Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

tamam hadi atıyorum şifremi sana gül abla hadi bakalım bi de sen el at
sana güveniyorum değiştirmem şifremi ablacım:)

:)...pc kizda alinca bakarim canim....tesekkur ederim canim biz zaten burada aile gibi olduk zaten yan odamizda calisandan daha cok sohbet ediyoruz birbirimizle...buradaki arkadsalarin coguyla facebooktada arkadas olduk gorselde taniyoruz birbirimizi ailemiz genisledikce genisliyor

afiyet olsun ablacım sonuda tavuk yedin.. ben çokkk severim tavuğu.. bide senin dediğini bulup deneyeyim... Kazan'dan getiren adamdan alamazsam marketten dediğini alırım
Tesekkur ederim canim....nihayet guvenip tavuk alabildim isin ilginc yani 8 ay hic canimda istemedi seyrettigim video tavuktan tiksindirmisti beni....
cagd,ş markette var hemde etiket ustunde indirimli senin oradada vardir o market

Afiyet olsun canim....ellerine saglik yorulmussun bi kahve yap keyf cat...bende gece 3,5 kadar oturunca sahur yapayim bari dedim orucluydum yorgunlukta var hic bisey yapmak gelmedi icimden ...kiz pc yi alinca bende dizi izliyorum cay iciyorum bos vakit geciriyorum ....:)

Offf canım sana kolay gelsin. Biz de eşimke fosur fosur sigara içiyorduk. Ekimde kurban bayramı dönüşü bıraktık zaten bebek pkanımız da vardı bırakmamız gerekiyordu ama ben bırakır bırakmaz Karataya başladım çünkü bir önceki bırakmadan 15 kilo aldım ve bi kısmı kaldı. Allahtan ben kilo alnadan kilo vererek hatta Karstayla geçiştşrdim o arada hamike de kaldım ama eşimmmm:18: hala boğazını tutamıyor göbek oldu davul :18: dedimki benle yarışma bak ben doğurunca göbek gider ama sen doğurmayacaksın. O abur cuburla o sepet sepet meyveler gece yarısı yemekleri ehvah eyvah. O yüzden aman dikkat diyorum

Limonlu da içemez oldum

allah kabul etsin gül abla

kedicik sonunda gül ablayı kızdırmayı başardın 14hurmayla
hurmanın her türlüsünü severum sen dedikçe aklıma geliyorlar..

Sonlara doğru artık boğazımı yakmaya, baymaya başladı ama bitsinde daha yemeyeyim diye uğraştım. Aslında her sabah yiyip bitirsem de olurdu ama, taktımya kafaya bitecek.

Bugün sporumu yapmadım, Jillian için dinleniyorum. Sadece 40 tane mekik, az kalça hareketi.

evet ablacım
bi şey paylaşmak isterim
bugün uzuuuuuun zaman sonra eşimle ilk kez sinemaya gittik
çok iyi oldu çok özlemişim..vandayken pek gidemiyorduk
bebeğim olduğundan beri ilk kez gittik bana çok iyi geldi
düğün dernek filmi
çok komikti yalnız espriler çok belaltıydı...

sitenin uzun süredir sessiz takipçilerinden ben de aranıza katıldım :)) Karatay diyetine başladım bugün. kitabını okudum ve ilk defa bir diyetin mantığını anladım. sanırım bunun için yapması daha keyifli olacak. aslında diyet demek haksızlık olur. bence diyet değil beslenme alışkanlığı... umarım eşim ve benim içinde faydalı olur. sanırım kilo bildirimleri pazartesi günleri yapılıyor.

Geçen hafta kardeşimle gitmiştik, güzeldi ama ben daha iyi birşey bekliyordum. Recep İvediği merak ediyorum, fragmanından belli, çok komik.

Hoşgeldin.

Selamlar sevgili topigim, umarim herkes çok çok iyidir:)

Bu gün Tüm gün gezdim.saat 13.00'de çıktık evden 23.00 de geldik..Küçük Paşa'ya alışveriş yaptik biraz.buyuk Paşanın gönlünü gördük bizimde canimiz çıktı tabii o ayri..heryerde etiketin yarisi insan kalitede indirim görünce dayanamıyor:))) bebegim için dolap kilitleride aldij.once almistik bunlar takviye..o kadar donanımlı ki yeni nesil tehlikeli her dolabi aciyorlar.evin bir cok yeri kilitlendi ama napiyim onun iyiliği için. .abiside böyleydi bunun:))
Kendimede iki tane kitap aldim nasıl mutlu oldum..
Neyse gelryim ne yedim

Sabah 11.00' de kkk meyvesiz
Aksam 18.00' de 1.5 iskender (pidesiz)yesil salata, ayran

Spor 5-6 saat avm gezmek
Su 2 lt civari

Herkese hayirli güzel geceler

Sonlara doğru artık boğazımı yakmaya, baymaya başladı ama bitsinde daha yemeyeyim diye uğraştım. Aslında her sabah yiyip bitirsem de olurdu ama, taktımya kafaya bitecek.
Bisy almayi kafaya takinca hemen aliyorsun bitirmeyi kafaya takincada bitirene kadar yiyorsun ilk basladiginda da dut kurusunu bitene kadar yemistin...sonunu gorunce rahatliyorsun:):):)
Bugün sporumu yapmadım, Jillian için dinleniyorum. Sadece 40 tane mekik, az kalça hareketi.
oooo jillian grubunda sende varsin demek

Hosgeldiniz ne güzel gizli hayranlarimizda varmış:)) inanin dahil olmakla daha iyi yaptiniz hem biz büyüyoruz hem siz zayiflayacaksiniz..kolayliklar diletim bildirim günümüz CUMA ilk sayfada pzt yaziyor ama sonra oy cokluguyla cumaya alindi..

Ablacim senle gorustukten sonra tüm gün aklimdaydi.cikinca bende aldim dgec bi saatte bozulmasin diye arabaya attım serin serin:))
Yarin yapacağım inşallah :)) tesekkurler vesile oldun..

Senin adina sevindim canim cok iyi yapmissiniz .....genclikte herseyin tadini cikarin bebek var cocuk var diye erteleye erteleye bir bakiyorsun zaman su gibi akip gecmis ...

Aramiza hosgeldiniz
Sessiz takipcilerimiz aramiza katilinca memnun oluyorum sohbetle birlikte karatay yapmak daha zevkli oluyor ....dogru karar verdiginiz ve karataya bilincli olarak basladiginiz icin kutlarim sizi...saglikli beslenme olarak kabullenip baslayinca yapmasi daha kolay oluyor ne zaman kg verecegim ne zaman biitecek diye dusunulmuyor...bildirim gunlerimiz CUMA canim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…