Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

1. leveli tekrar yükledim ama keşke 3'ünün bir arada olduğu videoyu açıp yapsaymışım, onda bir sorun yokmuş. İndirdiğim halde duruyordu.

canim aksilik yasamana üzüldüm ikimizde heves ettik ya şanssızlık yasamisiz..bendede kayıtlı videosu var ama çalışmıyor uzun zamandır. .netten bakıp yapiyorum.bu gün sorun olunca baya bi uğraştım. Neyse ikimizde sonuca ulastik:)
Once de konustuk ya jillian yapinca başka şey yapamiyor insan hali kalmiyor.bence çok kasma kendini.ben bi hundred ekledim.yerde bittigi içinde karin egzersizinin ardindan etkili oluyor ama başka bi şey yapamam yani..

Ilkinde 19cm..bunda o kadar olmaz ama 15 cm incelsem kardir

merhabalar oğluşum hastaydı,kayınpederim ameliyat oldu vs derken cuma günü siteye girip kilo bildiriminde bulunamadım

Rumuz:BucuS
Başlangıç tarihi:31/01/2014
Başlangıç kg:70,8
Geçen hafta:70,8
Bu hafta:69,1
Fark: -1,7 kg
Toplam fark:--
Beden:42
Spor: yapamıyorum
Boy:1.70
Hedef:ilk hedef 65 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi: 2,401
kitabı aldım okumaya çalışıyorum,inşallah daha iyi olacak.uzun bir aradan sonra 60 lı rakamları görmek güzel

bu giden kilolar ödem mi yalancı kilo kaybı mı acaba?kıyafetlerde biraz rahatlama hissediyorum ama psikolojik mi acaba???

Son düzenleme:

bir haftada iyi kg vermişsin spor yapmadığın halde

cumadan cumaya bildirim yapıyoruz ya, sen cuma veya cumartesi tartıldığında kaç kg isen onu baz alarak geçen haftaki kg diye yaz bu cuma ona göre bildirim yap canım

eeee ben işyerimde aynı sıkıntıyı çekiyorum her iş bana kalıyor,,,,,kedi de en güzel listeyi hazırlıyor bu iş başına kaldı

Aynı şeyi düşündüm abla yazarken inan..ne insanlar var yaa sorumluluk sahibi birilerini görünce hemen kaytariyorlar..bi işi çok iyi yapmayacaksin ama işte aliskanliklar ve yapi meselesi

bir aksilik olmazsa bundan sonra buradayım inşallah. spor yok ama 11 aylık oğluşun peşinde koşturuyorum :)
sormak istediğim bir şey var geçtiğimiz hafta tatilde olduğum için sabah kahvaltılarını kolaylıkla uyguladım fakat bu hafta okullar açıldı ve göreve başladım.sabahçı olduğum için çok erken kalkıp gidiyorum bu yüzden kahvaltı yapamıyorum okula da yumurta filan götüremiyorum sabahları ne yesem uygun olur? bugün yanımda 1 çay bardağı kuru yemiş+1 muz+2 kuru kayısı götürdüm,(13:30) öğlen eve gelince karatay kahvaltısı yaptım ama kuruyemişsiz.akşam yumurtalı pazı+yoğurtlu pancar yedim.

sabah bu şekilde kahvaltı etmemde sakınca var mı?teşekkürler.

Son düzenleme:
Aynı şeyi düşündüm abla yazarken inan..ne insanlar var yaa sorumluluk sahibi birilerini görünce hemen kaytariyorlar..bi işi çok iyi yapmayacaksin ama işte aliskanliklar ve yapi meselesi

ben akıllanmamki 29 sene oldu çalışmaya başlayalı...gençler bile kaytarıyorlar ben kaytaramıyorum bazen kızıyorum işi ağırdan yapacağım diye yapamıyorum....sabah bizden bağımsız çalışan bir arkadaş İstanbul da toplantı düzenlemiş başa çıkana kadar canı çıkmış hem benim kulaklarımı çınlatmış, oradakilere emekli olup tur firması açarsam gül ablayı genel müdür yapacağım demiş,,,sabah beni gördü hoş geldin abla dedi hemen olayları anlattı sensiz bişey olmuyor ben emekli olunca tur firması açmayı düşünüyorum seni genel müdür yapacağım dedi güldüm sen emekli olup açana kadar ben 65 yaşına gelirim dedim. ama düşünmesi bile güzel bensiz bişey yapamayacaklarını anlaması güzel..o sırada genel müdürümüz odasından çıkıyordu konuşmaları duydu ben 5 sene sonra organizasyon firması kuracağım gül le çalışacağım bana sözü var dedi, ben 2 sene sonra emeklilik düşünüyorum genel müdür ben emekli olmadan olamazsın diyor sonrada birlikte çalışacakmışız herkes kendini düşünüyor beni düşünen yok tabiiki

yerli muz, yoğurt, soğuk balık, et, ...yani protein ağırlıklı besinler ve baklagiller olabilir .....ben her sabah KKK mi hazırlayıp işe götürüyorum yumurtamıda tereyağında yapıyorum iş yerimde yiyorum 8 aydır kokuyor diyen olmadı...

sabah KKK çok önemli metabolizma %30 hızlı çalışıyor onun için kalktınca yarım saat içinde yapmak gerekiyor

sabah 6 gibi kalktım
06:45 te 500 su
saat:07:25
tereyağda 2 yumurta
muz, 3 te birini yedim
3 kuru kayısı 5 ceviz
15 zeytin
1 tabak süzme yoyurt
1 avuç fındık
bol yeşillik zeytinyağına batırıp yedim

Son düzenleme:
Günaydın,
günümüz her açıdan çok güzel geçer inşallah...

