Tesekkur ederim canim....nihayet guvenip tavuk alabildim isin ilginc yani 8 ay hic canimda istemedi seyrettigim video tavuktan tiksindirmisti beni....
cagd,ş markette var hemde etiket ustunde indirimli senin oradada vardir o market
Afiyet olsun canim....ellerine saglik yorulmussun bi kahve yap keyf cat...bende gece 3,5 kadar oturunca sahur yapayim bari dedim orucluydum yorgunlukta var hic bisey yapmak gelmedi icimden ...kiz pc yi alinca bende dizi izliyorum cay iciyorum bos vakit geciriyorum ....:)
ablacım bu sefer de dosya ekle kısmıma bi şey olmuşSDF82
canım işlem tamam işim bitti kapattım KK ni
teosancım öyle hissetmene hiç gerek yok öyle değilsin çünkü..Tamam anladım yalniz son cümleyi tam anlayamadım (aç kalıp sonraki yemege depolamak nedemek ) kendimi gerizekalı gibi hissettim ama valla anlamadim
inşallah kilo verirsin ablacm..günaydın,canım arkadaşlarım,kac gündür menümü yazamıyorum, hic kacamağım yok,ama neden kilo veremıyorum anlamıyorum.
Gül hanım,ben kahvaltıdan tam 4,5 yada 5 saat geçtikten sonra öğleni yiyorum ,ama akşam çok acıkmadan en gec 19 00-a kadar
yiyorum,gece acıkmıyım diye yiyorum,bu da çoğu zaman 4 ssatdan az bir ara oluyor,ondanmı kilo veremiyorum? 2,5 öğün nasıl yapılır,
onu anlatırmısın,ben de öğle yapmak istiyorum kilo vermem hızlansın. bilmiyorum,belki çok yiyorum,ondan oluyor,d vitamini de igne
oldum.
her gün kahvaltıdan önce 1 büyük bardak su içiyorum.
bu günkü menüm:kahvaltı 09 00 : haşlanmış 2 yumurta z.yagında,salata,peynir,4 kaşık karabuğday,etli yeşil fasulye yemeği,fıstık,yeşil çay.
zeytinim bitmiş henüz alamamışım.
kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum,sağlıklı ve mutlu olalım hepimiz,canım arkadaşlarım,Karatay hoca bağımlılığa karşı,ama ben size bağımlı oldum canım arkadaşlarım,hepinizi çoook seviyorum,hamilelere hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına almalarını diliyorum,
Allah her kesin evlatlarını saglıklı ve mutlu etsin inşallah,yeni gelen arkadaşlara hoş geldiniz diyorum,tüm arkadaşlarıma sağlıklı güzel günler diliyorum
evet canım küçük benim bebeğim 5.ayın içindeyiz raporumu uzattım..Hosbulduk canim evet ogretmenim pzt. mesai basliyor . Senin bebegin kucuk galiba
cok hoşuma ğitti,na kadar da mutevazısın sdf cimm,maşallah kızın da guzel,Allah bağışlasın
Offf canım sana kolay gelsin. Biz de eşimke fosur fosur sigara içiyorduk. Ekimde kurban bayramı dönüşü bıraktık zaten bebek pkanımız da vardı bırakmamız gerekiyordu ama ben bırakır bırakmaz Karataya başladım çünkü bir önceki bırakmadan 15 kilo aldım ve bi kısmı kaldı. Allahtan ben kilo alnadan kilo vererek hatta Karstayla geçiştşrdim o arada hamike de kaldım ama eşimmmm:18: hala boğazını tutamıyor göbek oldu davul :18: dedimki benle yarışma bak ben doğurunca göbek gider ama sen doğurmayacaksın. O abur cuburla o sepet sepet meyveler gece yarısı yemekleri ehvah eyvah. O yüzden aman dikkat diyorum
Geçen hafta kardeşimle gitmiştik, güzeldi ama ben daha iyi birşey bekliyordum.Recep İvediği merak ediyorum, fragmanından belli, çok komik.
