Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

evet ordan yapmaya çalışıyorum ama olmuyor
yapamayınca da sinir oluyorum
saçma sapan işler..

Hayir canim onunla alakasi yok ben hergun gunaydin mesajlari video lar ekliyorum yaa...su an cepten girdigim icin tam tarif edemiyorum .....bendede o secenek calismiyor KK degisiklik yaptigindan beri basinca siliksilik yazilar cikiyor bosa donuyor....ben atac olan yerden ekliyorum onu bi dene bir kere basiyorum incecik cizgi gibi cikiyor bi daha ayni yere basiyorum sayfa aciliyor gozata basip resmi seciyorum sonra yukleye basiyorum yuklenince asagida cikiyor onu isaretliyorum sagdaki seceneklerden soldakine once basip sonrada sagdakine basiyorum ekleniyor....dene bakalim anlatabilidgim kadar anlatmaya calistim olmazsa pc ye oturunca isimleriyle yazarim simdi sag sol diye anlattim

iyisi mi ben kitabımı okuyayım
kendime daha büyük bi iyilik yapmış olurum
buraya baktkça okuyamıyrm
hazır meleğim uyumuşken

yok ablacım sağol teşekkür ederim
yorma kendini sen
hadi görüşmek üzre

maşallah sen ne güzel eşinle başlıyosun o çok büyük destek olur daha rahat kilo verirsin..benm kide yapsaydı iyi olurdu ama daha çok köstek oluyor

eşim saolsun destek oluyor her ne kadar kendi arada kaçamaklar yapsa da bugün daha 2. günü inanıyorum o da alışacak özellikle ekmeğin yokluğuna :)

Evet ablacim doğru tespit benim minik mutfaga pek meraklı, ben mutfakta bi işle meşgulsem hemen eski tavalarini cikariyor ama o kadar hızlı ki sanirsin elinden alacak var saclarimiZ cidden çok fena babamiz kesmeme izin vermiyor çok tatli böyle diye..teşekür ederim abla yemek telasi olmadi o yorgunluğun üstüne çay içtim ve sabaha kadar deliksiz uyumusum..allah cümlenin evladina sağlık versin

Markanin sitesine girdim saglik bakanligindan onayli oldugunu da okuyunca arkadaslarada tavsiye ettim...guvenilir bir firma...afiyetle yeyin canim

Tesekkurle abla,Aksama oglumun istegi uzerine balik var..özgür Tavuklar yarina kaldı:))

Evet isininca oluyormus gece yarisi once 1 saat yurudum sonra da jillian yaptim . Biraz zorladi ama basardim.
Masallah ben jillian yapinca başka spor yapamıyorum bir kere denedim iki gun yattim.aslinda sizin yontem daha etkili. .jillianda kas artışı oldugundan tartida fazla cikiyoruz her ne kadar incelsekte ama yürüyüşle destekleyince hem kilo kaybi hem incelme olur diye düşünüyorum ama tabii yapabilene...

çok sağol gül ablacım
benim gibi görmememişin smile ları olmuş böyle 40 tane yapmış
Gözün aydin canim sonunda oldu benimde cok zor olmustu o zaman kk'nin ayarlari bu kadar karışık bile değildi.
Canim dolap kilitlerini netten bulabilirsin, ya da benim gibi büyük bebek magazalarindan alabilirsin.avm lerde falan markali bebek gereçleri satan yerlerde de var..bende eskileri atmistim yapiskanlari cikinca tekrar kullanilmaz diye..bi kac aya başlar senin minikte karistirmaya...

güle güle giysinler cicilerini yakışıklılar..

Sağol canim benim amin..inşallah tez zamanda sende yaşarsın bu kosturmacayi hayirlisiyla:)

çok acıkırsan süt-ayran içip yoğurt yiyebilirsin leptine zarar verir ama aç kalıp sonraki yemeği depolamasından iyidir
gül abla bende tam bunu socaktım arkadaşımız sormuş
ben bazenleri sabah kahvaltıdan 2 3 saat sonra yoğurt süt falan içiyorum leptinim bozuluyo mu
belkide bu hafta ondan ben kilo veremedim akşamları 6 da yemeğimi yiyorum kahvaltım 11

bende pazartesi başlayacaz diye dvd ye attım daha geniş ekrandan yacam jillian ı iyşallah epey sıkılaşırım
buarada level 1 10 gün level 2 yi ongün şeklinde 30 günde yapıyoduk demi ​

