Merhaba bu diyet insanı çok susatır mı. Ağzımın içi sürekli kuru içim yanıyor gibi. Su içince de susuzluk hissi geçmiyor. O kadar sı içmeye idrar renginin açık olmasi gerekmez mi bnm idrar rengim baya koyu.
benim zor yükseliyor galiba okan beylerinki 3 ayda 23 lerden 80 lere çıktı ama canan hoca onlara gün aşırı 5-6 kullanın sonra ayda 1-1 sonra kontrol demiş ...benim gittiğim doktor ekmekle al ayda bir al dedi bende canan hoca iğne olun diyor dedim o zaman ayda bir iğne ol 3 ay dedi ben yine duramadı bilmişlik yapıp hoca gün aşırı demiş arkadaşlara dedim kadın gıcık olmuştur kesin sen 10 gün arayla 3 ol sonraki aylarda 1-1 ol gel dedi , ben 3 yerine 4 oldum ama yine yükselme az olmuşmaşallah abla genel anlamda iyileşme devam ediyor..d vitamini çok mu zor yükselir yoksa senin haşimatodan dolayı mı böyle yavaş çıkıyor..yinede iyi ama en azından yükseliyor..
canım benim çok teşekkür ederim..allah geride kalanlara sağlık versin..
sanada geçmiş olsun..14-15 yaşında daha çok küçük oluyor insan...küçüklere yakışmıyor hastalık...allah sağlık versin hepimize...
nodülü ilk duyduğumda çok korktum ama sonra dr rahatlattı.. yalnız ilaç vermedi.küçük diye mi ki?? bilemedim:44:
canım benim çok teşekkür ederim..allah geride kalanlara sağlık versin..
sanada geçmiş olsun..14-15 yaşında daha çok küçük oluyor insan...küçüklere yakışmıyor hastalık...allah sağlık versin hepimize...
nodülü ilk duyduğumda çok korktum ama sonra dr rahatlattı.. yalnız ilaç vermedi.küçük diye mi ki?? bilemedim:44:
benim zor yükseliyor galiba okan beylerinki 3 ayda 23 lerden 80 lere çıktı ama canan hoca onlara gün aşırı 5-6 kullanın sonra ayda 1-1 sonra kontrol demiş ...benim gittiğim doktor ekmekle al ayda bir al dedi bende canan hoca iğne olun diyor dedim o zaman ayda bir iğne ol 3 ay dedi ben yine duramadı bilmişlik yapıp hoca gün aşırı demiş arkadaşlara dedim kadın gıcık olmuştur kesin sen 10 gün arayla 3 ol sonraki aylarda 1-1 ol gel dedi , ben 3 yerine 4 oldum ama yine yükselme az olmuş
küçük nodüllere ilaç vermiyorlar 5 senedir banada vermiyorlardı
her vücudun su ihtiyacı farklı hoca idarr renginiz açıksa o su yeterlidir diyor senin için içtiğin su yeterli değil demekki suyu dahada artır...
Ben gece yatarken içiyorum yatmaya giderken susuyorum geri dönüp bidaha içiyorum kızları öpüp odaya giderken bidaha dönüyorum gece kalkınca yine susamış oluyorum susamamız iyi o sayede su içiyoruz...eskiden su yerine ben günde 12 büyük fincan siyah çay içerdim demirin sınır altlarındaydı kartaydan sonra hep susadığım için çay içmeyi canım istemiyor demirim ve ferritinimde yükselmeye başladı
Benimkisi de küçükdü,hatta usg ye götürmüşlerdi benim çok korkmuştum boğazımın üzerine bir cihaz koymuşlardı öleceğimi düşünmüştüm...ayyy yine kötü oldum..minik minik bir hap kullanmıştım,şükür ondan sonra geçmişti..sizinkisi de geçer inşallah..
