Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Tesekkur ederim canim....nihayet guvenip tavuk alabildim isin ilginc yani 8 ay hic canimda istemedi seyrettigim video tavuktan tiksindirmisti beni....
cagd,ş markette var hemde etiket ustunde indirimli senin oradada vardir o market

günaydınnn ablacımm. evet var burda ç. market.. teşekkür ederim

Allah kabul etsin ablacım.. iyi yapmışsın kaç günün yorgunluğu dinlen ablacım.. bazen annemede diyorum azıcık iş yapma dinlen şöyle diye ama yok o da durmaz hergün iş bulur kendine

SDF82

canım işlem tamam işim bitti kapattım KK ni
ablacım bu sefer de dosya ekle kısmıma bi şey olmuş
underfined şeklinde bi kelime çıkıyr ing sayfayı yenileyip tekrar deneyin diyor
resim ekliyemiyorum şimdi de.
Tamam anladım yalniz son cümleyi tam anlayamadım (aç kalıp sonraki yemege depolamak nedemek ) kendimi gerizekalı gibi hissettim ama valla anlamadim
teosancım öyle hissetmene hiç gerek yok öyle değilsin çünkü..
kendimizi uzun süre aç bıraktığımız zaman birden yersek beyin kıtlık yani yetersizlik mesajı alıyor ve bunu yağ olarak depoluyor dmeek istedi gül abla
öğrencilere gerizekalı diyen ahlak fakiri öğretmenler geldi aklıma..nedense sadece öğretmen camiasında değil heryerde çok var kendini, bi şey snaan hiç bişey olmadığı halde...
inşallah kilo verirsin ablacm..
Hosbulduk canim evet ogretmenim pzt. mesai basliyor . Senin bebegin kucuk galiba
evet canım küçük benim bebeğim 5.ayın içindeyiz raporumu uzattım..
cok hoşuma ğitti,na kadar da mutevazısın sdf cimm,maşallah kızın da guzel,Allah bağışlasın

çok teşşekkür ederim ablam çok iyi niyetlisin
güzel bakıyor gözlerin güzel de görüyor...

ayy canımm hiç deme benimkide öyle.. hem getir hem götür valla yoruluyorum arkasını toplamaktan hiç hareket ettiğide yok.. o da alacak kesin bu gidişle kiloları zaten irice biraz ben kilo verdikçe o alıyor korkuyorum yanında ufacık kalacam ben içmedim hiç sigara o da içince çok bunalıyordum evde içmesinden o kokudan.inşallah tekrar başlamazda...

hoşgeldiniz aramıza

güle güle giysinler cicilerini yakışıklılar..

maşallah sen ne güzel eşinle başlıyosun o çok büyük destek olur daha rahat kilo verirsin..benm kide yapsaydı iyi olurdu ama daha çok köstek oluyor

bizde bol bol yabancı dizi izliyoruz.. tv deki dizileri hiç izlemiyorum desem yeridir

Tamam anladım yalniz son cümleyi tam anlayamadım (aç kalıp sonraki yemege depolamak nedemek ) kendimi gerizekalı gibi hissettim ama valla anlamadim

sen yeni olduğun için anlamadın canım .....aç kalınca leptin çalışmıyor beyne kıtlık sinyali gidiyor vücut sonraki yenilen yemeği yağ olarak depoluyor

çok sağol gül ablacım
benim gibi görmememişin smile ları olmuş böyle 40 tane yapmış

bişey değil canım güle güle kullan

pc kızdaydı vermedi gece 1 den sonra terminale gittim büyük kızımı almaya geldim ablasını görünce pc yi bıraktı 2 den sonra girdim yaptım.....bi tarayıcıdan benimkini açtım başka tarayıcıdan seninkini kullanıcı kontrol panelinden seçeneklere girdim, benimkinde neler işaretliyse sende de aynılarını işaretledim ve seninkide oldu

ne oldu peki ablacım
resim ekleyemiyorum yeni aldığım büyük değirmeni ekleyecektim
insert image ın resim eklemek olduğunu biliyorum
eskiden gülümsemelerle beraber inser image ım da yoktu
işaretmemeişti çünkü...
eklenti ekleden ekleyebiliyordum
şimdi ikisini de deniyorum hata veriyo
işaretlene kısımlarla ilgili bi şey olablir mi

Herkese selam arkadaşlar. İyi pazarlar.
İşe başlamadan evi bir güzel temizleyim diyorum bugünde temizliğe devam cam, kapı, duvar evde ne varsa silmem lazım. haftaya yurt dışından misafirim gelecek tabii onların karşısına zayıflamış olarak da çıkmak istiyorum.

Esin izin vermeyince yapacak bisey yok ama soyle bisey yapabiliriz ben istanbula gelince kedi, prencigim istanbulda oturanlar goruselim istiyoruz oyle bisey ayarlayinca sende gelirsin guzel kizlarla tanismis oluruz
eskiden çok rahat resim ekleyebiliyordum
ne oldu şimdi
Resmi nerden ekliyordun veya nereye ekleyeceksin ona gore ben pc ye oturunca tekrar bakayim ....smilelerin oldugu sayfadaki atactanmi bahsediyorsun

Merhaba canim
Kolay gelsin derin ise dalmissin allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…