Son düzenleme:
evet ordan yapmaya çalışıyorum ama olmuyor
yapamayınca da sinir oluyorum
saçma sapan işler..

ben şimdi pc ye oturdum senin yaptığın yerden de oluyor artık......insert image den deneyeceğim şimdi

eklendi

şimdide ataçtan ekleyeceğim

buda oldu benimkiler çalışmaya başlamış sende dene bakalım hata vermedi bu sefer

Son düzenleme:
gül abla özel mesaj kutunu boşaltman gerekiyo özel mesaj gönderemiyorum

merhaba canım
kahvaltını kuvvetli yaptıktan sonra en az 5 saat geçsin ya tam yemek ye yada yoğurt yanına hafifi bi yemek ye....öğlen tam yemek yediysen akşam yoğurt yanına tek çeşit yemek ye hafif olsun.....öğlen hafif geçirdiysen akşam tam yemek ye ...2.5 öğün böyle oluyor....sen öğlen tam yediğin için akşam acıkmıyorsun akşamda tam yeyince kg veremiyorsun

iğnenin 2. cisini ne zaman olacaksın

Allah kabul etsin ablacım.. iyi yapmışsın kaç günün yorgunluğu dinlen ablacım.. bazen annemede diyorum azıcık iş yapma dinlen şöyle diye ama yok o da durmaz hergün iş bulur kendine
AMİN

canım sabah kahvaltısını tıka basa yapınca yemek saatine kadar bişey içmeye gerek yok bitki çayları ve bol su içebilirsin...ayran ve süt leptini azda olsa bozuyormuş

saatlerin uygun acıkıyorsan 5 saat sonra yoğurt falan yersin 7 gibide akşam yemeği olur gecede acıkmazsın

bunları nsıl yapıyosunuz

bunları Google den bulup pc de bır dosyaya yapıştırıyorum oradan da kullanmak istediğim zaman yazı yazdığımız sayfada ataç resmi olan yerden ekliyorum

diğerlerini yapabiliyormusun sen sayfada olanları

bitki çaylarından hangisini öneriyosun ben limonlu yeşilçay veya ıhlamurun içine kabuk tarçın karanfil ve zencefil (1 er çay kaşığı) demlikte demliyorum iyi mi
bunları Google den bulup pc de bır dosyaya yapıştırıyorum oradan da kullanmak istediğim zaman yazı yazdığımız sayfada ataç resmi olan yerden ekliyorum

diğerlerini yapabiliyormusun sen sayfada olanları
küçükleri yapıyorum çıkıyo evet büyükleri yapamıyorum

günde 2 fincan yeşil çayı geçmemeli,,,bende ıhlamuru demliyorum,, geçen hafta sağlıklı yaşıyoruz da ıhlamuru demlemeyin diye yazıyordu kaynar suya atın beklesin öyle için yazmışlar.....şekersiz olsunda ne olursa olsun farketmez ben genelde limonlu su içtiğim için bitki çayı içmek aklıma gelmiyor

büyükler yükleme ile oluyor ben her sabah güzel mesajlar ekliyorum,,,googleden buluyorum..kopyala yapıştır yaparak dosyalıyorum

Son düzenleme:
anladım ablacım tamam teşekkür ederim

yazma işine alışamadım daha 1 saat önce yazdım ama yollayamamışım hoş geldin diyen karşılık veren herkese çok teşekkür ederim. burdaki ortam çok samimi ve içten. bende bugünümü anlatayım. yoldan geldiğim için kahvaltıyı öğlen 12'de yapabildik. ama kkk kahvaltısı :) 1 haşlanmış yumurta, 1 bardak ceviz, peynir, 6-7 zeytin, yeşillik yoktu havuç yedim küçük 1 tane
akşam 18:30a kadar acıkmadım ve bu arada sadece su içtim. akşam yemeğinde karatay tariflerinden kırmızı mercimek çorbası 1 kase, 4-5 kaşık domatesli bulgur pilavı (domatesleri yazdan rendeleyip kavonazlarda saklamıştım bilmiyorum sağlıklı mı), 3 tane köfte bol yeşillikli salata
en önemlisi 2,5lt su içtim (en imkansızı buydu benim için) ve yarım saat yağan yağmura rağmen yürüdük :) çok mutlu oldum. insanın kendi için birşeyler yapması paha biçilemez bir mutluluk :))) yarın okul başlıyor ve ben anasınıf öğretmeniyim, bakalım okulda nasıl gidecek yeni alışkanlığım :))

Reactions: ria
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…