karatayka kesin düzeliyor benimde düşüktü ilk aylarda 450 lere kadar yükselmişti, haşimato olduğu için B 12 yi sık sık düşürüyor ona rağmen 350 lerde yinede iyi B12 ye hap değil iğne yaptıracaksın her ay canan hoca öyle tavsiye ediyor bende bu ay olacağımBen de b12 düşük.Doktorun verdiği hap iştahımı korkunç açıyor, kullanmıyorum ben de. bakalım belki bu besleme şekliyle yoluna girer inşallah...
evet canım iyiki tombulmuşuzda tanışmısız, bundan sonrada çıtır olacağız hepimizgünaydıııın kızlaar,hanımlar,canlarım,Gül hanım,Canan hanım,hepinizi çook özledim,iyi ki varsınız,iyi ki tombiş olmuşuzbir araya gelmişiz,yoksa nasıl tanışırtık işlerim çok,ama hiç kaçamak falan yapmıyorum,yediklerime dikkat ediyorum,karatay dışı hiç bir şey agzıma sürmüyorum,süremiyorum,hem canım istemiyor,hem de malum Gül hanım goruyor ya bir yerlerden her gün bildirim yapamıyorum,ama cuma günü kilo bildirimi yapıcam.her kese sağlık mutluluk diliyorum,Gülcüğüm,Prenscim,Ekincim,Sdfcim,canlarım hepinize güzel dilekleriniz için çook teşekkür ediyorum,sağlıkla kalın,mutlu kalın.
birşey soracağım günlük 1 çay bardağı kuruyemiş dışın da kuruyemiş yenilebiliyormu.?
Örneğin gün için de acıkınca yahut yemek sorunu olunca gibi..
anladım ablacım e biraz daha mı arttırsan iğneyi ..okan beyler gibi gün aşırı 1 ay yaptırıp sonra 10 günde 1 ve sonra ayda 1 şeklinde..bi sakıncası olsa canan hoca öyle yaptırmazdı gibi geliyor..ablacım o çoğu dr da var.kendi bildikleri doğru diye düşünüp akıl vermeye kalkınca bozuluyorlar.yine senin dr iyiyimiş çok biliyorsan niye geldin falan diye kabalaşan o kadar çok doktor gördüm ki..
bebeğimi ilk kontrollere başladığımızda,bulduk bi hoca sürekli takip ettiriyoruz.ben ilk görüşmede şöyle mi böyle mi diye sorunca siz bunları nerden biliyorsunuz dedi..e okuyorum dedim, internette her okuduğunuz doğru değil şimdi herkes doktor olmuş nette okuyup okuyup geliyorlar dedizaten çok mutsuzdum bebeğimin başını arabanın kapısına çarpmıştık (1 haftalıktı daha ve bende lohusa psikolojisi) gözler ağlamaktan balon gibi şişmiş birde adam öyle demez mi ben başladım ağlamaya ( adam bin pişman oldu dediği lafa beni sakinleştirmek için çok uğraşmıştı..o günden sonra hiç bir şey sormadım..kendisi her kontrolde detaylıca anlatır prof. olmasına rağmen...
karatayka kesin düzeliyor benimde düşüktü ilk aylarda 450 lere kadar yükselmişti, haşimato olduğu için B 12 yi sık sık düşürüyor ona rağmen 350 lerde yinede iyi B12 ye hap değil iğne yaptıracaksın her ay canan hoca öyle tavsiye ediyor bende bu ay olacağım
normalde yenmiyor ama tedbir olsun diye çantamızda bulunması gerekiyor, dışarda olursan yemek saatini kaçırırsan yada acıkırsan biraz atıştırabiliyorsun
bakanlık doktorumuz çok geveze konuşmayı çok seviyor bi ara ona detaylı anlatacağım olduğum iğneleri, doping ypmamın zararı olurmu 8 aydır kullandığım için onu soracağım
doktor normal hastane doktoru ama poliklinikte görev yapıyor hepte ona denk geliyor beni görünce tanıyor sen rejim yapıyordun demi diyor,,kan alan ve sonuçları veren kadın benim adımı karataycı koymuşlar bu sefer gittiğimde kadın beni gördü nasılsın dedi iyiiym sen nasılsın dedim cevap aynen şu: gördüğün gibi aynı duruyorum karataya başlamadım dahageçen hafta kız kardeşimi götürünce beni gördü gelmiş yanıma ben kitabı okudum ama insan ekmeksiz yaşayabilirmi dedi bende dedimki ben 9 aydır yaşıyorum gördüğün gibi ama sen karatycısın diyor,, sende başlayınca olacaksın dedim
senin doktor gibi çok var internetten okuduklarınıza inanmayın diyen,kıyamam ya nasıl canı yanmıştır,bebekte bir sorun oldumu o çarpmadan dolayı
abla bende uzun süre ön yargımdan dolayı başlamamıştım karatay'a ama başlayınca nasıl doyulduğunu ani acıkma ve tatlı krizlerimin dizginlenebildiğini gördüm..insanlara da hak veriyorum cidden ezber bozan bi yaşam stili yapamam diye düşünüyor insan önce...umarım bir çok kişiye ulaşıp ön yargılarını kırabiliriz..ben en yakınıma eşime ablama fayda edemiyorum ama kardeşimle pek bi güzel yapıyoruz...
