Kediciği kızdırmaya epey niyet ettik bu sefer sanırım. Şimdi hep kedi hep kedi olursa güzel listeyi görmeye alışırız kediciğin değeri kalmaz. Değil mi ama kedicik
:
Eki Görüntüle 972202
....................
Günaydın,
günümüz her açıdan çok güzel geçer inşallah...
Benim baskülle yüzleşmem ve sonrasında kendime olan kızgınlığımdan dolayı pek ii değilim şu an...
fakat yapacak birşey yok...Beni ben bu hale getirdim ahlanıp vahlanıp vicdanımı rahatlamamın dışın da elime birşey geçmez...
5 yıl önce üst sınırım olan 107 yi görünce gözlerim yuvalarından fırlayıp hemen netten diyetlerle ilgili çözüm ararken kk yı bulup üye olmuştum +90 grubuna...Yıllar için de kilo alıp verdim bir ara 80 leri ucundan gördüm ve şimdi 110 kiloyum.Boyum 160.Sesli söylemeye bile çekiniyorum...
Bugün evdeyim. bu arada yarı zamanlı çalışıyorum...
KAhvaltımı hazırlayıp giriş yapacağım. umutluyum bu sefer...Farklı ortam ve beslenme şekli beni motive edecek ...Kilolarım da üçer beşer giderse dadından yenmez artık))
canımmm tatlı telaş başlamış kolay gelsingüye güle içinde büyüsün küçük prens
Bugunku menum,
Sabah 2 yumurta, 4 zeytin, 1 barda sut, incecik bir dilim tereya surulmus kizarmis esmer eksi maya ekmek
Oglen 1 muz 1 elma 1 avuc findik
Aksam 1 tabak kiymali karnibahar, 1 kase yogurt, turp, tere
Aralarda kucuk atistirmaliklar:18:
jillianımı yaptım ayağımın tozuyla geldim..nette bi sorun var bebeğimi uyuttum baya bi uğraştım sonunda çözüldü gibi.jill'in sonunda takıldı bi ama ezberimde olduğu için soğumadan tamamlayabildim..yine her an gidebilir..eşim yeni bi ev telefonu getirmiş nete falanda giriliyo o bağlandıktan sonra sık sık bu kopmalar oluyor bende sonunda çıkardım eski telefonu taktım
maşallah diyim sporum hiç zorlamadı beni..sonrasında esneme ve karbonatlı suyla bitirdimgeçen sefer beni en çok level 1 zorluyordu..
bu arada aklıma gelmişken gül ablacım hocanın bi konuşmasında dinlemiştim sanırım, sabah yenen günkurusu içeriğindeki potasyum sayesinde uzun süre tok kalmamızı sağlıyormuş..mutlaka yiyin diyordu..sağlıklı yaşıyoruzda da paylaşılan kahvaltı tabaklarına hemen günkurusu eksik diye yorum yapıyor okan beyler...evet ben kilo vermem hızlansın diye bu ay çok tüketmedim ama doğrusu yemekmiş
canan ablacım neden yazmamış..inşallah her şey yolundadır kendi sağlığıyla ilgili sorunda yoktur.. iyi haberlerle gelir aramıza
prenscim ve ekincim iyi haberlerinize çok sevindim.Allah sizlere de bebişlere de sağlık versin
ee jilliancılar hadiii haberlerinizi bekliyorum..böyle süpperrrr oldu..iyi ki toplu başladık
keten tohumunu alıp yemeden önce değirmende öğüteceksin ve 15 dkk içinde tüketeceksinketen tohumu iyimi yoksa keten tohumu yağımı
hangisini önerirsiniz,
http://www.oneva.com.tr/
zaman gastesinde gördüm buradan keten tohumu yağıda var soğuk sıkımmış
siz hangisini önerirsiniz tavsiyelerinizi bekliyorum, bi ara keten tohumu yiyordum gastrit olduğum için şişkinlik sancı yapıyordu nasıl bi kullanım önerirsiniz.
Dün Jillian beni o kadar yorduki, uyku bastırdı bir anda, baktım kapattım, yazamadım.
Yaparım, sen yeterki iste.
.
amin inşallah bu heyecanları bizde yaşarız
Kuru Kayısı 32
Hurma 39
Kuru elma 29
Kuru incir 61
Kuru üzüm 64
Kuru erik 29
Ceviz yiyemiyorum yaaa. Fındık badem yiyebiliyorum. Dün 1 tane yedim günkurusunun arasına koyarak. Bugün de yiyim bari :105: Dün köfte yapıyım dedim karnı baharın yanında yapamadım eşime yaptırdım eşimde kimyon doldurmuş içine 1 tanesini zor yuttum. :120: Et balık yiyemez oldum ben yaaaaİyi gidiyorsun canım,geçen de demiştim ya..çok karıştırmadan yersen o kadar rahat edersin...
