Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Bu arada ev halkının mönüsün de kıymalı makarna da var ama ben tadına dahi bakmadım...
Allahım hep böyle canım istemesin..Aminn..

Sevindim bak )) bir öğün de çıkmış oldu aradan

Bazen çok zor geliyor yemek olayı ne yapsam ne pişirsem...Çocuklra sevdirmek ayrı bir sorun zaten..

Canlarimm,gecmis olsun dileklerini paylasan tum guzel dostlarima sevgilerimi sunarim.Evet Gulcugum bende de birden basladi.Ne yazik ki yanimda kimsem de yok,rabbimden baska,bir de hersey eksiksiz beklenir.Taksiyle prensesime gittim,taksiyle dondum.Benden kiymetli degil ya ihtiyac icin.Hepinize hayirli aksamlar dilerim.

tamam ablacım bende öyle yaparım bundan sonra alışırlar onlarda başka çare yok

aynen ablacım boyum 1.78 kilom 88.5 2. doğumdan sonra aldığım kiloları veremedim inşallah karatay iyi gelecek bana zaten bugun gören herkes nekadar zayıflamışsın diyolardı mutlu oldum hedefim 75 inşallah yaza kadar veriri sağlıklı bi şekilde

tamam canım çok teşekkür ederim şimdi yapacağım hemen dizlerimden çok sıkıntı çekiyorum

şimdiye kadar ne kadar yanlış şeyler yemişiz biz:26:

Acaba, Jillian'ı 1. level'ı 1 aymı yapsak? Hani çok rahat gelince diğerine geçsek.
bencede iyi fikir ben dün baya zorlandım bittiğinde pancar gibi kıpkırmızıydım:78:

canan ablacım çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin

canan hanım yeni olduğum için pek bilemedim ama prensesim dediğiniz kim merakımı afbuyurun lütfen

aralalarda kaçar dakika dursak acaba bi de ne demeye çalışıyo merak ettim:44:

sanırım menemenin içindeki patlıcandan bahsediyorsunuz ben geçen sene yaptım. Oktay usta da görmüştüm sanırım, patlıcanları fırında közledim soyup ufak ufak doğradım kaynamış menemenlik sosun içine atıp 2 dk daha kaynattım sonra da kavanozlara koydum .Eşim bayıldı.Patlıcanla arası olmamasına rağmen açtığımız kavanozu 2 kişi 2-3 günde bitirdik :)
Oktay Usta birde kırmızı biberlisini de yapmıştı sanırım ama onu ben denemedim

Evet, okuyamadım. Bende siyah yemekte zorlanıyorum ekmeksiz, onun için yeşil zeytin tüketiyorum.

bugün doymadım sanki niye oldu anlamadım
sabah kkk bi küçük portakalla birlikte
öğlen yoğurt
akşam pırasa, fırında patlıcanla patates soğanlı domatesli türlü gibi yaptım yemeğimi patates yemedim tabi, turp, kurusoğan, turşu, bi kase keten tohumlu yoğurt
ama doymadım gibi

Aynı durum bende de oldu. Yoksa jilliandan mı?

Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs… etki eden egzersizlerdir)

08:00
Yoğurt, zencefil, zerdeçal, tarçın, zeytinyağı :)

KAHVALTI 11:00
Yarım kivi, yarım portakal
Ceviz
3 haşlanmış yumurta (baharat serperek yedim)
11 Zeytin
Beyaz peynir
Havuç rende (limon ve malesef riveria)
Siyah çay (limonlu)

Karbonatlı su

17:28 CEVİZ

19:10
Tarhana çorbası
Taze fasülyeli bir yemek :) Patateslerini yemedim.
Çok az, lahana turşusu
Yoğurt

Doymadım ve dolapta kaymak vardı, tarçın serpip, birkaç cevizle yedim.

Dün Jillianda 10 dk.dan sonra pes edince, vücudum soğudu, tekrar başlayana kadar. Akşamdan itibaren sürekli hapşırıyorum.

Bugün,
Sabah 2 yumurta, ekşi mata ekmeğine incecik peynirli tost
Öğlen 1 tabak karnıbahar
Ara 1 yeşil elma , 1 avuç vişne kurusu
Akşam 3 kase tarhana çorbası,1 köfte, 2 minik domatescik
Çok midem bulanıyor :120:

Maşallah, 3 kase. Benim karalahana çorbasını içmem gibi. Ekşi maya ekmeğindendir.

Heroes dizisinde, bir bölümde Amerikalıların peynirli makarnayı, kendilerini yavaş yavaş öldürmek için yediklerini söylüyor.

bu sabahki yediğin yoğutlu zencefilli karışım nekadar ölcüde yapıyosun
bide farkkettim her sabah yiyosun :44:
Her sabah düzenli kullanmam gerekiyor, ben zayıf olduğum için günde 1 defa uyguluyorum, normalde 2 defa galiba.
Yoğurdu, bazen 4-5 kaşık (yemek kaşığı), zencefil, tarçın, zerdeçal, zeytinyağı, 1'er çay kaşığı. Zeytinyağını ben biraz daha fazla koyuyorum, bağırsaklarımı çalıştırması için.

ozaman benim 2 öğün yemem gerekiyo ne zaman yesem acaba leptini bozmaması açısından:44:

Jillian'da 2. günümü de yaptım. Ardından birazcık plank, hundred (belim acıdı 100 tane yapamadım), yukarı tekme, barfikste alt karın hareketi 15 tane, birde 5-6 tane burpees yaptım, ardından jillian esnemelerle bitirdim.
en sonda saban duruşumu yaptım, rahatlattı.

Bu reklam ne yahu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…