canım çok teşekkür ederim ben sıkıntılarımı çok paylaşamayan birisiyim ve bunlarla insanlarıda sıkmak istemem allah razı olsun senden yaşım 39 allah bilir ama çok vaktim kalmadı gibi
canım allah en kısa zamanda gönlüne göre versin
Benden mi çekti canın ekşi ekmekDenerim belki, keşke köyden getiren olsa. Hem doğal elma olurdu. Maranki pazarına gitmek lazım birgün, belki EKŞİ EKMEKalırım, 1 defalık yerim.
Kuzum seni koccaman alkisliyorum muhhhhtesemsin 19 cm inanilmaz güzel bi sonuç. .devamini dilerim..ben sabah olculerimi aldim hala 19 cm incelmeyi muhafaza ediyorum ama göbek 1cm artmış kol 1 cm incelmis..canim ben su şişesine kum doldurdum.dumble alana kadar böyle idare ediciiim ama daha agir oldu su dolu halinden:))
Yok canıııım, niye senden çeksin ki.Benden mi çekti canın ekşi ekmek
Bence de.iyi fikirmiş canım kum doldurmak
Bebeğim erkek :)) Ama 10 yaşında bir oğlum daha var,kk nın eski üyelerindenim o zaman almıştım nicki yeni değil yani..
Maşallah hanımefendi kızınıza,Allah bağışlasın her ikisini de..kızlar daha fena oluyor yeğenlerimden biliyorum..erkekler uslu geliyor bana..bakalım yaşayıp göreceğiz..
.
evet orada bulunuyor ama benim işten çıkıp oraya gidip almam çok zor,
2 ay önce hacı bayrama gidince sulhan çarşısına uğramıştım boncuk almaya boş vakitlerimde değişik takılar yapıyorum oradan çıkıncada hale uğradım kelle paçalara baktım büyük paketlerde vardı içinde en az 10 tane var bana çok gelir yarısı kadar istiyorum dedim bu şekilde abla başka yok dediler alamadım
teşekkür ederim ablacım allah sizlerinde gönlüne göre versin: Işte bu durumla uğraşmaktan yorulduğum için , türlü türlüde rahatsızlıklar çıkınca zayıflamaya karataya karar verdim
ama moral bozmak yok herşey güzel olacak inşallah
Ben karataydan öncede yerdim, ama mutsuz tavuk yumurtası yerdim. Bazen öğlen, 3 tane haşlayıp yerdim, çok severim.
elma kurutmak çok kolay buruşmaya başlamış elmaları kesip bir tepsiye at 2-3 günde kuruyor yazın elime geçen elmaları kesip kesip balkona koydum kurudular,,,ekşi elmalara bişey olmamış tatlıların kurusu kurtlanmaya başlamış
canım çok teşekkür ederim ben sıkıntılarımı çok paylaşamayan birisiyim ve bunlarla insanlarıda sıkmak istemem allah razı olsun senden yaşım 39 allah bilir ama çok vaktim kalmadı gibi
Yemeğim hazır..OĞLumu okuldan aldım.. ana okuluna gidiyor...
Çamaşırlar var asılıcak onları da halledince saat dörde kadar özgürüm...
Seninkinide Allah bağışlasın...benim de çocuklarımın arası 10 yaş....
İkinci gebeliğim çok zor geçmişti, hem ileri yaş hem de obez olmak karaciğer enzimlerimi bozmuş aylarca kaşınmıştım gece gündüz ;(
Ben hiç sevmiyorum sakatat..Önceleri uzmanlar zararlı bulurlardı asla tüketmeyin derlerdi ama şimdiler de faydalı olduğunu savunuyorlar...
Herşey gönlünüzce olsun arkadaşım...
günaydın,canım arkadaşlarım,kac gündür menümü yazamıyorum, hic kacamağım yok,ama neden kilo veremıyorum anlamıyorum.
