Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Gül ablamin ruh ikizi canan ablam gelmiş hosgelmis:))
Ablacim iyi dilek ve temennilerin icin çok teşekkür ederim. .dualarin dileklerin bana güç veriyor..
İnşallah tez vakitte eski sagligina kavusup yine bol bol aramizda olursun.iyi istirahatler...

Ekincim sen şimdilik ozenme azicik sabır canim. .saglicakla gelsin bebis jillian yapacak cokk firsatin olacak..ilk dogumdan sonra vücut cok kolay toparliyor tıkır tıkır verirsin kilolari diyetle ve sporla...

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=169075
telden yapıyorum, linki ne kadar doğru yaptım bilmiyorum.

hatırlıyorum...sağlıklı yaşıyoruzda yemek paylaştığımda bu tür bir yemekti nurçin hanım protein az olmamışmı demişti ben salatayı bol yiyorum onu azaltmam lazım

Abla fazla sebzede ödem sebebi o yuzden mi acaba senin bu sıkıntın salatayi azaltip yada tamamen kesip denesen birde nasil olur??

Ekincim sen şimdilik ozenme azicik sabır canim. .saglicakla gelsin bebis jillian yapacak cokk firsatin olacak..ilk dogumdan sonra vücut cok kolay toparliyor tıkır tıkır verirsin kilolari diyetle ve sporla...
Jillianın indirdiğimvideolarını izliyorumda, göbekli sanki, benim göbek kadar göbeği var. Arkadaki bayanların karın kasları görünüyor.

nasıl oldun canım biraz kalkabiliyormusun

kızlar akşam küçük ağa diye bir dizi izliyorlardı bi ara bayanın birinin sesi dikkatimi çekti sakin sakin güzel konuşan telafuzu düzgün bir bayandı döndüm baktım tv ye 50 li yaşlarda bakımlı hoş bi bayandı biran gözümde sen canlandın seni görmüş gibi oldum canan da bu bayana benziyordur diye düşündüm nedense ....

okan beyler gemi kaptanının bile D vitamininin 6 çıktığından bahsediyorlar, gün boyu güneşin altında olmasına rağmen hiç yok neredeyse D vitamini

Canim Gulcugum benim,guzel benzetmelerin icin coook tesekkur ederim canim senin kendi gonlunun guzelliginden beni oyle goruyorsun canim,ama burada beni bire bir taniyanlardan aldigim tepkiler de ayni senin goruslerin tekrar cok tesekkur ederim.Birde Datca gunesi genc kizligimda yaz tatillerimden aklimda kalmis bi ozlem olsa gerek ,her aksam ablamla olcunurduk hangimiz daha fazla bronz donecegiz Istanbula diye,ne guzel gunlerdi onlar.

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim:)ikinize deooo canan hocayla samimiler demek..benim kendisiyel görüşmeme çoook var daha

bu arada eşim benden içli köfte istedi.annemimki gibi olsun dedi ki benim kv süper yapar içliköfteyi..yalnız onun tarifte irmik ve duruma göre de un var yani tutturamazsa azcık un koyuyor.zaten o yüzden yiyemedim ya
ben de karataya göre içli köfte yapmak için kolları sıvadım.bebeğim uyumuşken..
hamuru için hem kitabın tarifine hem de uzman tv deki tarife göre yaptım uzmantvdeki de karataya göreydi çünkü..
uzman tv deki hamur daha iyi tuttu yaptım daha haşlamadım.

'İçli köftenin makbul olanı ısırıldığında içindeki sağlıklı yağların çeneden akacak kıvamda olmasıdır.'Canan Karatay
yalnız benim ödediğim bedel sırt ve bel ağrısı oldu..zor bir yemek vesselam..sarma sarmak bana daha zevkli geliyor

Ellerine sağlık kolay gelsin afiyet olsun . Geçenlerde ben de yapmıştım karataya göre ama kitaptaki tarif değildi. Un irmik koymadım. Bende kıyma makinesi var onu kullandım çekmek için, oyucu aparatı da var. Ona rağmen çok yoruldum ki eşimle beraber yapmıştık. Biraz da çk yapmışım zaten, kalanını buzluğa attım. Ama nedense pişirirken çatladı. Sonra araştırdım sanırım soğuk suyla ıslatmak gerekiyormuş bulguru. Ben kısır gibi sıcak suyla ıslatıp çekmiştim makineden.

yazışmalardan da olsa az çok tahmin etmişim demekki maviyi düşününce memleket hasretin ve abla hasretin artıyor, keşke gelebilme imkanın olsa çok uzun yıllar olmuş gelmeyeli

Benim de ph 5,5. Ama normal değer aralığı 4,8-7,4 :44: Yani illaki asidik olacak. Cildimiz de 5,5 olmalı
7 altı asidikmiş, cildimizi bilmiyorum da, tükürük ve idrar 7 üstü olması gerekiyormuş. Kan ile ilgili birşeyler yazmıştı ama unuttum, tekrar bakıp yazayım. İçtiğimiz suya onun için dikkat etmemiz gerekiyormuş. Ph'ı 7 üstü olacakmış. S... 8.2. Ekin sen anlamışsındır ne olduğunu.

okan bey 50 kg verince canan hocayı datça'ya davet etti canan hanımda kabul etti orada kitap imzaladı birlikte 2 saat sorulara cevap verdiler, canan hocayla TV dede çıkıyorlar canan hoca hep bunları örnek veriyor konuşmalarında

ellerine sağlık canım,,,,afiyetle yeyin

Son düzenleme:
valla ben de sıcak suyla ıslattım.uzman tvde öyle söylüyordu..benimki de çatlamasın..arnicanınki mi acaba seninki

sağol abla
ben okan beyi ilk senden duydum abla..demekki bayağı şişmanmış
ikisini birlikte hiç görmedim ben hocayı hep yalnız görüyorum
ama 50 kg vermesi çok güzel bi örnek..kaç yılda vermiş acaba

bu asitlikten kastınız zeytinyağ asidi mi
konuya vakıf değilim yine.
babamlar bana zeytinyağ yolladılar ilk defa zeytinyağını beğenmedim..
kokuyor sanki
eskiden beğenerek tüketirdim şimdi bitsin istiyorum marketten aldığım yağ daha güzeldi valla..
ama kilosu 7den olunca sanIRIM BÖYLE OLdu az olsaydı temiz olsaydı keşke diyorum şimdi

Yok canım idrar ve vücut asitliği. Bazı arkadaşlar alkali diyetini de uygulamaya çalışıyor

valla ben de sıcak suyla ıslattım.uzman tvde öyle söylüyordu..benimki de çatlamasın..arnicanınki mi acaba seninki

Yok benimki Pi..ps

Canim bende kendi deneyimimi paylaşayım. .anacigimin uzmanlik alanidir :) soğuk suyla yıkar Süzeriz bulguru.ve cigkofte gibi yogura yogura yapariz..yanimiza soğuk su alir bulgur kivama gelene kadar azar azar su ekleyerek yogururuz hiç çatlama olmaz..kisir gibi islatmayiz yani..onceden yumurta irmik ve un muhakkak eklerdim simdi sadece yumurtayla yapiyorum çok yoguruyorum dagilmasin diye
Çok sevdiğim için sizinle de kendi deneyimimi paylasayim dedim..

Sdfcim ve ekincim elinize sağlık ikinizinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…