sabah gün kurusu kayısı yiyormusun
Seni kıskanıyorummmmmmmmm..hala jillian diyorsun,küçülmüş heryerin
Gül ablacım sağol,evet çoğu bitti azı kaldı..nasıl heyecanlıydık akşam anlatamam..
Yoğurdu için maya da göndermişler istemiştim..sabah mayaladım cabayagüvece yani..fırının içine de koydum ki güzel tutsun diye..bir gece buzdolabında kalır ,güzel olur sanırım..
Gül abla yiyordum ama bıraktım hatamıki yer sabah yiyimmi bim den alayım siyah olandan hergün yiyimmi
Eğer bağırsaklarına bir faydası oluyorsa devam et, olmuyorsa bence gerek yok.
Allahım akşam olsun artık, şu Jillian'a başlayayım. Sadece göbek ve üst koldan gitsin. Alt kollar zaten incecik. Amin.
Seni kıskanıyorummmmmmmmm..hala jillian diyorsun,küçülmüş heryerin
Gül ablacım sağol,evet çoğu bitti azı kaldı..nasıl heyecanlıydık akşam anlatamam..
Yoğurdu için maya da göndermişler istemiştim..sabah mayaladım cabayagüvece yani..fırının içine de koydum ki güzel tutsun diye..bir gece buzdolabında kalır ,güzel olur sanırım..
merhaba ,Gül hanım,bu gün 2 ,5 öğün yaptım,yani karatay kahvaltısı yaptım,öğlen 1 bardak sut,peynir ve yoğurtlu karabuğday yedım,akşam da inşallah mercimek corbası olucak.
iğne haftada 1 tane olmalı, 3 hafta,sonra ayda 1 tane,sonrası yaz geliyor,güneşten alacağız.
işlerim yoğun olduğu için bura çok giremiyorum,menü yazamıyorum,belki bir süre böyle devam eder.İnşallah,nisanda kızımın düğünü var,çeyiz ,düğün hazırlıkları derken zamanım kalmıyor.Allah topiğimizdeki her kesin evlatlarına,bekarlarına kismet etsin,amin.Allah evlatlarımızın gözel günlerini yaşatsın,inşallah.
Gül abla yiyordum ama bıraktım hatamıki yer sabah yiyimmi bim den alayım siyah olandan hergün yiyimmi
aslında 2 gündür kabızlık çekiyorum galiba kayısının faydası oluyordu günde kaçtane yiyim
Ben geldim :)
Bebişim gayet sağlıklı herşey yolunda Eki Görüntüle 971080
kenid hesapladığım tarihten 3 gün sonraya çıktı doğum tarihim.
hergün yazamıyorum ama fırsat bulunca hemen geliyim dedim
sabahki menüm 15 zeytin yeşil siyah karısık
2 yumurta
beyaz peynir
badem
yeşil çay
öğlenki menüm
bulgur pilavı
yeşil salata
cacık
regl dönemindeyim canım tatlı isteyince ne yapacağım
hergün yazamıyorum ama fırsat bulunca hemen geliyim dedim
sabahki menüm 15 zeytin yeşil siyah karısık
2 yumurta
beyaz peynir
badem
yeşil çay
öğlenki menüm
bulgur pilavı
yeşil salata
cacık
regl dönemindeyim canım tatlı isteyince ne yapacağım
1 parçacık %80 kakaolu bitter çikolata yiyebilirsin. Kahve yanındaYiyebilir mi Gül abla Bir de Omega 3 almalısın. tatlı krizleri Omega 3 eksikliğinden olurmuş.
Ben geldim :)
Bebişim gayet sağlıklı herşey yolunda Eki Görüntüle 971080
kenid hesapladığım tarihten 3 gün sonraya çıktı doğum tarihim.
merhaba ,Gül hanım,bu gün 2 ,5 öğün yaptım,yani karatay kahvaltısı yaptım,öğlen 1 bardak sut,peynir ve yoğurtlu karabuğday yedım,akşam da inşallah mercimek corbası olucak.
iğne haftada 1 tane olmalı, 3 hafta,sonra ayda 1 tane,sonrası yaz geliyor,güneşten alacağız.
işlerim yoğun olduğu için bura çok giremiyorum,menü yazamıyorum,belki bir süre böyle devam eder.İnşallah,nisanda kızımın düğünü var,çeyiz ,düğün hazırlıkları derken zamanım kalmıyor.Allah topiğimizdeki her kesin evlatlarına,bekarlarına kismet etsin,amin.Allah evlatlarımızın gözel günlerini yaşatsın,inşallah.
gözünaydın canım
normal yapacak olursan o tarih değişir öncede olabilir sonrada
Maşallah canım,maşallah..o tarih değişiyor ben her gittiğimde ultrasın kağıdımda bir-iki gün oynuyor..+-2 gün :)
Amin,ne tatlı ne güzel heyecanlardır onlar...Kolay gelsin size de ..
Sağol canım. Amin. Yok spor yapmıyorum ben de heyecanlandım diyen bizim Kedicik.. Zira sayfamızda spor ve cilt bakımı ondan sorulur
Hayırlı uğurlu olsun, Allah tamamına erdirsin inşallahmerhaba ,Gül hanım,bu gün 2 ,5 öğün yaptım,yani karatay kahvaltısı yaptım,öğlen 1 bardak sut,peynir ve yoğurtlu karabuğday yedım,akşam da inşallah mercimek corbası olucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?