Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

balık nasıl yapıyorsunuz ben fırında yapmak için cam tabak gibi bişey aldım yanmaz cam bide aliminyum folyo aldım ama dün kitabı okurken folyo zararlıymış siz nasıl yapıyorsunuz

Evet canim folyo kullanmiyoruz.ben firin tepsisini yagliyorim z.yagi ile..balıkları tuz ve karabiberle az ovup tepsinin kenarlarına soğan biber koyup hepsini firina atıyorum...baligin beyaz kisimlari yukari gelecek şekilde koyuyorum..cok güzel oluyor.dun canan ablanin soyledigi sosu deneyeceğim sende deneyebilirsin.bir onceki sayfada yazıyor

balık nasıl yapıyorsunuz ben fırında yapmak için cam tabak gibi bişey aldım yanmaz cam bide aliminyum folyo aldım ama dün kitabı okurken folyo zararlıymış siz nasıl yapıyorsunuz

ben eskidende folyo, aliminyum kağıt , yağlı kağıt v.b şeyler kullanmazdım

ben balıklar süzüldükten sonra bir kabın içine koyuyorum içinede bol yağ doldurup karıştırıyorum sonrada hepsini tepsiye döküyorum fırına atıyorum....büyük balıksa bol yağa bulayıp tepsiye diziyorum

teosancım
evet canım yumurtadan bıkarsak yerli muzu öneriyor hoca
bir de tv da görünce çok seviniyorum sonuna kadar izliyorum hocamızı

Canim su hareketli smile'lari sormustunuz dün. .kullanici kontrol panelinden ayarlaniyor ama neresiydi tam hatırlamıyorum. Bi kurcala istersen..yada bilen biri söyleyebilir mi ???

Ben yoruldum..

Teşekkür ederim.

Gerçektende uygunmuş, ben bu fiyatları görünce şaşırdım, kilosu 60 tl. Gerçi kuruyemişçilerde hep öyle, bademde.

Tatlim tatlim cidden komsun gonderirse odemeli alalim.cok uygunmus tadi nasıl? ? Bizim bahcede ceviz agacimiz var ama yedik bitti:)) disardan aliyoruz şimdi. .ben pazardankabuklu 15 tl ye aalıyorum ceviz içi 40 tl diyordu eşim. Kabuklu 15ttl'ye bulunca sevinmistim

Canim harika bir liste olmus ellerine saglik

Bu sabah itibariyle 68.8 kiloyum.Tabii bir de regl oldum. Normalde malum gunlerde benim kilom 1 kilo falan yuksek cikardi odemden dolayi ama karatayla odem olmuyor diye okudum sanki neyse 3 gundur karataya uyuyorum sporda yapmadim 200 gr pek fena bir sonuc sayilmaz
Rumuz :aburcubur81
Baslangic tarihi: 05.02.2014
Baslangic kilosu: 69
Gecen hafta: -
Bu hafta : 68.8
Fark: 200 gr
Boy: 170
Yas: 32

serbest gezen tavuk bulamayan arkadaşlar dün ben B.KPİ (nokta yerine A getirin) freerange tavuk aldım çok lezzetliydi düdüklüde çabukta pişti,,Eki Görüntüle 968169 çabuk pişmesi aklıma takılmıştı araştırdım 60-80 günlük taze kesim olduğu için çabuk pişmiş,,,

ben çağd.ş marketten aldım (nokta yerine a ) kasapta 13.500 dü markette de aynı fiat ama market etiket üzerinden indirim yaptığı için 9.500 den satıyor tavsiye ederim

3 günde hemde regl olarak 200 iyi tabiki haftaya 1 kg dan fazla farkedersin spor yaparsan dahada fazla

3 günde hemde regl olarak 200 iyi tabiki haftaya 1 kg dan fazla farkedersin spor yaparsan dahada fazla

Umarim haftaya 1 kilo ve uzerini gorebilirim. Tabii dediginiz gibi spor da yapmam lazim ben de pzt. jilian a basliycam . bir de pazartesi okullar aciliyor yani mesai basliyor ben haftaya 3 ogun yapmaya baslicam mecburen cunku dersler 7.20 basliyor yani benim en gec 7 de kahvaltimi yapmis olmam lazim. Ogunlerin arasi 5 saat mi olacakti acaba daha fazla olsa bir sakincasi olur mu ki

maşallahhhhh diyorumm başkada bişi demiyorum

merhaba canım.. öğünlerin arası acıkmadan ne kadar uzun sürerse o kadar iyi... zaten 4saatten sonra leptin çalışmaya başlıyor sen ne kadar süre acıkmadan kalabiliyosan kal canım ama 4 saatten sonra acıkırsan mftlaka bişiler yemelisin yada ayran, süt içebilirsin

jillian çok güzel sıkılaştırıyor deneyen arkadaşlardan duyduğumuz iyi bir karar vermişsin sende

diğer soruna fmgenc cevap vermiş

Tesekkur ederim kahvaltiyi iyi yapinca insan acikmiyor 6 saat yemeden durabiliyorum.

jillian çok güzel sıkılaştırıyor deneyen arkadaşlardan duyduğumuz iyi bir karar vermişsin sende

diğer soruna fmgenc cevap vermiş

Tesekkur ederim umarim 30 dk jilian a dayanabilirim . Bugun biraz yapayim dedim 10 dk dayabildim.

Bugun ki menum
Sabah ,aslinda oglen ,kahvaltiyi yapana kadar 12 oluyor . Klasik kkk bu sefer meyveyi kahvaltida yedim cok tok tuttu. Ara yapmama gerek kalmadi.
Aksam :1 kase mercimek corbasi , 4 kasik zeytinyagli taze fasulye ve 3 etsiz cigkofte tabii marula sarili
Cok su icemiyorum en fazla 1,5 lt olmustur.

Tesekkur ederim kahvaltiyi iyi yapinca insan acikmiyor 6 saat yemeden durabiliyorum.

Tesekkur ederim umarim 30 dk jilian a dayanabilirim . Bugun biraz yapayim dedim 10 dk dayabildim.

vücut alısınca dayanabilirsin diğer arkadaşlarda sonuna kadar yaptılar zorlandılar ama yılmadılar

hafta sonu benimde öyle oluyor
ara yaparsan leptin çalışmaz
suyu çoğalt canım yetersiz olmasın

Ben bugün hurmayı abarttım, ama sonunda bitti. Sabah 7'yi geçerken yoğurtlu karışımımı yedim.

Saat 9'da 4 hurma, zeytin, turp, peynir, portakal, ceviz, kaju yedim.

Saat 3'ü geçerken 10 hurma, yoğurt, :26: kaju yedim.

5 gibide hamsi buğulama, ama ben buğulamayı yerken midem bulanıyor, tadında bir ağırlık var. Çok istesemde yemekte zorlanıyorum. En rahat yediğim dere Alabalığı oluyordu.
Tahin veya tahin helvası, susam yoktu.
Kocaman bir tas mor lahana, kırmızı pancar, kıvırcık, sirke, limon, zeytinyağı salatası.
Türk kahvesi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…