Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Tahmin edebiliyorum canim yaa kusura bakma net olsa sabah jill'i yapip sanada yazacaktim ama olamadi..yazdigin tüm faydali yazilari okudum teşekkürler bu gün yine arastirmaci kedi is başındaymis
Evet, iş başındaydım, hala devam, bilgileri topluyorum, fotoluyorum, dosyaya atıyorum.

Yok azcıcık küçüldü, ama hala kavun. Yani beni kaale almıyorsun, bende onun için 14 hurma yiyorum.

hem topiğe hem birbirimize çok alıştık birimiz eksik olunca merak ediyoruz

haşimatodan dolayı 2 tane nodül vardı bende 3 ay önce yokolmuşlar karatayda yazıyordu zaten nodüller ve kistler yok olur diye...5 ayda kaybolmuş seninkide kaybolur yakında

bende çok merak etmiştim benim bi zerdeçalım eksik yarın alır başlarım inşallah faydası olur
böyle faydalarını duymak daha da motive ediyor insanı ne güzel:13:

ben 10 gündür tahlil sonuçlarımı yazmayı unuttum

ferritin ve demir biraz daha yükselmiş

B12 biraz düşmüş haşimatodan dolayı inip çıkmalar oluyor

kolestroller iyi

D vitamini 3 ayda ağızdan 3 tane almayla 3 değer artmıştı, iğne olarak 3 ayda 5 tane ile 7 değer artmış ve 19 olmuş 6 ayda 8.8 den 19 a zor çıktı hoca 80 olması lazım diyor

Son düzenleme:
Merhaba bu diyet insanı çok susatır mı. Ağzımın içi sürekli kuru içim yanıyor gibi. Su içince de susuzluk hissi geçmiyor. O kadar sı içmeye idrar renginin açık olmasi gerekmez mi bnm idrar rengim baya koyu.

günaydınnnn canım arkadaşlarım... gününüz çokk güzel geçer inşallah

sagol canım,güzel dileklerin için çook teşekkür ediyorum,inşallah sen de kızlarının mutlu evliliklerini görürsün zamanı gelince sdf cim,bence dogal yetiştirilen her türlü domatesten olar ,ama en iyisi sulu tombul olandır,tombul domateslerin konservesi daha lezzetli oluyor.ben de fasulyeni azcık haşlayıb buzluga atmıştım,pişirtim ve tadı çok güzeldi, hiç taze fasulyeden farklı diğildi.fasulyeleri dogradım,kaynayan suya doktüm,hafif haşlandı çabuk çikarıb soğuk suya doktüm,sonra da süzgece doktüm,süyü süzüldükten sonra mutfak havlusu ile kuruladım, sonra poşetleğib buzluğa atdım.

başım kalabalıktı,ama buranı da özlüyorum,aklım kalıyor,sizleri çok seviyorum.

günaydın beni özellikle kahvaltıdan sonra çok susatıyor sanırım yağ yumurta hararet yapıyor..böylelikle bolll su içiyorum öğlene kadar 1,5 litreyi bitiriyorum...yalnız su içtikçe idrarımın rengi açılıyor..idrardaki koyuluğa şaşırdım..bence hemen bi idrar tahlili verin içiniz rahat etsin:44:

maşallah abla genel anlamda iyileşme devam ediyor..d vitamini çok mu zor yükselir yoksa senin haşimatodan dolayı mı böyle yavaş çıkıyor..yinede iyi ama en azından yükseliyor..

inşallah ablacım..okumuştum senin nodüllerine iyi geldiğini karatay'ın..3 ay sonra tekrar bakılacak..umarım kaybolur ve bir daha çıkmaz..

Günaydın,

Mutlu çarşambalar

Evet haklısın çalışınca bir gün önceden yapmak çok daha iyi ama her yemekte bir gün önceden olmuyor yahut her an yeterli malzeme bulunmuyor vb.
Annelerin işi zor gerçekten çalışıyor olsan da her iş kadına bakıyor maalesef..

tibet egsersizini daha önce de duymuştum..Bir nevi yoga gibimi yoksa zaten yogamı.??
Rahatlatan sıkılaştıran bir etkisi varmış sanırım...
Bulunduğum killoda yürüyüş dışın da aktivite yapamam ama çok merak ettim tibeti..Mümkünse linkini paylaşırmısın...

Ben de b12 düşük.Doktorun verdiği hap iştahımı korkunç açıyor, kullanmıyorum ben de. bakalım belki bu besleme şekliyle yoluna girer inşallah...

Son düzenleme:
günaydıııın kızlaar,hanımlar,canlarım,Gül hanım,Canan hanım,hepinizi çook özledim,iyi ki varsınız,iyi ki tombiş olmuşuz bir araya gelmişiz,yoksa nasıl tanışırtıkişlerim çok,ama hiç kaçamak falan yapmıyorum,yediklerime dikkat ediyorum,karatay dışı hiç bir şey agzıma sürmüyorum,süremiyorum,hem canım istemiyor,hem de malum Gül hanım goruyor ya bir yerlerden her gün bildirim yapamıyorum,ama cuma günü kilo bildirimi yapıcam.her kese sağlık mutluluk diliyorum,Gülcüğüm,Prenscim,Ekincim,Sdfcim,canlarım hepinize güzel dilekleriniz için çook teşekkür ediyorum,sağlıkla kalın,mutlu kalın.

Gül ablacım,sonuçların iyi gelmesine sevindim..D vitamini iğnesine devam ediyorsun sanırım üzülme artacaktır..

günaydınnnn canım arkadaşlarım... gününüz çokk güzel geçer inşallah

Sağol fmgenc ,günaydın..

Başınız sağolsun,Allah sabır versin kalanlara amin..Benimde 15-16 yaşlarımdayken bir tane nodülüm vardı,ilaç kullanmıştm geçmişti..şimdi siz yazınca aklıma geldi..geçer inşallah canım..

Teşekkürler,yazın yaparken mutlaka koyacağım..közlenmiş koymakta mantıklı tadı güzel olur..
Yaza burada süper paylaşımlar olucak anlaşılan:))

Günaydın..

Dün;
Sabah ,1 yumurta ile eskik kk (tam yapamıyorum)

Öğlen ,3 küçük kabak dolması+yoğurt
Üzerine 2 erik ve siyah çay

Akşam,kıymalı kuru fasülye+salata+turşu

ve siyah çay..

Bu arada doğuma gün sayıyoruz ya,ikili rakamlara düştük..zaman geçiyor hiç bişey anlamıyorum

canım benim çok teşekkür ederim..allah geride kalanlara sağlık versin..
sanada geçmiş olsun..14-15 yaşında daha çok küçük oluyor insan...küçüklere yakışmıyor hastalık...allah sağlık versin hepimize...

nodülü ilk duyduğumda çok korktum ama sonra dr rahatlattı.. yalnız ilaç vermedi.küçük diye mi ki?? bilemedim:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…