Bu arada ceviz yiyormusun ,ilk önce beyin geliyormuş..canın istemese bile 1-2 tane de olsa ye derim..
günaydın canım
baskülle yüzleşmen iyi olmuş şimdi üzüldün ama ilerde bu yüzleşmeyi hatırladıkça sevineceksin karatay a başlamayla ne iyi yapmışım diye...dün yeni gelen bir arkadaş yazmıştı eşim karatayla 40 kg verdi diye bir erkek bunu yapabiliyorsa bayanlar hayda hayda yaparlar nedenmi karatay ın herşeyi evde hazırlanıyor bunuda kadınlar daha çok becerirler sizde becereceksiniz ve kg lar gidecek,, bunu sadece kg vermek olarak düşünürseniz verince geri alırsınız sağlıklı beslenme olarak uygularsanız istediğiniz kg ya gelince kaçamak yapabilir bunuda yürüyerek telafi edersiniz....
hayır diyorum... canım onların Gİ çok yüksek olduğu için yasaklar arasında ramazanda bile hoca hurma yerine zeytinle orucunuzu açın dedi
baştan taviz verirsek sonu gelmez,artık kemiğiniz sizin yağlar biizim
topiğimizi yeni açtığımızda ilk başlayan arkadaşlara kaçamak yapmasınlar diye kızıyordum kaçamak yapmayı düşündüklerinde akıllarına ben geliyormuşum ve yapmıyorlardışimdi hepside kaçamaksız devam ediyorlar baştan sıkı tutmak lazım zayıflamak ve sağlıklı olmak uğruna sevmediğiniz seyleride sevmek zorundasınız,,,kayısının içine kaymak sürüp içinede cevizi koyup yeyin bakalım canınız tatlı isteyecekmi
Kuru Kayısı 32
Hurma 39
Kuru elma 29
Kuru incir 61
Kuru üzüm 64
Kuru erik 29
Hoşgeldiniz aramıza,inşallah istediğiniz kiloya sağlıklı bir şekilde gelirsiniz..
.
Ceviz yiyemiyorum yaaa. Fındık badem yiyebiliyorum. Dün 1 tane yedim günkurusunun arasına koyarak. Bugün de yiyim bari :105: Dün köfte yapıyım dedim karnı baharın yanında yapamadım eşime yaptırdım eşimde kimyon doldurmuş içine 1 tanesini zor yuttum. :120: Et balık yiyemez oldum ben yaaaa
Evet ben de okudum onu...Ama şöyle bir gerçekte var erkeklerin metabolizması kadınlardan daha hızlı çalışıyor..
Baskülle yüzleşmem çok ağır oldu gerçekten ;(
Bunları okumadan yedim 1 adet..Ama yemem artık..
Kuru erik te alayım...
MErsiii bilgiler için...
Kahvaltımı sunuyorum
2 adet yumurta
peynir
4 zeytin
yarım çay bardağı çiğ yer fıstığı ( daha fazla yiyemedim zamanla alışırım..Ayrıca geri kalanı kahvemle birlikte tüketmeyi düşünüyorum olur heralde..)
1 adet kuruincir
1 adet günkurusu
2 dilim yer elması
1 minik havuç
Yeşillik ( tere,roka,maydanoz )
Ve çayyyyy
canım zeytini en az 10 taneye çıkar ve yağın içinde yemeye çalış ne kadar çok yağ yersek o kadr çok yağ yakarmışız....
Çok teşekkür ederim,inşallah..karatay bebeği olacak :))
KG BİLDİRİMLERİNİ DÜZENLEYECEK KİŞİLERİN LİSTE YAPMA TARİHLERİ
1. kedi83.............3.1.2014....yaptı
2. mydenizzz......10.1.2014....yaptı
3. Ekin06...........17.1.2014.....yaptı
4. Fmgenc..........24.1.2014....yaptı
5. prenscim........31.1.2014....yaptı
6. CANANSU60.... 7.2.2014.....kedi83 yaptı
7. sdf82 ............14.2.2014
8. niceerendiz.....21.2.2014
9. hatce33......... 28.2.2014
10. bluebottle........7.3.2014
11. cisgel2010.....14.3.2014
12. alanis1978....21.3.2014
13. Teoson.........28.3.2014
14. sevdim3737....4.4.2014
15. Ria...............11.4.2014
16.Aburcubur81..18.4.2014
17. Emriye88......25.4.2014
18. giritli38..........2.5.2014
19. BucuS............9.5.2014
20. YENA............16.5.2014
Evet haklısın ben de okumuştum lakin alıştım tabiii ekmekle löp löp yemeye olmadı yiyemedim bir türlü..
Zeytinyağlı, kekikli,pulbiberli karışımla hazırladım güzel de oldu...
Yarın sabah daha fazla yemeye çalışırım...
Canım birşey soracağım.. 120 lerden 50 li kilolara inen bir gül daha vardı yanılmıyorsam eğer...
farklı kişilersiniz değilmi.?
Hayranlıkla takip ederdim onu...Yanılmıyorsam hoca da kitabından ondan bahsetmiş...Artık göremiyorum onu..Keşke paylaşımı devam etse de feyz alsam ondan....
keten tohumunu alıp yemeden önce değirmende öğüteceksin ve 15 dkk içinde tüketeceksin
teşekkür ederim canım çok tatlısıngecede söyledim ya şaka şaka kahvaltımı yapıp listeyi ekleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?