Diyosunprenses olduğu içindir nazlıdır
İnşallah canım. İsteyen herkese bu heyecanı yaşamak nasip olur inşallahamin inşallah bu heyecanları bizde yaşarız
jillianımı yaptım ayağımın tozuyla geldim..nette bi sorun var bebeğimi uyuttum baya bi uğraştım sonunda çözüldü gibi.jill'in sonunda takıldı bi ama ezberimde olduğu için soğumadan tamamlayabildim..yine her an gidebilir..eşim yeni bi ev telefonu getirmiş nete falanda giriliyo o bağlandıktan sonra sık sık bu kopmalar oluyor bende sonunda çıkardım eski telefonu taktım
maşallah diyim sporum hiç zorlamadı beni..sonrasında esneme ve karbonatlı suyla bitirdimgeçen sefer beni en çok level 1 zorluyordu..
bu arada aklıma gelmişken gül ablacım hocanın bi konuşmasında dinlemiştim sanırım, sabah yenen günkurusu içeriğindeki potasyum sayesinde uzun süre tok kalmamızı sağlıyormuş..mutlaka yiyin diyordu..sağlıklı yaşıyoruzda da paylaşılan kahvaltı tabaklarına hemen günkurusu eksik diye yorum yapıyor okan beyler...evet ben kilo vermem hızlansın diye bu ay çok tüketmedim ama doğrusu yemekmiş
canan ablacım neden yazmamış..inşallah her şey yolundadır kendi sağlığıyla ilgili sorunda yoktur.. iyi haberlerle gelir aramıza
prenscim ve ekincim iyi haberlerinize çok sevindim.Allah sizlere de bebişlere de sağlık versin
ee jilliancılar hadiii haberlerinizi bekliyorum..böyle süpperrrr oldu..iyi ki toplu başladık
AMİN
ne güzel mutluluk, allah yardımcınız olsun kolay gelsin sana
D vitaminini ölçtürmedin iğnenin ne kadar etki ettiğini nereden bileceksin
günkurusu kayısıyı bende yemiyodum bende kahvaltıda 3 tane yemeyi düşünüyorum bundan sonra:44:sabah gün kurusu kayısı yiyormusun
Amin inşallah benimde göbek ve üst koll gitsin aminnAllahım akşam olsun artık, şu Jillian'a başlayayım. Sadece göbek ve üst koldan gitsin. Alt kollar zaten incecik. Amin.
canımmm tatlı telaş başlamış kolay gelsinAmin canım,teşekkür ederim..
İnşallah canım,amin..Ben de tutardım 4.sınıfta başlamıştım tutmaya ,şimdi tutturan yok ne oluyorsa :))
Sdf82; avatarın değişmiş ben de yeni üye sanıyorum,kızın çok tatlı maşallah ..Allah bağışlasın..
Amin ablacım,teşekkür ederim...
Slmlar,iyi haftalar diliyorum..
Yeni oturabildim,fuarımız var hazırlık yapıyoruz...
Cumartesi temizlik yaptım,akşam yatak odam boyandı..Pazar da oranın temizliği perdesi v.s. eşimle beraber yaptık...Mis gibi olduEşim oğlumla beraber Ağva'ya gitti,manda sütü biriktirmişler bize sipariş vermiştik,çok beğendim..akşam kaynattım ,kaymağı baya çıktı..koyu ve beyaz bir süt ...Akşamda içtik bir güzel yarasın bebişe :)))
Akşam üstü bebek için alışverişe gittik.Beşik,dolap,cibinlik ,yatak,yorgan,yastık v.s. onları hallettik..çok cici oldular..Hepsi kurulsun hazır olsun ilk size göstericem :)))) Bir ay sonra da giyim,bakım v.s. için alışverişe gidicez..son ay ne olur ne olmaz hepsini halledim de..son 1 ay yatarım artık
Gül ablcım,kedicim merak etmişiniz canlarım,buralardayım ...
Sabah manda kaymağı ile kahvaltı yaptım,enerji zirvedeçok iş var ...toparlayım buralardayım..
Ben geldim :)
Bebişim gayet sağlıklı herşey yolunda Eki Görüntüle 971080
kenid hesapladığım tarihten 3 gün sonraya çıktı doğum tarihim.
d vitaminine baktırmak için hangi bölümden randevu almam gerekiyo dahiliye mi
Ben baktırmadım, hiç bilmiyorum.d vitaminine baktırmak için hangi bölümden randevu almam gerekiyo dahiliye mi
d vitaminine baktırmak için hangi bölümden randevu almam gerekiyo dahiliye mi
yediklerim
sabah 7.30 kkk
öğlen 13.00 yoğurt kalan fındık fıstık
akşam pırasa, börülce salatası, 3kaşık yoğurt keten tohumlu, kuru soğan
jillianı yapcam 21 00 gibi .. herhade kolay olcak bu seefer zdrlanmam gibi.. mydenizzcim de zorlanmamış ne güzelbu arda ölçülerimi aldım 2.ile 3arası da 4cm toplamrda incelme olmuş.. yani bi ayda jillianla toplam 19 cm incelmiş oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?