bende karaciğer dışında hiç birini sevmem bayramdan sonra karatay hoca diyor diye zorla kelle paça çorbası içtim dizleirm için bi seferden de ne olacaksa.....aaaaa karaciğer demişken bugün ne yapsam ki diye düşünüyordum karaciğer alayım bir senedir almamıştım iyiki sana yorum yazmışım
tamam ablacım bende öyle yaparım bundan sonra alışırlar onlarda başka çare yokben her gittiğim yere kendi yemeğimi götürüyorum orada uygun varsa hatırı kırılmasın diye ondanda alıyorum...başta gülüyorlar ama sonra alışıyorlar onları alıştıracak kişide sensin....çevremdekiler benim yaptıklarını yemememe alıştılar artık bana uygun menüler da yapmaya çalışıyorlar
aynen ablacım boyum 1.78 kilom 88.5ilk neden kg canım dizlere her kg en az 10 katı olarak yan
sıyor....ben kg vermeye başladıktan sonra biraz daha rahatladım iç yağ kelle paça sık sık yesem diz sıvısınada fayda edecek ama nerden bulup yapayım çevrede yok
tamam canım çok teşekkür ederim şimdi yapacağım hemen dizlerimden çok sıkıntı çekiyorumBen tibet egzersizlerine başlamadan önce uzun saatler yol yürürken, gece yattığımda bacak ağrısından uyuyamazdım. Artık öyle bir sorunum yok, ama bu sıralar yanlış oturduğum içinmi, yoksa sporda birşeymi yapıyorum bende de diz ağrısı oluyor. Ayaklarımı işyerinde arada çöp kutusuna koyup oturuyorum.
Evde de alttaki videoyu yapabilirsin.
[video=youtube_share;IDDOtF7PcKQ]http://youtu.be/IDDOtF7PcKQ[/video]
şimdiye kadar ne kadar yanlış şeyler yemişiz biz:26:Canan Efendigil Karatay
YILLARDIR SÜREGELEN TÜKETİM ALIŞKANLIKLARIMIZDAN KOLAYCA KURTULMANIN BASİT BİR FORMÜLÜ VAR MI?
Kilo vermek istiyorsak mutfağımıza, dolabımıza ve ağzımıza girmemesi gereken yiyecek ve içeceklerin bazıları şunlar...
Bu yiyecek ve içeceklerin çoğuna neredeyse bağımlı olmuş durumdayız!
Her türlü ekmek; beyazı, kepeklisi, çavdarlısı, tam buğdayı vb
Simit, kuru ve yaş pastalar.
Her türlü tost!
Ambalajında 'diyet' yazan veya yazmayan grisini, galeta ve her cins bisküvi...
Pirinç pilavı.
Makarna, börek, poğaça, açma vb
Şeker, çikolata ve her tür tatlı...
Şekerli ve şekersiz reçeller, şuruplar, bal ve pekmezler.
Bütün suni (yapay) tatlandırıcılar.
Suni (yapay) tatlandırıcıların kilo aldırarak, şeker hastalığına neden olduğu bilimsel olarak gösterilmiştir.
Ambalajında 'diyet' yazan bütün yiyecek ve içecekler.
Hazır (fabrikasyon) veya taze sıkılmış her türlü meyve suları.
Bütün gazlı içecekler (kola, gazoz vb), enerji içecekleri.
Patates, mısır.
Her türlü kızartma.
Bütün hazır çorbalar.
Sucuk, salam, sosis gibi işlem görmüş et ürünleri.
İslenmiş, tütsülenmiş balık ve etler.
Süt tozu, krema ve her türlü hazır soslar.
Marketlerde satılan tavuklar.
Serbest dolaşan özgür tavuklar (köy tavuğu) yenebilir...
Yemekler çok yüksek ısıda pişirilmeyecek, ayrıca terbiye yapılarak hazırlanmayacak!
Karpuz ve kavun gibi doğal da olsa fazla miktarda şeker içeren, glisemik indeksi yüksek meyvelerden uzak durulacak.
Peki, yıllardır süregelen tüketim alışkanlıklarımızdan kolayca
kurtulmanın basit bir formülü var mı?
Neyi yemeyeceğimizi değil de, neleri yiyeceğimizi düşünür, planlar ve alışverişimizi ona göre yaparsak pratik uygulamamız oldukça kolaylaşır...
Prof. Dr. Canan Efendigil Karatay
bencede iyi fikir ben dün baya zorlandım bittiğinde pancar gibi kıpkırmızıydım:78:Acaba, Jillian'ı 1. level'ı 1 aymı yapsak? Hani çok rahat gelince diğerine geçsek.
