İyi geceler arkadaşlaar..Yediklerimi paylaşıp hemen uyuyacağım bugün çok yoğun bir gündü ve korkunç bir başağrım var..
Umarım doğru beslenmişimdir..
Sabah;
2 yumurta
1 çay bardağı fındık
1 dilim peynir
7 zeytin
yeşillik
yer elması
Akşam;
Dolu bir tabak zeytinyağlı barbunya
yarım kase yoğurt
roka
gül abla deneyiminden dolayı tabi ki daha doğrusunu söyleyecektir ben sadece kitaba istinaden bi şeyler yazayım..
akşam öğününe protein eklemelisin canım et balık tavuk vs vs...
aslında medyatik olmaması daha iyi bence..
ben canan karatayı çok seviyorum ama keşke bu kadar medyatik olmasaydı..bütün kitaparını aldım bilgiler birbirini tekrar eder nitelikte..
hu huuu kimse varmı?
bişey sorcaktım karatay diyetine dair.....
ben varımmmm.....
teşekkür ederim:)
şimdi farzedelim bir diyetisyene gittik bize bi örnek liste verdi, günlük alman gereken miktarlar bunlar, değişim tablosuda bunlar dedi.
bizde eve geldiğimizde gün içinde değişim tablosundan miktarlara göre yiyoruz işte, saatlerede uyuyoruz.
karatayda böyle örnek bi menü varmı acaba? değişim tablosunun ve miktarlarının olduğu.
birde işte dukan diyetinde galiba günlere göre yiyorsun bunda da günlere göre yeme gibi bi durum varmı, yani günlere göre değişim gösteren bi durumu varmı bu karatay diyetinin.
karatayda örnek menü olarak sadece kitaplarda olan lar var ama biz onları baz almıyoruz adı üstünde sadece örnek, karatay örneklere dayanmıyor, glisemik indeksi düşük olan herşeyi yiyebiliyoruz, miktar kişinin doyması az yemek kavramı yok doyana kadar yemek var, ac kalmamak var aç kalmak yok
KARATAY da sadece en az 5 saat aç kalmak gerekiyor ki zayıflama hormonu olan leptin çalışıp depodaki yağları yaksın, saatleri herkes kendisine hayat tarzına göre ayarlıyor isteyn 2 öğün isteyen 3 isteyn 2.5 öğün yapıyor,,,
sabah kahvaltısı metabolizmayı % 30 fazla çalıştırdığı için yağ yakmayı kolaylaştırıyor
sağol abla
ben okan beyi ilk senden duydum abla..demekki bayağı şişmanmış
ikisini birlikte hiç görmedim ben hocayı hep yalnız görüyorum
ama 50 kg vermesi çok güzel bi örnek..kaç yılda vermiş acaba
Teşekkür ederim, Karatay'ın bu yazısını okumuştum ama unutmuşum. Karatay'ında söylemesi çok iyi oluyor.DEPODA BİRİKMİŞ YAĞLARI NASIL ENERJİ OLARAK KULLANACAĞIZ
Kilo vermek isteyenlerin mutlaka karaciğer ve pankreas yağlanması bulunmaktadır. Yani insülin direnci gelişmiş demektir. Bu konuda yapılmış yeni ve önemli bir çalışma American Journal of Physiology'de yayımlandı. Göbek yağlarını (bilimsel olarak 'visceral adiposite' diyoruz), yani iç organların yağlarını en iyi yakma yolunun en fazla adaleye sahip olan bacaklarımızın yürüyüş, yüzme, vb ile çalıştırılması olduğu bildirilmiştir.
Prof. Dr. Canan Efendigil Karatay
Kalp ve İç Hastalıkları Uzmanı
evet anladım, çok teşekkür ederim cevaplar için.
anlamaya çalışıyorum canan karatayın tarzını usulünü, belki bende yapabilirim.
sitesinde şu tablo var canan karatayın, günlük en az mutlaka bunları tüketmek gerekli galiba.
[video]http://www.canankaratay.com/wp-content/uploads/2013/11/diyetler.jpg[/video]
ya birde bişey daha sorsam:))))
aç kaldığımız süre zarfında kahve çay vs içemiyormuyuz?
bişey değil canım,
diyet yapacaksanız karatay derim ben 35 sene her rejimi denedim kg verdi geri aldım bunda 9 aydır almadım herşeyi yiyerek kg veriyoruz hiç sıkmıyor
linki açamadım yarın işyerinden bakarım
bizim topiğin ilk sayfasını okursanız orada bilgiler var
aç kalmak demeyelim tok olarak diğer yemek saatine kadar diyelim biz pek acıkmıyoruz saatimiz geldi diye yiyoruz
şekersiz hersey serbest işlenmiş olanlar hariç
tamam çok teşekkürler tekrar.
hayırlı geceler....
günaydınnnnn
[video=youtube_share;FTT4W8ygJ7w]http://youtu.be/FTT4W8ygJ7w[/video]
Önce yağ yakayım diyenler bunu yapabilir. Gerçi shred baya iyi çalıştırıyor kardiyoyu, ama bu program sadece kardiyo içeriyor.
gül abla deneyiminden dolayı tabi ki daha doğrusunu söyleyecektir ben sadece kitaba istinaden bi şeyler yazayım..
akşam öğününe protein eklemelisin canım et balık tavuk vs vs...
ilave olarak zeytini artırmalı, kırmızı bişey de olmalı kırmızı lahana, pancar, kırmızı biber, kırmızı soğan, domates olur ama mevsimi değil
hu huuu kimse varmı?
bişey sorcaktım karatay diyetine dair.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?