Evet, iş başındaydım, hala devam, bilgileri topluyorum, fotoluyorum, dosyaya atıyorum.Tahmin edebiliyorum canim yaa kusura bakma net olsa sabah jill'i yapip sanada yazacaktim ama olamadi..yazdigin tüm faydali yazilari okudum teşekkürler bu gün yine arastirmaci kedi is başındaymis
sen epeydir yapıyorsun kavun küçülüp keleğe dönmedimi daha
senin bazen menülerini bile okumuyorum hedefin altındasın ve spor yapıyorsun hoca istediğini ye 5 km koş diyor ya sen daha fazla spor yapıyorsun ondan kurtarıyorsun Eki Görüntüle 973438
Hosbuldum ablam yaa burasi ikinci evim olmuş tüm gun eksikligini nasil hissettim. .
Amin ablacim allah sabir versin kalanlara.(
İnşallah yükselmiştir. Omega 3 disinda her şeye bakıldı. Hatta dr hasimatodan suphelendi detaya girdi. Usg çekildi. .sadece küçük bi nodul çıktı. .dr bunun korkulacak bir şey olmadigini söyledi. 3 ayda bi takip edelim buyuyecekmi gerileyecek mi diye.. troidler çalışıyor dedi usg sonucuna göre. Bakalim tsh ce digerleri ne çıkacak. D vitamini ve çinko haftaya diğerleri yarin cikacak..
bende çok merak etmiştim benim bi zerdeçalım eksik yarın alır başlarım inşallah faydası olurevet konserve yapılanlardan bahsediyorduk....sizinki de değişik miş öylede deneyebiliriz,,,bendeki közlenmişe benzemiyordu minik minik doğramışlar domatesle de kaynatmışlardır....
sende benim gibiisin her zaman yalnızkışın yanımda kardeşim oluyor ama oda tatile geldim diye arkadaşlarında falan kalıyor onlarla takılıyor bana bi faydası olmuyor 6 ayda 1-2 kere ev süpürüyor bide şehir dışına gidince kızı ona bırakıyorum en azından gözüm arkada kalmıyor tırnağın varsa başını kaşı derler ya bende hem kendi başımı hem kardeşlerimin başını kaşıyorum
prenses nasıldı canım
bende aynı şeyi soracaktım iyiki sayfayı sona kadar okumuşumakşam gelirken aktara girmiştim keten tohumu almaya kapının önünde kutularda tarçın vardı ona bakarken zerdeçal ve zencefilde gördüm kedinin karışımı aklıma geldi toz olanlarından aldım kediye ne kadar kullanıyorsun diye soracaktım
böyle faydalarını duymak daha da motive ediyor insanı ne güzel:13:hem topiğe hem birbirimize çok alıştık birimiz eksik olunca merak ediyoruz
haşimatodan dolayı 2 tane nodül vardı bende 3 ay önce yokolmuşlar karatayda yazıyordu zaten nodüller ve kistler yok olur diye...5 ayda kaybolmuşseninkide kaybolur yakında
Yok azcıcık küçüldü, ama hala kavun. Yani beni kaale almıyorsun, bende onun için 14 hurma yiyorum.
evin küçük kedisi büyükleri kıskandı mı neilgilenmiyorum diye 14 tanede hurma yermiş....
evin küçük kedisi büyükleri kıskandı mı neilgilenmiyorum diye 14 tanede hurma yermiş....
inşallah senin evlatlarına da ablam yaa
inşalalh..senin evlatlarına da Allah ım sağlık mutluluk ve güzel bir ömür versin kızın evleniyormuş
Rabbim bir ömür boyu mutlu etsin
ablacım sana konservelerle ilgili bi şey sorcam
sence domates konservesi için pek sulu olmayan sivri domates mi idealdir yoksa tombul domates mi
bizim oralarda yazın pembe domates de çıkar onu bile yapmayı düşünüyorum bakalım
bir de fasulyeyi hafif haşlayıp atayım difrize değil mi abla sen ne dersin?
ben vandayken aldığım fasulyeler 1 saatte pişmezdi memleketiminki yarım saatte
şimdi senin başın kalabalıktır hadi kolay gelsin ablam kız annesi olmak zor olsa gerek
benim de 2 tane...
