Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Kıskanma, doğum yaptıktan sonra sen benden ince olacaksın.

afiyetle yeyin canım bebişe yarasın can olsun kan olsun

AMİN

ne güzel mutluluk, allah yardımcınız olsun kolay gelsin sana

D vitaminini ölçtürmedin iğnenin ne kadar etki ettiğini nereden bileceksin

Gül abla yiyordum ama bıraktım hatamıki yer sabah yiyimmi bim den alayım siyah olandan hergün yiyimmi

bende çoğu zaman b.m den alıyorum ...normalde şeker ihtiyacı için yemek gerekiyor ama bazıları çabuk kg vermek için yemiyor, ben bağırsak problemim olduğu için yiyorum o bile çoğu zaman fayda etmiyor....sende canın tatlı isteyince içine kaymak koy ortaınada ceviz ohhh güzel güzel ye

hergün yazamıyorum ama fırsat bulunca hemen geliyim dedim

sabahki menüm 15 zeytin yeşil siyah karısık
2 yumurta
beyaz peynir
badem
yeşil çay

öğlenki menüm

bulgur pilavı
yeşil salata
cacık

regl dönemindeyim canım tatlı isteyince ne yapacağım

1 parçacık %80 kakaolu bitter çikolata yiyebilirsin. Kahve yanında Yiyebilir mi Gül abla Bir de Omega 3 almalısın. tatlı krizleri Omega 3 eksikliğinden olurmuş.

gün kurusu kayısının içine kaymak süreceksin içinede ceviz koyacaksın bu kg vermeyi engellemez

sağlıklı yaşıyoruzda tatlı çeşitleri var onlardan yapabilirsin ama bu çeşitler kaçamak sayıldığı için kg vermene engel olur

biran önce omega 3 e başlarsan tatlı isteği yok olur

kahvenin yanında %80 çikolatada yiyebilirsin az bişey

Ben geldim :)
Bebişim gayet sağlıklı herşey yolunda Eki Görüntüle 971080
kenid hesapladığım tarihten 3 gün sonraya çıktı doğum tarihim.

Maşallah canım,maşallah..o tarih değişiyor ben her gittiğimde ultrasın kağıdımda bir-iki gün oynuyor..+-2 gün :)

Amin,ne tatlı ne güzel heyecanlardır onlar...Kolay gelsin size de ..

gözünaydın canım

normal yapacak olursan o tarih değişir öncede olabilir sonrada

Evet annem 18 Eylül doğumlu diyorki 4 gün beklesin benle ayı tarihte doğsun 20gün önce gitmiştim kontrole. Üst baş aykkabıyla 77 çıkmıştım. Bu hafta üst başla 77,5 çıktım. 20 günde 500 gr. Doktor iyi dedi. Bazen bazı hastalar geliyor ben çok kötüyüm midem bulanıyor hiçbirşey yiyemiyorum diyor bir bakıyoruz 4 kilo almış 1 ayda dedi

Maşallah canım,maşallah..o tarih değişiyor ben her gittiğimde ultrasın kağıdımda bir-iki gün oynuyor..+-2 gün :)

Amin,ne tatlı ne güzel heyecanlardır onlar...Kolay gelsin size de ..

Esas tarih ilk haftalar belli olur diye okudum bir yerde. Embriyo döneminde hemen hemen tüm bebeklerin gelişimleri denk olurmuş. 20 haftadan sonra ırk cinsiyet beslenme annenin sağlık durumuna göre gelişim ve boy değişirmiş. O nedenle doğum tarihi tesbitinde 10-12 haftalar daha yakın sonuç verirmiş diye okudum.Ayrıntısını bilmiyorum.
Sizin bebişin cicileri hayırlı olsun sağlıkla kullanırsınız inşallah. Ben dayanamadım geçen hafta internetten unisex giysiler aldım. Anneannesi Almanya'da o da ordan kremler şampuanlar emzikler biberonlar aldı. Babannesi hırka örmüş yelek başlamış. Doktor da bugün 22 haftaya kadar giysi yok dedi ne yapalım ilk heves. Sabırsızlanıyoruz. İki tarafın da ilk torunu. Bizim ilk bebeğimiz. Heyecan olacak artık

Hayırlı uğurlu olsun, Allah tamamına erdirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…