Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

herkese günaydın hayırlı sabahlar

bugün çok doydum
10 tane zeytinyağı içinde yeşil zeytin,çörekotlu peynir,dereotu,maydanoz,2 tane haşlanmış köy yumurtası,2 tane gün kurusu,az fındık az yerfıstığı ikisi bir bardağa yakın kahverengi çay

kediciiiim sen ne paylaştığının farkında mısın? 55 dakika bunu hangi insan evladı yapabilir ben kesin yapamam bunu..yavaş gitsin yağlar ama bunu almayım canım

daş gibin hatun )
Ben bu kadar kaslı kadın sevmiyorum galiba (yada benim ki kedi uzanamadığı ciğere mundar olayı
)

canım eline sağlık kayınvaldenin de o zaman..tüm püf noktalarını öğrenebilirsin..benim kayınvaldemin de su böreği süperdir öğrendim valla gerçi artık neme lazım ama evdekilere artık:))
evet canım süzünce biraz bekliyorum ..soğukta olsa su onu biraz yumuşatıyor..sonra miktar çoksa 3 yumurta miktar azsa 2 yumurta kırıp anlattığım şekilde yoğuruyorum en az yarım saat yoğurmak gerekiyor

Son düzenleme:

Günaydın,

KAhverengi çay nasıl oluyor...:26:
Beyaz çay,yeşil çay,siyah çay

daş gibin hatun )
Ben bu kadar kaslı kadın sevmiyorum galiba (yada benim ki kedi uzanamadığı ciğere mundar olayı
)

:90::90::90:
yok yok siz haklısınız bu kadar kas kadına yakışmıyor..abiye kıyafetle görmüştüm mini elbise yakışmamış

vay be iyi oldu bunu öğrendiğim bisikletim var bende hiç çalıştırmadığını zannediyordum karın kaslarını çok güzel bilgiler bunlar

günaydın süper tam eksiksiz bi kkk olmuş.. afiyet olsun

aman allahım 3 günde 3 kilo karatay yaradı size :)

Son bir ay çok sağlıksız beslendim ben...ÖZellikle sömestr tatilin de deli gibi yiyordum...

bir çoğu ödemdir ama gerçekten sonuç harika.. motive ediyor beni ve hiç bozulmaz umarım..O kadar korkuyorum ki hevesimin,isteğimin yok olacağına...
Artık zayıflamayı çok istiyorum ;(

canım açık çay oluyor

:)))) Güzel ..

evet ilk başta ödemde atsak motivasyon adına süper oluyor..bende bu hızlı iniş olmamıştı mesela..3,5 aydır karatay yapıyorum o kadar yavaş kilo veriyorum ki..başkası olsa çoktan bırakırdı..meğer kansızlıktan dolayı yavaşmış.şimdi bi nebze daha iyi ama bir çok insan tıkır tıkır veriyor..başarı hikayelerini okudukça imreniyorum...inşallah sizinde böyle olacak ..sakın inancınızı yitirmeyin

Son düzenleme:
canım sana da günaydın..nasılsın bacağındaki ağrı azaldı mı?? bu gün benimde diz kapağım ağrıyor canımız çıka çıka yapıyoruz ya helal olsun bize...

iyiyim canım çok şükür bugün aynen öyle valla bide benim bünye hiç alışık değil böyle sporlara sadece yürüyüşü bilirdi, jillianla şoklandı resmen

dünkü menüm sabahh kkk
öğlen yoğurt tarçın( hafta sonu zencefil zerdeçal alıp kedi gibi yapıp yicem. sabah yiyemem çünkü 1 saat içinde kahvaltımı yapıp hazırlanıp çıkıyorum.. 2saat bekleme sürem yok )
akşam salata, soğan, kıymalı karnıbahar yemeği, turşu

sabahları hergün mutlaka bi.çay kaşığı karbonatla bi bardak su.içiyorum. kaç günden sonra nihayet 3lt su içtim.en az 2kupa ıhlamur ya da ada çayı içiyorum. bi fincanda şekersiz türk kahvesi
jillian da yapılmıştır.

iyiyim canım çok şükür bugün aynen öyle valla bide benim bünye hiç alışık değil böyle sporlara sadece yürüyüşü bilirdi, jillianla şoklandı resmen

allah iyilik versin canım bahar geldi zamansızzzz yağların yerini kas'a bırakma zamanı

İnşallah...Allahın izniyle bu son başlangıcım olur ve atarım üzerimde ki kocaman yükü...

günaydın..

Benim yine sorularım var

Kaymaktan bahsediliyor ev de kendinizmi yapıyorsunuz.? Yoksa dışarıda satılanlarmı.? Bazı markaların kaymakları satılıyor..
Cuma günü sizin de tartı gününüzmü.? eğer öyleyse ben de bildirim yapabiliyormuyum yahut 2 hafta deneme süresimi.?

günaydın abla, nasılsın?

dün salata mevzusunu telaşımdan yazamadım..kedi banada salatayı çok yemek lazım diyor proteinin vucuttan atılımı daha kolay oluyormuş ama geçmişten kalan bi bilgimle sebzenin fazlası ödem yapar diye ben çok yememeye çalışıyorum doymazsam fazla yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…