bu asitlikten kastınız zeytinyağ asidi mi
konuya vakıf değilim yine.
babamlar bana zeytinyağ yolladılar ilk defa zeytinyağını beğenmedim..
kokuyor sanki
eskiden beğenerek tüketirdim şimdi bitsin istiyorum marketten aldığım yağ daha güzeldi valla..
ama kilosu 7den olunca sanIRIM BÖYLE OLdu az olsaydı temiz olsaydı keşke diyorum şimdi
O bazıları ben oluyorum, ama ben sadece bazı bilgilerini dikkate alıyorum, bir menü yazmış Allahım hiç uyulacak gibi değil, Karatay'ı seviyorum ben, ama Ayşegül Çoruhlu'nun bazı bilgileride güzel, onlarıda dikkate almak istiyorum.Yok canım idrar ve vücut asitliği. Bazı arkadaşlar alkali diyetini de uygulamaya çalışıyor
Yok benimki Pi..ps
bu asitlikten kastınız zeytinyağ asidi mi
konuya vakıf değilim yine.
babamlar bana zeytinyağ yolladılar ilk defa zeytinyağını beğenmedim..
kokuyor sanki
eskiden beğenerek tüketirdim şimdi bitsin istiyorum marketten aldığım yağ daha güzeldi valla..
ama kilosu 7den olunca sanIRIM BÖYLE OLdu az olsaydı temiz olsaydı keşke diyorum şimdi
Bugün Jillian'ın hep shred hemde ripped dvdsini aldım, sonunda Türkçe olarak dinleyip yapabileceğim. Shred 30 günde incel, rippedda 30 günde forma gir. Dublajı yapan kişinin sesi daha yumuşak ama Jillian'ın sesini de özledim dinlerken. Kendi sesi olmayınca garip geliyor.Güzel ayrıntılar veriyor. Ben zaten bütün hareketlerde karnımı sıkı tutmaya çalışıyorum. Hatırladığım ayrıntıları yazarım yine, hızlı hızlı anlatınca aklımda kalmıyor.
O bazıları ben oluyorum, ama ben sadece bazı bilgilerini dikkate alıyorum, bir menü yazmış Allahım hiç uyulacak gibi değil, Karatay'ı seviyorum ben, ama Ayşegül Çoruhlu'nun bazı bilgileride güzel, onlarıda dikkate almak istiyorum.Zeytinyağı en güzel yağ. Onlarda alkaliymiş Ekincik. Ben zeytinyağıını Datça'dan sipariş verdim, bazen boğazımı yakıyor, boğazı yakması iyiymiş, nasıl kokuyor ki seninki.
bu ayşegül çoruhlu da karatay ekolünden mi?pek medyatik değil sanırımVücudun asidik alkali düzenini konuşuyorduk. İdrardaki ve tükürükteki ph 7 üstü olması gerekiyormuş, eğer düşük olursa hastalıklar oluyormuş. Mesela karbonatlu su içince vücudun ph'ı yükseliyormuş. İçtiğimiz suyun ph'ına dikkat etmemiz gerekiyor. En az ph7 olmalı. S.ka en yüksek ph değerine sahip su.
Ayşegül Çoruhlu'nun kitabından bir ayrıntı;
Asitlenme durumunda kan ve dokular daha az oksijen içerdiğinden vücutta anaerobik (oksijensiz) bakterilerin üremesi kolaylaşır. Dolayısıyla enfeksiyonlara yatkınlık olur. Mantar ve bakteri enfeksiyonları daha çok meydana gelir.
Asitlenme hücre zarlarının sertleşmesine sebep olur. Oysa hücreler arası iletişim, hücre zarlarının elastikiyetine bağlıdır. Sertleşen hücre zarları sebebiyle, özellikle beyinde hücreler arası iletişim yavaşlar.
bildiğin ağır bi kokusu var..teyzeme söyledim bu yılın yağları böyle kızım dedi..yani asit oranı yüksek dedi..ben de şaşırdım küçüklüğümden beri z.yağı ile büyümüş biri olarak şaşırıdm..niye koktuysa..kayınvaldemin dnürleri var antepli orda da z.yağı yetişiyor biliyorsunuz oda böyle kokuyordu alışık değilim yani..O bazıları ben oluyorum, ama ben sadece bazı bilgilerini dikkate alıyorum, bir menü yazmış Allahım hiç uyulacak gibi değil, Karatay'ı seviyorum ben, ama Ayşegül Çoruhlu'nun bazı bilgileride güzel, onlarıda dikkate almak istiyorum.Zeytinyağı en güzel yağ. Onlarda alkaliymiş Ekincik. Ben zeytinyağıını Datça'dan sipariş verdim, bazen boğazımı yakıyor, boğazı yakması iyiymiş, nasıl kokuyor ki seninki.
