Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

gül abla deneyiminden dolayı tabi ki daha doğrusunu söyleyecektir ben sadece kitaba istinaden bi şeyler yazayım..
akşam öğününe protein eklemelisin canım et balık tavuk vs vs...

ilave olarak zeytini artırmalı, kırmızı bişey de olmalı kırmızı lahana, pancar, kırmızı biber, kırmızı soğan, domates olur ama mevsimi değil

aslında medyatik olmaması daha iyi bence..
ben canan karatayı çok seviyorum ama keşke bu kadar medyatik olmasaydı..bütün kitaparını aldım bilgiler birbirini tekrar eder nitelikte..

aynen ben 3 kitabını aldım aynı konuları görünce sıkıldım atlayarak okudum, obeziteden kurtuluş gibi bir kitabı daha var onuda kitapçıda karıştırdım baktım aynı konular almadım

ben varımmmm.....

teşekkür ederim:)
şimdi farzedelim bir diyetisyene gittik bize bi örnek liste verdi, günlük alman gereken miktarlar bunlar, değişim tablosuda bunlar dedi.
bizde eve geldiğimizde gün içinde değişim tablosundan miktarlara göre yiyoruz işte, saatlerede uyuyoruz.
karatayda böyle örnek bi menü varmı acaba? değişim tablosunun ve miktarlarının olduğu.
birde işte dukan diyetinde galiba günlere göre yiyorsun bunda da günlere göre yeme gibi bi durum varmı, yani günlere göre değişim gösteren bi durumu varmı bu karatay diyetinin.

karatayda örnek menü olarak sadece kitaplarda olan lar var ama biz onları baz almıyoruz adı üstünde sadece örnek, karatay örneklere dayanmıyor, glisemik indeksi düşük olan herşeyi yiyebiliyoruz, miktar kişinin doyması az yemek kavramı yok doyana kadar yemek var, ac kalmamak var aç kalmak yok

KARATAY da sadece en az 5 saat aç kalmak gerekiyor ki zayıflama hormonu olan leptin çalışıp depodaki yağları yaksın, saatleri herkes kendisine hayat tarzına göre ayarlıyor isteyn 2 öğün isteyen 3 isteyn 2.5 öğün yapıyor,,,

sabah kahvaltısı metabolizmayı % 30 fazla çalıştırdığı için yağ yakmayı kolaylaştırıyor

Son düzenleme:
DEPODA BİRİKMİŞ YAĞLARI NASIL ENERJİ OLARAK KULLANACAĞIZ

Kilo vermek isteyenlerin mutlaka karaciğer ve pankreas yağlanması bulunmaktadır. Yani insülin direnci gelişmiş demektir. Bu konuda yapılmış yeni ve önemli bir çalışma American Journal of Physiology'de yayımlandı. Göbek yağlarını (bilimsel olarak 'visceral adiposite' diyoruz), yani iç organların yağlarını en iyi yakma yolunun en fazla adaleye sahip olan bacaklarımızın yürüyüş, yüzme, vb ile çalıştırılması olduğu bildirilmiştir.

Prof. Dr. Canan Efendigil Karatay
Kalp ve İç Hastalıkları Uzmanı

evet anladım, çok teşekkür ederim cevaplar için.
anlamaya çalışıyorum canan karatayın tarzını usulünü, belki bende yapabilirim.
sitesinde şu tablo var canan karatayın, günlük en az mutlaka bunları tüketmek gerekli galiba.
[video]http://www.canankaratay.com/wp-content/uploads/2013/11/diyetler.jpg[/video]

ya birde bişey daha sorsam:))))
aç kaldığımız süre zarfında kahve çay vs içemiyormuyuz?

canan hocanın okan beylerle olan videolarının linklerini mesaj olarak attım canım oradan açabilirsin

1.5 senede vermiş

Teşekkür ederim, Karatay'ın bu yazısını okumuştum ama unutmuşum. Karatay'ında söylemesi çok iyi oluyor.
Öyleymiş, birkaç yerde de okudum, göbek yağları için büyük kasları, yani bacak kaslarını çalıştırmak gerekiyormuş. Jillianda söylüyor, bacak hareketleri ile sadece bacak değil diğer bölgelerde çalışır diye. Yani göbek eritmek için sadece karın egzersizleri yapmak yetmiyor. Bende kendi programımı hazırlarken, bilmeden büyük kasları çalıştıran egzersizleri de eklemiştim, başka bir amaç için, doğru birşey yapmışım.

bişey değil canım,
diyet yapacaksanız karatay derim ben 35 sene her rejimi denedim kg verdi geri aldım bunda 9 aydır almadım herşeyi yiyerek kg veriyoruz hiç sıkmıyor

linki açamadım yarın işyerinden bakarım

bizim topiğin ilk sayfasını okursanız orada bilgiler var

aç kalmak demeyelim tok olarak diğer yemek saatine kadar diyelim biz pek acıkmıyoruz saatimiz geldi diye yiyoruz

şekersiz hersey serbest işlenmiş olanlar hariç

tamam çok teşekkürler tekrar.
hayırlı geceler....

[video=youtube_share;FTT4W8ygJ7w]http://youtu.be/FTT4W8ygJ7w[/video]
Önce yağ yakayım diyenler bunu yapabilir. Gerçi shred baya iyi çalıştırıyor kardiyoyu, ama bu program sadece kardiyo içeriyor.

kediciiiim sen ne paylaştığının farkında mısın? 55 dakika bunu hangi insan evladı yapabilir ben kesin yapamam bunu..yavaş gitsin yağlar ama bunu almayım canım

Gününüz aydın olsun güzel hanımlar..

İzmir'de öylesine güzel ki hava. 2 gündür geçmeyen başağrım bile pozitifliğimi yok edemedi
Bu durum hoşumuza gidiyor ama mevsim normallerin çok üstün de hava ısısı..

gül abla deneyiminden dolayı tabi ki daha doğrusunu söyleyecektir ben sadece kitaba istinaden bi şeyler yazayım..
akşam öğününe protein eklemelisin canım et balık tavuk vs vs...

ilave olarak zeytini artırmalı, kırmızı bişey de olmalı kırmızı lahana, pancar, kırmızı biber, kırmızı soğan, domates olur ama mevsimi değil

Evet haklısınız kitabında ki bilgiler bu doğrultuda...benim et ve türevleriyle ilgili sıkıntım var..
Bu şekil de beslenmem sekteye uğrarmı.?
haftada bir iki yiyebiliyorum..Sebze yemeklerinin içine ekliyorum..Gibi

Gül'cüm,kırmızılı şeyleri çok severim özetle topraktan çıkan herşeyi çok seviyorum, çok güzel otlarım )

Uyarılarınız için sağolun..

hu huuu kimse varmı?
bişey sorcaktım karatay diyetine dair.....

Buyrun ne vardı ))

naber meyracım, tartıldınmı.?

Ahahaha çok güzel )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…