Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Tmm bende dun aksam olculerimi aldim . nette daha once jillian yapanlarin resimleri vardi kilo vermeseler bile inanilmaz sikilasmislar umarim bende de fark eder baya gaza geldim.

inşallah bende sıkılaşırım.
Günaydın. Bende heyecanlandım.
sanada günaydın bende çok heycanlıyım
sanada günaydın canım .Rabbim sanada beğeğine de sağlık sıhhat versin.
herkesciklereee günaydınnnnnn
sanada günaydın canım

Sağol canım. Amin. Yok spor yapmıyorum ben de heyecanlandım diyen bizim Kedicik.. Zira sayfamızda spor ve cilt bakımı ondan sorulur

Ben ne anlarım cilt bakımından, bende LadySubaruyu takip ediyorum, soruyorum. Bakımımı ona göre uyguluyorum yani.

günaydın canımm ben ölçülerimi alamadım sabah.. akşam alım bari
Bende dün akşam almıştım, keşke sabah alsaydım, belki belim 1 cm ince çıkardı.

Günaydın arkadaşlar, aranıza yeni katıldım.
Bende bugün itibariyle diyete başladım =)
Eşimde Canan Karatay diyeti uygulayarak kalıcı olarak 40 kilo verdi bilginize =)
Devam etmiyor. Diyet yapmıyor ama dikkat ediyor. Sağlıklı bir şekilde kilo verdi.
Hoşgeldin. Eşin ekmek yiyormu peki, yoksa artık alışkanlık mı oldu kuruyemiş tüketmek, artık ekmek tüketmiyormu?
inşallah bende sıkılaşırım.

sanada günaydın bende çok heycanlıyım

sanada günaydın canım .Rabbim sanada beğeğine de sağlık sıhhat versin.

sanada günaydın canım

İnşallah. :)

allah sağlıklı bir şekilde gebeliğinin devamını nasip eder inşallah sağlıklı bir şekilde de kucağına alırsın

Sabah 6 gibi kalkıyorum
6:45 te 500 ml su
7:30 da karatay kahvaltısı
10:30 da 500 ml su
12:45 te 500 ml su
13:20 de yemek
16:30 da 500 ml su
17:45 te 500 ml su
18:20 yemek
21:30 da 500 ml su
23:00 gibi yatıyorum
akşam 8 - 9 arası yürüyorum
bazen sabah kahvaltıdan önce 30 dk gibi yürüyorum
Düzenim iyimi günde 3 litre su içmiş oluyorum

Son düzenleme:
Bende jilliana başlamak istiyorum ama diyete yeni başladım yağları birazcık eriteyim ondan sonra uygun olur die düşünüyorum şuan yağları kasa çevirirsem çirkin olur die düşünüyorum yalnışmı biliyorum

tepsinin azını kapatıyormusun azı açık olsa bişmezmi

Yağlar kasa çevrilmez zaten, Jillian haraketlerin içine kardiyoda eklemiş, yağları yakmaya yönelik. Ama sen öncesinde aşırı kilon ve sağlık sorunun yoksa ip atlayabilirsin, yada yerinde 15-20 dk. koşarmış gibi yaparsın, o zaman yağları yakarsın, arkasından da Jillianla sıkılaşırsın ve daha güzel olur vücudun. Koşu bandın da vardı galiba, önce onda da yürüyebilirsin. Tabi yine de sen bilirsin. :)

Eğer yağlar kasa çevrilseydi benim göbeğimde olan yağlar kasa çevrilmişti. Karın kaslarımın geliştiğini hissediyorum ama üstte yağ tabakası olduğu için belli olmuyor. Sende bu akşam başla bizimle. teason'a

Son düzenleme:
Canım sözz vermiyorum ama inşallah başlarım şu an 85 kiloyum kilom tabiki fazla ama arada bir spor yaptığım için çok zorlanmıyorum
bundan 3 sene önce 78 kilo iken haftada 3 gün yürüyüş 2 günde tuğba özay aerobic yapıyordum 10 kilo vermiştim ama sağlık problemleri çıkınca tekrar fazlasıyla aldım bakalım hayırlısı

Herkese gunaydin sonunda tatil bitti. Ders basi yaptik .
Bugun uc ogun yapicam. Sanki uc ogun yapinca kilo alacakmisim gibi geliyor cunku cok yiyorum.
Tabii birde bugun hep beraber jilian a basliyoruz cok heycanliyim
2.5 öğün yap canım

güzel haberlerini bekliyoruzz canımmmmmmm

düzenin iyi yemek araları 5 er saat iyi, sporda iyi geriye yediklerine dikkat etmen kalıyor

canım ilk sayfamızda çizelgenin nasıl yapıldığı yazıyor oradan kilo çizelgeni yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…