Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Bende yürüyüşle ısınıp kalori yakmayı, jillianla sıkılaşmayı hedefliyorum . Umarım düşündüğüm gibi olur. tabii birde istikrarlı olmak lazım ben çabuk sıkılıyorum . Sıkılıp bırakmazsam etkisini görücez inşallah

evet canım başta zorluyor ama sonra rahat yapıyosunn sonuç aldıkçada daha çok yapasın geliyor

inşallah sıkılmazsam sonuç alıcam.

Hayırlı olsun canım güle güle büyüt bebeğini . Raporunu uzatmakla iyi yapmışsın sonuçta daha çok küçük hiç kimse senin gibi bakamaz.

Evet istikrar çok önemli, jillian bu anlamda rahat oluyor. Nasil olsa 27 dakika ,yapayimda ciksin aradan bari diyip sonuca varmak kolay oluyor. Hele birde mucize incelmeyi gördükçe benim gibi ikinci defada yapabilirsin...
Ben 19, fmgenc 15 cm inceldik cidden çok etkili. .

Sıra menümde
Sabah:Klasik kkk meyveli ve kuruyemişli
akşam : dünkü yemekler, 1 kase mercimek çorbası 3 kaşık zeytinyağlı taze fasulye , 2 kaşık yoğurt ve bol salata
Yine çok su içemedim işlerden su içmeye elim değmedi.

Valla sizi tebrik ederim Zaten bende sizin sonuçları duyunca jillian yapmaya karar verdim . inş. bende sizin gibi incelebilirim

Herkese iyi akşamlar, yarin büyük gün o yüzden bu gün spor yapmadim...yorgunlugumu atmak için dinlendim.hem dünkü tempo hem gunlerdir ip atlamak beni pek bi yormus:))

Öğlen anca kalkabildim, bu kadar uyudugum nadirdir.kalkinca guzel bi kkk yaptim 2.5 haslama yumurta yogurt peynir zeytin ve yesillikle

Aksamda firinda alabalik, bol yeşil salata doymadim 2 gunkurusu az kaymak yedim:)

Su 2 lt, karbonatli su

Valla sizi tebrik ederim Zaten bende sizin sonuçları duyunca jillian yapmaya karar verdim . inş. bende sizin gibi incelebilirim

Tesekkur ederim..Benim doğum yapmış halim olduğu icin toparlanma çok hizli oldu.sizin böyle bi durumunuz var mi bilmiyorum yoksa bile emin olun sıkılasma cok hizli olacak..birlikte yapmakta ayri bi heyecan ve devamlilik sağlayacaktır diye düşünüyorum. .hep birlikte ilk levelin 10 tekrarindan sonra olculerimizi bildiririz, kilo bildirimi gibi heyecanli olur:)

Son düzenleme:

Ayyy, ölçü alacaktık değil mi?

Son düzenleme:

Ben yeni doğum yapmadım ama 2 doğum yaptım. biri 7 diğeri 2.5 yaşında iki oğlum var. Doğumdan sonra aldığım kiloları bir tütlü veremedim. Birlikten kuvvet doğar hep beraber yapalım ve başaralım. yarın ilk levelden mi başlıyoruz.

merhaba canım
menündeki eksikleri yazayım
KKK da 1 yumurtan eksik havuç u da zeytinyağına batırarak yada zeytinyağı dökerek yemen iyi olur yoksa vitamin alınmazmış
zeytin 10 u geçkin olmalı
<zayıflama aşamasında burgur 3-4 kaşığı geçemeyecek
domatesler karataya uygun
yağmurda yürümek .... bende geçenlerde yağmurda spor yapmıştım kafaya takınca yağmur kar engellemiyor
yeni döneminiz hayırlı olsun

menüler iyi gidiyor,,,suyu yanından ayırma canım gördükçe iç

iyi akşamlar canım
yarın büyük gün herkes ölçüsünü kendisimi alacak ben o aralar olmadığım için fazla takip edemedim

içinizden biri ölçüleri not alsa bitince kim neresinden ne kadar vermiş tablo gibi yapsa en çok veren 1. olsaaa

Bendeki ölçü neki zaten, birde yarışa girersem sondan birinci olurum.

teşekkür ederim ilginiz için :) daha dikkatli olacağım :)) birde ilk sayfaları okumaya çalışıyorum fırsat buldukça. dikkatimi çekti kitapta da okumuştum şimdi tekrar baktım omega 3 ile ilgili olan kısma. kilo verme aşamasında takviye almak gerekiyor mu? kitapta omege 6 içermeyen omega 3 ten bahsediyor önerebileceğiniz kullandığınız bir marka var mı?

almak gerekiyor canım hem kg vermeye yardımcı hem omega 3-6 orantısını dengelemeye
omega 3 ün içinde sadece omega 3 olacak, balık jelatininden yapılmış olmalı EPA ve DHA değeri yüksek olacak
ben solg.r....GN. ve EF. S 1200 kullandım en iyisi EF. S 1200 (nokta yerine A gelecek) balık jelatininden yapılmış....yanındada antioksidan kullanılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…