- 28 Ocak 2013
- 2.166
- 80
- 78
Esin izin vermeyince yapacak bisey yok ama soyle bisey yapabiliriz ben istanbula gelince kedi, prencigim istanbulda oturanlar goruselim istiyoruz oyle bisey ayarlayinca sende gelirsin guzel kizlarla tanismis oluruz
Resmi nerden ekliyordun veya nereye ekleyeceksin ona gore ben pc ye oturunca tekrar bakayim ....smilelerin oldugu sayfadaki atactanmi bahsediyorsun
ne oldu peki ablacım
resim ekleyemiyorum yeni aldığım büyük değirmeni ekleyecektim
insert image ın resim eklemek olduğunu biliyorum
eskiden gülümsemelerle beraber inser image ım da yoktu
işaretmemeişti çünkü...
eklenti ekleden ekleyebiliyordum
şimdi ikisini de deniyorum hata veriyo
işaretlene kısımlarla ilgili bi şey olablir mi
Hayir canim onunla alakasi yok ben hergun gunaydin mesajlari video lar ekliyorum yaa...su an cepten girdigim icin tam tarif edemiyorum .....bendede o secenek calismiyor KK degisiklik yaptigindan beri basinca siliksilik yazilar cikiyor bosa donuyor....ben atac olan yerden ekliyorum onu bi dene bir kere basiyorum incecik cizgi gibi cikiyor bi daha ayni yere basiyorum sayfa aciliyor gozata basip resmi seciyorum sonra yukleye basiyorum yuklenince asagida cikiyor onu isaretliyorum sagdaki seceneklerden soldakine once basip sonrada sagdakine basiyorum ekleniyor....dene bakalim anlatabilidgim kadar anlatmaya calistim olmazsa pc ye oturunca isimleriyle yazarim simdi sag sol diye anlattim
Merhaba canim
Kolay gelsin derin ise dalmissin allah yardimcin olsun
maşallah sen ne güzel eşinle başlıyosun o çok büyük destek olur daha rahat kilo verirsin..benm kide yapsaydı iyi olurdu ama daha çok köstek oluyor
Evet ablacim doğru tespit benim minik mutfaga pek meraklı, ben mutfakta bi işle meşgulsem hemen eski tavalarini cikariyor ama o kadar hızlı ki sanirsin elinden alacak varPasalar gule gule giysinler cicilerini...benimkilerde dolap iclerinde koltuk tepelrinde zararli nereler varsa orada gezerlerdi ...seninki mutfaga merakli tavali resmi vardi ya ne tatliydi saclarda dalga, dalga ...canlari sagolsun bu devirlerde geciyor tatli bir ani olarak kaliyor...
Iskender de afiyet olsun ....yoruldun ama degisiklikte olmus yemek derdin de olmamis:)
Markanin sitesine girdim saglik bakanligindan onayli oldugunu da okuyunca arkadaslarada tavsiye ettim...guvenilir bir firma...afiyetle yeyin canim
Masallah ben jillian yapinca başka spor yapamıyorum bir kere denedim iki gun yattim.aslinda sizin yontem daha etkili. .jillianda kas artışı oldugundan tartida fazla cikiyoruz her ne kadar incelsekte ama yürüyüşle destekleyince hem kilo kaybi hem incelme olur diye düşünüyorum ama tabii yapabilene...Evet isininca oluyormus gece yarisi once 1 saat yurudum sonra da jillian yaptim . Biraz zorladi ama basardim.
Gözün aydin canim sonunda oldu benimde cok zor olmustu o zaman kk'nin ayarlari bu kadar karışık bile değildi.
çok sağol gül ablacım
benim gibi görmememişin smile ları olmuş böyle 40 tane yapmış
güle güle giysinler cicilerini yakışıklılar..
çok acıkırsan süt-ayran içip yoğurt yiyebilirsin leptine zarar verir ama aç kalıp sonraki yemeği depolamasından iyidir
Evet ablacim doğru tespit benim minik mutfaga pek meraklı, ben mutfakta bi işle meşgulsem hemen eski tavalarini cikariyor ama o kadar hızlı ki sanirsin elinden alacak varsaclarimiZ cidden çok fena babamiz kesmeme izin vermiyor çok tatli böyle diye..teşekür ederim abla yemek telasi olmadi o yorgunluğun üstüne çay içtim ve sabaha kadar deliksiz uyumusum..allah cümlenin evladina sağlık versin
Tesekkurle abla,Aksama oglumun istegi uzerine balik var..özgür Tavuklar yarina kaldı:))
Masallah ben jillian yapinca başka spor yapamıyorum bir kere denedim iki gun yattim.aslinda sizin yontem daha etkili. .jillianda kas artışı oldugundan tartida fazla cikiyoruz her ne kadar incelsekte ama yürüyüşle destekleyince hem kilo kaybi hem incelme olur diye düşünüyorum ama tabii yapabilene...
Gözün aydin canim sonunda oldu benimde cok zor olmustu o zaman kk'nin ayarlari bu kadar karışık bile değildi.
Canim dolap kilitlerini netten bulabilirsin, ya da benim gibi büyük bebek magazalarindan alabilirsin.avm lerde falan markali bebek gereçleri satan yerlerde de var..bende eskileri atmistim yapiskanlari cikinca tekrar kullanilmaz diye..bi kac aya başlar senin minikte karistirmaya...
