Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Sevindim bak )) bir öğün de çıkmış oldu aradan

Bazen çok zor geliyor yemek olayı ne yapsam ne pişirsem...Çocuklra sevdirmek ayrı bir sorun zaten..

çalışınca daha da zor geliyor işten çık al gel saat 6 yı geçiyor yapmak yemek 8 oluyor,,,önceki akşamdan hazırlarsam rahat oluyor 6.5 ta yemiş oluyorum kızda 8 e doğru okuldan gelince yiyor onunda karataya ihtiyacı olduğu için ses çıkarmıyor menülere....dün teyzeleri onlara bol kıymalı makarna yaptı 3 ü birlikte yediler ben kendi yemeklerimi yedim

ozaman benim 2 öğün yemem gerekiyo ne zaman yesem acaba leptini bozmaması açısından:44:
Ben en uygun sabah kalktığımda oluyorum. Kalkıp tibetimi yapıyorum, hazırlanırken yoğurt karışımımı hazırlayıp yiyorum. İşe gidip kahvaltımı yapana kadar 2 saat çoktan geçmiş oluyor. Yemekten 2 saat önce yemek gerekiyor.

Gecmis olsun Canan hanim Allah acil sifalar versin

teşekkür ederim canım yarın bende bu karışıma başlıyorum

Selam kizlar bugun bir turlu net giremedim.Girdim cevap yazamadim. Aksama habersiz misafir geldi . iki ayagim bir pabuca girdi.Neyse erken gittiler .
Dun jillian yaptim su an kollarim agriyor ama yine de devam .
Yalniz bugun karatayin disina ciktim ve 2 kasik pilav yedim.
Ama onun disinda menum iyi sabah iki yumurtali peynirli omlet 12 zeytin ve findik
Oglen 6 kasik mantarli tavuk sote ve bol yesillik
Aksam yine et sote ve pilav

evet konserve yapılanlardan bahsediyorduk....sizinki de değişik miş öylede deneyebiliriz,,,bendeki közlenmişe benzemiyordu minik minik doğramışlar domatesle de kaynatmışlardır....

sende benim gibiisin her zaman yalnız kışın yanımda kardeşim oluyor ama oda tatile geldim diye arkadaşlarında falan kalıyor onlarla takılıyor bana bi faydası olmuyor 6 ayda 1-2 kere ev süpürüyor bide şehir dışına gidince kızı ona bırakıyorum en azından gözüm arkada kalmıyor tırnağın varsa başını kaşı derler ya bende hem kendi başımı hem kardeşlerimin başını kaşıyorum

prenses nasıldı canım

bu sabahki yediğin yoğutlu zencefilli karışım nekadar ölcüde yapıyosun
bide farkkettim her sabah yiyosun :44:

bende aynı şeyi soracaktım iyiki sayfayı sona kadar okumuşumakşam gelirken aktara girmiştim keten tohumu almaya kapının önünde kutularda tarçın vardı ona bakarken zerdeçal ve zencefilde gördüm kedinin karışımı aklıma geldi toz olanlarından aldım kediye ne kadar kullanıyorsun diye soracaktım

faydaları nedir canım

Mydenizz gelmedi bugün. :44:

Yettim canim gelmez miyim hiç. .zor bi gündü..sabah tahlil için hastanedeydim.oglene kadar aç bitap işlerim anca bitti. .eve bi geldim elektrik yok saat 16.00'ya kadar gelmedi..tam elektrik geldi topige geleyim dedim yemeği hizlica hazırlarken bi haber geldi en yakin arkadasim ananesini kaybetmiş apar topar onun yanina gittim destek olmam lazimdi bu saat oldu anca gelebildim
Geleyim menume

Öğlen kkk
Aksam ıspanak yemegi, yogurt, salata, cenaze evinde 1 bardak ayran

Jillian yapicam şimdi
Su 3 litre

Canan ablacim seni çok merak ettik.gecmis olsun allah tez zamanda sifa versin..gorumcemde de var siyatik malesef sık sık oluyor.dr getirip iğne yapmadan ayağa kalkamiyor. .cok zor umarım bir daha tekrarlamaz..iyi bak kendine

Herkes iyidir inşallah. .geçmişi okudum ama aklim pek başımda değil
.iyi geceler. ..

sen pilavı yedin ama bizim sopamızı yemedin sopanın tadına bak bakalım bi daha pilav yermişin

Hoşgeldin, mydenizz. Gözüm yollarda kaldı, nerelerdeydin?

Tahmin edebiliyorum canim yaa kusura bakma net olsa sabah jill'i yapip sanada yazacaktim ama olamadi..yazdigin tüm faydali yazilari okudum teşekkürler bu gün yine arastirmaci kedi is başındaymis

hoş geldin canım
allah rahmet eylesin nur içinde yatsın anneanne
bakalım demirin yükselmişmi

Yoğurdun %85 zayıflattığı kanıtlanmış, zencefilde zayıflatıyormuş, tarçında zaten öyle, yani göbek yağları için, kesin sonuç yazılan bir blogdan aldım tarifi.
sen epeydir yapıyorsun kavun küçülüp keleğe dönmedimi daha
Özlemişim, gerçi beni azarlamadın ama olsun.

senin bazen menülerini bile okumuyorum hedefin altındasın ve spor yapıyorsun hoca istediğini ye 5 km koş diyor ya sen daha fazla spor yapıyorsun ondan kurtarıyorsun Eki Görüntüle 973438

hoş geldin canım
allah rahmet eylesin nur içinde yatsın anneanne
bakalım demirin yükselmişmi

Hosbuldum ablam yaa burasi ikinci evim olmuş tüm gun eksikligini nasil hissettim. .
Amin ablacim allah sabir versin kalanlara. (

İnşallah yükselmiştir. Omega 3 disinda her şeye bakıldı. Hatta dr hasimatodan suphelendi detaya girdi. Usg çekildi. .sadece küçük bi nodul çıktı. .dr bunun korkulacak bir şey olmadigini söyledi. 3 ayda bi takip edelim buyuyecekmi gerileyecek mi diye.. troidler çalışıyor dedi usg sonucuna göre. Bakalim tsh ce digerleri ne çıkacak. D vitamini ve çinko haftaya diğerleri yarin cikacak..

Valla bana her daim patlatabilirsin..yalniz nasıl hizaya soktuysan bizi uzun zamandir tokat gormemistik senden yada baska arkadastan abla

siz yeni başladığınızda kaçamak yaparken ben sanki göreceğim kızacağım diye yemiyormuşsunuz ya ne tatlıydınız kaçamak yapmamaya çabuk alıştınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…