kediciiiim sen ne paylaştığının farkında mısın? 55 dakika bunu hangi insan evladı yapabilirben kesin yapamam bunu..yavaş gitsin yağlar ama bunu almayım canım
bu ayşegül çoruhlu da karatay ekolünden mi?pek medyatik değil sanırım
bildiğin ağır bi kokusu var..teyzeme söyledim bu yılın yağları böyle kızım dedi..yani asit oranı yüksek dedi..ben de şaşırdım küçüklüğümden beri z.yağı ile büyümüş biri olarak şaşırıdm..niye koktuysa..kayınvaldemin dnürleri var antepli orda da z.yağı yetişiyor biliyorsunuz oda böyle kokuyordu alışık değilim yani..
philips mi acaba?philipste içli köfte aparatı dikkatimi çekti de..philips ing malı biliyrsun canım..benim arkadaşlarım arnicadan aldılar içli köfte aparatı ve kıyma makinası..arnica türk malı..
sağol canım,
benim de kayınvaldeminkiler meşhurdur..bir de yumurtaya bulayıp yapardı ki artık yiyemiyorum..canan hoca kızartmayın diyor..
püf noklalar için teşekkürler..yani bulguru soğuk suyla yoğuruyoruz sora yumurta katıyoruz..bayağı yoğurmak lazım o zaman..hayatta birleşmez yorulmadan
herkese günaydın hayırlı sabahlar
bugün çok doydum
10 tane zeytinyağı içinde yeşil zeytin,çörekotlu peynir,dereotu,maydanoz,2 tane haşlanmış köy yumurtası,2 tane gün kurusu,az fındık az yerfıstığı ikisi bir bardağa yakın kahverengi çay
daş gibin hatun)
Ben bu kadar kaslı kadın sevmiyorum galiba (yada benim ki kedi uzanamadığı ciğere mundar olayı
)
Günaydın,
KAhverengi çay nasıl oluyor...:26:
Beyaz çay,yeşil çay,siyah çay
Teşekkür ederim, Karatay'ın bu yazısını okumuştum ama unutmuşum. Karatay'ında söylemesi çok iyi oluyor.
Öyleymiş, birkaç yerde de okudum, göbek yağları için büyük kasları, yani bacak kaslarını çalıştırmak gerekiyormuş. Jillianda söylüyor, bacak hareketleri ile sadece bacak değil diğer bölgelerde çalışır diye. Yani göbek eritmek için sadece karın egzersizleri yapmak yetmiyor. Bende kendi programımı hazırlarken, bilmeden büyük kasları çalıştıran egzersizleri de eklemiştim, başka bir amaç için, doğru birşey yapmışım.
günaydınherkese günaydın hayırlı sabahlar
bugün çok doydum
10 tane zeytinyağı içinde yeşil zeytin,çörekotlu peynir,dereotu,maydanoz,2 tane haşlanmış köy yumurtası,2 tane gün kurusu,az fındık az yerfıstığı ikisi bir bardağa yakın kahverengi çay
aman allahım 3 günde 3 kilokaratay yaradı size :)
canım açık çay oluyor
günaydınsüper tam eksiksiz bi kkk olmuş.. afiyet olsun
Son bir ay çok sağlıksız beslendim ben...ÖZellikle sömestr tatilin de deli gibi yiyordum...
bir çoğu ödemdir ama gerçekten sonuç harika.. motive ediyor beni ve hiç bozulmaz umarım..O kadar korkuyorum ki hevesimin,isteğimin yok olacağına...
Artık zayıflamayı çok istiyorum ;(
:)))) Güzel ..
canım sana da günaydın..nasılsın bacağındaki ağrı azaldı mı?? bu gün benimde diz kapağım ağrıyorcanımız çıka çıka yapıyoruz ya helal olsun bize...
iyiyim canım çok şükür bugünaynen öyle valla bide benim bünye hiç alışık değil böyle sporlara sadece yürüyüşü bilirdi, jillianla şoklandı resmen
evet ilk başta ödemde atsak motivasyon adına süper oluyor..bende bu hızlı iniş olmamıştı mesela..3,5 aydır karatay yapıyorum o kadar yavaş kilo veriyorum ki..başkası olsa çoktan bırakırdı..meğer kansızlıktan dolayı yavaşmış.şimdi bi nebze daha iyi ama bir çok insan tıkır tıkır veriyor..başarı hikayelerini okudukça imreniyorum...inşallah sizinde böyle olacak ..sakın inancınızı yitirmeyin
Eki Görüntüle 975775
.......................
Eki Görüntüle 975775
.......................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?