Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Jillian 1. leveli tekrar tekrar izliyorum, her bölgeyi çalıştırıyor. Alt karında var, inşallah yarayacak.

işaretli kısımlarımızın da aynı olduğuna emin misin?g.abla

evet canım benimkini başka tarayıcıdan açtım seninkini başka tarayıcıdan sayfaları küçültüp yanyana getirip benimkinden bakarak seninkini yaptım istersen şifremi vereyim benimkinden dene belki pc den kaynaklanıyor olabilir benim işyerindeki pc den sadece ataçlı kısımdan ekleyebiliyorum

Maşallah,çanımhep üzel günlerini yaşatsın Rabbim

Amin canım,teşekkür ederim..

İnşallah canım,amin..Ben de tutardım 4.sınıfta başlamıştım tutmaya ,şimdi tutturan yok ne oluyorsa :))

çok sağol canım
inşallah seninkileri de bağışlasın rabbim uzun sağlıklı güzel bir ömür versin innşallahh.

Sdf82; avatarın değişmiş ben de yeni üye sanıyorum,kızın çok tatlı maşallah ..Allah bağışlasın..

Amin ablacım,teşekkür ederim...

Slmlar,iyi haftalar diliyorum..

Yeni oturabildim,fuarımız var hazırlık yapıyoruz...

Cumartesi temizlik yaptım,akşam yatak odam boyandı..Pazar da oranın temizliği perdesi v.s. eşimle beraber yaptık...Mis gibi oldu Eşim oğlumla beraber Ağva'ya gitti,manda sütü biriktirmişler bize sipariş vermiştik,çok beğendim..akşam kaynattım ,kaymağı baya çıktı..koyu ve beyaz bir süt ...Akşamda içtik bir güzel yarasın bebişe :)))

Akşam üstü bebek için alışverişe gittik.Beşik,dolap,cibinlik ,yatak,yorgan,yastık v.s. onları hallettik..çok cici oldular..Hepsi kurulsun hazır olsun ilk size göstericem :)))) Bir ay sonra da giyim,bakım v.s. için alışverişe gidicez..son ay ne olur ne olmaz hepsini halledim de..son 1 ay yatarım artık

Gül ablcım,kedicim merak etmişiniz canlarım,buralardayım ...

Sabah manda kaymağı ile kahvaltı yaptım,enerji zirvede çok iş var ...toparlayım buralardayım..

Allahım akşam olsun artık, şu Jillian'a başlayayım. Sadece göbek ve üst koldan gitsin. Alt kollar zaten incecik. Amin.

ooooo çoğu şeyler hallolmuş paşanın

manda yoğurdu çok güzel oluyor istanbulda bir restorant ta var beyt. diye her gidişimizde yiyoruz kaymağıda var tatlının üstünde nefis oluyordu artık sade yiyorum kaymaklarını.....

kolay gelsin canım yoğunlukta dikket et kendine

Allahım akşam olsun artık, şu Jillian'a başlayayım. Sadece göbek ve üst koldan gitsin. Alt kollar zaten incecik. Amin.

Seni kıskanıyorummmmmmmmm..hala jillian diyorsun,küçülmüş heryerin

Gül ablacım sağol,evet çoğu bitti azı kaldı..nasıl heyecanlıydık akşam anlatamam..
Yoğurdu için maya da göndermişler istemiştim..sabah mayaladım cabaya güvece yani..fırının içine de koydum ki güzel tutsun diye..bir gece buzdolabında kalır ,güzel olur sanırım..

merhaba ,Gül hanım,bu gün 2 ,5 öğün yaptım,yani karatay kahvaltısı yaptım,öğlen 1 bardak sut,peynir ve yoğurtlu karabuğday yedım,akşam da inşallah mercimek corbası olucak.

iğne haftada 1 tane olmalı, 3 hafta,sonra ayda 1 tane,sonrası yaz geliyor,güneşten alacağız.

işlerim yoğun olduğu için bura çok giremiyorum,menü yazamıyorum,belki bir süre böyle devam eder.İnşallah,nisanda kızımın düğünü var,çeyiz ,düğün hazırlıkları derken zamanım kalmıyor.Allah topiğimizdeki her kesin evlatlarına,bekarlarına kismet etsin,amin.Allah evlatlarımızın gözel günlerini yaşatsın,inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…