Canlarimmmm,citirarim benim.Hepinizi candan kucaklarim.Halen sancim cok siddetli ama zaman alacak onun icin caninizi sikmiyayim.Mydenizzzcigim nodullerin icin cok gecmis olsun canim benim,sukur ki boyutlari milimetrik olculerde oldugu icin dr.ilaca gerek gormemis insaallah bir dahaki kontrolde nodulude gormeyecek.Bebegin icin okuyuca neler hissettigimi tahmin edersin rabbim hic kimseyi evlatlariyla sinamasin yarabbim.Gulcugum canim benim,bazen o kadar benzer yonumuz var ki seni ruh ikizim gibi goruyorum ve empati yapabiliyoruz.Bir de saglikli yasiyoruz da Okan belerin Datca da yasamalari ve surekli gunes isigina maruz kalmalari d-vitaminleri acisindan arti bir veri olabilir mi ? Hepinize hayirli bir gun devami diliyorum canlarim.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=169075Günaydın,
Mutlu çarşambalar
Evet haklısın çalışınca bir gün önceden yapmak çok daha iyi ama her yemekte bir gün önceden olmuyor yahut her an yeterli malzeme bulunmuyor vb.
Annelerin işi zor gerçekten çalışıyor olsan da her iş kadına bakıyor maalesef..
tibet egsersizini daha önce de duymuştum..Bir nevi yoga gibimi yoksa zaten yogamı.??
Rahatlatan sıkılaştıran bir etkisi varmış sanırım...
Bulunduğum killoda yürüyüş dışın da aktivite yapamam ama çok merak ettim tibeti..Mümkünse linkini paylaşırmısın...
Ben de b12 düşük.Doktorun verdiği hap iştahımı korkunç açıyor, kullanmıyorum ben de. bakalım belki bu besleme şekliyle yoluna girer inşallah...
hatırlıyorum...sağlıklı yaşıyoruzda yemek paylaştığımda bu tür bir yemekti nurçin hanım protein az olmamışmı demişti ben salatayı bol yiyorum onu azaltmam lazım
Jillianın indirdiğimvideolarını izliyorumda, göbekli sanki, benim göbek kadar göbeği var.Ekincim sen şimdilik ozenme azicik sabır canim. .saglicakla gelsin bebis jillian yapacak cokk firsatin olacak..ilk dogumdan sonra vücut cok kolay toparliyor tıkır tıkır verirsin kilolari diyetle ve sporla...
Inşallah dediğin gibi olur tıkrı tıkır veririmEkincim sen şimdilik ozenme azicik sabır canim. .saglicakla gelsin bebis jillian yapacak cokk firsatin olacak..ilk dogumdan sonra vücut cok kolay toparliyor tıkır tıkır verirsin kilolari diyetle ve sporla...
Canlarimmmm,citirarim benim.Hepinizi candan kucaklarim.Halen sancim cok siddetli ama zaman alacak onun icin caninizi sikmiyayim.Mydenizzzcigim nodullerin icin cok gecmis olsun canim benim,sukur ki boyutlari milimetrik olculerde oldugu icin dr.ilaca gerek gormemis insaallah bir dahaki kontrolde nodulude gormeyecek.Bebegin icin okuyuca neler hissettigimi tahmin edersin rabbim hic kimseyi evlatlariyla sinamasin yarabbim.Gulcugum canim benim,bazen o kadar benzer yonumuz var ki seni ruh ikizim gibi goruyorum ve empati yapabiliyoruz.Bir de saglikli yasiyoruz da Okan belerin Datca da yasamalari ve surekli gunes isigina maruz kalmalari d-vitaminleri acisindan arti bir veri olabilir mi ? Hepinize hayirli bir gun devami diliyorum canlarim.
Abla fazla sebzede ödem sebebi o yuzden mi acaba senin bu sıkıntın salatayi azaltip yada tamamen kesip denesen birde nasil olur??
Evet canim benimde diz kapagimi agritmisti ilk level...hatta üstüne iyilesmeden digerlerine gecince ağrım ara ara rahatsız etmişti. Kendimi zorlamiyorum bacak hareketlerinde. .
