Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Pasalar gule gule giysinler cicilerini...benimkilerde dolap iclerinde koltuk tepelrinde zararli nereler varsa orada gezerlerdi ...seninki mutfaga merakli tavali resmi vardi ya ne tatliydi saclarda dalga, dalga ...canlari sagolsun bu devirlerde geciyor tatli bir ani olarak kaliyor...
Iskender de afiyet olsun ....yoruldun ama degisiklikte olmus yemek derdin de olmamis:)

teşekkür ederim :)) yorumları okumak bile motivasyonumu arttırıyor. yarından itibaren günlük menümü de paylaşacağım. yardımlarınızı ve gerekli düzeltmeleri bekliyorum :) umarım cuma gününe kadar kilom değişir bu arada kilomun 10 kilosunu eşim sayesinde evlendikten sonra aldım. ikimizde çok kilo aldık. şimdi beraber başlamak daha iyi oldu. istediğim kiloya ulaştıktan sonra Allah nasip ederse bebek istiyorum :) en çok da oun için sağlıklı kilo vermek ve sağlıklı bir yaşam istiyorum

Markanin sitesine girdim saglik bakanligindan onayli oldugunu da okuyunca arkadaslarada tavsiye ettim...guvenilir bir firma...afiyetle yeyin canim

Hepimiz yardimci oluruz menulerdeki hatalari soyleriz bilincli oldugunuz icin cok cabuk karatayci olursunuz:),,,,,topigimizde cogu arkadasimiz bebek dusunuyor allah isteyen herkese en kisa zamanda verir insallah...esinizle baslamaniz cok iyi olmus evde ayri ayri yemek pismez birbirinizide motive edersiniz

Hosbulduk canim evet ogretmenim pzt. mesai basliyor . Senin bebegin kucuk galiba

8 aydir ilk defa gece aciktim acliktan midem bulanmaya basladi gidip ayran iceyim bari

Bende de bazen gece geç saatlere kadar oturunca midem cok kaziniyor ama yanlış bişi yapmamak icin agzima lokma almiyorum bu tür durumlarda leptini bozmamak adına neler yenir veya içilir:))

Bende de bazen gece geç saatlere kadar oturunca midem cok kaziniyor ama yanlış bişi yapmamak icin agzima lokma almiyorum bu tür durumlarda leptini bozmamak adına neler yenir veya içilir:))

çok acıkırsan süt-ayran içip yoğurt yiyebilirsin leptine zarar verir ama aç kalıp sonraki yemeği depolamasından iyidir

çok acıkırsan süt-ayran içip yoğurt yiyebilirsin leptine zarar verir ama aç kalıp sonraki yemeği depolamasından iyidir

Tamam anladım yalniz son cümleyi tam anlayamadım (aç kalıp sonraki yemege depolamak nedemek ) kendimi gerizekalı gibi hissettim ama valla anlamadim

demekki bunların çıkması gerekiyordu valla o kadar uğraştım çıkmadı bende
sayfamın üstünde yoktu
neyse ben de sizlerle görsel olarak da tanışmak istiyorum ama eşim facebook sayfası açmama izin vermiyor
dün söyledim yine izin vermedi

Geçen hafta kardeşimle gitmiştik, güzeldi ama ben daha iyi birşey bekliyordum. Recep İvediği merak ediyorum, fragmanından belli, çok komik.

kedicim bence filmin tuhaf bi büyüsü var zlerken gülüyorsun ama hikayeyi inandırıcı bulmıyorsun
bazı espirileri yeterli bulmamakla beraber bi bakıyorsun bitmiş farkında olmadan tuhaf yani,
biz uzun zamandır gitmeyince bana çok iyi geldi doğrusu aslında ben korku filmlerlini de severim

hoş geldin canımçok iyi bi karar vermişsin
hayırlı olsun bence de diyet olarak düşünmemek lazım yaşam biçimi bu..
Geçen hafta kardeşimle gitmiştik, güzeldi ama ben daha iyi birşey bekliyordum. Recep İvediği merak ediyorum, fragmanından belli, çok komik.
evet biz de fragmana bile güldük recep surviver da çok komik...
mydenizcim o kilitleri nerden aldın ben 5 yıl önce ne yaptığımı hatırlmaıyorum
Senin adina sevindim canim cok iyi yapmissiniz .....genclikte herseyin tadini cikarin bebek var cocuk var diye erteleye erteleye bir bakiyorsun zaman su gibi akip gecmis ...

evet gül ablam çok iyi geldi bana
gezmeye gidelim dedim hava soğuk dedi kv dem ben de dedim o zaman biz sinemay gidelim siz berile bakın
tamam dedi..aslında belediyeni,n sosyal tesisleri var denzi kenarında oraya gitmek istiyordum

çok sağol gül ablacım
benim gibi görmememişin smile ları olmuş böyle 40 tane yapmış

Bende korku filmini önceden çok izlerdim, artık o kadar izlemiyorum, çünkü gözümün önüne gelip duruyor uyuyamıyorum. Ben daha çok yabancı filmleri izliyordum, özellikle fantastik filmleri çok seviyorum. Şu sıralar yabancı dizileri izliyorum.
O kadar çok varki izlediğim.

günaydın,canım arkadaşlarım,kac gündür menümü yazamıyorum, hic kacamağım yok,ama neden kilo veremıyorum anlamıyorum.

Gül hanım,ben kahvaltıdan tam 4,5 yada 5 saat geçtikten sonra öğleni yiyorum ,ama akşam çok acıkmadan en gec 19 00-a kadar

yiyorum,gece acıkmıyım diye yiyorum,bu da çoğu zaman 4 ssatdan az bir ara oluyor,ondanmı kilo veremiyorum? 2,5 öğün nasıl yapılır,

onu anlatırmısın,ben de öğle yapmak istiyorum kilo vermem hızlansın. bilmiyorum,belki çok yiyorum,ondan oluyor,d vitamini de igne

oldum.

her gün kahvaltıdan önce 1 büyük bardak su içiyorum.
bu günkü menüm:kahvaltı 09 00 : haşlanmış 2 yumurta z.yagında,salata,peynir,4 kaşık karabuğday,etli yeşil fasulye yemeği,fıstık,yeşil çay.

zeytinim bitmiş henüz alamamışım.

kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum,sağlıklı ve mutlu olalım hepimiz,canım arkadaşlarım,Karatay hoca bağımlılığa karşı,ama ben size bağımlı oldum canım arkadaşlarım,hepinizi çoook seviyorum,hamilelere hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına almalarını diliyorum,
Allah her kesin evlatlarını saglıklı ve mutlu etsin inşallah,yeni gelen arkadaşlara hoş geldiniz diyorum,tüm arkadaşlarıma sağlıklı güzel günler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…