Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

1. leveli tekrar yükledim ama keşke 3'ünün bir arada olduğu videoyu açıp yapsaymışım, onda bir sorun yokmuş. İndirdiğim halde duruyordu.

Teşekkür ederim. Jillian'ın durduğu sırada yazdığım için, yazdıklarının sonunu okumamışım. Şimdi daha iyi okudum. İyi bari pes etmedim, sevindim. Senin sayende.

sevindim pes etmediğine ilk gün biraz zorluyo ama sonra vücut alışıyor.. aslında 10 günlük periyotlarda farklı yerlere yoğunlaşıyor gibi , şaşırtmak ii oluyor bünyeyi çünkü hep aynı hareketler olsa vücut alışır tepki vermez. kadın benzer hareketlerle devam ettiriyor süreci.. zorlanmadım desem yalan olur biraz zorladı vücut 1i unutmuş çünkü

Bende 5 aydır aynı hareketleri yapıyorum, tabi eklemeler oldu. 1. level'ı tekrar indirdim şu an sorun yok, inşallah yarında sorun çıkarmaz.

Son düzenleme:

hoşgeldiniz aramıza inanın sabah kahvaltıyı tam yapın, kuruyemişi tam olarak yiyin ekmeği aramıyosunuz karnınızda doyuyor hem..

Şu an sadece kollarım ağrıyor. Barfiks dışında, yukarı tekme hareketinin bir kısmınıda ekledim, kalça kasları için.

Bende 5 aydır aynı hareketleri yapıyorum, tabi eklemeler oldu. 1. level'ı tekrar indirdim şu an sorun yok, inşallah yarında sorun çıkarmaz.

evet sen eklemeler yapıyosun.. yeni şeyler deniyosun birini çıkarıp diğerini koyuyosun. vücudun şaşırıp duruyor.. yaptığın sporun sayısını bile değiştirmek gerekir bu hafta 5se haftaya 10olmalı...yanılmıyorum değil mi:44:

merhaba aramıza hoş geldiniz

kg nuzu hiç kafaya takmayın karatay la hepsi gidecek önemli olan istikrar....ben 79 la başladım 9 ay oldu son 4 aydır ileri geri hiç kg farkı olmadı sizin gibi kg su olanlar benden daha az kg ya indiler bi nevide şanslısınız vermek kolay olacak

ben kg su fazla olanların gelmesine çok seviniyorum onlar kaçamaksız ve sporla yada yürüyüşle birlikte yaptıklarında çok fazla kg veriyorlar birde kg nun verdiği mutsuzluktan kurtuluyorlar bayan olarak hemcınsımın sevinmesi mutlu olması benıde mutlu ediyor

yarından itibaren seçim yapacaksınız ya kg lu olmak ve unlu seylerle hala almaya devam edip istediğini giyememek yada onlardan vazgeçip zarif her istediğini giyebilen boşu boşuna fazla yağlara hamallık yapmayan bir bayan olmak seçim sizin.....

ben 79 u görünce aynada kendime oh.a dedim bu ne hal ve o günden sonra karataya başladım kızım bunca sene herseyi yedin bu hale geldın bundan sonra yemek yok ne hamallık yapıyorsun ve istikrarala kaçamaksız bu aya kadar geldim halimden çok memnunum kg verme sorunum olsada almamakta çok güzel bazen yediğim besinlere göre ödemden dolayı artışlar oluyor sonrakı haftalarda geciyor

offff allahım bu nasıl jillian mış öldüm galiba dizlerim kollarım çok ağrıyo şuan bende sonunu yapamadım pes ettim

tamam canım perşembeye randevu aldım iş bakabilirler burda:44:

pes etmek yok ama hepimiz incecik olucaz,gül ablanın çıtırlarıyız biz bugünlük böyle olsun yarın tekrar denersin.. onlar 10 tane yapıyosa sen 6 tane yap, sarışın kız başlangıç için yapıyor önce onu gibi yap sonra yapabilursen diğeri gibi yaparsın inan sonuçtan mutlu kalacaksın

Çok şükür kavustum internetime ve sizee, kizlar siz burda kaynatirken ben misafir agirliyordum.iyi ki gündüz yapmışım sporumu yoksa bu saate kalacaktı ve ben bebek ne zaman uyursa o zaman yapacaktim...
Gece çok kötüydü yine uykusuz bi gece geçirdik. ..Sabah çok gergindim neyse ki büyük oğlum okula gitti de yansimadi ona gerginliğim..uykusuzluk çok zor yaa inşallah duzene girer bebeğimin bu durumu...

Neyse geleyim ne yedim;

Sabah kkk- peynir eritmesine yumurta kirdim (adi neydi bu yemegin bilmiyorum)
Yine meyve yoktu sabah..

