- 28 Ocak 2013
- 2.166
- 80
- 78
çok sağol canımCanim su hareketli smile'lari sormustunuz dün. .kullanici kontrol panelinden ayarlaniyor ama neresiydi tam hatırlamıyorum. Bi kurcala istersen..yada bilen biri söyleyebilir mi ???
merhaba hoş geldin canımBu sabah itibariyle 68.8 kiloyum.Tabii bir de regl oldum. Normalde malum gunlerde benim kilom 1 kilo falan yuksek cikardi odemden dolayi ama karatayla odem olmuyor diye okudum sanki neyse 3 gundur karataya uyuyorum sporda yapmadim 200 gr pek fena bir sonuc sayilmaz
Rumuz :aburcubur81
Baslangic tarihi: 05.02.2014
Baslangic kilosu: 69
Gecen hafta: -
Bu hafta : 68.8
Fark: 200 gr
Boy: 170
Yas: 32
serbest gezen tavuk bulamayan arkadaşlar dün ben B.KPİ (nokta yerine A getirin) freerange tavuk aldım çok lezzetliydi düdüklüde çabukta pişti,,Eki Görüntüle 968169 çabuk pişmesi aklıma takılmıştı araştırdım 60-80 günlük taze kesim olduğu için çabuk pişmiş,,,
ben çağd.ş marketten aldım (nokta yerine a ) kasapta 13.500 dü markette de aynı fiat ama market etiket üzerinden indirim yaptığı için 9.500 den satıyor tavsiye ederim
Ben bugün hurmayı abarttım, ama sonunda bitti.Sabah 7'yi geçerken yoğurtlu karışımımı yedim.
Saat 9'da 4 hurma, zeytin, turp, peynir, portakal, ceviz, kaju yedim.
Saat 3'ü geçerken 10 hurma, yoğurt,:26: kaju yedim.
5 gibide hamsi buğulama, ama ben buğulamayı yerken midem bulanıyor, tadında bir ağırlık var. Çok istesemde yemekte zorlanıyorum. En rahat yediğim dere Alabalığı oluyordu.
Tahin veya tahin helvası, susam yoktu.
Kocaman bir tas mor lahana, kırmızı pancar, kıvırcık, sirke, limon, zeytinyağı salatası.
Türk kahvesi
çok sağol canım
baktım kurcaladım hesabım bölğmünde gülümsemelerle ilgili bi yazı var orayı kurcaladım birazcık ama yetmedi sanırım
yine de çok sağol
merhaba hoş geldin canım
öğretmen misin
ben de öğretmenim raporumu uzattım doğum yaptığım için.
gül ablacım ben de carefuar da mudurnunun küçücük körpecik tavuklarından aldım üzerinde çocuklar için gdosuz antibiytiksiz yazıyordu..maalesef kızım tavuk çok seviyor bundan sonra hep ordan almayı düşünüyorum
fiyatı da uygundu
maşşallah sana 10 tane hurmahedefin altındasın ama şeker zayıftada oluyor kg luda insülin direncini etkiler bu hafta çok yedin
sabahKKK
akşam1 bardak kefir, tavuk suyuna tarhana çorbası, tavuk suyuna bulgur pilavı, serbest gezen tavuk ve keten tohumlu yoğurt
sabahKKK
akşam1 bardak kefir, tavuk suyuna tarhana çorbası, tavuk suyuna bulgur pilavı, serbest gezen tavuk ve keten tohumlu yoğurt
Bu hurmalar arap hurmasi mi yoksa domates gibi olanlardan mi?Evet, bu hafta çok yedim ama bitti artık, kurtuldum.Karatay'ı bırakmak istememin amacı, sağlıklı olmak. İnsanlar zayıfladın, bırak artık diyebiliyorlar, ama hala anlamıyorlar amacımı. Göbeğin gitmesinin yanında sağlıklı beslenmek istiyorum artık. Hurma sürekli olmayacak zaten. Aaaa sonunda kızdın bana da.
Evet, bu hafta çok yedim ama bitti artık, kurtuldum.Karatay'ı bırakmak istememin amacı, sağlıklı olmak. İnsanlar zayıfladın, bırak artık diyebiliyorlar, ama hala anlamıyorlar amacımı. Göbeğin gitmesinin yanında sağlıklı beslenmek istiyorum artık. Hurma sürekli olmayacak zaten. Aaaa sonunda kızdın bana da.
Salata da olsaymış iyi olurmuş.
afiyet olsun canım su içememem kötü limonlu damı içemiyorsunBen de uzun zamandır menü bildirimi yapmıyorumBugün 2 günlük yapayım bari,
Bir çok yiyecekten tiksindim o yüzden yiyebilmek için farklı alternatifler bulmam gerekiyor. Mesela ceviz, et, salata, balık, ıspanak v.s yiyemez oldum.
Dün: sabah : 1 dilimçavdar ekmeğinden peynirli tost ( kimse bana özenmesin cıssceviz yiyemediğim, peyniri de sadece tost şeklinde tüketenildiğim için bu ara tost yiyorum) , 1 yumurta ,2-3 zeytin, 1 bardak zencefilli ballı tarçınlı süt
Öğlen: 1 tabak yeşil mercimek, yoğurt
Akşam: et kavurma azıcık, bulgur pilavı, terbiyeli tavuk çorba, yeşil soğan
Bugün: 1 dilim çavdar ekmeğinden peynirli tost, 1 yumurta,3-4 zeytin, 1 bardak zencefilli tarçınlı ballı süt, 2-3 cherry domates
Öğlen: 1 kase tavuk çorbası , 2-3 kaşık bulgur pilavı
Ara: 1 küçük misket elma, 1 yerli muz, 1 havuç, 2 dilim portakal
Akşam: 10-12 tabe ızgara hamsi, az salata, 1 kase tarhana çorbası
Suda içemiyorum. Susuyorum içiyorum midem bulanıyos sonra:18:
Tavuğun suyunu herşeye salmışsın abla bakıyorum. Kaç zamandır ilk tavuğun tabi özlemişsindir
Bu hurmalar arap hurmasi mi yoksa domates gibi olanlardan mi?
sende niye çıkmıyor bende merak ettim, kaç kere uğraştın resmine kadar yayınladım sana ama olmuyor nerde hata var anlamadım sende bulamadın zaten senin için bir mahsuru yoksa KK ya giriş şifreni bana mesaj at ben bir bakayım nerede hata var sonra şifreni değiştirirsin yine
serbest gezen mi,,,değilse alma benim dediğim bakp, her yerde var ondan al
Ben bugün hurmayı abarttım, ama sonunda bitti.Sabah 7'yi geçerken yoğurtlu karışımımı yedim.
Saat 9'da 4 hurma, zeytin, turp, peynir, portakal, ceviz, kaju yedim.
Saat 3'ü geçerken 10 hurma, yoğurt,:26: kaju yedim.
5 gibide hamsi buğulama, ama ben buğulamayı yerken midem bulanıyor, tadında bir ağırlık var. Çok istesemde yemekte zorlanıyorum. En rahat yediğim dere Alabalığı oluyordu.
Tahin veya tahin helvası, susam yoktu.
Kocaman bir tas mor lahana, kırmızı pancar, kıvırcık, sirke, limon, zeytinyağı salatası.
Türk kahvesi
sabahKKK
ne bileyim bunu ben de merak ediyorum
sanırım fazla zamanım yok etraflıca incelemeye
yoksa okuma yazma bilen herkes yapabilir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?