Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

amin allah razı olsun ablacım..bizde macera bol.şu an böyle diyorum ama yaşarken çok yıpranıyor insan..sağlık olsun

bu arada menün pek bi protein olmuş gözümden kaçmadı

canım arkadaşının annaannesi veat etmiş galiba Allah rahmet etsin canım.. kuzucukta çok kötü olmuş bende olsam sinir krizi geçirirdim..

canım arkadaşının annaannesi veat etmiş galiba Allah rahmet etsin canım.. kuzucukta çok kötü olmuş bende olsam sinir krizi geçirirdim..

her ikisi içinde sağol canım benim..allah razı olsun..

nasıl dün daha iyi miydi jillian??..ben geç saatte yapınca zorlandım çok yorulmuştum dün ama şükür kas ağrısı yok

her ikisi içinde sağol canım benim..allah razı olsun..

nasıl dün daha iyi miydi jillian??..ben geç saatte yapınca zorlandım çok yorulmuştum dün ama şükür kas ağrısı yok

iyiydi canımda bu 1benim bacaklarımı çok ağrıtıyor üst bacağım ağrıyor merdiven inip çıkaken bi de iş yerinde ben incelince haliyle iki arkadaş merak etti .. karatayı biliyolardı da jillianı söylediğimde pek ilgilenmemişlerdi sonucu görünce iki gündür onlarda benle beraber başladılar her sabah soruyorum yapıp yapmadıklarını.. öldük biittik heryerimiz ağrıyo diyolar ama çok beğendiler bakalım devam edebilecekler mi

Offf Çok kötü olmuş..Çok geçmiş olsun..Allah bir daha yaşatmasın...
Tüm çocuklar Allaha emanet..

Oğlumun sınıfın da bir arkadaşının iki yaşında ki kardeşine araba çarpmış. olay nasıl olmuş pek anlamadım ama sınıfça ziyeretine gitmeyi düşünüyoruz..Durumu çok ağırmış ;(

çok geçmiş olsun canım
Allah bi daha göstermesin ben hep şunu diyorum onlara geleceğine bana gelsin..aslında kimseye bi şey olmasın ama onların canı çok nazik yaa..

ben de iyi ki karatyla tanışmışım diyorum..d vitamini iğnesini eşime vurduracaktım erteleyip drunca unuttuk.ben de sağlık ocağına
gittim.hemşire bana doktora danıştınız mı dedi ben tabi kem kümlerdeyim..karaciğer ve böbrek sorununuz varsa kullanmamanız lazım dedi..gerçi karaciğer ve böbrek sorunum yok yine de iğneoldum..
gül abla okan beyler canan hocaya gittikten sonra mı kullanmaya başlamışlar bi de onlar iğne mi olmuşlar yoksa tablet mi almışlar..
ne şekilde kullanmışlar.facebook um yok ya takip edemiyorum.onları takip edebileceğimiz başka bi platform yok mu facebook dışında..
ben geçen omega 3 le ilgili yazıyı araştırıken konuyla ilgili facebook yazılarını tesadüfen gördüm..

Allah şifa versin. Dediğin gibi hepimizin çocuklarını bebeklerini Allah esirgesin.

Insan ne kadar sakınsa da bazen aksilik oluveriyor. En dikkatli en temkinli kişinin bile başına glebiliyor maalesef. Bunula geçmiş olsun. Birşey olmamış iyi ki.

Yaaa kızlar öyle özendiriyorsunuz ki beni. Hele kedicik fotoğraflar felan gösterdi. Ben de doğumdan sonra toparlanınca yapacağım

inşallah ablacım
ben sezeryan oldum doğumumda uyutulmadım ve hep dua ettim onlar için..tam doğum sırasında..
çok açıklayıcı yazmışsın sağol ablacım

benim de hamilelikte tiroid sorunum vardı..5 ay propcil kullandım son tahlilde normale dönmüş
demekki hamileliğe bağlı bi şeydi bu
yalnız çok korktum benim annem de babam da guatr ameliyatı oldukları için..
hatta annemin sesi kısıldı ne yazık ki

Arkadaşlar ben bişe sorucam; aranızda doğal temizlik malzemeleri kullanan var mı?
Ben bir ara fros.h kullandım ama pek sevmedim..şimdi bebekte olucak evde deterjanları kaldırmak istiyorum..

Arkadaşlar ben bişe sorucam; aranızda doğal temizlik malzemeleri kullanan var mı?
Ben bir ara fros.h kullandım ama pek sevmedim..şimdi bebekte olucak evde deterjanları kaldırmak istiyorum..