Bende bi iki arkadaşa tavsiye ettim yapamadilar.helal olsun sana deniz nasil yaptin falan dedilerinşallah senin arkadaslarin yaparlar
Malesef cidden çok kötü oldu ama şükürler olsun sorunsuz atlattik.tesekkur ederim allah razı olsun. .Küçük minige dua edicem allah şifa versin
Canim allah razı olsun. .amin kimseyi sinamasin rabbim
Bu arada facebook üyesi olmasanda takip edebilirsin saglikli yasiyoruz sayfasini.google'a yaz bu şekilde çıkıyor canim
Canim cok sagol... çok şükür bi şey olmadi..günlerce ben tasidim bir şey yapmadim sen 4 günlük ( simdi konusunca hatirladim) bebegi tasiyamadin diye kizdim eşime neyse ki ablam yanimdaydi sakinlestirdi bi aile faciasinin önüne geçti. . Sonrada Gunlerce dikisli dikisli ben tasidim..
çok geçmiş olsun canım üzüldüm inşallah bişeyi yoktur,, benimde çok sevdiğim bir arkadaşım arabasıyla kırmızı ışıkta beklerken karşıdan gelen beton yüklü kamyon çarpmış imdi hastanede tahlilleri yapılıyor kalp, tansiyon ve şeker hastası birde
canan hocaya gitmediler canan hoca onlara geldi....ağustos ayında datça'ya davet ettiler canan hanımı orada sormuşlar..bende gidecektim düğün vardı istanbul da oraya gidince kaldı ...bu sene denk getirmeye çalışacağım.....
onlar iğne oldular onun için bende iğne tavsiye ediyorum herkese
googleden sağlıklı yaşıyoruz diye yazınca çıkıyor oradaki konuları okumak için basınca facebook tan giriş istiyor ... öneriler, öncesi sonrası,menüler googleye yazınca direk çıkıyor
Ellerine sağlık kolay gelsin afiyet olsunçok teşekkür ederim:)ikinize deooo canan hocayla samimiler demek..benim kendisiyel görüşmeme çoook var daha
bu arada eşim benden içli köfte istedi.annemimki gibi olsun dedi ki benim kv süper yapar içliköfteyi..yalnız onun tarifte irmik ve duruma göre de un var yani tutturamazsa azcık un koyuyor.zaten o yüzden yiyemedim ya
ben de karataya göre içli köfte yapmak için kolları sıvadım.bebeğim uyumuşken..
hamuru için hem kitabın tarifine hem de uzman tv deki tarife göre yaptım uzmantvdeki de karataya göreydi çünkü..
uzman tv deki hamur daha iyi tuttu yaptım daha haşlamadım.
'İçli köftenin makbul olanı ısırıldığında içindeki sağlıklı yağların çeneden akacak kıvamda olmasıdır.'Canan Karatay
yalnız benim ödediğim bedel sırt ve bel ağrısı oldu..zor bir yemek vesselam..sarma sarmak bana daha zevkli geliyor
Benim de ph 5,5. Ama normal değer aralığı 4,8-7,4 :44: Yani illaki asidik olacak. Cildimiz de 5,5 olmalıph 5 çıkmış kedi de salatayı artır diyor
Canim Gulcugum benim,guzel benzetmelerin icin coook tesekkur ederim canim senin kendi gonlunun guzelliginden beni oyle goruyorsun canim,ama burada beni bire bir taniyanlardan aldigim tepkiler de ayni senin goruslerin tekrar cok tesekkur ederim.Birde Datca gunesi genc kizligimda yaz tatillerimden aklimda kalmis bi ozlem olsa gerek ,her aksam ablamla olcunurduk hangimiz daha fazla bronz donecegiz Istanbula diye,ne guzel gunlerdi onlar.