Merhaba bu diyet insanı çok susatır mı. Ağzımın içi sürekli kuru içim yanıyor gibi. Su içince de susuzluk hissi geçmiyor. O kadar sı içmeye idrar renginin açık olmasi gerekmez mi bnm idrar rengim baya koyu.
ben 10 gündür tahlil sonuçlarımı yazmayı unuttum
ferritin ve demir biraz daha yükselmiş
B12 biraz düşmüş haşimatodan dolayı inip çıkmalar oluyor
kolestroller iyi
D vitamini 3 ayda ağızdan 3 tane almayla 3 değer artmıştı, iğne olarak 3 ayda 5 tane ile 7 değer artmış ve 19 olmuş6 ayda 8.8 den 19 a zor çıktı hoca 80 olması lazım diyor
hem topiğe hem birbirimize çok alıştık birimiz eksik olunca merak ediyoruz
haşimatodan dolayı 2 tane nodül vardı bende 3 ay önce yokolmuşlar karatayda yazıyordu zaten nodüller ve kistler yok olur diye...5 ayda kaybolmuşseninkide kaybolur yakında
çalışınca daha da zor geliyor işten çık al gel saat 6 yı geçiyor yapmak yemek 8 oluyor,,,önceki akşamdan hazırlarsam rahat oluyor 6.5 ta yemiş oluyorum kızda 8 e doğru okuldan gelince yiyor onunda karataya ihtiyacı olduğu için ses çıkarmıyor menülere....dün teyzeleri onlara bol kıymalı makarna yaptı 3 ü birlikte yediler ben kendi yemeklerimi yedim
Ben en uygun sabah kalktığımda oluyorum. Kalkıp tibetimi yapıyorum, hazırlanırken yoğurt karışımımı hazırlayıp yiyorum. İşe gidip kahvaltımı yapana kadar 2 saat çoktan geçmiş oluyor. Yemekten 2 saat önce yemek gerekiyor.
kolestroller iyi
D vitamini 3 ayda ağızdan 3 tane almayla 3 değer artmıştı, iğne olarak 3 ayda 5 tane ile 7 değer artmış ve 19 olmuş6 ayda 8.8 den 19 a zor çıktı hoca 80 olması lazım diyor
kolestroller iyi
günaydınnnn canım arkadaşlarım... gününüz çokk güzel geçer inşallah
Hosbuldum ablam yaa burasi ikinci evim olmuş tüm gun eksikligini nasil hissettim. .
Amin ablacim allah sabir versin kalanlara.(
İnşallah yükselmiştir. Omega 3 disinda her şeye bakıldı. Hatta dr hasimatodan suphelendi detaya girdi. Usg çekildi. .sadece küçük bi nodul çıktı. .dr bunun korkulacak bir şey olmadigini söyledi. 3 ayda bi takip edelim buyuyecekmi gerileyecek mi diye.. troidler çalışıyor dedi usg sonucuna göre. Bakalim tsh ce digerleri ne çıkacak. D vitamini ve çinko haftaya diğerleri yarin cikacak..
sanırım menemenin içindeki patlıcandan bahsediyorsunuz ben geçen sene yaptım. Oktay usta da görmüştüm sanırım, patlıcanları fırında közledim soyup ufak ufak doğradım kaynamış menemenlik sosun içine atıp 2 dk daha kaynattım sonra da kavanozlara koydum .Eşim bayıldı.Patlıcanla arası olmamasına rağmen açtığımız kavanozu 2 kişi 2-3 günde bitirdik :)
Oktay Usta birde kırmızı biberlisini de yapmıştı sanırım ama onu ben denemedim
günaydın canımgünaydınnnn canım arkadaşlarım... gününüz çokk güzel geçer inşallah
kediciğin niye bu kadar yediği ortaya çıktıabla sen arada kız kediciğede
Gül ablacım,sonuçların iyi gelmesine sevindim..D vitamini iğnesine devam ediyorsun sanırım üzülme artacaktır..
Sağol fmgenc ,günaydın..
Başınız sağolsun,Allah sabır versin kalanlara amin..Benimde 15-16 yaşlarımdayken bir tane nodülüm vardı,ilaç kullanmıştm geçmişti..şimdi siz yazınca aklıma geldi..geçer inşallah canım..
Teşekkürler,yazın yaparken mutlaka koyacağım..közlenmiş koymakta mantıklı tadı güzel olur..
Yaza burada süper paylaşımlar olucak anlaşılan:))
Günaydın..
Dün;
Sabah ,1 yumurta ile eskik kk (tam yapamıyorum)
Öğlen ,3 küçük kabak dolması+yoğurt
Üzerine 2 erik ve siyah çay
Akşam,kıymalı kuru fasülye+salata+turşu
ve siyah çay..
Bu arada doğuma gün sayıyoruz ya,ikili rakamlara düştük..zaman geçiyor hiç bişey anlamıyorum
GÜNAYDIN
kartın üstünde günü aydınlık geçsin yazıyordu harektliydi çıkmamış
Eki Görüntüle 973824
.................
günaydınnnn canım arkadaşlarım... gününüz çokk güzel geçer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?