Benim baskülle yüzleşmem ve sonrasında kendime olan kızgınlığımdan dolayı pek ii değilim şu an...
fakat yapacak birşey yok...Beni ben bu hale getirdim ahlanıp vahlanıp vicdanımı rahatlamamın dışın da elime birşey geçmez...

5 yıl önce üst sınırım olan 107 yi görünce gözlerim yuvalarından fırlayıp hemen netten diyetlerle ilgili çözüm ararken kk yı bulup üye olmuştum +90 grubuna...Yıllar için de kilo alıp verdim bir ara 80 leri ucundan gördüm ve şimdi 110 kiloyum. Boyum 160.Sesli söylemeye bile çekiniyorum...

Bugün evdeyim. bu arada yarı zamanlı çalışıyorum...
KAhvaltımı hazırlayıp giriş yapacağım. umutluyum bu sefer...Farklı ortam ve beslenme şekli beni motive edecek ...Kilolarım da üçer beşer giderse dadından yenmez artık ))

Son düzenleme:
Kuru kayısı yahut gün kurusunu hiç sevmiyorum..Onun dışın da kuru incir ,hurma aynı işi görürmü.?
Kahvaltılar da hep görüyorum..bir de uzun süre kötü beslenmenin etkisi olarak uzun süre toparlanmayacak bu bünye hep tatlı isteyecek..Bu bağlam da hurma ve kuru incir iyi iş görüyor
Ne dersiniz.? stop )

Bu sabah kalktığımda kolumdaki ağrılar geçmişti ama boynum ağrıyordu. Tibet egzersizlerim azda olsa rahatlattı, ama tam geçmedi. Bakalım 2. Gün nasıl gececek.

Kediciği kızdırmaya epey niyet ettik bu sefer sanırım. Şimdi hep kedi hep kedi olursa güzel listeyi görmeye alışırız kediciğin değeri kalmaz. Değil mi ama kedicik

Maşallah sana efemciğim Ben de incelcem doğumdan sonra işte

Oh oh, ekşi mayalı ekmekler, bize de yolla 1 dilim. Veeee muz.
Sen yerken 5'er 10'ar hurmaları, 2,5-3 muzları biz bişey demiyorduk ama.

Bunlara gore erkek ama 30 gunde adet goruyorsan kiz cocuktaki dollenmede 15. Gune denk gelir bakalim ne olacak bebis
Valla benim 30 u çok nadir geçer. Normalde 29-28. Ama hayırlısı olsun. Allah biliyor ya gönlümden geçen bir cinsiyet yok. Sadece öğrenmek için sabırsızlanıyrum.

Eğer bize uyarsanız menüleri uygun hazırlarsan 3 öğün yaparak çok hızlı kilo verirsiniz. Kg fazla olunca kilo verimi de hızlı oluyor.

Geçmiş olsun

güzel olmuş

keten tohumu iyimi yoksa keten tohumu yağımı
hangisini önerirsiniz,
http://www.oneva.com.tr/
zaman gastesinde gördüm buradan keten tohumu yağıda var soğuk sıkımmış
siz hangisini önerirsiniz tavsiyelerinizi bekliyorum, bi ara keten tohumu yiyordum gastrit olduğum için şişkinlik sancı yapıyordu nasıl bi kullanım önerirsiniz.

günaydın canım

baskülle yüzleşmen iyi olmuş şimdi üzüldün ama ilerde bu yüzleşmeyi hatırladıkça sevineceksin karatay a başlamayla ne iyi yapmışım diye...dün yeni gelen bir arkadaş yazmıştı eşim karatayla 40 kg verdi diye bir erkek bunu yapabiliyorsa bayanlar hayda hayda yaparlar nedenmi karatay ın herşeyi evde hazırlanıyor bunuda kadınlar daha çok becerirler sizde becereceksiniz ve kg lar gidecek,, bunu sadece kg vermek olarak düşünürseniz verince geri alırsınız sağlıklı beslenme olarak uygularsanız istediğiniz kg ya gelince kaçamak yapabilir bunuda yürüyerek telafi edersiniz....

Dün Jillian beni o kadar yorduki, uyku bastırdı bir anda, baktım kapattım, yazamadım.

eeee ben işyerimde aynı sıkıntıyı çekiyorum her iş bana kalıyor,,,,,kedi de en güzel listeyi hazırlıyor bu iş başına kaldı
Yaparım, sen yeterki iste.

Aynı videoyu tekrar indirdim, açtım, kendi kendine ilerledi, sorunsuzdu dün. Bugün inşallah sorunsuz çalışır. Terledim dün, soğudum, şimdi sürekli hapşırıyorum (dünden beri).

Fırsatçılar çok oluyor, iş hayatında, iş hayatının dışında her yerde.

Canan hoca yumurtanızı akşamdan hazırlayın diyordu. Bende bir ara öyle yapıp getirdim, hiç kokmadı.

Hurma ve incirin glisemik indeksi (şeker oranı) yüksekmiş.

Son düzenleme:

hayır diyorum... canım onların Gİ çok yüksek olduğu için yasaklar arasında ramazanda bile hoca hurma yerine zeytinle orucunuzu açın dedi

baştan taviz verirsek sonu gelmez,artık kemiğiniz sizin yağlar biizim

topiğimizi yeni açtığımızda ilk başlayan arkadaşlara kaçamak yapmasınlar diye kızıyordum kaçamak yapmayı düşündüklerinde akıllarına ben geliyormuşum ve yapmıyorlardı şimdi hepside kaçamaksız devam ediyorlar baştan sıkı tutmak lazımzayıflamak ve sağlıklı olmak uğruna sevmediğiniz seyleride sevmek zorundasınız,,,kayısının içine kaymak sürüp içinede cevizi koyup yeyin bakalım canınız tatlı isteyecekmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…