sitenin uzun süredir sessiz takipçilerinden ben de aranıza katıldım :)) Karatay diyetine başladım bugün. kitabını okudum ve ilk defa bir diyetin mantığını anladım. sanırım bunun için yapması daha keyifli olacak. aslında diyet demek haksızlık olur. bence diyet değil beslenme alışkanlığı... umarım eşim ve benim içinde faydalı olur. sanırım kilo bildirimleri pazartesi günleri yapılıyor.
güle güle giysinler cicilerini yakışıklılar..Selamlar sevgili topigim, umarim herkes çok çok iyidir:)
Bu gün Tüm gün gezdim.saat 13.00'de çıktık evden 23.00 de geldik..Küçük Paşa'ya alışveriş yaptik biraz.buyuk Paşanın gönlünü gördük bizimde canimiz çıktı tabii o ayri..heryerde etiketin yarisi insan kalitede indirim görünce dayanamıyor:))) bebegim için dolap kilitleride aldij.once almistik bunlar takviye..o kadar donanımlı ki yeni nesil tehlikeli her dolabi aciyorlar.evin bir cok yeri kilitlendi ama napiyim onun iyiliği için. .abiside böyleydi bunun:))
Kendimede iki tane kitap aldim nasıl mutlu oldum..
Neyse gelryim ne yedim
Sabah 11.00' de kkk meyvesiz
Aksam 18.00' de 1.5 iskender (pidesiz)yesil salata, ayran
Spor 5-6 saat avm gezmek
Su 2 lt civari
Herkese hayirli güzel geceler
teşekkür ederim :)) yorumları okumak bile motivasyonumu arttırıyor. yarından itibaren günlük menümü de paylaşacağım. yardımlarınızı ve gerekli düzeltmeleri bekliyorum :) umarım cuma gününe kadar kilom değişirbu arada kilomun 10 kilosunu eşim sayesinde evlendikten sonra aldım. ikimizde çok kilo aldık. şimdi beraber başlamak daha iyi oldu. istediğim kiloya ulaştıktan sonra Allah nasip ederse bebek istiyorum :) en çok da oun için sağlıklı kilo vermek ve sağlıklı bir yaşam istiyorum
Evet isininca oluyormus gece yarisi once 1 saat yurudum sonra da jillian yaptim . Biraz zorladi ama basardim.
çok sağol gül ablacım
benim gibi görmememişin smile ları olmuş böyle 40 tane yapmış
Bende korku filmini önceden çok izlerdim, artık o kadar izlemiyorum, çünkü gözümün önüne gelip duruyor uyuyamıyorum.Ben daha çok yabancı filmleri izliyordum, özellikle fantastik filmleri çok seviyorum. Şu sıralar yabancı dizileri izliyorum.
O kadar çok varki izlediğim.
Tamam anladım yalniz son cümleyi tam anlayamadım (aç kalıp sonraki yemege depolamak nedemek ) kendimi gerizekalı gibi hissettim ama valla anlamadim
çok sağol gül ablacım
benim gibi görmememişin smile ları olmuş böyle 40 tane yapmış
Esin izin vermeyince yapacak bisey yok ama soyle bisey yapabiliriz ben istanbula gelince kedi, prencigim istanbulda oturanlar goruselim istiyoruz oyle bisey ayarlayinca sende gelirsin guzel kizlarla tanismis oluruzdemekki bunların çıkması gerekiyordu valla o kadar uğraştım çıkmadı bende
sayfamın üstünde yoktu
neyse ben de sizlerle görsel olarak da tanışmak istiyorum ama eşim facebook sayfası açmama izin vermiyor
dün söyledim yine izin vermedi
Resmi nerden ekliyordun veya nereye ekleyeceksin ona gore ben pc ye oturunca tekrar bakayim ....smilelerin oldugu sayfadaki atactanmi bahsediyorsuneskiden çok rahat resim ekleyebiliyordum
ne oldu şimdi
Herkese selam arkadaşlar. İyi pazarlar.
İşe başlamadan evi bir güzel temizleyim diyorum bugünde temizliğe devam cam, kapı, duvar evde ne varsa silmem lazım. haft..aya yurt dışından misafirim gelecek tabii onların karşısına zayıflamış olarak da çıkmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?