Arada net calismayinca çeyrek armut yoğurt, (zerdecal tarçın, zencefilli)
Sonra net geldi.hemen bu yiyecegin üzerine spor yapmak zorunda kaldim.rahatsiz olmadim

Aksam mercimek çorbası, özgür tavuk iki parça, az patlıcan yemeği, yoğurt

Misafirlerle biraz kuruyemis atistirdim kabak cekirdegi fıstık falan..

Su 2.5 lt ve karbonatli su
Spor jillian 1/1
Ebru Şallı hundredla bitirdim

Desteğiniz için teşekkür ederim....Ben zerafetten öte sağlığımı düşünüyorum artık, nefes alamamak...ÖZellikle yürürken,merdiven çıkarken tıkanmak beni çok etkiliyor..
Bana hala çok ihtiyacı olan oğluma yetemiyorum buna rağmen hala yemek yemek düşündüğüm olay..;(

Yarından itibaren yediklerimi paylaşarak tecrübelerinizden faydalacağım inşallah...Heyecanlıyım biraz
Bana iyi gelecek inanıyorum

Hosgeldinizzzzz :))) çiçek ikonunu kullandım farzedin lütfen:)
İnşallah bizimle olmak hem sagliginiiza hem ruhunuza iyi gelir..bizde destek tam..buraya her gelene kapimiz sonuna kadar açık. .bazi arkadaşlar gelip bir iki gün yazıp gidiyorlar..inşallah sizin hem motivasyonunuz hem diyetiniz daim olur.. bende iki çocuk annesiyim..allah evlatlarimiza her daim yetebilme gücü versin, evlatlarinizi da allah bagislasin

Evet, ama yinede benimki sabit sayılırdı, sayıları çok az arttırmıştım. Pek şaşıramamıştır. Birde birkaç aydan sonra ağırlıkla birlikte yapmam gerekirdi, ben amaaaan ne ağırlığı dedim, kendi ağırlığım yeter diye düşündüm. Evet, doğru söylüyorsun. Yavaş yavaş kendi vücut durumuna göre arttırman gerekiyor.
canın ne ki zaten phemen 2kg lk dumbell kullanırsan
Kollarım hala güçlenmedi, mahvetti 2 kglıklar, 1 likler iyiydi.

Mesela ben, onlar harekete devam edersen, yeter artık dedim bazı hareketlerde, onlardan önce bıraktım.

bende online gördüm ama çıkmış
:44::44:

İyi ki yapmışsın. Ayyy ben hundred'ı unuttum, öyle yordu ki beni, yok ekleme yapmayacağım dedim. Sadece 2 hareket ekledim. Dur yatmadan hundredda yapayım.

Gül abla;
Liste sırası kimde?

LİSTE SIRASI

1. kedi83 3.1.2014
2. kedi83 10.1.2014
3. kedi83 17.1.2014
4. kedi83 24.1.2014
5. kedi83 31.1.2014
6. kedi83 7.2.2014
7. kedi83 14.2.2014
8. kedi83 21.2.2014
9. kedi83 28.2.2014
10. kedi83 7.3.2014
11. kedi83 14.3.2014
12. kedi83 21.3.2014
13. kedi83 28.3.2014
14. kedi83 4.4.2014

göğüs 4cm, göbek 4cm. kol en az oldu 2cm.. dumbell yok çünkü
basen üst bacak bel 3er cm

bende bugün tekrar 1den başlıcam sizlerle beraber

Kuzum seni koccaman alkisliyorum muhhhhtesemsin 19 cm inanilmaz güzel bi sonuç. .devamini dilerim..ben sabah olculerimi aldim hala 19 cm incelmeyi muhafaza ediyorum ama göbek 1cm artmış kol 1 cm incelmis..canim ben su şişesine kum doldurdum.dumble alana kadar böyle idare ediciiim ama daha agir oldu su dolu halinden:))

bi işi çok iyi yapmakta başa bela..işte böyle sana kalir kedicim

bişey değil canım....sağlık en önemlisi zaten ben dizlerimde sıvı kaybı vardı uzun yürüyemiyordum karatay sayesınde artık 1.5 saate kadar yuruyebılıyorum

sağlıklı yaşıyoruz sitesini takip ediyormusun oradaki okan bey her zaman yazar adım atamazken şimdi 5 -6 saat dans edebiliyorum diye o siteyide mutlaka takip edin

sizin karatay yapmanız için en iyi neden oğlunuza yetmeniz onu düşünün,,,bazı arkadaşlar sırf çocukları için kg vermek istiyorlar ve başarıyorlarda sizde başarabilirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…