düzenin iyi yemek araları 5 er saat iyi, sporda iyi geriye yediklerine dikkat etmen kalıyor
Jillian 1. leveli tekrar tekrar izliyorum, her bölgeyi çalıştırıyor. Alt karında var, inşallah yarayacak.
ben şimdi pc ye oturdum senin yaptığın yerden de oluyor artık......insert image den deneyeceğim şimdi
eklendi Eki Görüntüle 969503 Eki Görüntüle 969504
şimdide ataçtan ekleyeceğim
Eki Görüntüle 969502
buda oldu benimkiler çalışmaya başlamış sende dene bakalım hata vermedi bu sefer
kedi sen çalışıyormuydun canım
abla sen pc ye oturdun oturmasına da sen kendi hesabından ekliyorsun simgeleri(!)
admine msj attım bakalım ne olacak
Prenscim gelmedi hala. :44:
işaretli kısımlarımızın da aynı olduğuna emin misin?g.abla
canan da yok cumadan beri ikiside yok
abla sen pc ye oturdun oturmasına da sen kendi hesabından ekliyorsun simgeleri(!)
admine msj attım bakalım ne olacak
Dün sucuk yedim ama ev yapımı değil, c.ş.k.n
teşekkürler gül abla yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum bazen meyvede hiç yemiyorum
Prenscimden haber aldım ama evet Canan ablada yok. :44:
Maşallah,çanımhep üzel günlerini yaşatsın Rabbim
ayyy maşallah küçük delikanlıya... bizler tutardık o yaşlarda ama şimdi pek tutturmuyor aileler .. merak etme naslsa biliyor maneviyatı hiçç bozmaz.. temeli sağlam annesiöpüyorum yanaklarından yakışıklının Allah dualarını kabul etsin
çok sağol canım
inşallah seninkileri de bağışlasın rabbim uzun sağlıklı güzel bir ömür versin innşallahh.
Canlarimmmm,hayirli aksamlar diliyorum hepinize.Prenscigim ,evladini okuyunca gozlerim yasardi.Rabbim ne kadar guzel saglam temelli bir ailede yetisiyor ki maasaallah boyle hasletleri edinebilmis ve benimsemis bravo yavruma ve sizlere.Rabbim bagislasin ve esirgesin yarabbim.
Amin canım,teşekkür ederim..
İnşallah canım,amin..Ben de tutardım 4.sınıfta başlamıştım tutmaya ,şimdi tutturan yok ne oluyorsa :))
Sdf82; avatarın değişmiş ben de yeni üye sanıyorum,kızın çok tatlı maşallah ..Allah bağışlasın..
Amin ablacım,teşekkür ederim...
Slmlar,iyi haftalar diliyorum..
Yeni oturabildim,fuarımız var hazırlık yapıyoruz...
Cumartesi temizlik yaptım,akşam yatak odam boyandı..Pazar da oranın temizliği perdesi v.s. eşimle beraber yaptık...Mis gibi olduEşim oğlumla beraber Ağva'ya gitti,manda sütü biriktirmişler bize sipariş vermiştik,çok beğendim..akşam kaynattım ,kaymağı baya çıktı..koyu ve beyaz bir süt ...Akşamda içtik bir güzel yarasın bebişe :)))
Akşam üstü bebek için alışverişe gittik.Beşik,dolap,cibinlik ,yatak,yorgan,yastık v.s. onları hallettik..çok cici oldular..Hepsi kurulsun hazır olsun ilk size göstericem :)))) Bir ay sonra da giyim,bakım v.s. için alışverişe gidicez..son ay ne olur ne olmaz hepsini halledim de..son 1 ay yatarım artık
Gül ablcım,kedicim merak etmişiniz canlarım,buralardayım ...
Sabah manda kaymağı ile kahvaltı yaptım,enerji zirvedeçok iş var ...toparlayım buralardayım..
Allahım akşam olsun artık, şu Jillian'a başlayayım. Sadece göbek ve üst koldan gitsin. Alt kollar zaten incecik. Amin.
oooooçoğu şeyler hallolmuş paşanın
manda yoğurdu çok güzel oluyor istanbulda bir restorant ta var beyt. diye her gidişimizde yiyoruz kaymağıda var tatlının üstünde nefis oluyordu artık sade yiyorum kaymaklarını.....
kolay gelsin canım yoğunlukta dikket et kendine
merhaba canım
kahvaltını kuvvetli yaptıktan sonra en az 5 saat geçsin ya tam yemek ye yada yoğurt yanına hafifi bi yemek ye....öğlen tam yemek yediysen akşam yoğurt yanına tek çeşit yemek ye hafif olsun.....öğlen hafif geçirdiysen akşam tam yemek ye ...2.5 öğün böyle oluyor....sen öğlen tam yediğin için akşam acıkmıyorsun akşamda tam yeyince kg veremiyorsun
iğnenin 2. cisini ne zaman olacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?