı acaba
karatay sitesinde okumuştum yanlış hatırlamıyorsam sabah 2 yumurta yerine 1 yumurta yiyip 1tanede yerli muz yiyebiliyoruz die okumuştum yanlis mi
Sen omega3 kullanıyormusun?
Dun sana demiştim heralde, sali doktora gidecegim.kontrol amaçlı. .daha önce apar topar can havliyle gidince omega3 ve d vitaminime baktiramamistim.bu sefer inşallah baştan aşağı bi chek-up tan gececegim.
Bu hafta başlayacağım sanırım sonuclara göre. ..srn de kullanmiyordun di mi
İnşallah sonuçların iyi çıkar.Dun sana demiştim heralde, sali doktora gidecegim.kontrol amaçlı. .daha önce apar topar can havliyle gidince omega3 ve d vitaminime baktiramamistim.bu sefer inşallah baştan aşağı bi chek-up tan gececegim.
Bu hafta başlayacağım sanırım sonuclara göre. ..srn de kullanmiyordun di mi
Canlarim hayirli geceler dilerim.Bende cok kucuk bir ayrintiyi paylasmak istedim,olaganustubir lezzet oldu.Bir lt.soguk sikim zeytin yagi icerisine iki tatli kasigi kekik,iki tatli kasigi biberiye,iki tatli kasigi aci pul biberve ortadan kes
esilmis uc orta boy dis sarmisak.Bunlari sisede yagin icine koyun ve birakin haliyle dibe cokuyorlar,her gerektiginde siseyi ters yuz yapin kafi geliyor.Firinda izgara baliktan tutunda,et soteden normal kivircik salataya muhhhhtesemm bir aroma ortaya cikiyor.Haslama karnibahar bile hurrem karnibahar oluyor o derece.Aklima geldi paylasmak istedim canlarim.Hele somon fileto bir gece onceden bu karisimla marine yapiyorum so.ra firn izgar sonrada mmmmmrmmmm leziz.pirzolayi daha denemedim bu sosla ama umitliyim.
Canlarim hayirli geceler dilerim.Bende cok kucuk bir ayrintiyi paylasmak istedim,olaganustubir lezzet oldu.Bir lt.soguk sikim zeytin yagi icerisine iki tatli kasigi kekik,iki tatli kasigi biberiye,iki tatli kasigi aci pul biberve ortadan kes
esilmis uc orta boy dis sarmisak.Bunlari sisede yagin icine koyun ve birakin haliyle dibe cokuyorlar,her gerektiginde siseyi ters yuz yapin kafi geliyor.Firinda izgara baliktan tutunda,et soteden normal kivircik salataya muhhhhtesemm bir aroma ortaya cikiyor.Haslama karnibahar bile hurrem karnibahar oluyor o derece.Aklima geldi paylasmak istedim canlarim.Hele somon fileto bir gece onceden bu karisimla marine yapiyorum so.ra firn izgar sonrada mmmmmrmmmm leziz.pirzolayi daha denemedim bu sosla ama umitliyim.
d vitamini iğnesi al eczaneden sağlık ocağında vurdur
omega 3 al gül ablanın dediğinden ef.s 1200(a) antioksidan al yine gül ablanın dediğnden solg.r 2000(a)
olcak bu iş yaza kadar gitcek kilolar inşallahhh
Kedi canım tibetle alakali bilgi istiyorum senden bir bloga nefesle alakali bişiler gondermissin sanırım yani tibetle ilgili sende olan bilgileri bana özelden atarsan cok sevinirim
Kedi canım tibetle alakali bilgi istiyorum senden bir bloga nefesle alakali bişiler gondermissin sanırım yani tibetle ilgili sende olan bilgileri bana özelden atarsan cok sevinirim
Yolladım ama bloğun linkini yolladım, çok uzun, sen sadece nefes kısmıyla ilgilimi bilgi istiyorsun?
sen -1 yazmışsın ama geçen haftaki kg nu yazmamışsın 2 hafta öncesine görede -1 değil +1300
geçmiş olsun canım...hem yürüyüşsüz hem lahmacunlar olunca hamur 180 katı su toplatıyor
Ah Gül abla, teşekkür ederim. Sakatlanmaktan korkuyorum. Mümkünse kimse sakatlanmasın, herkes rahatça spor yapabilsin. Hazır kilo şablonumda oynamalar yaparak yeni haftayı oluşturuyorum. Bundan dolayı kilo bildiriminde kimi yerler yanlış olmus. En son kilo bildiriminden sonra bir daha tartışmadıgim icin 2 hafta onceki kiloma göre yazdım. Evet aldığım kilo 1300g(
Bir daha hiç lahmacun yemeyeceğim. Bütün emeklerim bosa gidiyor.
Doğru söylüyorsun, bu hareketlerde özellikle nefes çok önemli. Verdiğim 2 linktede yazıyor. Diyafram nefesi alacaksın.Tamam canim saol tam anlamiyla dogru yapmak adına istedim tum bilgiler onemli ama dogru nefes almazsak hareketi doğru yapmis olmuyorum die istedim canim
ablam mşallah enerjine valla bazen utanıyorum buraya yğundum yazmaya...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?