Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Canim su hareketli smile'lari sormustunuz dün. .kullanici kontrol panelinden ayarlaniyor ama neresiydi tam hatırlamıyorum. Bi kurcala istersen..yada bilen biri söyleyebilir mi ???
çok sağol canım
baktım kurcaladım hesabım bölğmünde gülümsemelerle ilgili bi yazı var orayı kurcaladım birazcık ama yetmedi sanırım
yine de çok sağol
merhaba hoş geldin canım
öğretmen misin
ben de öğretmenim raporumu uzattım doğum yaptığım için.

gül ablacım ben de carefuar da mudurnunun küçücük körpecik tavuklarından aldım üzerinde çocuklar için gdosuz antibiytiksiz yazıyordu..maalesef kızım tavuk çok seviyor bundan sonra hep ordan almayı düşünüyorum
fiyatı da uygundu

sabahKKK

akşam1 bardak kefir, tavuk suyuna tarhana çorbası, tavuk suyuna bulgur pilavı, serbest gezen tavuk ve keten tohumlu yoğurt

maşşallah sana 10 tane hurma hedefin altındasın ama şeker zayıftada oluyor kg luda insülin direncini etkiler bu hafta çok yedin

sende niye çıkmıyor bende merak ettim, kaç kere uğraştın resmine kadar yayınladım sana ama olmuyor nerde hata var anlamadım sende bulamadın zaten senin için bir mahsuru yoksa KK ya giriş şifreni bana mesaj at ben bir bakayım nerede hata var sonra şifreni değiştirirsin yine

serbest gezen mi,,,değilse alma benim dediğim bakp, her yerde var ondan al

maşşallah sana 10 tane hurma hedefin altındasın ama şeker zayıftada oluyor kg luda insülin direncini etkiler bu hafta çok yedin

Evet, bu hafta çok yedim ama bitti artık, kurtuldum. Karatay'ı bırakmak istememin amacı, sağlıklı olmak. İnsanlar zayıfladın, bırak artık diyebiliyorlar, ama hala anlamıyorlar amacımı. Göbeğin gitmesinin yanında sağlıklı beslenmek istiyorum artık. Hurma sürekli olmayacak zaten. Aaaa sonunda kızdın bana da.

Ben de uzun zamandır menü bildirimi yapmıyorum Bugün 2 günlük yapayım bari,
Bir çok yiyecekten tiksindim o yüzden yiyebilmek için farklı alternatifler bulmam gerekiyor. Mesela ceviz, et, salata, balık, ıspanak v.s yiyemez oldum.
Dün: sabah : 1 dilimçavdar ekmeğinden peynirli tost ( kimse bana özenmesin cıss ceviz yiyemediğim, peyniri de sadece tost şeklinde tüketenildiğim için bu ara tost yiyorum) , 1 yumurta ,2-3 zeytin, 1 bardak zencefilli ballı tarçınlı süt
Öğlen: 1 tabak yeşil mercimek, yoğurt
Akşam: et kavurma azıcık, bulgur pilavı, terbiyeli tavuk çorba, yeşil soğan
Bugün: 1 dilim çavdar ekmeğinden peynirli tost, 1 yumurta,3-4 zeytin, 1 bardak zencefilli tarçınlı ballı süt, 2-3 cherry domates
Öğlen: 1 kase tavuk çorbası , 2-3 kaşık bulgur pilavı
Ara: 1 küçük misket elma, 1 yerli muz, 1 havuç, 2 dilim portakal
Akşam: 10-12 tabe ızgara hamsi, az salata, 1 kase tarhana çorbası
Suda içemiyorum. Susuyorum içiyorum midem bulanıyos sonra:18:

Bu hurmalar arap hurmasi mi yoksa domates gibi olanlardan mi?

kızmam için çok uğraştın ve sonunda kızdırdın

afiyet olsun canım su içememem kötü limonlu damı içemiyorsun
Tavuğun suyunu herşeye salmışsın abla bakıyorum. Kaç zamandır ilk tavuğun tabi özlemişsindir
evet öyle oldu 8 aydır ilk defa aldım,,suyu çoktu ben çorba yapacaktım kızım bulgur pilavıda istedi iyi oldu bugün bitmiş oldu
Bu hurmalar arap hurmasi mi yoksa domates gibi olanlardan mi?

bence arap diğeri olsa sabahtan öğlene 14 tane yiyemez

ne bileyim bunu ben de merak ediyorum
sanırım fazla zamanım yok etraflıca incelemeye
yoksa okuma yazma bilen herkes yapabilir:)

zaten çok da gerekli ve sürekli düşündüğüm bi şey değildi
emriye kardeşim sorunca hatırlayıp söyledim..

tamam hadi atıyorum şifremi sana gül abla hadi bakalım bi de sen el at
sana güveniyorum değiştirmem şifremi ablacım:)

kedicik sonunda gül ablayı kızdırmayı başardın 14hurmayla
hurmanın her türlüsünü severum sen dedikçe aklıma geliyorlar..

sabahKKK

akşam1 bardak kefir, tavuk suyuna tarhana çorbası, tavuk suyuna bulgur pilavı, serbest gezen tavuk ve keten tohumlu yoğurt

afiyet olsun ablacım sonuda tavuk yedin.. ben çokkk severim tavuğu.. bide senin dediğini bulup deneyeyim... Kazan'dan getiren adamdan alamazsam marketten dediğini alırım

bugün yediklerimm
sabah 10.15 soğanlı yumrta, kkk
saat 4.30 ta bi bardak süt
akşam 6.30 da azıcık mercimekli köfte( dün kalan çorbayı değerlendirdim ) bolll yeşillik , turşu ve turp bide keten tohumlu bi kase yoğurt

2litre su içtim.. sporumu yaptım..

bugün tüm gün çamaşırdı temizlikti vakit nasıl geçti bilemedim.. bu arada eşimde benden ıslak kek istedi bi de ondan yaptım.. artık canımın hiçç çekmediğini farkettim böyle şeyleri.. biraz önce gitti mısır patlattı... sigarayı bırakıyor 20gün oldu ama maşallahı var ağzı hiçç durmuyor

Son düzenleme:
ne bileyim bunu ben de merak ediyorum
sanırım fazla zamanım yok etraflıca incelemeye
yoksa okuma yazma bilen herkes yapabilir:)

Tabiiki herkees yapabiir canim bazilarinda direk cikiyor bazilarida kontrol panelinden acmasi gerekiyor...vaktin olunca bakarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…