Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Bugunku menum,
Sabah 2 yumurta, 4 zeytin, 1 barda sut, incecik bir dilim tereya surulmus kizarmis esmer eksi maya ekmek
Oglen 1 muz 1 elma 1 avuc findik
Aksam 1 tabak kiymali karnibahar, 1 kase yogurt, turp, tere
Aralarda kucuk atistirmaliklar:18:

Oh oh, ekşi mayalı ekmekler, bize de yolla 1 dilim. Veeee muz.

Wooooow, süper. En çok hangi bölgeden incelme oldu. Sen Level 3'ü bitirip tekrar shred 1'e başladın değil mi?

göğüs 4cm, göbek 4cm. kol en az oldu 2cm.. dumbell yok çünkü
basen üst bacak bel 3er cm

bende bugün tekrar 1den başlıcam sizlerle beraber

göğüs 4cm, göbek 4cm. kol en az oldu 2cm.. dumbell yok çünkü
basen üst bacak bel 3er cm

bende bugün tekrar 1den başlıcam sizlerle beraber

Ben başladım ama bıraktım, sürekli duruyor video, birde dumbellarım 2 kglık kollarım koptu, pes ettim.

Son düzenleme:
gül abla hastaneden randevu aldım sence d vitamininden başka neye baktirsam
Gül abla'nın daha önce yazdıklarını yazıyorum.
D vitamini
Demir bağlama
Ferritin
B12
Folat
İnsülin
Kolestrol, hdl,ldl. trigliserit
omega 3

Ben başladım ama bıraktım, sürekli duruyor video, birde dumbellarım 2 kglık kollarım koptu, pes ettim.

pes etme kedicik yaaa videoyu indir.. dumbell yerinede benim gibi su şişesi kullan hiç yoktan iyidir.. ben yaptıktan sonra senn hayli hayli yaparsın... spor konusunda benim idolümsün senle mydenizzz

pes etme kedicik yaaa videoyu indir.. dumbell yerinede benim gibi su şişesi kullan hiç yoktan iyidir.. ben yaptıktan sonra senn hayli hayli yaparsın... spor konusunda benim idolümsün senle mydenizzz
Yeniden deneyeyim dedim, bilek ağırlıkları 1 kglık onlarla deneyecektim, indirdiğim videoda sorun var 15. dakikadan sonra duruyor.

offff allahım bu nasıl jillian mış öldüm galiba dizlerim kollarım çok ağrıyo şuan bende sonunu yapamadım pes ettim
Gül abla'nın daha önce yazdıklarını yazıyorum.
D vitamini
Demir bağlama
Ferritin
B12
Folat
İnsülin
Kolestrol, hdl,ldl. trigliserit
omega 3
tamam canım perşembeye randevu aldım iş bakabilirler burda:44:

Şimdi bitirdim, nasıl bitti anlayamadım. Yeniden denerken durmuştu, o arada buraya yazdım. Yani bugün 10 dk.da pes ettim başta. Hep bu dumbellar yüzünden. Sonra yeni aldığım ayak bileği ağırlıklarımı kullandım, daha rahat oldu. Hareketler zorladı bayağı. İnşallah pes etmez devam ederim. Ama bu 1. level'in indirdiğim video sorununu halletmem lazım. Tekrarmı yüklesem acaba. Yoksa böyle dur kalk hiç bir işe yaramayacak.

Bunlara gore erkek ama 30 gunde adet goruyorsan kiz cocuktaki dollenmede 15. Gune denk gelir bakalim ne olacak bebis

Teşekkür ederim. Jillian'ın durduğu sırada yazdığım için, yazdıklarının sonunu okumamışım. Şimdi daha iyi okudum. İyi bari pes etmedim, sevindim. Senin sayende.

Jillianın arkasından birkaç hareket eklemek istiyordum ama sadece barfikste birkaçtane alt karın hareketi yaptım o kadar.

İyi akşamlar,

Ben karatay yapmayı isteyen ve deneyecek olan 100 kilo üzeriyim..Ötekiyim gibi oldu..

Uzun zamandır Karatay la ilgili başlıkları okuyorum..Sanırım en aktif olan ve ilgilenilen sizin konunuz..

Yarın sabah kahvaltıyla başlayacağım umarım iyi geçer benim açımdan...Çünkü benim handikapım tatlı ve hamur, özellikle ekmek...

43 yaşındayım 15,5 ve 5,5 yaşın da çocuklarım var..Böyle

Hoşgeldin. Kahvaltıyı eksiksiz yaparsan rahat geçer. Hepimiz hamur işini severdik, şimdi aramıyoruz. Ben sebze yemeklerini ekmeksiz yiyemezdim, midem bulanırdı, şimdi hiç aramıyorum. Tabii buna daha önce alışmıştım, akşam yemeklerinde ekmeği kesmiştim, ama sabah çok yerdim ekmeği. Şimdi hiç yemiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…