7 altı asidikmiş, cildimizi bilmiyorum da, tükürük ve idrar 7 üstü olması gerekiyormuş. Kan ile ilgili birşeyler yazmıştı ama unuttum, tekrar bakıp yazayım. İçtiğimiz suya onun için dikkat etmemiz gerekiyormuş. Ph'ı 7 üstü olacakmış. S... 8.2. Ekin sen anlamışsındır ne olduğunu.Benim de ph 5,5. Ama normal değer aralığı 4,8-7,4 :44: Yani illaki asidik olacak. Cildimiz de 5,5 olmalı
çok teşekkür ederim:)ikinize deooo canan hocayla samimiler demek..benim kendisiyel görüşmeme çoook var daha
bu arada eşim benden içli köfte istedi.annemimki gibi olsun dedi ki benim kv süper yapar içliköfteyi..yalnız onun tarifte irmik ve duruma göre de un var yani tutturamazsa azcık un koyuyor.zaten o yüzden yiyemedim ya
ben de karataya göre içli köfte yapmak için kolları sıvadım.bebeğim uyumuşken..
hamuru için hem kitabın tarifine hem de uzman tv deki tarife göre yaptım uzmantvdeki de karataya göreydi çünkü..
uzman tv deki hamur daha iyi tuttu yaptım daha haşlamadım.
'İçli köftenin makbul olanı ısırıldığında içindeki sağlıklı yağların çeneden akacak kıvamda olmasıdır.'Canan Karatay
yalnız benim ödediğim bedel sırt ve bel ağrısı oldu..zor bir yemek vesselam..sarma sarmak bana daha zevkli geliyor
Benim de ph 5,5. Ama normal değer aralığı 4,8-7,4 :44: Yani illaki asidik olacak. Cildimiz de 5,5 olmalı
valla ben de sıcak suyla ıslattım.uzman tvde öyle söylüyordu..benimki de çatlamasın..arnicanınki mi acaba seninkiEllerine sağlık kolay gelsin afiyet olsun. Geçenlerde ben de yapmıştım karataya göre ama kitaptaki tarif değildi. Un irmik koymadım. Bende kıyma makinesi var onu kullandım çekmek için, oyucu aparatı da var. Ona rağmen çok yoruldum ki eşimle beraber yapmıştık. Biraz da çk yapmışım zaten, kalanını buzluğa attım. Ama nedense pişirirken çatladı. Sonra araştırdım sanırım soğuk suyla ıslatmak gerekiyormuş bulguru. Ben kısır gibi sıcak suyla ıslatıp çekmiştim makineden.
okan bey 50 kg verince canan hocayı datça'ya davet etti canan hanımda kabul etti orada kitap imzaladı birlikte 2 saat sorulara cevap verdiler, canan hocayla TV dede çıkıyorlar canan hoca hep bunları örnek veriyor konuşmalarında
ellerine sağlık canım,,,,afiyetle yeyin
bu asitlikten kastınız zeytinyağ asidi mi
konuya vakıf değilim yine.
babamlar bana zeytinyağ yolladılar ilk defa zeytinyağını beğenmedim..
kokuyor sanki
eskiden beğenerek tüketirdim şimdi bitsin istiyorum marketten aldığım yağ daha güzeldi valla..
ama kilosu 7den olunca sanIRIM BÖYLE OLdu az olsaydı temiz olsaydı keşke diyorum şimdi
valla ben de sıcak suyla ıslattım.uzman tvde öyle söylüyordu..benimki de çatlamasın..arnicanınki mi acaba seninki
Ellerine sağlık kolay gelsin afiyet olsun. Geçenlerde ben de yapmıştım karataya göre ama kitaptaki tarif değildi. Un irmik koymadım. Bende kıyma makinesi var onu kullandım çekmek için, oyucu aparatı da var. Ona rağmen çok yoruldum ki eşimle beraber yapmıştık. Biraz da çk yapmışım zaten, kalanını buzluğa attım. Ama nedense pişirirken çatladı. Sonra araştırdım sanırım soğuk suyla ıslatmak gerekiyormuş bulguru. Ben kısır gibi sıcak suyla ıslatıp çekmiştim makineden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?