ablacım başının ön tarafıydı. eşimin elinde ,bebek çantasındaydı..vale'yle konuşurken bir anlık dalgınlıkla çantayı aşağı doğru tutmuş bebek çantadan kaymış düşecekti.bende görüp eşimi uyarınca panikle hızlıca çantayı kaldırdı o ara arabanın kapısı açıktı oraya çarptı..ben sinir krizleri geçirdim öldü zannettim o kadar şiddetliydi çarpma hızı..kafasını ön kısmı şişti morardı..zaten doktor başını görünce benim ağlamamla yelkenleri suya indirdi..hemen başını kont etti buz koydular..çok şükür hiç bir şey olmadı inanamadık Allahımın mucizesi işte
allah bi daha göstermesin canım onunla geçmiş olsun iyiki bişey olmamış allah korumuş bebişi
abla bende uzun süre ön yargımdan dolayı başlamamıştım karatay'a ama başlayınca nasıl doyulduğunu ani acıkma ve tatlı krizlerimin dizginlenebildiğini gördüm..insanlara da hak veriyorum cidden ezber bozan bi yaşam stili yapamam diye düşünüyor insan önce...umarım bir çok kişiye ulaşıp ön yargılarını kırabiliriz..ben en yakınıma eşime ablama fayda edemiyorum ama kardeşimle pek bi güzel yapıyoruz...
Ablacım başının ön tarafıydı. Eşimin elinde ,bebek çantasındaydı..vale'yle konuşurken bir anlık dalgınlıkla çantayı aşağı doğru tutmuş bebek çantadan kaymış düşecekti.bende görüp eşimi uyarınca panikle hızlıca çantayı kaldırdı o ara arabanın kapısı açıktı oraya çarptı..ben sinir krizleri geçirdim öldü zannettim o kadar şiddetliydi çarpma hızı..kafasını ön kısmı şişti morardı..zaten doktor başını görünce benim ağlamamla yelkenleri suya indirdi..hemen başını kont etti buz koydular..çok şükür hiç bir şey olmadı inanamadık allahımın mucizesi işte
amin allah razı olsun ablacım..bizde macera bol.şu an böyle diyorum ama yaşarken çok yıpranıyor insan..sağlık olsun
bu arada menün pek bi protein olmuş gözümden kaçmadı
ben 10 gündür tahlil sonuçlarımı yazmayı unuttum
ferritin ve demir biraz daha yükselmiş
B12 biraz düşmüş haşimatodan dolayı inip çıkmalar oluyor
kolestroller iyi
D vitamini 3 ayda ağızdan 3 tane almayla 3 değer artmıştı, iğne olarak 3 ayda 5 tane ile 7 değer artmış ve 19 olmuş6 ayda 8.8 den 19 a zor çıktı hoca 80 olması lazım diyor
okurken bir tuhaf oldum çok geçmiş olsun allahım birdaha böyle bişi yaşatmasın
toplamda öyle ama akşam menüsünde protein az geldi gözüme gece düşününce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?