philips mi acaba?philipste içli köfte aparatı dikkatimi çekti de..philips ing malı biliyrsun canım..benim arkadaşlarım arnicadan aldılar içli köfte aparatı ve kıyma makinası..arnica türk malı..Yok canım idrar ve vücut asitliği. Bazı arkadaşlar alkali diyetini de uygulamaya çalışıyor
Yok benimki Pi..ps
Canim bende kendi deneyimimi paylaşayım. .anacigimin uzmanlik alanidir :) soğuk suyla yıkar Süzeriz bulguru.ve cigkofte gibi yogura yogura yapariz..yanimiza soğuk su alir bulgur kivama gelene kadar azar azar su ekleyerek yogururuz hiç çatlama olmaz..kisir gibi islatmayiz yani..onceden yumurta irmik ve un muhakkak eklerdim simdi sadece yumurtayla yapiyorum çok yoguruyorum dagilmasin diye
Çok sevdiğim için sizinle de kendi deneyimimi paylasayim dedim..
Sdfcim ve ekincim elinize sağlık ikinizinde
Supersin ne incel nede formda kal ikiside fazlasiyla. sende var bahsetigin kadariyla sadece kavun göbek keske benim sorunda sadece orda olsaydı
Bukadar spora düşkün Olmasaydın nasil olurdu acaba
Ayşegül Çoruhlu tek takılıyor.bu ayşegül çoruhlu da karatay ekolünden mi?pek medyatik değil sanırım
Ayşegül Çoruhlu tek takılıyor.
Herkese hayırlı aksamlar..saatlerdir kosturuyorum yine:)) eşim aradi aksama misafir var dedi bunu öğrendiğimde 4'tu..tahmin edersiniz panigimi..jillianim bitmisti uzerine bi jillianlik daha performans yaptım
Hemmen buzluktan bi şeyler cikardim evi toparladim..bardak tabak cikardim ve alelacele yemek yedim..burdayim her an gelebilirler menumu yazip kacayim
Sabah kkk
Ara yoğurt ( tarçın zencefil zerdecal)
Aksam ispanak yemeği yogurt ve bol salata
Spor jillian 1/3
Su 3 lt karbonatli su
benimde misafirim vardıişten çıktım yiğenim - kızkardeşimin büyük oğlu aradı teyze müsaitsen sana geleceğim diye, dün ciğer alacaktım evdeki yemekler yeterli olunca bugüne bırakmıştım onu aldım yanına tarhana çorbası , prinç pilavı ve patates kızarttım 9 aydır ilk prinç ve kızartmam yanına salata ve yoğurt çıkardım...tabiiki ben sadece çorba, ciğer, yoğurt ve salata yedim...biraz önce gitti hemen pc ye oturdum evdekiler almadan onlar gece 3 e kadar oturuyorlar ben yatınca alsınlar pc yi
İyi geceler arkadaşlaar..Yediklerimi paylaşıp hemen uyuyacağım bugün çok yoğun bir gündü ve korkunç bir başağrım var..
Umarım doğru beslenmişimdir..
Sabah;
2 yumurta
1 çay bardağı fındık
1 dilim peynir
7 zeytin
yeşillik
yer elması
Akşam;
Dolu bir tabak zeytinyağlı barbunya
yarım kase yoğurt
roka
aslında medyatik olmaması daha iyi bence..
ben canan karatayı çok seviyorum ama keşke bu kadar medyatik olmasaydı..bütün kitaparını aldım bilgiler birbirini tekrar eder nitelikte..
O bazıları ben oluyorum, ama ben sadece bazı bilgilerini dikkate alıyorum, bir menü yazmış Allahım hiç uyulacak gibi değil, Karatay'ı seviyorum ben, ama Ayşegül Çoruhlu'nun bazı bilgileride güzel, onlarıda dikkate almak istiyorum.Zeytinyağı en güzel yağ. Onlarda alkaliymiş Ekincik. Ben zeytinyağıını Datça'dan sipariş verdim, bazen boğazımı yakıyor, boğazı yakması iyiymiş, nasıl kokuyor ki seninki.
abla ben de karatay dışındaki şeyleri atmak istiyorum ama mümkün değil.kv ler gelince falan olmaz..
şehzade mustafa ölüyor yetiş abla..pc ah ah ne oldu bizim güzel dilimizeküçük çcocukları düşünemiyroum bazen ben de pc diyorum
Aaaa, ne güzel. Şanslıymışsın.bende bugün sağlıklı yaşıyoruz sitesindeki neyi nereden alıyoruzdan kaman ceviz aldıkları kişiyi aradım elinde ceviz varmış, 5 kg mu 10 kg mu istersiniz dedi kargo parası 2 sin dede tahmini 12 tl imiş oturduğunuz şehre göre değişir dedi, Ankara dedim neresi dedi Bahçelievler dedim bende orada oturuyorum hafta sonu geleceğim o zaman getirsem olurmu EFT ile uğraşmazsınız parayı bana verirsiniz dedi, bende iyi olur EFT ve kargo parası yerine 1 kg bedavaya gelir dedimadam gelince arayacak gidip alacağım okan beylerin tanıdığı olduğu için telimi vermekte mahsur görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?