Ben amway ın loc ürününü kullanıyorum ve çok memnunum..Konsantre bir ürün.
Bir de şimdiler de ersağ var..Onu da methediyorlar ama ben kullanmadım...

Yaaa kızlar öyle özendiriyorsunuz ki beni. Hele kedicik fotoğraflar felan gösterdi. Ben de doğumdan sonra toparlanınca yapacağım

senle beraberde yaparız canım benim bi bakmışsın topikte çocuk isteyenlerin bebişleri olur topluca doğum sonrası kiloları veririz inşallah

bende sağlıklı yaşıyoruzdan okumuştum onlar ilk defa kullanınca 6 tane üst üste oldular ben önceden başladığım için zararlı olurmuki diye üst üstey cesaret edemedim dr. da 10 günde bir deyince yanlış bişey yapmayayım diye yaptım ...hem B12 hm onu tekrar deneyeceğim 19 böyle giderse 3 senede zor 80 e gelir

çinkonun hapları var ben büyük kız için kullanmıştım

hatırlıyorum...sağlıklı yaşıyoruzda yemek paylaştığımda bu tür bir yemekti nurçin hanım protein az olmamışmı demişti ben salatayı bol yiyorum onu azaltmam lazım

ben yaptığım halde dr az demişti değerlerime ,muhtemelen takviye verecekti ben gidemedim bi türlü telde konuştuk sadece.. gelecek ay bi daha gidim diyorum o zaman çinko içinde yazdırırım ilaç

Son düzenleme:
Canlarimmmm,citirarim benim.Hepinizi candan kucaklarim.Halen sancim cok siddetli ama zaman alacak onun icin caninizi sikmiyayim.Mydenizzzcigim nodullerin icin cok gecmis olsun canim benim,sukur ki boyutlari milimetrik olculerde oldugu icin dr.ilaca gerek gormemis insaallah bir dahaki kontrolde nodulude gormeyecek.Bebegin icin okuyuca neler hissettigimi tahmin edersin rabbim hic kimseyi evlatlariyla sinamasin yarabbim.Gulcugum canim benim,bazen o kadar benzer yonumuz var ki seni ruh ikizim gibi goruyorum ve empati yapabiliyoruz.Bir de saglikli yasiyoruz da Okan belerin Datca da yasamalari ve surekli gunes isigina maruz kalmalari d-vitaminleri acisindan arti bir veri olabilir mi ? Hepinize hayirli bir gun devami diliyorum canlarim.

Evet canim benimde diz kapagimi agritmisti ilk level...hatta üstüne iyilesmeden digerlerine gecince ağrım ara ara rahatsız etmişti. Kendimi zorlamiyorum bacak hareketlerinde. .
Bende bi iki arkadaşa tavsiye ettim yapamadilar.helal olsun sana deniz nasil yaptin falan dediler inşallah senin arkadaslarin yaparlar

Malesef cidden çok kötü oldu ama şükürler olsun sorunsuz atlattik.tesekkur ederim allah razı olsun. .Küçük minige dua edicem allah şifa versin

Canim allah razı olsun. .amin kimseyi sinamasin rabbim
Bu arada facebook üyesi olmasanda takip edebilirsin saglikli yasiyoruz sayfasini.google'a yaz bu şekilde çıkıyor canim

Canim cok sagol... çok şükür bi şey olmadi..günlerce ben tasidim bir şey yapmadim sen 4 günlük ( simdi konusunca hatirladim) bebegi tasiyamadin diye kizdim eşime neyse ki ablam yanimdaydi sakinlestirdi bi aile faciasinin önüne geçti. . Sonrada Gunlerce dikisli dikisli ben tasidim..

çok geçmiş olsun canım üzüldüm inşallah bişeyi yoktur,, benimde çok sevdiğim bir arkadaşım arabasıyla kırmızı ışıkta beklerken karşıdan gelen beton yüklü kamyon çarpmış imdi hastanede tahlilleri yapılıyor kalp, tansiyon ve şeker hastası birde

canan hocaya gitmediler canan hoca onlara geldi....ağustos ayında datça'ya davet ettiler canan hanımı orada sormuşlar..bende gidecektim düğün vardı istanbul da oraya gidince kaldı ...bu sene denk getirmeye çalışacağım.....

onlar iğne oldular onun için bende iğne tavsiye ediyorum herkese

googleden sağlıklı yaşıyoruz diye yazınca çıkıyor oradaki konuları okumak için basınca facebook tan giriş istiyor ... öneriler, öncesi sonrası,menüler googleye yazınca direk çıkıyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…