Sağol canim benim amin..inşallah tez zamanda sende yaşarsın bu kosturmacayi hayirlisiyla:)
evet ordan yapmaya çalışıyorum ama olmuyor
yapamayınca da sinir oluyorum
saçma sapan işler..
gül abla özel mesaj kutunu boşaltman gerekiyo özel mesaj gönderemiyorumHayir canim onunla alakasi yok ben hergun gunaydin mesajlari video lar ekliyorum yaa...su an cepten girdigim icin tam tarif edemiyorum .....bendede o secenek calismiyor KK degisiklik yaptigindan beri basinca siliksilik yazilar cikiyor bosa donuyor....ben atac olan yerden ekliyorum onu bi dene bir kere basiyorum incecik cizgi gibi cikiyor bi daha ayni yere basiyorum sayfa aciliyor gozata basip resmi seciyorum sonra yukleye basiyorum yuklenince asagida cikiyor onu isaretliyorum sagdaki seceneklerden soldakine once basip sonrada sagdakine basiyorum ekleniyor....dene bakalim anlatabilidgim kadar anlatmaya calistim olmazsa pc ye oturunca isimleriyle yazarim simdi sag sol diye anlattim
günaydın,canım arkadaşlarım,kac gündür menümü yazamıyorum, hic kacamağım yok,ama neden kilo veremıyorum anlamıyorum.
Gül hanım,ben kahvaltıdan tam 4,5 yada 5 saat geçtikten sonra öğleni yiyorum ,ama akşam çok acıkmadan en gec 19 00-a kadar
yiyorum,gece acıkmıyım diye yiyorum,bu da çoğu zaman 4 ssatdan az bir ara oluyor,ondanmı kilo veremiyorum? 2,5 öğün nasıl yapılır,
onu anlatırmısın,ben de öğle yapmak istiyorum kilo vermem hızlansın. bilmiyorum,belki çok yiyorum,ondan oluyor,d vitamini de igne oldum.
her gün kahvaltıdan önce 1 büyük bardak su içiyorum.
bu günkü menüm:kahvaltı 09 00 : haşlanmış 2 yumurta z.yagında,salata,peynir,4 kaşık karabuğday,etli yeşil fasulye yemeği,fıstık,yeşil çay. :
gül abla özel mesaj kutunu boşaltman gerekiyo özel mesaj gönderemiyorum
bunları nsıl yapıyosunuzben şimdi pc ye oturdum senin yaptığın yerden de oluyor artık......insert image den deneyeceğim şimdi
eklendi Eki Görüntüle 969503 Eki Görüntüle 969504
şimdide ataçtan ekleyeceğim
Eki Görüntüle 969502
buda oldu benimkiler çalışmaya başlamış sende dene bakalım hata vermedi bu sefer
AMİNAllah kabul etsin ablacım.. iyi yapmışsın kaç günün yorgunluğu dinlen ablacım.. bazen annemede diyorum azıcık iş yapma dinlen şöyle diye ama yok o da durmaz hergün iş bulur kendine
gül abla bende tam bunu socaktım arkadaşımız sormuş
ben bazenleri sabah kahvaltıdan 2 3 saat sonra yoğurt süt falan içiyorum leptinim bozuluyo mu
belkide bu hafta ondan ben kilo veremedim akşamları 6 da yemeğimi yiyorum kahvaltım 11
bunları nsıl yapıyosunuz
bitki çaylarından hangisini öneriyosun ben limonlu yeşilçay veya ıhlamurun içine kabuk tarçın karanfil ve zencefil (1 er çay kaşığı) demlikte demliyorum iyi miAMİN
canım sabah kahvaltısını tıka basa yapınca yemek saatine kadar bişey içmeye gerek yok bitki çayları ve bol su içebilirsin...ayran ve süt leptini azda olsa bozuyormuş
saatlerin uygun acıkıyorsan 5 saat sonra yoğurt falan yersin 7 gibide akşam yemeği olur gecede acıkmazsın
küçükleri yapıyorum çıkıyo evetbunları Google den bulup pc de bır dosyaya yapıştırıyorum oradan da kullanmak istediğim zaman yazı yazdığımız sayfada ataç resmi olan yerden ekliyorum
diğerlerini yapabiliyormusun sen sayfada olanları
günde 2 fincan yeşil çayı geçmemeli,,,bende ıhlamuru demliyorum,, geçen hafta sağlıklı yaşıyoruz da ıhlamuru demlemeyin diye yazıyordu kaynar suya atın beklesin öyle için yazmışlar.....şekersiz olsunda ne olursa olsun farketmez ben genelde limonlu su içtiğim için bitki çayı içmek aklıma gelmiyorbitki çaylarından hangisini öneriyosun ben limonlu yeşilçay veya ıhlamurun içine kabuk tarçın karanfil ve zencefil (1 er çay kaşığı) demlikte demliyorum iyi mi
küçükleri yapıyorum çıkıyo evetbüyükleri yapamıyorum
anladım ablacım tamam teşekkür ederimgünde 2 fincan yeşil çayı geçmemeli,,,bende ıhlamuru demliyorum,, geçen hafta sağlıklı yaşıyoruz da ıhlamuru demlemeyin diye yazıyordu kaynar suya atın beklesin öyle için yazmışlar.....şekersiz olsunda ne olursa olsun farketmez ben genelde limonlu su içtiğim için bitki çayı içmek aklıma gelmiyor
büyükler yükleme ile oluyor ben her sabah güzel mesajlar ekliyorum,,,googleden buluyorum..kopyala yapıştır yaparak dosyalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?