tamam hadi atıyorum şifremi sana gül abla hadi bakalım bi de sen el at
sana güveniyorum değiştirmem şifremi ablacım:)
Tesekkur ederim canim....nihayet guvenip tavuk alabildim isin ilginc yani 8 ay hic canimda istemedi seyrettigim video tavuktan tiksindirmisti beni....afiyet olsun ablacım sonuda tavuk yedin.. ben çokkk severim tavuğu.. bide senin dediğini bulup deneyeyim... Kazan'dan getiren adamdan alamazsam marketten dediğini alırım
bugün yediklerimm
sabah 10.15 soğanlı yumrta, kkk
saat 4.30 ta bi bardak süt
akşam 6.30 da azıcık mercimekli köfte( dün kalan çorbayı değerlendirdim ) bolll yeşillik , turşu ve turp bide keten tohumlu bi kase yoğurt
2litre su içtim.. sporumu yaptım..
bugün tüm gün çamaşırdı temizlikti vakit nasıl geçti bilemedim.. bu arada eşimde benden ıslak kek istedi bi de ondan yaptım.. artık canımın hiçç çekmediğini farkettim böyle şeyleri.. biraz önce gitti mısır patlattı... sigarayı bırakıyor 20gün oldu ama maşallahı var ağzı hiçç durmuyor
Offf canım sana kolay gelsin. Biz de eşimke fosur fosur sigara içiyorduk. Ekimde kurban bayramı dönüşü bıraktık zaten bebek pkanımız da vardı bırakmamız gerekiyordu ama ben bırakır bırakmaz Karataya başladım çünkü bir önceki bırakmadan 15 kilo aldım ve bi kısmı kaldı. Allahtan ben kilo alnadan kilo vererek hatta Karstayla geçiştşrdim o arada hamike de kaldım ama eşimmmm:18: hala boğazını tutamıyor göbek oldu davul :18: dedimki benle yarışma bak ben doğurunca göbek gider ama sen doğurmayacaksın. O abur cuburla o sepet sepet meyveler gece yarısı yemekleri ehvah eyvah. O yüzden aman dikkat diyorumbugün yediklerimm
akşam 6.30 da azıcık mercimekli köfte( dün kalan çorbayı değerlendirdim ) bolll yeşillik , turşu ve turp bide keten tohumlu bi kase yoğurt
bugün tüm gün çamaşırdı temizlikti vakit nasıl geçti bilemedim.. bu arada eşimde benden ıslak kek istedi bi de ondan yaptım.. artık canımın hiçç çekmediğini farkettim böyle şeyleri.. biraz önce gitti mısır patlattı... sigarayı bırakıyor 20gün oldu ama maşallahı var ağzı hiçç durmuyor
bugün yediklerimm
afiyet olsun canım su içememem kötü limonlu damı içemiyorsun
evet öyle oldu 8 aydır ilk defa aldım,,suyu çoktu ben çorba yapacaktım kızım bulgur pilavıda istedi iyi oldu bugün bitmiş oldu
bence arap diğeri olsa sabahtan öğlene 14 tane yiyemez
Afiyet olsun canim....ellerine saglik yorulmussun bi kahve yap keyf cat...bende gece 3,5 kadar oturunca sahur yapayim bari dedim orucluydum yorgunlukta var hic bisey yapmak gelmedi icimden ...kiz pc yi alinca bende dizi izliyorum cay iciyorum bos vakit geciriyorum ....:)
Komşumuz umreye gitmişti oradan getirmiş, küçük yuvarlak.Bu hurmalar arap hurmasi mi yoksa domates gibi olanlardan mi?
kızmam için çok uğraştın ve sonunda kızdırdın
kedicik sonunda gül ablayı kızdırmayı başardın 14hurmayla
hurmanın her türlüsünü severum sen dedikçe aklıma geliyorlar..