Gül hanım,ben kahvaltıdan tam 4,5 yada 5 saat geçtikten sonra öğleni yiyorum ,ama akşam çok acıkmadan en gec 19 00-a kadar
yiyorum,gece acıkmıyım diye yiyorum,bu da çoğu zaman 4 ssatdan az bir ara oluyor,ondanmı kilo veremiyorum? 2,5 öğün nasıl yapılır,
onu anlatırmısın,ben de öğle yapmak istiyorum kilo vermem hızlansın. bilmiyorum,belki çok yiyorum,ondan oluyor,d vitamini de igne
oldum.
her gün kahvaltıdan önce 1 büyük bardak su içiyorum.
bu günkü menüm:kahvaltı 09 00 : haşlanmış 2 yumurta z.yagında,salata,peynir,4 kaşık karabuğday,etli yeşil fasulye yemeği,fıstık,yeşil çay.
zeytinim bitmiş henüz alamamışım.
kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum,sağlıklı ve mutlu olalım hepimiz,canım arkadaşlarım,Karatay hoca bağımlılığa karşı,ama ben size bağımlı oldum canım arkadaşlarım,hepinizi çoook seviyorum,hamilelere hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına almalarını diliyorum,
Allah her kesin evlatlarını saglıklı ve mutlu etsin inşallah,yeni gelen arkadaşlara hoş geldiniz diyorum,tüm arkadaşlarıma sağlıklı güzel günler diliyorum
inşallah senin evlatlarına da ablam yaa
inşalalh..senin evlatlarına da Allah ım sağlık mutluluk ve güzel bir ömür versin kızın evleniyormuş
Rabbim bir ömür boyu mutlu etsin
ablacım sana konservelerle ilgili bi şey sorcam
sence domates konservesi için pek sulu olmayan sivri domates mi idealdir yoksa tombul domates mi
bizim oralarda yazın pembe domates de çıkar onu bile yapmayı düşünüyorum bakalım
bir de fasulyeyi hafif haşlayıp atayım difrize değil mi abla sen ne dersin?
ben vandayken aldığım fasulyeler 1 saatte pişmezdi memleketiminki yarım saatte
şimdi senin başın kalabalıktır hadi kolay gelsin ablam kız annesi olmak zor olsa gerek
benim de 2 tane...
Domates konusun da kendi deneyimim...İki tür domatesi karıştırıp hazırlıyorum...yarısına yeşil biber de ekliyorum az bişey melemenlik için...
Yeşil fasulyenin de kurusuna bayılıyorum...Ama balkonum çok ufak yapamıyorum pek...
Prenscim,
uzmanların her dönem görüşleri değişiyor sanırım...Bir ara 3 yaş ideali deniyordu...
Bence anne baba maddi manevi hazır hissettiğin de olmalı ikinci yahut üçüncü çocuk...
Örneğin biz,ben hiç düşünmüyordum ikinci çocuk..çalışınca bakım meselesi en büyük sorun...Sonraları kızım sürekli neden benim kardeşim yok,neden yalnızım diye diye alıştırdı o fikri bize
37 yaşında oğlum oldu...İYiki olmuş,iyi ki doğurmuşum...
Domates konusun da kendi deneyimim...İki tür domatesi karıştırıp hazırlıyorum...yarısına yeşil biber de ekliyorum az bişey melemenlik için...
Yeşil fasulyenin de kurusuna bayılıyorum...Ama balkonum çok ufak yapamıyorum pek...
kedicim teşekkür ederim hiç bilmediğim tibetle beni tanıştırdığın için bugün 5'e geçtim
hem sabah hem akşam yapıyorum sorun olmaz demi
rica ederim, başlamana mutlu oldum.hem sabah hem akşam yapma, 6 ay gibi bir süre geçsin o zaman yaparsın, tibette gelişimi yavaş yavaş yapmak gerekiyormuş, hareketler başlarda çok basit görünebilir ama sayı arttıkça zorlaaşıyor, sonra sıkılıp bırakmak var. Ben 1,5 yılı geçti, hala zorlandığım oluyor.
teşekkür ederim ablacım allah sizlerinde gönlüne göre versin: Işte bu durumla uğraşmaktan yorulduğum için , türlü türlüde rahatsızlıklar çıkınca zayıflamaya karataya karar verdim
ama moral bozmak yok herşey güzel olacak inşallah
Yemeğim hazır..OĞLumu okuldan aldım.. ana okuluna gidiyor...
Ben hiç sevmiyorum sakatat..Önceleri uzmanlar zararlı bulurlardı asla tüketmeyin derlerdi ama şimdiler de faydalı olduğunu savunuyorlar...
Herşey gönlünüzce olsun arkadaşım...
tamam canım bunu öğrendiğim ii oldu sadece sabah yaparım o halde
zaten 4. Harekette zorlanıyorum bazan alternatif hareketi yapıyorum
inşallah
sen karatayı kaçamaksız yap bir sürü hastalıklara faydası olduğu gibi bakarsın hamilede kalmanada fayda eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?