Sevindim bak)) bir öğün de çıkmış oldu aradan
Bazen çok zor geliyor yemek olayı ne yapsam ne pişirsem...Çocuklra sevdirmek ayrı bir sorun zaten..
Ben en uygun sabah kalktığımda oluyorum. Kalkıp tibetimi yapıyorum, hazırlanırken yoğurt karışımımı hazırlayıp yiyorum. İşe gidip kahvaltımı yapana kadar 2 saat çoktan geçmiş oluyor. Yemekten 2 saat önce yemek gerekiyor.ozaman benim 2 öğün yemem gerekiyo ne zaman yesem acaba leptini bozmaması açısından:44:
Canlarimmmmmmmmmmm,canlarimmmmm benim.Herbirinize yurekten simsicacik merhabalar diliyorum.Hepinizi ayri ayri kucakliyorum can dostlarim.Sukur kavusturana rabbim tekrar evimdeyim ve sizlerleyim.Yoklugumdan endise eden herkese sonsuz tesekkurler ediyorum.Ah ne kadar ozledim anlatamam.Bin sukur hepinizi iyi buldum bu da bana yeter.Yeni katilan dostlarimda hosgelmisler.Gulcugum,kizkardesin iyilesti mi canim ? Hatice hanimcigim dugun hayirli olsun insaallah,benim oglum da alti ay once evlenmisti muhtesem bir duygu.Prenscigim,mydenizzzcigim,fmgenccigim,ekincigim,kedicigim,sdfcigim ve hepiniz iyisinizdir insaallah yarabbim.Gecen cuma kilo bildirimimi yaptim,sonra sol tarafimda belimde bir agri basladi.Baktim agriyi pek begenmedim bir fitil koydum neyse ki prensesimin gelis hsftasi degildi.Aksamustu esim geldi sonra aksam yemegi derken bende sifir hareket ve avaz bagiriyorum agridan,dedim dayanamiyorum hemen taksi cagirdik hastahaneye gittik.Morfin yaptilar ve agri kesici serum.Sonuc siyatik.Disk icine sinir sikismis.Dr.dedi beynini bu kadar uzuntuyle doldurup belinden cikarmana nr hakkin var.Bir beyin her tarafa yetismeye -maddi manevi- ve de yetistirilmeye calisiliyorsa sonuc cok dogal.Su an itibariyle o kadar morfin ve seruma ragmen halen agri kesici hapa devam ediyorum,agrim son surat devam,yataktan kalkarkencarsaflaedan destek aliyorum.Havalar coook soguk oldugu icin tuz biber oluyormus.Prensesim bilmiyor,bugun ziyaretine taksiyle gidecegim kismetse, otobuse adim atamam.Birde evvel allah her kapinin anahtari ayetelkursi okuyunca insaallah gider gelirim,gucumu oyle toplarim.Kusura bakmayin gene basinizi agrittim,ama iyi ki varsiniz canlarim
teşekkür ederim canım yarın bende bu karışıma başlıyorumBen en uygun sabah kalktığımda oluyorum. Kalkıp tibetimi yapıyorum, hazırlanırken yoğurt karışımımı hazırlayıp yiyorum. İşe gidip kahvaltımı yapana kadar 2 saat çoktan geçmiş oluyor. Yemekten 2 saat önce yemek gerekiyor.
evet konserve yapılanlardan bahsediyorduk....sizinki de değişik miş öylede deneyebiliriz,,,bendeki közlenmişe benzemiyordu minik minik doğramışlar domatesle de kaynatmışlardır....sanırım menemenin içindeki patlıcandan bahsediyorsunuz ben geçen sene yaptım. Oktay usta da görmüştüm sanırım, patlıcanları fırında közledim soyup ufak ufak doğradım kaynamış menemenlik sosun içine atıp 2 dk daha kaynattım sonra da kavanozlara koydum .Eşim bayıldı.Patlıcanla arası olmamasına rağmen açtığımız kavanozu 2 kişi 2-3 günde bitirdik :)
Oktay Usta birde kırmızı biberlisini de yapmıştı sanırım ama onu ben denemedim
sende benim gibiisin her zaman yalnızCanlarimm,gecmis olsun dileklerini paylasan tum guzel dostlarima sevgilerimi sunarim.Evet Gulcugum bende de birden basladi.Ne yazik ki yanimda kimsem de yok,rabbimden baska,bir de hersey eksiksiz beklenir.Taksiyle prensesime gittim,taksiyle dondum.Benden kiymetli degil ya ihtiyac icin.Hepinize hayirli aksamlar dilerim.
bu sabahki yediğin yoğutlu zencefilli karışım nekadar ölcüde yapıyosun
bide farkkettim her sabah yiyosun :44:
Ben en uygun sabah kalktığımda oluyorum. Kalkıp tibetimi yapıyorum, hazırlanırken yoğurt karışımımı hazırlayıp yiyorum. İşe gidip kahvaltımı yapana kadar 2 saat çoktan geçmiş oluyor. Yemekten 2 saat önce yemek gerekiyor.
Mydenizz gelmedi bugün. :44:
Selam kizlar bugun bir turlu net giremedim.Girdim cevap yazamadim. Aksama habersiz misafir geldi . iki ayagim bir pabuca girdi.Neyse erken gittiler .
Dun jillian yaptim su an kollarim agriyor ama yine de devam .
Yalniz bugun karatayin disina ciktim ve 2 kasik pilav yedim.
Ama onun disinda menum iyi sabah iki yumurtali peynirli omlet 12 zeytin ve findik
Oglen 6 kasik mantarli tavuk sote ve bol yesillik
Aksam yine et sote ve pilav
faydaları nedir canım
sen pilavı yedin ama bizim sopamızı yemedin sopanın tadına bak bakalım bi daha pilav yermişin
Hoşgeldin, mydenizz. Gözüm yollarda kaldı, nerelerdeydin?
Yettim canim gelmez miyim hiç. .zor bi gündü..sabah tahlil için hastanedeydim.oglene kadar aç bitap işlerim anca bitti. .eve bi geldim elektrik yok saat 16.00'ya kadar gelmedi..tam elektrik geldi topige geleyim dedim yemeği hizlica hazırlarken bi haber geldi en yakin arkadasim ananesini kaybetmiş apar topar onun yanina gittim destek olmam lazimdi bu saat oldu anca gelebildim
Herkes iyidir inşallah. .geçmişi okudum ama aklim pek başımda değil
.iyi geceler. ..
sen pilavı yedin ama bizim sopamızı yemedin sopanın tadına bak bakalım bi daha pilav yermişin
sen epeydir yapıyorsun kavun küçülüp keleğe dönmedimi dahaYoğurdun %85 zayıflattığı kanıtlanmış, zencefilde zayıflatıyormuş, tarçında zaten öyle, yani göbek yağları için, kesin sonuç yazılan bir blogdan aldım tarifi.
Özlemişim, gerçi beni azarlamadın ama olsun.
hoş geldin canım
allah rahmet eylesin nur içinde yatsın anneanne
bakalım demirin yükselmişmi
Valla bana her daim patlatabilirsin..yalniz nasıl hizaya soktuysan bizi uzun zamandir tokat gormemistik senden yada baska arkadastan abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?