:)...pc kizda alinca bakarim canim....tesekkur ederim canim biz zaten burada aile gibi olduk zaten yan odamizda calisandan daha cok sohbet ediyoruz birbirimizle...buradaki arkadsalarin coguyla facebooktada arkadas olduk gorselde taniyoruz birbirimizi ailemiz genisledikce genisliyor
evet ablacım
bi şey paylaşmak isterim
bugün uzuuuuuun zaman sonra eşimle ilk kez sinemaya gittik
çok iyi oldu çok özlemişim..vandayken pek gidemiyorduk
bebeğim olduğundan beri ilk kez gittik bana çok iyi geldi
düğün dernek filmi
çok komikti yalnız espriler çok belaltıydı...
sitenin uzun süredir sessiz takipçilerinden ben de aranıza katıldım :)) Karatay diyetine başladım bugün. kitabını okudum ve ilk defa bir diyetin mantığını anladım. sanırım bunun için yapması daha keyifli olacak. aslında diyet demek haksızlık olur. bence diyet değil beslenme alışkanlığı... umarım eşim ve benim içinde faydalı olur. sanırım kilo bildirimleri pazartesi günleri yapılıyor.
Bisy almayi kafaya takinca hemen aliyorsun bitirmeyi kafaya takincada bitirene kadar yiyorsun ilk basladiginda da dut kurusunu bitene kadar yemistin...sonunu gorunce rahatliyorsun:):):)Sonlara doğru artık boğazımı yakmaya, baymaya başladı ama bitsinde daha yemeyeyim diye uğraştım. Aslında her sabah yiyip bitirsem de olurdu ama, taktımya kafaya bitecek.
oooo jillian grubunda sende varsin demekBugün sporumu yapmadım, Jillian için dinleniyorum. Sadece 40 tane mekik, az kalça hareketi.
Hosgeldiniz ne güzel gizli hayranlarimizda varmış:)) inanin dahil olmakla daha iyi yaptiniz hem biz büyüyoruz hem siz zayiflayacaksiniz..kolayliklar diletim bildirim günümüz CUMA ilk sayfada pzt yaziyor ama sonra oy cokluguyla cumaya alindi..sitenin uzun süredir sessiz takipçilerinden ben de aranıza katıldım :)) Karatay diyetine başladım bugün. kitabını okudum ve ilk defa bir diyetin mantığını anladım. sanırım bunun için yapması daha keyifli olacak. aslında diyet demek haksızlık olur. bence diyet değil beslenme alışkanlığı... umarım eşim ve benim içinde faydalı olur. sanırım kilo bildirimleri pazartesi günleri yapılıyor.
serbest gezen tavuk bulamayan arkadaşlar dün ben B.KPİ (nokta yerine A getirin) freerange tavuk aldım çok lezzetliydi düdüklüde çabukta pişti,,Eki Görüntüle 968169 çabuk pişmesi aklıma takılmıştı araştırdım 60-80 günlük taze kesim olduğu için çabuk pişmiş,,,
ben çağd.ş marketten aldım (nokta yerine a ) kasapta 13.500 dü markette de aynı fiat ama market etiket üzerinden indirim yaptığı için 9.500 den satıyor tavsiye ederim
evet ablacım
bi şey paylaşmak isterim
bugün uzuuuuuun zaman sonra eşimle ilk kez sinemaya gittik
çok iyi oldu çok özlemişim..vandayken pek gidemiyorduk
bebeğim olduğundan beri ilk kez gittik bana çok iyi geldi
düğün dernek filmi
çok komikti yalnız espriler çok belaltıydı...
sitenin uzun süredir sessiz takipçilerinden ben de aranıza katıldım :)) Karatay diyetine başladım bugün. kitabını okudum ve ilk defa bir diyetin mantığını anladım. sanırım bunun için yapması daha keyifli olacak. aslında diyet demek haksızlık olur. bence diyet değil beslenme alışkanlığı... umarım eşim ve benim içinde faydalı olur. sanırım kilo bildirimleri pazartesi günleri yapılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?