Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

teşekkür ederim :) yarın bakim bakalım

aminn canım inşallah

bugünkü yediklerim.. sabah 11.00 kkk bi tanecik muz
saat 15.30 oturmaktan midem kazınır gibi oldu süt içtim bi bardak..sonra otur otur nereye kadar dedim hafta içine yemek yaptım biraz..
akşam 18.30 iki yumurta kırdım bol tereyoağında, yanında da bi kase keten tohumlu yoğurt yedim.. ( eşim dışarı çıkınca yemek yerine böyle oldu)

spor olarakta bi sürü ütüm vardı onları yaptım.. jillianı yaptım..
3lt su bitmek üzere

Sen 1 muzda utanmışsın, ben ne yapayım. 2.5 muz neredeyse yemişimdir.

Gece gece merhaba 2 gündür doğru dürüst topige giremiyorum hafta sonu cok yogun gecti.bakıyorum herkes güzel güzel sohbetler ediyor hemen hemen hepsini okudum sizlerden uzak kaldim iyiden alistim topige simdiden iyi haftalar diliyorum herkese

Ayyy, ölçü alacaktık değil mi?

Evet canim sabah açken alalim derim ben..kahvaltidan sonra haliyle mide kisminda bi genişleme oluyor..unutma sakin

E o zaman sizde de sıkılasma fevkalade olacaktir.dogum insanin vucudunda genislemeden ziyade bi yumusama oluşturuyor (bende öyle oldu)
Evet level 1'den baslayacagiz 10 gün yapip 11. Gün level 2'ye gececegiz ve level 2'ye gectigimiz gün sabah bildirim yaparbiliriz..

Abla ben fmgenc'e birlikte yapalim dedim ve sonrasında böyle oldu başka bir şey konusulmadi..bildirim günü not alip birinciyi aciklayabiliriz cok guzel olur..tabii arkadaşlarda isterse

Son düzenleme:
Merhaba
Hafta sonu olunca hepimizde bir kopukluk oluyor ama alistigimiz icin firsat buldukca topige giriyoruz
Ben face yi bile acmayi unutuyorum bazen buradaki sohbete dalinca :)
Sanada iyi haftalar canim

Tmm bende dun aksam olculerimi aldim . nette daha once jillian yapanlarin resimleri vardi kilo vermeseler bile inanilmaz sikilasmislar umarim bende de fark eder baya gaza geldim.

Herkese gunaydin sonunda tatil bitti. Ders basi yaptik .
Bugun uc ogun yapicam. Sanki uc ogun yapinca kilo alacakmisim gibi geliyor cunku cok yiyorum.
Tabii birde bugun hep beraber jilian a basliyoruz cok heycanliyim

Herkese gunaydin sonunda tatil bitti. Ders basi yaptik .
Bugun uc ogun yapicam. Sanki uc ogun yapinca kilo alacakmisim gibi geliyor cunku cok yiyorum.
Tabii birde bugun hep beraber jilian a basliyoruz cok heycanliyim

Günaydın. Bende heyecanlandım.

Günaydın kızlarrr.
Dün kü menüm, 1 yumurta, 3-4 zeytin, 1 brdak süt, esmer ekşi maya ekmekte 1 dilim peynirli tost
Ara: 1muz, 1 elma, biraz kuru vişne
Öğlen Tavuk çorbası, yoğurtlu kabak
Akşam: Tavuk çorbası, hamsi, azıcık et kavurma, bir de lahana sarması (komşu getirmiş çok güzeldi )

Bugün benim minik bebişimle randevum var Eki Görüntüle 970382 Dualarınız esirgemeyin. Doktor randevumuz var

Allah bebegini saglikli bir sekilde kucagina almak nasip etsin canim . Bende heyecanlandim demissin hamileyken de spor yapiyormusun

canımmm inşallah güzel geçer randevunuz

Günaydın arkadaşlar, aranıza yeni katıldım.
Bende bugün itibariyle diyete başladım =)
Eşimde Canan Karatay diyeti uygulayarak kalıcı olarak 40 kilo verdi bilginize =)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…