amin allah razı olsun ablacım..bizde macera bol.şu an böyle diyorum ama yaşarken çok yıpranıyor insan..sağlık olsun
bu arada menün pek bi protein olmuş gözümden kaçmadı
canım arkadaşının annaannesi veat etmiş galiba Allah rahmet etsin canım.. kuzucukta çok kötü olmuş bende olsam sinir krizi geçirirdim..
her ikisi içinde sağol canım benim..allah razı olsun..
nasıl dün daha iyi miydi jillian??..ben geç saatte yapınca zorlandım çok yorulmuştum dün ama şükür kas ağrısı yok
abla bende uzun süre ön yargımdan dolayı başlamamıştım karatay'a ama başlayınca nasıl doyulduğunu ani acıkma ve tatlı krizlerimin dizginlenebildiğini gördüm..insanlara da hak veriyorum cidden ezber bozan bi yaşam stili yapamam diye düşünüyor insan önce...umarım bir çok kişiye ulaşıp ön yargılarını kırabiliriz..ben en yakınıma eşime ablama fayda edemiyorum ama kardeşimle pek bi güzel yapıyoruz...
ablacım başının ön tarafıydı. eşimin elinde ,bebek çantasındaydı..vale'yle konuşurken bir anlık dalgınlıkla çantayı aşağı doğru tutmuş bebek çantadan kaymış düşecekti.bende görüp eşimi uyarınca panikle hızlıca çantayı kaldırdı o ara arabanın kapısı açıktı oraya çarptı..ben sinir krizleri geçirdim öldü zannettim o kadar şiddetliydi çarpma hızı..kafasını ön kısmı şişti morardı..zaten doktor başını görünce benim ağlamamla yelkenleri suya indirdi..hemen başını kont etti buz koydular..çok şükür hiç bir şey olmadı inanamadık Allahımın mucizesi işte
abla bende uzun süre ön yargımdan dolayı başlamamıştım karatay'a ama başlayınca nasıl doyulduğunu ani acıkma ve tatlı krizlerimin dizginlenebildiğini gördüm..insanlara da hak veriyorum cidden ezber bozan bi yaşam stili yapamam diye düşünüyor insan önce...umarım bir çok kişiye ulaşıp ön yargılarını kırabiliriz..ben en yakınıma eşime ablama fayda edemiyorum ama kardeşimle pek bi güzel yapıyoruz...
ablacım başının ön tarafıydı. eşimin elinde ,bebek çantasındaydı..vale'yle konuşurken bir anlık dalgınlıkla çantayı aşağı doğru tutmuş bebek çantadan kaymış düşecekti.bende görüp eşimi uyarınca panikle hızlıca çantayı kaldırdı o ara arabanın kapısı açıktı oraya çarptı..ben sinir krizleri geçirdim öldü zannettim o kadar şiddetliydi çarpma hızı..kafasını ön kısmı şişti morardı..zaten doktor başını görünce benim ağlamamla yelkenleri suya indirdi..hemen başını kont etti buz koydular..çok şükür hiç bir şey olmadı inanamadık Allahımın mucizesi işte
Offf Çok kötü olmuş..Çok geçmiş olsun..Allah bir daha yaşatmasın...
Tüm çocuklar Allaha emanet..
