Günaydın arkadaşlar, aranıza yeni katıldım.
Bende bugün itibariyle diyete başladım =)
Eşimde Canan Karatay diyeti uygulayarak kalıcı olarak 40 kilo verdi bilginize =)
Tmm bende dun aksam olculerimi aldim . nette daha once jillian yapanlarin resimleri vardi kilo vermeseler bile inanilmaz sikilasmislar umarim bende de fark eder baya gaza geldim.
sanada günaydın bende çok heycanlıyımGünaydın. Bende heyecanlandım.
sanada günaydın canım .Rabbim sanada beğeğine de sağlık sıhhat versin.Günaydın kızlarrr.
Dün kü menüm, 1 yumurta, 3-4 zeytin, 1 brdak süt, esmer ekşi maya ekmekte 1 dilim peynirli tost
Ara: 1muz, 1 elma, biraz kuru vişne
Öğlen Tavuk çorbası, yoğurtlu kabak
Akşam: Tavuk çorbası, hamsi, azıcık et kavurma, bir de lahana sarması (komşu getirmiş çok güzeldi)
Bugün benim minik bebişimle randevum var Eki Görüntüle 970382 Dualarınız esirgemeyin. Doktor randevumuz var
sanada günaydın canımherkesciklereee günaydınnnnnn
Eşimde Canan Karatay diyeti uygulayarak kalıcı olarak 40 kilo verdi bilginize =)
Hoşgeldin. 40KGInanmıyorum bravo
40 kilo gerçekten çok iyi hemde kalıcı demişsin devam mı ediyo diyete
Sağol canım. Amin. Yok spor yapmıyorum ben de heyecanlandım diyen bizim Kedicik.. Zira sayfamızda spor ve cilt bakımı ondan sorulur
Bende dün akşam almıştım, keşke sabah alsaydım, belki belim 1 cm ince çıkardı.günaydın canımm ben ölçülerimi alamadım sabah.. akşam alım bari
Hoşgeldin. Eşin ekmek yiyormu peki, yoksa artık alışkanlık mı oldu kuruyemiş tüketmek, artık ekmek tüketmiyormu?Devam etmiyor. Diyet yapmıyor ama dikkat ediyor. Sağlıklı bir şekilde kilo verdi.
inşallah bende sıkılaşırım.
sanada günaydın bende çok heycanlıyım
sanada günaydın canım .Rabbim sanada beğeğine de sağlık sıhhat versin.
sanada günaydın canım
günaydın kızlarrr.
Dün kü menüm, 1 yumurta, 3-4 zeytin, 1 brdak süt, esmer ekşi maya ekmekte 1 dilim peynirli tost
öğlen tavuk çorbası, yoğurtlu kabak
akşam: Tavuk çorbası, hamsi, azıcık et kavurma, bir de lahana sarması (komşu getirmiş çok güzeldi)
bugün benim minik bebişimle randevum var Eki Görüntüle 970382 dualarınız esirgemeyin. Doktor randevumuz var
devam etmiyor. Diyet yapmıyor ama dikkat ediyor. Sağlıklı bir şekilde kilo verdi.
Evet canim folyo kullanmiyoruz.ben firin tepsisini yagliyorim z.yagi ile..balıkları tuz ve karabiberle az ovup tepsinin kenarlarına soğan biber koyup hepsini firina atıyorum...baligin beyaz kisimlari yukari gelecek şekilde koyuyorum..cok güzel oluyor.dun canan ablanin soyledigi sosu deneyeceğim sende deneyebilirsin.bir onceki sayfada yazıyor
Bende jilliana başlamak istiyorum ama diyete yeni başladım yağları birazcık eriteyim ondan sonra uygun olur die düşünüyorum şuan yağları kasa çevirirsem çirkin olur die düşünüyorum yalnışmı biliyorum
Yağlar kasa çevrilmez zaten, Jillian haraketlerin içine kardiyoda eklemiş, yağları yakmaya yönelik. Ama sen öncesinde aşırı kilon ve sağlık sorunun yoksa ip atlayabilirsin, yada yerinde 15-20 dk. koşarmış gibi yaparsın, o zaman yağları yakarsın, arkasından da Jillianla sıkılaşırsın ve daha güzel olur vücudun. Koşu bandın da vardı galiba, önce onda da yürüyebilirsin. Tabi yine de sen bilirsin. :)
2.5 öğün yap canımHerkese gunaydin sonunda tatil bitti. Ders basi yaptik .
Bugun uc ogun yapicam. Sanki uc ogun yapinca kilo alacakmisim gibi geliyor cunku cok yiyorum.
Tabii birde bugun hep beraber jilian a basliyoruz cok heycanliyim
Günaydın kızlarrr.
Öğlen Tavuk çorbası, yoğurtlu kabak
Akşam: Tavuk çorbası, hamsi, azıcık et kavurma, bir de lahana sarması (komşu getirmiş çok güzeldi)
Bugün benim minik bebişimle randevum var Eki Görüntüle 970382 Dualarınız esirgemeyin. Doktor randevumuz var
Sabah 6 gibi kalkıyorum
6:45 te 500 ml su
7:30 da karatay kahvaltısı
10:30 da 500 ml su
12:45 te 500 ml su
13:20 de yemek
16:30 da 500 ml su
17:45 te 500 ml su
18:20 yemek
21:30 da 500 ml su
23:00 gibi yatıyorum
akşam 8 - 9 arası yürüyorum
bazen sabah kahvaltıdan önce 30 dk gibi yürüyorum
Düzenim iyimi günde 3 litre su içmiş oluyorum
Canım sözz vermiyorum ama inşallah başlarımşu an 85 kiloyum kilom tabiki fazla ama arada bir spor yaptığım için çok zorlanmıyorum
bundan 3 sene önce 78 kilo iken haftada 3 gün yürüyüş 2 günde tuğba özay aerobic yapıyordum 10 kilo vermiştim ama sağlık problemleri çıkınca tekrar fazlasıyla aldım bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?