Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

canım allah en kısa zamanda gönlüne göre versin

teşekkür ederim ablacım allah sizlerinde gönlüne göre versin: Işte bu durumla uğraşmaktan yorulduğum için , türlü türlüde rahatsızlıklar çıkınca zayıflamaya karataya karar verdim

ama moral bozmak yok herşey güzel olacak inşallah

iyi fikirmiş canım kum doldurmak

Yemeğim hazır..OĞLumu okuldan aldım.. ana okuluna gidiyor...

Çamaşırlar var asılıcak onları da halledince saat dörde kadar özgürüm...

Seninkinide Allah bağışlasın...benim de çocuklarımın arası 10 yaş....
İkinci gebeliğim çok zor geçmişti, hem ileri yaş hem de obez olmak karaciğer enzimlerimi bozmuş aylarca kaşınmıştım gece gündüz ;(

Ben hiç sevmiyorum sakatat..Önceleri uzmanlar zararlı bulurlardı asla tüketmeyin derlerdi ama şimdiler de faydalı olduğunu savunuyorlar...

Herşey gönlünüzce olsun arkadaşım...

Son düzenleme:
Acaba, Jillian'ı 1. level'ı 1 aymı yapsak? Hani çok rahat gelince diğerine geçsek.

Son düzenleme:
Ben karataydan öncede yerdim, ama mutsuz tavuk yumurtası yerdim. Bazen öğlen, 3 tane haşlayıp yerdim, çok severim.

Mutsuz tavuk yumurtası ben köy yumurtası alıyordum yine canım..oğlum için..

Bizim köyde elma bağlarımız var,annem gidince topluyor kesiyor ,ekşidir elmaları zaten..çok severim..

canım çok teşekkür ederim ben sıkıntılarımı çok paylaşamayan birisiyim ve bunlarla insanlarıda sıkmak istemem allah razı olsun senden yaşım 39 allah bilir ama çok vaktim kalmadı gibi

Sizden de,sıkıntılarımı ben de bir can dostum var onunla (onu da buraya bekliyorum gelicek) ,ailemle ve sizinle burada paylaşıyorum..
Sıkılmak ne kelime,askine ben mutlu oluyorum..İnşallah en kısa zamanda duaların kabul olur,umudunu kaybetme..

Mydenizz inde çocukları arası 9-10 yaşdı..sizinde tecrübelerinizi dinlemek isterim..
Geçen Zahide Yetiş in programında aile psikolojisi uzmanı vardı,çocukların yaş aralığı en ideali 10 yaşmış..çocuk anne-babaya doysun ,anne-baba da çocuğa doysun dedi..biri tepenizde biri kucağınızda olmasın dedi..bebek özlediğiniz noktada karar verin dedi..bu da farklı bir bakış açısı..her uzman farklı söylüyor..

OĞLum bugün beni çok kızdırdı ve üzdü...
Cezalı şu an, sessiz sessiz oturuyor..Tabiii içim gidiyor bu duruma...Yanına gitmiyorum güzel yüzüne bakarsam hemen taviz veririm diye oyalanıp duruyorum..
Cezası da en tv.izlememek okuldan geldikten sonra el yüz yıkanır 1 saat çizgifilm izlemektir en büyük zevki..Onun için büyük ceza

inşallah senin evlatlarına da ablam yaa
inşalalh..senin evlatlarına da Allah ım sağlık mutluluk ve güzel bir ömür versin kızın evleniyormuş
Rabbim bir ömür boyu mutlu etsin

ablacım sana konservelerle ilgili bi şey sorcam
sence domates konservesi için pek sulu olmayan sivri domates mi idealdir yoksa tombul domates mi
bizim oralarda yazın pembe domates de çıkar onu bile yapmayı düşünüyorum bakalım
bir de fasulyeyi hafif haşlayıp atayım difrize değil mi abla sen ne dersin?
ben vandayken aldığım fasulyeler 1 saatte pişmezdi memleketiminki yarım saatte
şimdi senin başın kalabalıktır hadi kolay gelsin ablam kız annesi olmak zor olsa gerek
benim de 2 tane...

Prenscim,

uzmanların her dönem görüşleri değişiyor sanırım...Bir ara 3 yaş ideali deniyordu...
Bence anne baba maddi manevi hazır hissettiğin de olmalı ikinci yahut üçüncü çocuk...

Örneğin biz,ben hiç düşünmüyordum ikinci çocuk..çalışınca bakım meselesi en büyük sorun...Sonraları kızım sürekli neden benim kardeşim yok,neden yalnızım diye diye alıştırdı o fikri bize

37 yaşında oğlum oldu...İYiki olmuş,iyi ki doğurmuşum...

Domates konusun da kendi deneyimim...İki tür domatesi karıştırıp hazırlıyorum...yarısına yeşil biber de ekliyorum az bişey melemenlik için...

Yeşil fasulyenin de kurusuna bayılıyorum...Ama balkonum çok ufak yapamıyorum pek...

ben bu yıl başlayacağım kısmetse.

Bizde düşünmüyorduk,oğlum artık hergün ağlar olmuştu kardeş diye diye..onun için karar verdik..ben de iyi yapmışım diyorum :))

Biz de yeşil fasülyeyi kurutarak saklıyoruz,daha lezzetli oluyor..

Canan ablacım gelmişşşşşş Canan ablaaaaaaa:81::81::124::124:

kedicim teşekkür ederim hiç bilmediğim tibetle beni tanıştırdığın için bugün 5'e geçtim
hem sabah hem akşam yapıyorum sorun olmaz demi

Son düzenleme:
kedicim teşekkür ederim hiç bilmediğim tibetle beni tanıştırdığın için bugün 5'e geçtim
hem sabah hem akşam yapıyorum sorun olmaz demi

Rica ederim, başlamana mutlu oldum. Hem sabah hem akşam yapma, 6 ay gibi bir süre geçsin o zaman yaparsın, tibette gelişimi yavaş yavaş yapmak gerekiyormuş, hareketler başlarda çok basit görünebilir ama sayı arttıkça zorlaaşıyor, sonra sıkılıp bırakmak var. Ben 1,5 yılı geçti, hala zorlandığım oluyor.

Son düzenleme:

tamam canım bunu öğrendiğim ii oldu sadece sabah yaparım o halde
zaten 4. Harekette zorlanıyorum bazan alternatif hareketi yapıyorum

inşallah

sen karatayı kaçamaksız yap bir sürü hastalıklara faydası olduğu gibi bakarsın hamilede kalmanada fayda eder

bende karaciğer dışında hiç birini sevmem bayramdan sonra karatay hoca diyor diye zorla kelle paça çorbası içtim dizleirm için bi seferden de ne olacaksa.....aaaaa karaciğer demişken bugün ne yapsam ki diye düşünüyordum karaciğer alayım bir senedir almamıştım iyiki sana yorum yazmışım

tamam canım bunu öğrendiğim ii oldu sadece sabah yaparım o halde
zaten 4. Harekette zorlanıyorum bazan alternatif hareketi yapıyorum

inşallah

sen karatayı kaçamaksız yap bir sürü hastalıklara faydası olduğu gibi bakarsın hamilede kalmanada fayda eder

Karatayla birlikte, birde tibet olunca, tibet zaten hormonlara, tiroid bezlerine vs.. birçok şeye etki eden bir hareket. Sağlık için yapmak lazım.
İyi yapıyorsun, zorlanınca alternatifi yapmakla, regl dönemlerinde de 2. ve 4. hareketin alternatifini yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…