canan ablacım çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versinCanlarimmmmmmmmmmm,canlarimmmmm benim.Herbirinize yurekten simsicacik merhabalar diliyorum.Hepinizi ayri ayri kucakliyorum can dostlarim.Sukur kavusturana rabbim tekrar evimdeyim ve sizlerleyim.Yoklugumdan endise eden herkese sonsuz tesekkurler ediyorum.Ah ne kadar ozledim anlatamam.Bin sukur hepinizi iyi buldum bu da bana yeter.Yeni katilan dostlarimda hosgelmisler.Gulcugum,kizkardesin iyilesti mi canim ? Hatice hanimcigim dugun hayirli olsun insaallah,benim oglum da alti ay once evlenmisti muhtesem bir duygu.Prenscigim,mydenizzzcigim,fmgenccigim,ekincigim,kedicigim,sdfcigim ve hepiniz iyisinizdir insaallah yarabbim.Gecen cuma kilo bildirimimi yaptim,sonra sol tarafimda belimde bir agri basladi.Baktim agriyi pek begenmedim bir fitil koydum neyse ki prensesimin gelis hsftasi degildi.Aksamustu esim geldi sonra aksam yemegi derken bende sifir hareket ve avaz bagiriyorum agridan,dedim dayanamiyorum hemen taksi cagirdik hastahaneye gittik.Morfin yaptilar ve agri kesici serum.Sonuc siyatik.Disk icine sinir sikismis.Dr.dedi beynini bu kadar uzuntuyle doldurup belinden cikarmana nr hakkin var.Bir beyin her tarafa yetismeye -maddi manevi- ve de yetistirilmeye calisiliyorsa sonuc cok dogal.Su an itibariyle o kadar morfin ve seruma ragmen halen agri kesici hapa devam ediyorum,agrim son surat devam,yataktan kalkarkencarsaflaedan destek aliyorum.Havalar coook soguk oldugu icin tuz biber oluyormus.Prensesim bilmiyor,bugun ziyaretine taksiyle gidecegim kismetse,otobuse adim atamam.Birde evvel allah her kapinin anahtari ayetelkursi okuyunca insaallah gider gelirim,gucumu oyle toplarim.Kusura bakmayin gene basinizi agrittim,ama iyi ki varsiniz canlarim
Canlarimm,gecmis olsun dileklerini paylasan tum guzel dostlarima sevgilerimi sunarim.Evet Gulcugum bende de birden basladi.Ne yazik ki yanimda kimsem de yok,rabbimden baska,bir de hersey eksiksiz beklenir.Taksiyle prensesime gittim,taksiyle dondum.Benden kiymetli degil ya ihtiyac icin.Hepinize hayirli aksamlar dilerim.
aralalarda kaçar dakika dursak acaba bi de ne demeye çalışıyo merak ettim:44:Ben tibet egzersizlerine başlamadan önce uzun saatler yol yürürken, gece yattığımda bacak ağrısından uyuyamazdım. Artık öyle bir sorunum yok, ama bu sıralar yanlış oturduğum içinmi, yoksa sporda birşeymi yapıyorum bende de diz ağrısı oluyor. Ayaklarımı işyerinde arada çöp kutusuna koyup oturuyorum.
Evde de alttaki videoyu yapabilirsin.
[video=youtube_share;IDDOtF7PcKQ]http://youtu.be/IDDOtF7PcKQ[/video]
Hımmmm,patlıcanı çok seviyorum..acaba menemenliği pişirirken mi içine doğrayıp atıyorlar..görürsen sorarmısın gül ablacım,bu sene yaparken bende koyarım..bebekle nasıl yapıcam bilemem ama..illa ki yaparım..
..
Evet, okuyamadım. Bende siyah yemekte zorlanıyorum ekmeksiz, onun için yeşil zeytin tüketiyorum.Zeytin olayını sabah gül'e anlatmıştım sanırım okumadın..Ekmeksiz yiyemedim zamanla oturacak şu an damak zevkimin tamamen dışındayım kahvaltı öğünü olarak...
Hımmm şehriyeyi pek sevmem zaten, yemem ben de
aralalarda kaçar dakika dursak acaba bi de ne demeye çalışıyo merak ettim:44:
bugün doymadım sanki niye oldu anlamadım
sabah kkk bi küçük portakalla birlikte
öğlen yoğurt
akşam pırasa, fırında patlıcanla patates soğanlı domatesli türlü gibi yaptım yemeğimi patates yemedim tabi, turp, kurusoğan, turşu, bi kase keten tohumlu yoğurt
ama doymadım gibi
Bugün,
Sabah 2 yumurta, ekşi mata ekmeğine incecik peynirli tost
Öğlen 1 tabak karnıbahar
Ara 1 yeşil elma , 1 avuç vişne kurusu
Akşam 3 kase tarhana çorbası,1 köfte, 2 minik domatescik
Çok midem bulanıyor :120:
bu sabahki yediğin yoğutlu zencefilli karışım nekadar ölcüde yapıyosunHeroes dizisinde, bir bölümde Amerikalıların peynirli makarnayı, kendilerini yavaş yavaş öldürmek için yediklerini söylüyor.
Her sabah düzenli kullanmam gerekiyor, ben zayıf olduğum için günde 1 defa uyguluyorum, normalde 2 defa galiba.bu sabahki yediğin yoğutlu zencefilli karışım nekadar ölcüde yapıyosun
bide farkkettim her sabah yiyosun :44:
ozaman benim 2 öğün yemem gerekiyo ne zaman yesem acaba leptini bozmaması açısından:44:Her sabah düzenli kullanmam gerekiyor, ben zayıf olduğum için günde 1 defa uyguluyorum, normalde 2 defa galiba.
Yoğurdu, bazen 4-5 kaşık (yemek kaşığı), zencefil, tarçın, zerdeçal, zeytinyağı, 1'er çay kaşığı. Zeytinyağını ben biraz daha fazla koyuyorum, bağırsaklarımı çalıştırması için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?