Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Ay ay ne güzel,siz de başlamışsınız..zaman bir geçiyor ekincim anlamıyorsun..
Bizim de babaannemiz devamlı örüyor,yeter diyorum..battaniye örüyor şimdide..çok cici olmuş dün akşam baktım..
1 yaş hırka bile yaptı düşün..:)) Bu heyecanları rabbim dileyen herkese yaşatsın inşallah..
Sizde cicilerinizi güle güle kullanın..

eskiden kızlar erken erkekler geç doğar derlerdi şimdi oda kalktı arkadaşın torunu erkekti bu ay sonunda doğacaktı perşembe günü 15 gün önce doğdu...

çok iyi gidiyorsun abur cubur yemene ragmen fazla almadın

hmmm yani reglim diye koyvermek yok, aslında dün akşam tuttu bian tatlı isteği şu an yok ilk gün tutmustur belkide, kaçamak yapmiyim en iyisi zaten sabah tartıya çıktım baktım 400 gr fazla çıktım oda reglimden sanırım, 4eskiden 1,5 kilo fazla çıkardım çünkü

bende kabızlık çekiyorum ama sabah 2 tane ye demiştiniz başka yemiyorum ama bu arada sigarayı bıraktım ve bütün gün oturarak çalışıyorum sanırım düzen tamamen değişti die oda şamşırdı

ohh ohh cicişler alınmaya başlamış,,,,pekte kıymetli olacak her tarafta tek

eskiler bebek hareket etmeden bişey örülmez alınmaz derlerdi ....

Son düzenleme:

evet koyuvermek yok kaçamağa başlayınca sonu gelmiyor karaty usulü çözmeye çalışacaksın krizleri

en fazla 3-4 tane yenebilir, normalde 2 tane yemek yetiyor ama kabızlık varsa 3-4 taneyi akşamdan ıslat sabaha kadar yumuşuyor sabahta kayısıları ye üstüne 1 bardak ılık su iç

Abur cuburu çok yememeye çalışıyorum. Doktor sık sık az az ye dedi. Abur cubur yerine meyve yiyorum, fındık badem, dün canım çekti yöresel markette beypazar kurusu aldım bu haftaki abur cuburum o

ohh ohh cicişler alınmaya başlamış,,,,pekte kıymetli olacak her tarafta tek

eskiler bebek hareket etmeden bişey örülmez alınmaz derlerdi ....
Valla teknoloji gelişti ya artık bebekler erken hareket ediyor. Ultrasonda görüyorsun hareketi hissedemesen de . Gerçi benim bebiş çok hareketli değildi.

bulantılar azaldı galiba
Bulantılarım var hala ama çok böyle herşeyi karıştırdığım zaman midemin daha kötü olduğunun farkına vardım. O yüzden çok karıştırmamaya çalışıyorum ve sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum. Ama unlu birşeyler mutlaka giriyor mideme her gün am çok değil. Napıyım inşallah onları da kesicem yavaş yavaş. Yediğim hiçbirşeyden zevk almıyorum. Salatayı çok severdim, eti çok severdim, balığı çok severdim. Şimdi zorla yersem yiyorum o da fazla değil.

olacak o kadar sevdiğin şeylerden tiksiniyor sevmediklerini canın çekiyor hamilelik böyle bişey ...3 aydan sonra yemeye başlarsın bulantılar geçer az kaldı

amin inşallah bu heyecanları bizde yaşarız

jillianımı yaptım ayağımın tozuyla geldim..nette bi sorun var bebeğimi uyuttum baya bi uğraştım sonunda çözüldü gibi.jill'in sonunda takıldı bi ama ezberimde olduğu için soğumadan tamamlayabildim..yine her an gidebilir..eşim yeni bi ev telefonu getirmiş nete falanda giriliyo o bağlandıktan sonra sık sık bu kopmalar oluyor bende sonunda çıkardım eski telefonu taktım

maşallah diyim sporum hiç zorlamadı beni..sonrasında esneme ve karbonatlı suyla bitirdim geçen sefer beni en çok level 1 zorluyordu..

bu arada aklıma gelmişken gül ablacım hocanın bi konuşmasında dinlemiştim sanırım, sabah yenen günkurusu içeriğindeki potasyum sayesinde uzun süre tok kalmamızı sağlıyormuş..mutlaka yiyin diyordu..sağlıklı yaşıyoruzda da paylaşılan kahvaltı tabaklarına hemen günkurusu eksik diye yorum yapıyor okan beyler...evet ben kilo vermem hızlansın diye bu ay çok tüketmedim ama doğrusu yemekmiş

canan ablacım neden yazmamış..inşallah her şey yolundadır kendi sağlığıyla ilgili sorunda yoktur.. iyi haberlerle gelir aramıza

prenscim ve ekincim iyi haberlerinize çok sevindim.Allah sizlere de bebişlere de sağlık versin

ee jilliancılar hadiii haberlerinizi bekliyorum..böyle süpperrrr oldu..iyi ki toplu başladık

bende baslamak istiyorum acil 10 kilo vermem lazim (
Hoşgeldin.

Evde vardı kayısı ama sık yemiyordum bende yiyeyim bari arada. Annemin kayısıları çünkü.
Ama muzda da potasyum var, ben kayısı yerine muz yiyeyim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…