Oğlumun sınıfın da bir arkadaşının iki yaşında ki kardeşine araba çarpmış. olay nasıl olmuş pek anlamadım ama sınıfça ziyeretine gitmeyi düşünüyoruz..Durumu çok ağırmış ;(
Yaaa kızlar öyle özendiriyorsunuz ki beni. Hele kedicik fotoğraflar felan gösterdi. Ben de doğumdan sonra toparlanınca yapacağımiyiydi canımda bu 1benim bacaklarımı çok ağrıtıyor üst bacağım ağrıyor merdiven inip çıkakenbi de iş yerinde ben incelince haliyle iki arkadaş merak etti .. karatayı biliyolardı da jillianı söylediğimde pek ilgilenmemişlerdi sonucu görünce iki gündür onlarda benle beraber başladılar her sabah soruyorum yapıp yapmadıklarını.. öldük biittik heryerimiz ağrıyo diyolar ama çok beğendiler bakalım devam edebilecekler mi
sagol canım,güzel dileklerin için çook teşekkür ediyorum,inşallah sen de kızlarının mutlu evliliklerini görürsün zamanı gelincesdf cim,bence dogal yetiştirilen her türlü domatesten olar ,ama en iyisi sulu tombul olandır,tombul domateslerin konservesi daha lezzetli oluyor.ben de fasulyeni azcık haşlayıb buzluga atmıştım,pişirtim ve tadı çok güzeldi, hiç taze fasulyeden farklı diğildi.fasulyeleri dogradım,kaynayan suya doktüm,hafif haşlandı çabuk çikarıb soğuk suya doktüm,sonra da süzgece doktüm,süyü süzüldükten sonra mutfak havlusu ile kuruladım, sonra poşetleğib buzluğa atdım.
başım kalabalıktı,ama buranı da özlüyorum,aklım kalıyor,sizleri çok seviyorum.
Arkadaşlar ben bişe sorucam; aranızda doğal temizlik malzemeleri kullanan var mı?
Ben bir ara fros.h kullandım ama pek sevmedim..şimdi bebekte olucak evde deterjanları kaldırmak istiyorum..
Yaaa kızlar öyle özendiriyorsunuz ki beni. Hele kedicik fotoğraflar felan gösterdi. Ben de doğumdan sonra toparlanınca yapacağım
ablacım ben ne yapmıştım biliyo musun 6kutu d vit. aldım gün aşırı yaptırdım. geçen ay da bi tane b12ile bi tane d vit iğne olarak vuruldum. sonuçlarımda fena değildi. bu ay yine igne olarak vurulacam birer tane
bi kutu da demir hapı kullanmıştım. tekrar alsam iyi olacak.. ben dr un dediği değilde sağlıklı yaşıyoruzdakileri okuyunca öyle yaptım. dr da sonradan bu değerlerinyeterli olmadığını söyledi sonra.. çinko sınırdaydı onun için ne yapsam bilemedim:44:
senle beraberde yaparız canım benimbi bakmışsın topikte çocuk isteyenlerin bebişleri olur topluca doğum sonrası kiloları veririz inşallah
aminn allah kimseyi sınamasın böyle,,allah razı olsun
nasıl az:44: mercimek çorbası( bulgurda vardır içinde diye düşündüm) buprotein ..e diğerleri zaten protein..bana çok iyi geldi menün ben 1,5 kiloyu verdiğim hafta bu tarz beslenmiştim hatırlar mısın bilmem abla..hatta sana abla menülerime bakar mısın demiştim
bende sağlıklı yaşıyoruzdan okumuştum onlar ilk defa kullanınca 6 tane üst üste oldular ben önceden başladığım için zararlı olurmuki diye üst üstey cesaret edemedim dr. da 10 günde bir deyince yanlış bişey yapmayayım diye yaptım ...hem B12 hm onu tekrar deneyeceğim 19 böyle giderse 3 senede zor 80 e gelir
çinkonun hapları var ben büyük kız için kullanmıştım
Ben amway ın loc ürününü kullanıyorum ve çok memnunum..Konsantre bir ürün.
Bir de şimdiler de ersağ var..Onu da methediyorlar ama ben kullanmadım...
