Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

kıyamam yaaaa... annesi ne yaptıda kızdırdı seni
ben bu yıl başlayacağım kısmetse.

bende 20 sene önce bir kaç kere yapmıştım 3. olduktan sonra tüm gün çalışmaya başlayınca yapmaya fırsat bulamamıştım,,yazın karatay usulü salça yapmıştım bu senede kavanozları biriktiiriyorum yaza domates yapacağım ...arkadaşlar vermişlerdi sabahları yumurtay karıştırıp yapıyorum kızlar seviyorlar ....birisindede patlıcan varmış küçük küçük doğramışlar oda lezzetliydi

Canlarimmmmmmmmmmm,canlarimmmmm benim.Herbirinize yurekten simsicacik merhabalar diliyorum.Hepinizi ayri ayri kucakliyorum can dostlarim.Sukur kavusturana rabbim tekrar evimdeyim ve sizlerleyim.Yoklugumdan endise eden herkese sonsuz tesekkurler ediyorum.Ah ne kadar ozledim anlatamam.Bin sukur hepinizi iyi buldum bu da bana yeter.Yeni katilan dostlarimda hosgelmisler.Gulcugum,kizkardesin iyilesti mi canim ? Hatice hanimcigim dugun hayirli olsun insaallah,benim oglum da alti ay once evlenmisti muhtesem bir duygu.Prenscigim,mydenizzzcigim,fmgenccigim,ekincigim,kedicigim,sdfcigim ve hepiniz iyisinizdir insaallah yarabbim.Gecen cuma kilo bildirimimi yaptim,sonra sol tarafimda belimde bir agri basladi.Baktim agriyi pek begenmedim bir fitil koydum neyse ki prensesimin gelis hsftasi degildi.Aksamustu esim geldi sonra aksam yemegi derken bende sifir hareket ve avaz bagiriyorum agridan,dedim dayanamiyorum hemen taksi cagirdik hastahaneye gittik.Morfin yaptilar ve agri kesici serum.Sonuc siyatik.Disk icine sinir sikismis.Dr.dedi beynini bu kadar uzuntuyle doldurup belinden cikarmana nr hakkin var.Bir beyin her tarafa yetismeye -maddi manevi- ve de yetistirilmeye calisiliyorsa sonuc cok dogal.Su an itibariyle o kadar morfin ve seruma ragmen halen agri kesici hapa devam ediyorum,agrim son surat devam,yataktan kalkarkencarsaflaedan destek aliyorum.Havalar coook soguk oldugu icin tuz biber oluyormus.Prensesim bilmiyor,bugun ziyaretine taksiyle gidecegim kismetse,otobuse adim atamam.Birde evvel allah her kapinin anahtari ayetelkursi okuyunca insaallah gider gelirim,gucumu oyle toplarim.Kusura bakmayin gene basinizi agrittim,ama iyi ki varsiniz canlarim

Hımmmm,patlıcanı çok seviyorum..acaba menemenliği pişirirken mi içine doğrayıp atıyorlar..görürsen sorarmısın gül ablacım,bu sene yaparken bende koyarım..bebekle nasıl yapıcam bilemem ama..illa ki yaparım..

Canan ablacım hoşgeldin,çok ama çok geçmiş olsun..Rabbim tez zamanda şifasını versin,sağlığına kavuştursun inşallah..

[video=youtube;VfkuK3mMowM]http://www.youtube.com/watch?v=VfkuK3mMowM[/video]
fmgenc, bunu denemeyi düşünüyormusun? İndirdim ben, mydenizz bilmiyor diye tahmin ediyorum. Bütün hareketleri içeriyor galiba, ilerleyen zamanlarda yapılabilir, birkaç ay sonra.

canan ablamm geçmiş olsun çokk.. dkkat et kendine olur mu merak ettik seni baya.. inşallah en kısa zamada ağrıların geçer

gördüm canım bi sürü videosuvar hatunun.. hepsini izleyemedim ama zamanla yapmayı düşünüyorum.. akşam gidince fırsatbulabilirsem bakayım tek tek..

gördüm canım bi sürü videosuvar hatunun.. hepsini izleyemedim ama zamanla yapmayı düşünüyorum.. akşam gidince fırsatbulabilirsem bakayım tek tek..
Shred'i kolay gelene kadar yapıp, 2. levela geçmeyi planlıyorum artık, sonra 2. levelda ne zaman kolay gelirse, o zaman 3'e. Sonra belki ripped'a geçerim. Ama kendi birkaç egzersizimide eklerim, barfiksi boşuna almadım. Süs gibi durmasın orada. En sonda bu paylaştığımı haftada 3 defa gün aşırı yaparım. Çünkü hepsi var hareketlerin burada.

Geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.

9-10 yaş da kıskançlık olmuyor. Hatta büyük anneye çok yardımcı oluyor. Ama eğer biz gibi geç anne olduysanız ne olacak?? ilk çocuk 30 da bir sonraki 40-41 eder. Gerçi bizde o yaşlarda çocuk doğuran çok var ailede. Kızlarımız geç evleniyor okul okuyalım bitsin derken hooop 27-28 oluvermişsin sonra uygun adamı bul derkeeeen 30-32 olmuşsun:) Allahtan ben üniversitede buldum da bitirir bitirmez evlendim. Sonra işim otursun dedim kariyerim olsun dedim baktım 30 oldum. Çevreden bolca baskı tabi ne oldu olmuyor mu neden bekliyorsunuz, ya olmazsa hadi artık... Herkes senden fazla söz söyleme hakkına sahip ya kendince hükümde veriyor. Sonra baktım beklemenin sonu yok. İşim otursun diye 3 senedir bekliyorum oturduğu moturduğu yok. Biz de olsun artık dedik, çok şükür oldu. Ama 2 için hiç gözüm kesmiyor şu an . En iyisi tek olsun ki ömür boyu anne baba çocuk birbirine doysun

Yokluğun belli oldu çok herkes birbirine seni sordu. Çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine

çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin

hoşgeldin canımmm
sen bu kadar süre girmeyince bişey olduğunu anladım inşallah prensese bişey olmamıştır dedim ama sana olmuş çok çok geçmiş olsun canım kendine çok dikkat et iyileşmeye başlayıncada birden ayağa kalkmaya çalışma tekrarlamasın.......yanında bakacak birisi varmı canım
ben bilirim o siyatik ağrısını benimde sağ tarafında bir anda oldu yürüyemedim yan binada bakanlık doktorumuz var ona gittim iğne yaptı 3 gün rapor verdi eve gittim 3 gün yattım hergün iğne oldum geçmedi 21 günde fizik tedavi oldum,,,işe döndüğümde oda arkadaşım tafralı tafralı sabah bişeyin yoktu birdenmi oldun hadi canım öyle birdenmi olurmuş demezmi kişi neyse karşısındakini öyle bilir ya hasta olmadan rapor alır bahanelerle işe gelmez benide öyle sandı....

bence pişirirken atıyordur yoksa patlıcan sert olur du içinde,,,,içine biberde koymuştu...birkaç kavanoz acılı birkaçta acısız vermişti o

Çok geçmiş oslun..siyatik ağrının ne yaman bir ağrı olduğunu bizzat abimin eşin de gördüm...Çok kötüydü doğum sancısı yanın da halt etmiş...Günlerce hastane de yattı..
Tekrar Allah hayırlı şifalar versin....

Ben Akşam yemeğimi de yedim dayanamadım çünkü, çok acıktım...Karnım aç olmamasına rağmen sürekli yemek düşündüm arandım...

Sabah;
2 adet yumurta
peynir
4 zeytin
yarım çay bardağı çiğ yer fıstığı ( daha fazla yiyemedim zamanla alışırım..Ayrıca geri kalanı kahvemle birlikte tüketmeyi düşünüyorum olur heralde..)
1 adet kuruincir
1 adet günkurusu
2 dilim yer elması
1 minik havuç
Yeşillik ( tere,roka,maydanoz )
Ve çayyyyy

Ara;
3 gün kurusu
sabahtan kalan yarım çay bardağı fıstık
2 kahve biri sütlü

Akşam;
1 kase tavuk suyuna şeyriye çorba
1 tabak zeytinyağlı karnıbahar yemeği
Yeşil salata
acı biber turşusu 3-4 adet..

Gün için de 2 kupa yeşilçay içtim..

İlerleyen saatler de acıkırsam bir bardak süt uygunmudur.?

4 zeytin çok az, en az 8-10 tane olmalı. Şehriyede un grubuna giriyor, karatayda yenilmiyor.
Süt'ü eğer çok acıkırsan içebilirsin, leptine biraz zararı oluyormuş ama zaten çok acıkırsanda leptin çalışmıyor vücuda açlık sinyali veriyor. Onun için içmek daha doğru olur.

Zeytin olayını sabah gül'e anlatmıştım sanırım okumadın..Ekmeksiz yiyemedim zamanla oturacak şu an damak zevkimin tamamen dışındayım kahvaltı öğünü olarak...

Hımmm şehriyeyi pek sevmem zaten, yemem ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…