Evet canim benimde diz kapagimi agritmisti ilk level...hatta üstüne iyilesmeden digerlerine gecince ağrım ara ara rahatsız etmişti. Kendimi zorlamiyorum bacak hareketlerinde. .iyiydi canımda bu 1benim bacaklarımı çok ağrıtıyor üst bacağım ağrıyor merdiven inip çıkakenbi de iş yerinde ben incelince haliyle iki arkadaş merak etti .. karatayı biliyolardı da jillianı söylediğimde pek ilgilenmemişlerdi sonucu görünce iki gündür onlarda benle beraber başladılar her sabah soruyorum yapıp yapmadıklarını.. öldük biittik heryerimiz ağrıyo diyolar ama çok beğendiler bakalım devam edebilecekler mi
Malesef cidden çok kötü oldu ama şükürler olsun sorunsuz atlattik.tesekkur ederim allah razı olsun. .Küçük minige dua edicem allah şifa versinOfff Çok kötü olmuş..Çok geçmiş olsun..Allah bir daha yaşatmasın...
Oğlumun sınıfın da bir arkadaşının iki yaşında ki kardeşine araba çarpmış. olay nasıl olmuş pek anlamadım ama sınıfça ziyeretine gitmeyi düşünüyoruz..Durumu çok ağırmış ;(
Canim allah razı olsun. .amin kimseyi sinamasin rabbimçok geçmiş olsun canım
Allah bi daha göstermesin ben hep şunu diyorum onlara geleceğine bana gelsin..aslında kimseye bi şey olmasın ama onların canı çok nazik yaa..
ben de iyi ki karatyla tanışmışım diyorum..d vitamini iğnesini eşime vurduracaktım erteleyip drunca unuttuk.ben de sağlık ocağına
gittim.hemşire bana doktora danıştınız mı dedi ben tabi kem kümlerdeyim..karaciğer ve böbrek sorununuz varsa kullanmamanız lazım dedi..gerçi karaciğer ve böbrek sorunum yok yine de iğneoldum..
gül abla okan beyler canan hocaya gittikten sonra mı kullanmaya başlamışlar bi de onlar iğne mi olmuşlar yoksa tablet mi almışlar..
ne şekilde kullanmışlar.facebook um yok ya takip edemiyorum.onları takip edebileceğimiz başka bi platform yok mu facebook dışında..
ben geçen omega 3 le ilgili yazıyı araştırıken konuyla ilgili facebook yazılarını tesadüfen gördüm..
Allah şifa versin. Dediğin gibi hepimizin çocuklarını bebeklerini Allah esirgesin.
Insan ne kadar sakınsa da bazen aksilik oluveriyor. En dikkatli en temkinli kişinin bile başına glebiliyor maalesef. Bunula geçmiş olsun. Birşey olmamış iyi ki.
çok geçmiş olsun canım üzüldüm inşallah bişeyi yoktur,, benimde çok sevdiğim bir arkadaşım arabasıyla kırmızı ışıkta beklerken karşıdan gelen beton yüklü kamyon çarpmış imdi hastanede tahlilleri yapılıyor kalp, tansiyon ve şeker hastası birdeOfff Çok kötü olmuş..Çok geçmiş olsun..Allah bir daha yaşatmasın...
çok geçmiş olsun canım
Allah bi daha göstermesin ben hep şunu diyorum onlara geleceğine bana gelsin..aslında kimseye bi şey olmasın ama onların canı çok nazik yaa..
ben de iyi ki karatyla tanışmışım diyorum..d vitamini iğnesini eşime vurduracaktım erteleyip drunca unuttuk.ben de sağlık ocağına
gittim.hemşire bana doktora danıştınız mı dedi ben tabi kem kümlerdeyim..karaciğer ve böbrek sorununuz varsa kullanmamanız lazım dedi..gerçi karaciğer ve böbrek sorunum yok yine de iğneoldum..
gül abla okan beyler canan hocaya gittikten sonra mı kullanmaya başlamışlar bi de onlar iğne mi olmuşlar yoksa tablet mi almışlar..
ne şekilde kullanmışlar.facebook um yok ya takip edemiyorum.onları takip edebileceğimiz başka bi platform yok mu facebook dışında..
ben geçen omega 3 le ilgili yazıyı araştırıken konuyla ilgili facebook yazılarını tesadüfen gördüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?